papathvas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 γιατί δεν κράτησες μια ρομ και να κάνεις εναλλαγή τα binaries? Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 G2 vs G3 = Winner G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Tα stock binaries δουλευουν με του xdabbeb xcam g3(XCamLG_524_g2adv.apk); Δηλαδη με το αρχείο αυτο (xdabbeb_camera_binaries_v1.0.0g2.zip) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αν κατάλαβα σωστά δηλαδή στη cloudy stock χωρίς binaries αλλά με ρυθμίσεις στην xcam έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από ότι με την cloudy G3 συν binaries κλπ κλπ σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αν κατάλαβα σωστά δηλαδή στη cloudy stock χωρίς binaries αλλά με ρυθμίσεις στην xcam έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από ότι με την cloudy G3 συν binaries κλπ κλπ σωστά; οχι με cloudy stock ....με stock rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 οχι με cloudy stock ....με stock rooted Α μάλιστα.... 4Κ βίντεο όμως στην στοκ στοκ δεν έχουμε ε; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης επειδή θέλω να αλλάξω rom θα γυρίσω σε stock με έπεισε ο φίλος. Βάζω stock ρομ χωρίς binaries και με xcam + τα settings θα εχουμ αυτά τα αποτελέσματα σωστά;;;; paok + demon αν είναι εύκολο τις ρυθμίσεις κάπου φίλοι μου να γίνουμε μπομπα σήμερα... Μετά από καιρό επιτέλους. Φίλε demon κερνάω καφεδάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Α μάλιστα.... 4Κ βίντεο όμως στην στοκ στοκ δεν έχουμε ε; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης επειδή θέλω να αλλάξω rom θα γυρίσω σε stock με έπεισε ο φίλος. Βάζω stock ρομ χωρίς binaries και με xcam + τα settings θα εχουμ αυτά τα αποτελέσματα σωστά;;;; paok + demon αν είναι εύκολο τις ρυθμίσεις κάπου φίλοι μου να γίνουμε μπομπα σήμερα... Μετά από καιρό επιτέλους. Φίλε demon κερνάω καφεδάκι βαλε αυτην την xcam και θα εχεις 4κ https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613658 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ωραία. Έχω και τα settings αγορασμένα.... Είμαστε κομπλέ. Τις ρυθμίσεις να δώσετε παιδιά να τις βάλουμε κάπως στην υπογραφή κάπως να τις βλέπουν όλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Κι εγω θεωρω οτι της G2 ρομ τα χρωματα ειναι πιο ζεστα.Στην φωτο με τα σκαλοπατια δεν μπορω να ξεχωρισω πια μ'αρεσει πιο πολυ.Μαλλον κι οι 2.Στις υπολοιπες κι ειδικα στην 1η φαινεται η διαφορα. Στην cloudy G3 εβαλα τις ρυθμισεις που προτεινε ο Νικος μια σελιδα πισω να δω τι παιζει κι εκει.Οταν βγαλω θα ανεβασω. Επισης μηπως η καθε ρομ με ή χωρις binaries θελει διαφορετικες ρυθμισεις;Λεω εγω τωρα,οχι πως ειμαι και σχετικος... Ισως τα binaries να μην παιζουν και τοσο ρολο. Γιωργαρε σε ευχαριστουμε για αλλη μια φορα :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Λοιπον....stock kitkat rooted + xcam + lg settings normal mode, manual settings iso=800 exposure +2 auto night mode=off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Λοιπον....stock kitkat rooted + xcam + lg settings normal mode, manual settings iso=800 exposure +2 auto night mode=off μεσα στα xcam settings τι εχεις πειραξει φιλε μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Φίλε demon2411 όταν βρεις λίγο χρόνο ανέβασε πάλι την φώτο με ρυθμίσεις ήχου στο βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Φίλε demon2411 όταν βρεις λίγο χρόνο ανέβασε πάλι την φώτο με ρυθμίσεις ήχου στο βίντεο Μάλλον αυτό εννοείς. Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Ευχαριστουμε πολυ για τον κοπο και το χρονο σου! ;) Τελικα υπαρχει αρκετη διαφορα!! Με stock binaries ειναι πιο "ζεστα" τα χρωματα. Θα περιμενουμε να αποφανθουν και οι πιο γνώστες του αντικειμενου!;) Γιωργο στις σκοτεινες λήψεις εχει διαφορα η ταχυτητα εστιασης; Λεγαμε παλια οτι με stock binaries αργουσε να εστιασει, ισχυει; Ή δεν εχει διαφορα απ' την cloudyG3; Να σαι καλα φιλε μου. Nαι ειναι πιο γρηγορη η cloudyg3 οχι πολυ αλλα ειναι. Προφανως γιατι εχει μετακινηθει η κλιμακα προς τα δεξια στο κλειστρο. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατί δεν κράτησες μια ρομ και να κάνεις εναλλαγή τα binaries? Γιατι θα ξαναγυρναγα σε στοκ ετσι κι αλλιως. Και δοκιμασα cloudy γιατι ειναι αυτη που θελουν πολλοι. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγω θεωρω οτι της G2 ρομ τα χρωματα ειναι πιο ζεστα.Στην φωτο με τα σκαλοπατια δεν μπορω να ξεχωρισω πια μ'αρεσει πιο πολυ.Μαλλον κι οι 2.Στις υπολοιπες κι ειδικα στην 1η φαινεται η διαφορα. Στην cloudy G3 εβαλα τις ρυθμισεις που προτεινε ο Νικος μια σελιδα πισω να δω τι παιζει κι εκει.Οταν βγαλω θα ανεβασω. Επισης μηπως η καθε ρομ με ή χωρις binaries θελει διαφορετικες ρυθμισεις;Λεω εγω τωρα,οχι πως ειμαι και σχετικος... Ισως τα binaries να μην παιζουν και τοσο ρολο. Γιωργαρε σε ευχαριστουμε για αλλη μια φορα :respect: Να σαι καλα Πανο. Περιμενω αποτελεσματα σου με τις ρυθμισεις του παιδιου που ανεφερες. Τα binaries ειναι αυτα που ειναι καθοριστικα Πανο, η xcam απλα "βοηθαει" η χειροτερευει το αποτελεσμα. Eφτιαξα την υπογραφη φαινεται κατι? Edited January 2, 2015 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Να σαι καλα φιλε μου. Nαι ειναι πιο γρηγορη η cloudyg3 οχι πολυ αλλα ειναι. Προφανως γιατι εχει μετακινηθει η κλιμακα προς τα δεξια στο κλειστρο. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι θα ξαναγυρναγα σε στοκ ετσι κι αλλιως. Και δοκιμασα cloudy γιατι ειναι αυτη που θελουν πολλοι. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να σαι καλα Πανο. Περιμενω αποτελεσματα σου με τις ρυθμισεις του παιδιου που ανεφερες. Τα binaries ειναι αυτα που ειναι καθοριστικα Πανο, η xcam απλα "βοηθαει" η χειροτερευει το αποτελεσμα. Eφτιαξα την υπογραφη φαινεται κατι? Οχι δε φαινεται φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μια προχειρ με μετριο φωτισμο.Η ρομ ειναι η Cloudy G3 v2.1 + xcam5.2.4 + xcam settings(qual.100 - Contr.5 - Sharp.15) Αυτη ειναι ολα auto χωρις night mode Αυτη παιζοντας 1600 iso και +2 exposure παλι χωρις night mode Κι αυτη night mode Οπως ξερετε δεν ειμαι και πολυ σχετικος οποτε δεν ξερω αν βοηθαω σε αυτο που θελουμε να τεσταρουμε οποτε πειτε μου τι θελετε να κανω για να δειτε. Και μια bonus απο Πλακα με ενα αμαξι σπανιο και πανεμορφο παρα τα χρονια του... Cloudy G3 v2.1 + xcam + xcam settings (qual.100- contr.3- shrp.18) ολα auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μάλλον αυτό εννοείς. Ωραίος, ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Mπραβο ρε συ Πανο ελπιζω και τα αλλα παιδια να ακολουθησουν και να ανεβαζουν φωτο με συγκρισεις. Πισω απο ολα αυτα στο φιναλε εμεις ωφελουμαστε οι ιδιοι. Απο τις 3 θα προτιμησω την πρωτη, αυτη με το αμαξι (αψογο παρεπιπτοντως ειμαι λατρης της αυτοκινησης) ειναι πολυ καλη, θα σου προτεινα για να μην σου καιει τον ουρανο (πισω στο βαθος αν δεις εχει υπερφωτισει για να σου δωσει πιο πολυ φως στο κατω μερος της φωτο) να τραβαγες λιγο πιο ψηλα και με hdr. Ενα μικρο tip: Οσο ανεβαινεις προς τον ουρανο(φωτεινο σημειο) θα παρατηρεις το κινητο να σκοτεινιαζει. (ριχνει την φωτεινοτητα για να ανταποκριθει στον ουρανο). Το φτανεις μεχρι ενα σημειο ωστε να βλεπεις συμπαθητικα και εκει ριχνεις μια hdr. ;) p.s. εβαλα στην υπογραφη μου τα settings για να μην τα ψαχνετε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 p.s. εβαλα στην υπογραφη μου τα settings για να μην τα ψαχνετε. :) http://s13.postimg.org/gppcpfjtj/SOREOS.jpg image hosting free no registration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 http://s13.postimg.org/gppcpfjtj/SOREOS.jpg image hosting free no registration :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Στο image control εκτός από το quality που το βάζουμε 100 πειράζουμε τίποτα άλλο φίλε demon;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Το exposure από που το αλλάζουμε ? Edit . Φωτεινότητα είναι ? Edited January 2, 2015 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 βραδυνο 4κ βιντεο, μεσα απο μαγαζι https://www.youtube.com/watch?v=Pet04uSPNlA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 βραδυνο 4κ βιντεο, μεσα απο μαγαζι https://www.youtube.com/watch?v=Pet04uSPNlA Στο "λεγε ρε" "χαλαρα" νταξει ελιωσα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Στο image control εκτός από το quality που το βάζουμε 100 πειράζουμε τίποτα άλλο φίλε demon;; δες την υπογραφη μου...στο τελος θα βαλω και μενα μεσα! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts