undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Για Πάντειο πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ΤΕΛΟΣ! (ΑΣΟΕΕ here...) Καλές διακοπές σε όλους, τα λέμε Σεπτέμβρη με τα χρωστούμενα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Τέλος και από εμένα σήμερα για Ιούνιο! :yahoo: Άντε να ξεκουραστούμε τώρα... Καλό μας καλοκαίρι! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Τέλος και η Φιλοσοφική :D Τα λέμε το Σεπτέμβρη :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Τέλος και η Φιλοσοφική :D Τα λέμε το Σεπτέμβρη :p Από σήμερα πάντως το αναγνωστήριο της Ιατρικής ψιλονέκρα. Έβρισκες χαλαρά θέση. Μέχρι και χθες ήταν τιγκαρισμένο. Μόνο μετά τις 3 το βράδυ έβρισκες χαλαρά θέση. Αλλιώς μπάστακας μπας και φύγει κανείς εκείνη την ώρα. Αλλά τι λέμε τώρα, αυτά θα μας απασχολήσουν από το Σεπτέμβρη ξανά. :D :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Από σήμερα πάντως το αναγνωστήριο της Ιατρικής ψιλονέκρα. Έβρισκες χαλαρά θέση. Μέχρι και χθες ήταν τιγκαρισμένο. Μόνο μετά τις 3 το βράδυ έβρισκες χαλαρά θέση. Αλλιώς μπάστακας μπας και φύγει κανείς εκείνη την ώρα. Αλλά τι λέμε τώρα, αυτά θα μας απασχολήσουν από το Σεπτέμβρη ξανά. :D :cool: Δεν κατάφερα να πάω στο περιβόητο αναγνωστήριό σου τελικά! Με κέρδισε η Ιπποκράτους με τα γραφειάκια και τον καφέ απέναντι :p (Να υποθέσω 3 σήμερα ήσουν και συ πολύ ευτυχισμένος :D Καλά αποτελέσματα! ) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Δεν κατάφερα να πάω στο περιβόητο αναγνωστήριό σου τελικά! Με κέρδισε η Ιπποκράτους με τα γραφειάκια και τον καφέ απέναντι :p (Να υποθέσω 3 σήμερα ήσουν και συ πολύ ευτυχισμένος :D Καλά αποτελέσματα! ) Σήμερα πέρασα μόνο το μεσημεράκι από το αναγνωστήριο αλλά αυτή τη φορά από το κυλικείο για καφέ. :p Είναι πολύ in το αναγνωστήριό μας εδώ, καμιά σχέση με τα ψαλτήρια του 2ου της Ιπποκράτους. :D Ευχαριστώ επίσης σε όλους καλά αποτελέσματα. :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 ANTE KALO KALOKAIRI SE OLOUS SAS..EMEIS 8A PHKSOUME EDO OS 20 IOULIOU PERIPOU... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 ...και τρέμω στην ιδέα της ανάλυσης!! pan82, πώς τα πήγες με την Ανάλυση? Εγώ το βλέπω πολύ χλωμό... Μα έβαλε τα πολλαπλής να πιάνουν 7/10??? Μας γ@#%σε τελείως. Να φανταστείς, μερικές ερωτήσεις πολλαπλής δεν καταλάβαινα ούτε κάν τι εννοούσαν... Τσάμπα τα ξενύχτια... ΥΓ. Βγήκε Εμπορικό... Χαλαρά πήρα 3 για τρίτη φορά... :p Ελπίζω το Σεπτέμβρη να είμαι πιο τυχερός... :rolleyes: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 καλα αποτελεσματα σε ολους.Εγω καθε μερα αμφιβαλλω και για περισσοτερα μαθηματα..Βλεπεις φοβαμαι το χειροτερο...Ελπιζω παντως να ξεμπερδεψα εκτος αν μου μεινουν 1-2 μαθηματα μαξ για Σεπτεμβριο.. το μαθημα που πιο πολυ φοβαμαι ειναι οι δομες δεδομενων.ειναι λιγο δυσκολο μαθημα αλλα με τον καταλληλο καθηγητη μπορει να γινει βατο..δεν ειμαι σιγουρος για το τι θα παρω σε αυτο το μαθημα.παντως μπορει να πλησιαζω τον βαθμο της βασης οποτε ελπιζω να μου το δωσουν.. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ραντεβού το Σεπτέμβρη :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Ραντεβου τον Σεπτεμβριο και για μενα.Τελικα εχασα 3 μαθηματα απο τα οποια τα δυο ηταν πολυ κοντα στο οριο.Ελπιζω τον Σεπτεμβριο να περασω το ετος. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 pan82, πώς τα πήγες με την Ανάλυση? Εγώ το βλέπω πολύ χλωμό... Μα έβαλε τα πολλαπλής να πιάνουν 7/10??? Μας γ@#%σε τελείως. Να φανταστείς, μερικές ερωτήσεις πολλαπλής δεν καταλάβαινα ούτε κάν τι εννοούσαν... Τσάμπα τα ξενύχτια... ΥΓ. Βγήκε Εμπορικό... Χαλαρά πήρα 3 για τρίτη φορά... :p Ελπίζω το Σεπτέμβρη να είμαι πιο τυχερός... :rolleyes: Που 'σαι ρε pan82? Βγήκε Ανάλυση! Προς μεγάλη μου έκπληξη πέρασα με 5!!! :w00t: Εσύ πώς τα πήγες? Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Που 'σαι ρε pan82? Βγήκε Ανάλυση! Προς μεγάλη μου έκπληξη πέρασα με 5!!! :w00t: Εσύ πώς τα πήγες? Σήμερα το απόγευμα πέρασα από τη σχολή και είχα πάρει 8!!!! Το κοίταζα το ξανακοίταζα ήταν όντως 8, τι να πω μάλλον τα πολλαπλής που δεν ήξερα και έβαλα στη τύχη στο τέλος τα έπιασα όλα, τι άλλο να υποθέσω ούτε η ΚΤΡ μου βγήκε. 3 στα 3 αυτό το εξάμηνο μιας και τη προχωρημένη τη πέρασα στανταρ, εκεί περιμένω κανά 8 λες να μου έρθει εκεί το 5;; Άντε καλό καλοκαίρι παιδιά και το Σεπτέμβριο εδώ στο ίδιο τοπικ θα λέμε τα ίδια πάλι... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 5,7,10 στα βασικα (Αλγοριθμοι Γραμμικης Βελτιστοποιησης, Προγραμματισμος Διαδικτυου, Τεχνητη Νοημοσυνη) ... 6,9,9 στα επιλογης (Ασφαλεια Δικτυου και Διαδικτυακων Εφαρμογων, Ηλεκτρονικο Εμποριο, Πληροφοριακα Συστηματα Logistics) ... Καλα δεν ειναι;! :D :w00t: :up: Αντε αλλα 8 εμειναν... :( :cool: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Σήμερα το απόγευμα πέρασα από τη σχολή και είχα πάρει 8!!!! Το κοίταζα το ξανακοίταζα ήταν όντως 8, τι να πω μάλλον τα πολλαπλής που δεν ήξερα και έβαλα στη τύχη στο τέλος τα έπιασα όλα, τι άλλο να υποθέσω ούτε η ΚΤΡ μου βγήκε. 3 στα 3 αυτό το εξάμηνο μιας και τη προχωρημένη τη πέρασα στανταρ, εκεί περιμένω κανά 8 λες να μου έρθει εκεί το 5;; Άντε καλό καλοκαίρι παιδιά και το Σεπτέμβριο εδώ στο ίδιο τοπικ θα λέμε τα ίδια πάλι... Μπράβο ρε αρχηγέ!!! Άντε και στα υπόλοιπα το ίδιο καλά! :) Καλό καλοκαίρι! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Eμένα μου βγήκαν 3 μαθήματα σε μια μέρα... :blink: Στο ένα 4 (πάλι καλά που δεν πήρα 5), στο άλλο 6,5 (και είναι και εύκολο το γ@#$μένο :mad: ) και στο άλλο 9,5 :D. Άλλο ένα περιμένω να βγει, στο οποίο ξέρω πόσο έχω γράψει (6,8), αλλά αργούν τα αποτελέσματα των εργασιών, που μετράνε 50% του τελικού βαθμού, για να δούμε τι κάναμε... Λογικά ένα 8ράκι θα το χτυπήσω. Βγήκε και πρόγραμμα Σεπτεμβρίου και για πρώτη φορά μετά από καιρό με βολεύει απίστευτα. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μέχρι στιγμής έχω περάσει Αγγλικά με 8.5, Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων με 8.5 (αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το 8.6 στρογγυλοποιείται στο 8.5 και όχι στο 9....) και Γραμμική ¨Αλγεβρα με 5. Άλλο ένα μένει :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μέχρι στιγμής έχω περάσει Αγγλικά με 8.5, Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων με 8.5 (αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το 8.6 στρογγυλοποιείται στο 8.5 και όχι στο 9....) και Γραμμική ¨Αλγεβρα με 5. Άλλο ένα μένει :Ρ Nα με συγχωρεις που παρεμβαινω αλλα ειναι προφανες γιατι το 8,6 στρογγυλοποιειται στο 8,5 και οχι στο 9!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Σε εμάς δεν υπαρχεί δεκαδικό στον βαθμό, οπότε η στρογγυλοποιήση πάει συνήθως υπερ του φοιτητή. Πανεπίστημιο Πειραιώς (στο πτυχίο μόνο υπάρχει δεκαδικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Nα με συγχωρεις που παρεμβαινω αλλα ειναι προφανες γιατι το 8,6 στρογγυλοποιειται στο 8,5 και οχι στο 9!:O Γιατί να μην πηγαίνει υπέρ του μαθητή;;;; :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Φαρμακευτική Χημεία IV: Βαθμός: 2. :cry: Με 4 στα 5 θέματα. Πήγα στον καθηγητή και μου τα έβγαλε όλα λάθος. Ένα υδροξύλιο από 5 εξαμελείς δακτυλίους με 10 διαφορετικούς υποκαταστάτες ήταν αρκετό για να μου κόψει ένα ολόκληρο θέμα 2 σελίδων. Το ότι δεν θυμόμουν τα ταυτομερή της ισταμίνης σήμαινε πολλά. Το ότι απάντησα σε όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα του θέματος δεν σήμαινε τίποτα στον καθηγητή, για να μου κόψει επίσης ολόκληρο το θέμα. Το ότι του έγραψα την παρασκευή της τεστοστερόνης, τον χημικό της τύπο, τις ενδείξεις τέλεια επίσης δεν έπαιζε κανένα ρόλο γιατί δεν θυμόμουν να γράψω το αντιδραστήριο (εκείνο που βάζουμε στο βελάκι) για να ολοκληρωθεί η αντίδραση. Πάει και αυτό το θέμα ΟΛΟ. Βιταμίνες εντάξει δεν το άγγιξα καν το θέμα, άλλωστε κανείς δεν το αγγίζει συνήθως, θεωρείται πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Το θέμα των αντιβιοτικών ήταν σωστό, εξού και το δυάρι στο βαθμό. Καταλαβαίνετε με τι αυστηρότητα βαθμολογούν. Και να φανταστείτε είμαι "βαρύ" πτυχίο... Ούτε τον αριθμό μητρώου μας δεν σέβονται. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ti psaxneis na breis,kapioi ka8hghtes einai na gia poli 3ylo.8a exoume douleia to sempt me kapoio car kapiou xaxaxaxa!Ta la8oi plhrwnontai Na tou grafeis 8-9 kai na se kobei kai sta 2 ma8hmata tou me 3 xwris aitiologisi. Kai na pernaei thn kopela pou antegrafe apo mena me 8 kai sto allo 8.5.Giati arage! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 mou fainetai pos mono ego ksemeina na exo eksetastikh e?? thn paraskeuh dino to teleutaio ma8hma kai meta vouuuuuuuuuuur gia diakopeessss!!! kai meta pali telh aygoustou edo ka8os xrostao ena ma8hma (afhste...6 ma8hmata dosame se aythn thn eksetastikh kai kophka se ena..proth fora me koboun se ma8hma kai mou kakofanhke :( :( ) kai meta ksekinao to master mou :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 mou fainetai pos mono ego ksemeina na exo eksetastikh e?? thn paraskeuh dino to teleutaio ma8hma kai meta vouuuuuuuuuuur gia diakopeessss!!! kai meta pali telh aygoustou edo ka8os xrostao ena ma8hma (afhste...6 ma8hmata dosame se aythn thn eksetastikh kai kophka se ena..proth fora me koboun se ma8hma kai mou kakofanhke :( :( ) kai meta ksekinao to master mou :) Εμ τέτοιο καιρό ναι δεν γράφουν και πολλοί. Άντε με το καλό το πτυχίο. :) Τι μάστερ θα κάνεις και πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts