Jump to content

Φωτογραφίες / βίντεο με το LG G2

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tα stock binaries δουλευουν με του xdabbeb xcam g3(XCamLG_524_g2adv.apk); Δηλαδη με το αρχείο αυτο (xdabbeb_camera_binaries_v1.0.0g2.zip)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Αν κατάλαβα σωστά δηλαδή στη cloudy stock χωρίς binaries αλλά με ρυθμίσεις στην xcam έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από ότι με την cloudy G3 συν binaries κλπ κλπ σωστά;

Αν κατάλαβα σωστά δηλαδή στη cloudy stock χωρίς binaries αλλά με ρυθμίσεις στην xcam έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από ότι με την cloudy G3 συν binaries κλπ κλπ σωστά;

οχι με cloudy stock ....με stock rooted

οχι με cloudy stock ....με stock rooted

Α μάλιστα.... 4Κ βίντεο όμως στην στοκ στοκ δεν έχουμε ε;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης επειδή θέλω να αλλάξω rom θα γυρίσω σε stock με έπεισε ο φίλος. Βάζω stock ρομ χωρίς binaries και με xcam + τα settings θα εχουμ αυτά τα αποτελέσματα σωστά;;;; paok + demon αν είναι εύκολο τις ρυθμίσεις κάπου φίλοι μου να γίνουμε μπομπα σήμερα... Μετά από καιρό επιτέλους. Φίλε demon κερνάω καφεδάκι

Α μάλιστα.... 4Κ βίντεο όμως στην στοκ στοκ δεν έχουμε ε;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης επειδή θέλω να αλλάξω rom θα γυρίσω σε stock με έπεισε ο φίλος. Βάζω stock ρομ χωρίς binaries και με xcam + τα settings θα εχουμ αυτά τα αποτελέσματα σωστά;;;; paok + demon αν είναι εύκολο τις ρυθμίσεις κάπου φίλοι μου να γίνουμε μπομπα σήμερα... Μετά από καιρό επιτέλους. Φίλε demon κερνάω καφεδάκι

βαλε αυτην την xcam και θα εχεις 4κ

https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613658

Ωραία. Έχω και τα settings αγορασμένα.... Είμαστε κομπλέ. Τις ρυθμίσεις να δώσετε παιδιά να τις βάλουμε κάπως στην υπογραφή κάπως να τις βλέπουν όλοι

Κι εγω θεωρω οτι της G2 ρομ τα χρωματα ειναι πιο ζεστα.Στην φωτο με τα σκαλοπατια δεν μπορω να ξεχωρισω πια μ'αρεσει πιο πολυ.Μαλλον κι οι 2.Στις υπολοιπες κι ειδικα στην 1η φαινεται η διαφορα.

Στην cloudy G3 εβαλα τις ρυθμισεις που προτεινε ο Νικος μια σελιδα πισω να δω τι παιζει κι εκει.Οταν βγαλω θα ανεβασω.

Επισης μηπως η καθε ρομ με ή χωρις binaries θελει διαφορετικες ρυθμισεις;Λεω εγω τωρα,οχι πως ειμαι και σχετικος...

Ισως τα binaries να μην παιζουν και τοσο ρολο.

Γιωργαρε σε ευχαριστουμε για αλλη μια φορα :respect:

Λοιπον....stock kitkat rooted + xcam + lg settings

normal mode, manual settings

iso=800

exposure +2

auto night mode=off

15988234338_d5a752edc5_c.jpg

μεσα στα xcam settings τι εχεις πειραξει φιλε μου ?

Φίλε demon2411 όταν βρεις λίγο χρόνο ανέβασε πάλι την φώτο με ρυθμίσεις ήχου στο βίντεο

Μάλλον αυτό εννοείς.

Ευχαριστουμε πολυ για τον κοπο και το χρονο σου! ;)

Τελικα υπαρχει αρκετη διαφορα!!

Με stock binaries ειναι πιο "ζεστα" τα χρωματα. Θα περιμενουμε να αποφανθουν και οι πιο γνώστες του αντικειμενου!;)

Γιωργο στις σκοτεινες λήψεις εχει διαφορα η ταχυτητα εστιασης; Λεγαμε παλια οτι με stock binaries αργουσε να εστιασει, ισχυει; Ή δεν εχει διαφορα απ' την cloudyG3;

Να σαι καλα φιλε μου.

Nαι ειναι πιο γρηγορη η cloudyg3 οχι πολυ αλλα ειναι. Προφανως γιατι εχει μετακινηθει η κλιμακα προς τα δεξια στο κλειστρο.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γιατί δεν κράτησες μια ρομ και να κάνεις εναλλαγή τα binaries?

Γιατι θα ξαναγυρναγα σε στοκ ετσι κι αλλιως. Και δοκιμασα cloudy γιατι ειναι αυτη που θελουν πολλοι.

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγω θεωρω οτι της G2 ρομ τα χρωματα ειναι πιο ζεστα.Στην φωτο με τα σκαλοπατια δεν μπορω να ξεχωρισω πια μ'αρεσει πιο πολυ.Μαλλον κι οι 2.Στις υπολοιπες κι ειδικα στην 1η φαινεται η διαφορα.

Στην cloudy G3 εβαλα τις ρυθμισεις που προτεινε ο Νικος μια σελιδα πισω να δω τι παιζει κι εκει.Οταν βγαλω θα ανεβασω.

Επισης μηπως η καθε ρομ με ή χωρις binaries θελει διαφορετικες ρυθμισεις;Λεω εγω τωρα,οχι πως ειμαι και σχετικος...

Ισως τα binaries να μην παιζουν και τοσο ρολο.

Γιωργαρε σε ευχαριστουμε για αλλη μια φορα :respect:

Να σαι καλα Πανο.

Περιμενω αποτελεσματα σου με τις ρυθμισεις του παιδιου που ανεφερες. Τα binaries ειναι αυτα που ειναι καθοριστικα Πανο, η xcam απλα "βοηθαει" η χειροτερευει το αποτελεσμα.

Eφτιαξα την υπογραφη φαινεται κατι?

Edited by demon2411

Να σαι καλα φιλε μου.

Nαι ειναι πιο γρηγορη η cloudyg3 οχι πολυ αλλα ειναι. Προφανως γιατι εχει μετακινηθει η κλιμακα προς τα δεξια στο κλειστρο.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατι θα ξαναγυρναγα σε στοκ ετσι κι αλλιως. Και δοκιμασα cloudy γιατι ειναι αυτη που θελουν πολλοι.

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να σαι καλα Πανο.

Περιμενω αποτελεσματα σου με τις ρυθμισεις του παιδιου που ανεφερες. Τα binaries ειναι αυτα που ειναι καθοριστικα Πανο, η xcam απλα "βοηθαει" η χειροτερευει το αποτελεσμα.

Eφτιαξα την υπογραφη φαινεται κατι?

Οχι δε φαινεται φιλε μου

Μια προχειρ με μετριο φωτισμο.Η ρομ ειναι η Cloudy G3 v2.1 + xcam5.2.4 + xcam settings(qual.100 - Contr.5 - Sharp.15)

Αυτη ειναι ολα auto χωρις night mode

16175724762_1ebd3ca7a8_o.jpg

Αυτη παιζοντας 1600 iso και +2 exposure παλι χωρις night mode

16174608921_0d5a58f390_o.jpg

Κι αυτη night mode

15556732663_38dc990c4c_o.jpg

Οπως ξερετε δεν ειμαι και πολυ σχετικος οποτε δεν ξερω αν βοηθαω σε αυτο που θελουμε να τεσταρουμε οποτε πειτε μου τι θελετε να κανω για να δειτε.

Και μια bonus απο Πλακα με ενα αμαξι σπανιο και πανεμορφο παρα τα χρονια του...

Cloudy G3 v2.1 + xcam + xcam settings (qual.100- contr.3- shrp.18) ολα auto

15538027933_a5a249e30b_o.jpg

Mπραβο ρε συ Πανο ελπιζω και τα αλλα παιδια να ακολουθησουν και να ανεβαζουν φωτο με συγκρισεις. Πισω απο ολα αυτα στο φιναλε εμεις ωφελουμαστε οι ιδιοι.

Απο τις 3 θα προτιμησω την πρωτη, αυτη με το αμαξι (αψογο παρεπιπτοντως ειμαι λατρης της αυτοκινησης) ειναι πολυ καλη, θα σου προτεινα για να μην σου καιει τον ουρανο (πισω στο βαθος αν δεις εχει υπερφωτισει για να σου δωσει πιο πολυ φως στο κατω μερος της φωτο) να τραβαγες λιγο πιο ψηλα και με hdr. Ενα μικρο tip: Οσο ανεβαινεις προς τον ουρανο(φωτεινο σημειο) θα παρατηρεις το κινητο να σκοτεινιαζει. (ριχνει την φωτεινοτητα για να ανταποκριθει στον ουρανο). Το φτανεις μεχρι ενα σημειο ωστε να βλεπεις συμπαθητικα και εκει ριχνεις μια hdr. ;)

p.s. εβαλα στην υπογραφη μου τα settings για να μην τα ψαχνετε. :)

p.s. εβαλα στην υπογραφη μου τα settings για να μην τα ψαχνετε. :)

http://s13.postimg.org/gppcpfjtj/SOREOS.jpg

image hosting free no registration

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

βραδυνο 4κ βιντεο, μεσα απο μαγαζι

https://www.youtube.com/watch?v=Pet04uSPNlA

Στο "λεγε ρε" "χαλαρα" νταξει ελιωσα :lol:

Στο image control εκτός από το quality που το βάζουμε 100 πειράζουμε τίποτα άλλο φίλε demon;;

δες την υπογραφη μου...στο τελος θα βαλω και μενα μεσα! :lol::lol::lol: