VarX Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Θα ημουν πολυ κακος αν σας ελεγα οτι οι υποχρεωσεις μου για το τρεχον ακαδημαικο ετος τελειωσαν στις 25 Μαιου,παραδιδοντας 4 εργασιες και 1 μαθημα γραπτη εξεταση :cool: Το καλοκαιρι μου εχει ηδη αρχισει απλα δεν ειμαι Ελλαδα ακομα :shifty: Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και ολες,κουραγιο και προσπαθεια για να περασετε ενα αψογο καλοκαιρι (με επιτυχοντες βαθμους στα μαθηματα βεβαια ;) ) Η τελικη πινελια της χρονιας,ολοι ξερουμε οτι ειναι αυτην την περιοδο με τις εξετασεις και ολες τι υποχρεωσεις σας και ευχομαι ολοι σας να ζωγραφισετε και να μην κανετε μονο μουντουρες :D Happy summer 2005 to everyone! A lot of successful :hunter: of the lovely :baby::love: and of course.... :up: Have a lot of FUN :up: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Εξεταστική ΤΕΛΟΣ!!! :D :D :D Ωστόσο θα μείνω Αθήνα μέχρι τις 4 Ιουλίου που παραδίδω μια εργασία (Compilers...). :( 4 μαθήματα έδωσα, 2 πανεύκολα όπου πήγα χειρότερα από ότι περίμενα, ένα δύσκολο που πήγα πολύ καλά (σήμερα! :D) και ένα τελείως ηλίθιο (Υπολογιστικά Μαθηματικά :wacko: ) στο οποίο έγραψα τόσες μ@λ@κίες που ή θα με κόψει ή θα μου βάλει πάνω από 7 (χρησιμοποίησα σκονάκια πρώτη φορά στη ζωή μου και δεν αισθάνομαι και τύψεις)! :lol: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Εξεταστική ΤΕΛΟΣ!!! :D :D :D Ωστόσο θα μείνω Αθήνα μέχρι τις 4 Ιουλίου που παραδίδω μια εργασία (Compilers...). :( 4 μαθήματα έδωσα, 2 πανεύκολα όπου πήγα χειρότερα από ότι περίμενα, ένα δύσκολο που πήγα πολύ καλά (σήμερα! :D) και ένα τελείως ηλίθιο (Υπολογιστικά Μαθηματικά :wacko: ) στο οποίο έγραψα τόσες μ@λ@κίες που ή θα με κόψει ή θα μου βάλει πάνω από 7 (χρησιμοποίησα σκονάκια πρώτη φορά στη ζωή μου και δεν αισθάνομαι και τύψεις)! :lol: Τυχερέεεεεε! Εμείς ακόμα πήξιμο μέχρι την Παρασκευή 1η του μήνα. :cry: Και προβλέπεται και θερμή (η θερμότερη ως τώρα του χρόνου) εβδομάδα, οπότε καλό μας κουράγιο σε μας που διαβάζουμε ακόμα... Υ.Γ. Έδωσα την Τρίτη ένα μάθημα και στην εξέταση έμαθα (όπως και πολλοί άλλοι "επί πτυχίω") ότι από αυτή την εξέταση άλλαξε ο καθηγητής... :cry: Το πήραν πλέον 3 το μάθημα, και όπως είναι φυσικό άλλαξαν τη δομή των θεμάτων... Πάνε τα παλιά ΣΟΣ... Περιττό να σας πω ότι μάλλον κόβομαι... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ego xtes me thn odontilh pros8etikh ekana to 2/2 :) mia xara pame os tora..ftou ftou na mh me matiaso.... tora dino or8odontikh...ffffff :( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Κάντε και για μας κανά μπάνιο: Λήξη: 15-Jul ΕΜΠ Power :mad: Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 jiheremias emeis 8a krathsoume to thread touto anoixto oso oi alloi kanoun mpania..mh masas!kai emeis edo mesa iouliou 8a fygoume... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Mα φυσικά έχω και εμπορικό, κλασική αξία!! pan82, πώς τα πήγες με το Εμπορικό? Εγώ ψιλοχάλια έγραψα και λογικά το Σεπτέμβρη πάω να το δώσω για 4η φορα :w00t: :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 pan82, πώς τα πήγες με το Εμπορικό? Εγώ ψιλοχάλια έγραψα και λογικά το Σεπτέμβρη πάω να το δώσω για 4η φορα :w00t: :( Νομική είσαι seventh; Σε ποιο έτος; Είναι ο αδερφός μου εκεί στο 4ο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Νομική είσαι seventh; Σε ποιο έτος; Είναι ο αδερφός μου εκεί στο 4ο. :O Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ είμαι, αλλά το πρόγραμμα σπουδών μας έχει 2 Αστικά και 2 Εμπορικά Δίκαια, με έναν καθηγητή που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε μελλοντικούς δικηγόρους και γι' αυτό τυρρανιόμαστε... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ είμαι, αλλά το πρόγραμμα σπουδών μας έχει 2 Αστικά και 2 Εμπορικά Δίκαια, με έναν καθηγητή που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε μελλοντικούς δικηγόρους και γι' αυτό τυρρανιόμαστε... Τό'χουν αυτό το κακό μερικοί καθηγητές, όταν διδάσκεσαι το μάθημα από άλλο τμήμα (ή ο καθηγητής είναι από άλλο τμήμα)... Το έχουμε κι εμείς όταν κάνουμε τα μαθήματα από Ιατρική ή από το Χημικό ή από το Βιολογικό. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 pan82, πώς τα πήγες με το Εμπορικό? Εγώ ψιλοχάλια έγραψα και λογικά το Σεπτέμβρη πάω να το δώσω για 4η φορα :w00t: :( Εγώ δε ξέρω ότι μου στείλανε έγραψα, δεν έπεσε τίποτα από όσα είχα διαβάσει, τίποτα απ' όσα είχα κάνει σκονάκια και έτσι είχα δώσει στη κολλητή μου τα βιβλία μου την είχα ξυπνήσει από τις 7 το πρωί να είναι σε ετοιμότητα και ότι μου έστειλε έγραψα, βασικά κατάφερε να βρει στα βιβλία και να μου στείλει 4 ερωτήσεις από τις οκτώ οπότε είμαι στα όρια του να περάσω και του να κοπώ. Έβαλε ότι πιο ασχετό μπορείς στην ομάδα μου ρε;; Αφού ναυτικό που το είχα διαβάσει άριστα δεν ήξερα τίποτα. Ας ελπίσουμε να μου το βάλει το 5, να δούμε στο εμπορικό Ι τι θα κάνουμε που η ύλη είναι τριπλή και αποκλείεται να πετύχω πάλι τόσο χαλαρή επιτήρηση όπως προχθές. Τώρα διαβάζω προχωρημένη και τρέμω στην ιδέα της ανάλυσης!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Δευτέρα ξεκινάω με 2. Το ένα θα παλέψω και το άλλο το αφήνω για Σεπτέμβρη Με τόση ζέστη, ούτε να κοιμηθώ δε μπορώ, πόσο μάλλον να διαβάσω... :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Εγώ δε ξέρω ότι μου στείλανε έγραψα, δεν έπεσε τίποτα από όσα είχα διαβάσει, τίποτα απ' όσα είχα κάνει σκονάκια και έτσι είχα δώσει στη κολλητή μου τα βιβλία μου την είχα ξυπνήσει από τις 7 το πρωί να είναι σε ετοιμότητα και ότι μου έστειλε έγραψα, βασικά κατάφερε να βρει στα βιβλία και να μου στείλει 4 ερωτήσεις από τις οκτώ οπότε είμαι στα όρια του να περάσω και του να κοπώ. Έβαλε ότι πιο ασχετό μπορείς στην ομάδα μου ρε;; Αφού ναυτικό που το είχα διαβάσει άριστα δεν ήξερα τίποτα. Ας ελπίσουμε να μου το βάλει το 5, να δούμε στο εμπορικό Ι τι θα κάνουμε που η ύλη είναι τριπλή και αποκλείεται να πετύχω πάλι τόσο χαλαρή επιτήρηση όπως προχθές. Τώρα διαβάζω προχωρημένη και τρέμω στην ιδέα της ανάλυσης!! Είχα επιστρατεύσει κι εγώ τον κολλητό μου να είναι standby με το κινητό, αλλά είχαμε τρεις επιτηρήτριες, οι οποίες ήταν η μία χειρότερη από την άλλη ( :mad: ), οπότε αναγκαστικά δε χρησιμοποίησα τη λύση του sms, στηρίχθηκα στις δικές μου (τιποτένιες :p) γνώσεις και μάλλον απέτυχα... Δεν πειράζει! Εμείς να είμαστε καλά και το Σεπτέμβρη να τα δώσουμε και τα δύο μαζί! :w00t: :wacko: Καλή συνέχεια! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 τέλος και για μένα σήμερα αν και παραδίδω κανα 2 εργασίες μέσα στην άλλη βδομάδα(η μια copy paste η άλλη προβλέπεται γερό παλούκι) 5-6 έδωσα και ως τώρα ένα πέρασα και ένα με έκοψε με 4!!:mad::kill::rocket::shoot::whip:...αν και θα πάω να τον βρώ τον μ@λ@κ@ Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ...αν και θα πάω να τον βρώ τον μ@λ@κ@ Όταν πάτε ρε παιδιά και βρίσκετε τον καθηγητή για "γλείψιμο"-πέρασμα μαθήματος μετά από αποτελέσματα, τι του λέτε; Ποια είναι τα επιχειρήματα για να σας περάσει το μάθημα; Είναι μεγάλη μου απορία αυτή, γιατί βλέπω πολλούς να πηγαίνουν και να είναι αποδοτικοί (το περνάνε τελικά αν όχι στην συγκεκριμένη εξεταστική την επόμενη στάνταρ). Πάνε μερικοί, λένε απίστευτα πράματα για να τους το περάσει το μάθημα. Τι θα με διώξουν από το σπίτι, τι θα μου κόψουν τα λεφτά οι γονείς, τι δουλεύω και δεν προλαβαίνω, άλλος λέει θέλω να παντρευτώ, άλλος έχω ήδη κόψει την αναβολή... :wacko: Εγώ δεν γουστάρω να κλαίγομαι και δεν πηγαίνω για γλείψιμο ποτέ... Γιαυτό και είμαι ακόμα φοιτητής όμως... Έχω κοπεί πολλές φορές με 4... :cry: Μόνο πριν την εξεταστική έχω πάει σε καθηγητή να ρωτήσω τι να προσέξω περισσότερο και παίρνω φυσικά την αποστομοτική απάντηση: "Όλο το βιβλίο είναι μέσα στην ύλη, είναι απλό, διάβασέ το και θα το περάσεις". :X Θα είχαν ενδιαφέρον οι απαντήσεις και εμπειρίες αυτών που έχω κλαφτεί και έπιασε τόπο η κλάψα τους... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 emena pou me ekopse me 4.75 th na pw :mad: :mad: :mad: kai otan ton rwtao giati mou leei. 'ma gia na to peraseis me vathmo to Septemvrio' :blink: :blink: :w00t: ti na tou peis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Όταν πάτε ρε παιδιά και βρίσκετε τον καθηγητή για "γλείψιμο"-πέρασμα μαθήματος μετά από αποτελέσματα, τι του λέτε; Ποια είναι τα επιχειρήματα για να σας περάσει το μάθημα; Είναι μεγάλη μου απορία αυτή, γιατί βλέπω πολλούς να πηγαίνουν και να είναι αποδοτικοί (το περνάνε τελικά αν όχι στην συγκεκριμένη εξεταστική την επόμενη στάνταρ). οχι οχι κάτι τέτοιο!!!!!! απλά πας και τον λες μπορώ να δω τα λάθη που έκανα;;και θα κάτσει (θελοντας και μη) να σου πει που έκανες (αν έκανες) την πατάτα! και αν δεις ότι πράγματι το γραπτό σου άξιζε να περάσει τότε του πετάς καμια μλκια και ότι γίνει;) απλώς το κυνηγάω αυτό το μάθημα γιατί αν δεν το περάσω και σεπτεμβριο τοτε ξαναθέλει εργασία... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Όταν πάτε ρε παιδιά και βρίσκετε τον καθηγητή για "γλείψιμο"-πέρασμα μαθήματος μετά από αποτελέσματα, τι του λέτε; Ποια είναι τα επιχειρήματα για να σας περάσει το μάθημα; Είναι μεγάλη μου απορία αυτή, γιατί βλέπω πολλούς να πηγαίνουν και να είναι αποδοτικοί (το περνάνε τελικά αν όχι στην συγκεκριμένη εξεταστική την επόμενη στάνταρ). Πάνε μερικοί, λένε απίστευτα πράματα για να τους το περάσει το μάθημα. Τι θα με διώξουν από το σπίτι, τι θα μου κόψουν τα λεφτά οι γονείς, τι δουλεύω και δεν προλαβαίνω, άλλος λέει θέλω να παντρευτώ, άλλος έχω ήδη κόψει την αναβολή... Εγώ δεν γουστάρω να κλαίγομαι και δεν πηγαίνω για γλείψιμο ποτέ... Γιαυτό και είμαι ακόμα φοιτητής όμως... Έχω κοπεί πολλές φορές με 4... Μόνο πριν την εξεταστική έχω πάει σε καθηγητή να ρωτήσω τι να προσέξω περισσότερο και παίρνω φυσικά την αποστομοτική απάντηση: "Όλο το βιβλίο είναι μέσα στην ύλη, είναι απλό, διάβασέ το και θα το περάσεις". Θα είχαν ενδιαφέρον οι απαντήσεις και εμπειρίες αυτών που έχω κλαφτεί και έπιασε τόπο η κλάψα τους... Δυστυχως παντου υπαρχουν οι κλαψο*****ηδες που επιστρατευουν καθε μεσο για να πετυχουν το σκοπο τους... :mad: χωρια οι κοπελιτσες που πανε με τα μινακια & τα τοπακια & βγαινουν εξω τα ματια των κωλογερων καθηγηταδων & τις περνανε... :p :rolleyes: απειρες φορες εχει συμβει σε προφορικο,στην Ιταλια που ειμαι,ο καθηγητης να κοιταζει την κοπελα οχι στα...ματια αλλα καπου αλλου,να μην ανοιγει το στομα της & να της βαζει τη βαση για να περασει... :w00t: Ακομα & καποιοι τριτοκοσμικοι(αλβανοι,αραβες,σομαλοι κλπ)που υπαρχουν εκει εχουν βρει το κουμπι ορισμενων λεγοντας τους πως πεινανε,πως εχουν πολεμο στη χωρα τους κλπ(ασχετα αν οι περισσοτεροι απ'αυτους ειναι παιδια πρεσβευτων,διπλωματικων υπαλληλων κλπ :rolleyes: ). Παντως,αν ειναι να παρω-οποιοδηποτε-πτυχιο παρακαλωντας τον καθε μ@λ@κα που με κοβει,ας παω να ζητιανεψω καλυτερα,θα βγαλω & λεφτα... :p οποτε μην αγχωνεσαι μινοβγκ,τα ιδια που λες συμβαινουν & σ'αλλους... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 dimitris79 ta idsia kai xeirotera... mou exei tyxei na me eksetazoun mia ora kai 20lepta proforika(meta to grapto) epeidh "oloi oi ellhnes eiste idioi,de kserete tipota kai nomizete pos eiste kapoioi" exo akousei ellhna sumfoithth mou pou den kserei thn tyfla tou to paidaki, na leei se ka8hghtria sto asxeto(afou den hksere na pei tpt gia tis erothseis tou) "emeis sthn ellada exoume to lysterine(de kukloforei edo) kai to xrhshmopoio polu...to agorazo 3e to litro(an tou doso 10 e 8a mou ferei mia ntramitzana?)an 8elete na sas fero 2-3 mpoukalakia" :mad: don't worry...se ka8e klado uparxoun tetoioi...astous na xaroun tora giati sto mellon de 8a kataferoun apolutos tipota... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ναι αλλά μου τη δίνει, κάποιοι από το έτος μου να έχουν τελειώσει με "γλειψίματα" και αντιγραφές και να σου παίζουν και τον έξυπνο μετά... Κακά τα ψέματα τα κλαψουρίσματα είναι μόνο στα του Πανεπιστημίου. Στον έξω κόσμο δεν ξέρει κανείς πώς πήρες το πτυχίο. Οπότε θεωρείσαι ισάξιος είτε αντέγραφες είτε διάβαζες και παίζεις και τον μάγκα. :cry: οχι οχι κάτι τέτοιο!!!!!! απλά πας και τον λες μπορώ να δω τα λάθη που έκανα;;και θα κάτσει (θελοντας και μη) να σου πει που έκανες (αν έκανες) την πατάτα! και αν δεις ότι πράγματι το γραπτό σου άξιζε να περάσει τότε του πετάς καμια μλκια και ότι γίνει απλώς το κυνηγάω αυτό το μάθημα γιατί αν δεν το περάσω και σεπτεμβριο τοτε ξαναθέλει εργασία... @Παπαθήβα μερικοί δεν κάνουν αυτό που λες. Και μάλιστα λένε πως είσαι στον λάθος δρόμο αν πας να κάνεις συζήτηση επί του γραπτού στον καθηγητή. Συνήθως κάνεις συζήτηση επί του αποτελέσματος ανεξάρτητα από το γραπτό. Δηλαδή του στυλ, εντάξει τόσο έγραψα, πριμοδοτήστε το να το περάσω. Κάτι τέτοιο. Έλα όμως που πιάνει σε μερικούς και τελικά μένεις ο μ@λ@κ@ς εσύ που δεν πας... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ναι αλλά μου τη δίνει, κάποιοι από το έτος μου να έχουν τελειώσει με "γλειψίματα" και αντιγραφές και να σου παίζουν και τον έξυπνο μετά... Κακά τα ψέματα τα κλαψουρίσματα είναι μόνο στα του Πανεπιστημίου. Στον έξω κόσμο δεν ξέρει κανείς πώς πήρες το πτυχίο. Οπότε θεωρείσαι ισάξιος είτε αντέγραφες είτε διάβαζες και παίζεις και τον μάγκα. :cry: oxi kale moy....ston ekso kosmo otan 8a ksekinhseis douleia poses gafes les na sou sunxorhsoun?mia?duo?treis?meta 8a kynhgas ton pelath/as8enh me to dikano...:hunter: mhn anhsyxeis..panta uparxei tropos (kai logos) na ksexorizei o sostos apo ton skarto :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Σε ορισμενα επαγγελματα δεν φαινεται ευκολα η διαφορα καποιου ασχετου με σχετικο... ;) εννοειται βεβαια,πως αν γινεις πχ. χειρουργος & σφαξεις τον κοσμακη μονο απαρατηρητος δεν θα περασεις... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Σε ορισμενα επαγγελματα δεν φαινεται ευκολα η διαφορα καποιου ασχετου με σχετικο... ;) εννοειται βεβαια,πως αν γινεις πχ. χειρουργος & σφαξεις τον κοσμακη μονο απαρατηρητος δεν θα περασεις... :worry: Όντως. Σε μας Δημήτρη πχ. με το να μην ξέρεις απέξω τις παρασκευές των 6-φθοροκινολονών ή τον χημικό τύπου του σκατολίου δεν είναι δα και κανά έγκλημα. Δε σκοτώνεις κόσμο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ουφ τελιωσαμε.Μενει τωρα να κανω μια εργασια και τελιωσαμε για φετος.Κατα τα αλλα δεν πηγα πουθενα φοβερα αλλα σε κανενα δεν εγραψα πολυ χαμηλα. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 παιδια ποτε περιμενετε τα αποτελεσματα σας?εγω μαλλον μετα τις 10 Ιουλιου.ελπιζω αν παω για Σεπτεμβριο να μην εχω πανω απο 1-2 μαθηματα.Η κρυφη ελπιδα ειναι να περασω το ετος απο τωρα. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts