lewton Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Στο συγκεκριμένο μάθημα κάτω από 8 είναι άσχημα, σε σχέση με το τι γίνεται συνήθως. Με τα θέματα που έβαλε φέτος όμως, το 7,5 είναι καλό αν το έχω πιάσει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Ρε παιδιά μια ερώτηση γενικότερη... Και αν θέλετε απαντήστε ειλικρινά. Πόσες ώρες/μέρες διαβάσματος χρειάζεστε για να περάσετε ένα μάθημα μετρίου δυσκολίας της σχολής σας; Αναφέρατε σχολή, μάθημα και τα σχετικά. :O Υ.Γ. Μιλάμε για προβιβάσιμο βαθμό. Δηλαδή το 5. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Ρε παιδιά μια ερώτηση γενικότερη... Και αν θέλετε απαντήστε ειλικρινά. Πόσες ώρες/μέρες διαβάσματος χρειάζεστε για να περάσετε ένα μάθημα μετρίου δυσκολίας της σχολής σας; Αναφέρατε σχολή, μάθημα και τα σχετικά. :O Υ.Γ. Μιλάμε για προβιβάσιμο βαθμό. Δηλαδή το 5. :) Προσωπικά το 5 το παίρνω χωρίς να διαβάσω στο 80% των μαθημάτων. Το πρόβλημα είναι όταν θέλω κάτι παραπάνω... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Σε μας οι καθηγητες ειναι γενικα καλα ανθρωπακια και βοηθουν.Ουτε κοβουν σκοπιμα και τετοια.με το κυριε συναδελφε μας εχουν.Εμεις οι ρεμπελοι ειμαστε καθαρματακια και δεν διαβαζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Ρε παιδιά μια ερώτηση γενικότερη... Και αν θέλετε απαντήστε ειλικρινά. Πόσες ώρες/μέρες διαβάσματος χρειάζεστε για να περάσετε ένα μάθημα μετρίου δυσκολίας της σχολής σας; Αναφέρατε σχολή, μάθημα και τα σχετικά. :O Υ.Γ. Μιλάμε για προβιβάσιμο βαθμό. Δηλαδή το 5. :) Επειδη εχω παρει λογοτεχνικη κατευθυνση (Αγγλικη Φιλολογια) αν εχω ηδη διαβασει τα κειμενα στη διαρκεια του εξαμηνου(ποιηματα,ολοκληρα βιβλια,θεατρικα κλπ) που απαιτουνται για καθε μαθημα τοτε με μια αναγνωση τις σημειωσεις θελω μιση μερα για να παρω τη βαση. Αν δεν τα εχω διαβασει ξεσκιζομαι να βρω και περιληψεις οποτε καμια μερα μαζι με τις σημειωσεις. Βεβαια αυτο ειναι σχετικο γιατι στη σχολη μου μερικοι καθηγητες μονο αν καταλαβουν απο το γραπτο σου οτι παρακολουθουσες τακτικα τις παραδοσεις σου βαζουν 9-10 ενω αλλοι και καλα να εχεις γραψεις αν καταλαβουν οτι δεν παρακολουθουσες και βρηκες σημειωσεις απο αλλου πανω στα κειμενα (και σωστες να ειναι δεν εχει σημασια) σε κοβουν η βαζουν τη βαση. Τρελλη κατασταση... Βαλε και οτι στη σχολη μου γραφουμε τα παντα στα αγγλικα και ο,τι ορθογραφικα, γραμματικα και συντακτικα λαθη που μπορει να κανουμε πανω στο αγχος αφαιρουν βαθμους και εχεις ενα αλφα συμπερασμα. Το να παρεις τη βαση ομως δεν θεωρειται καθολου δυσκολο γενικα, ο μεσος ορος βαθμολογιας ειναι καπου στο 7.5 τουλαχιστον. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Ρε παιδιά μια ερώτηση γενικότερη... Και αν θέλετε απαντήστε ειλικρινά. Πόσες ώρες/μέρες διαβάσματος χρειάζεστε για να περάσετε ένα μάθημα μετρίου δυσκολίας της σχολής σας; Αναφέρατε σχολή, μάθημα και τα σχετικά. :O Υ.Γ. Μιλάμε για προβιβάσιμο βαθμό. Δηλαδή το 5. :) mia dyo meres kalou diavasmatos, panta proforika sti nomiki Το πρόβλημα είναι όταν θέλω κάτι παραπάνω...tetio provlima omologo pote den eixa :O Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 ayrio dino xeirourgikh:) kalh epityxia se olous osous dinoun ma8hma Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 tha ithela merikes symvoules apo tis ekkolaptomenes dikigorines tou forum me pm an exoun tin kalosini... :worry: kali epitixia se olous k apo mena. :) Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Εγω ειμαι πρωτο εξαμηνο δεν εχω πατησει σχεδον καθολου(εκτος απο την αρχη που πηγαινα συνεχεια)και δεν εχω ανοιξει βιβλιο :rolleyes: ...σημερα αρχισα να διαβαζω :) ...εχω 4 μαθηματα να δωσω...τι ελπιδες εχω;;; :) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 4 μαθηματάκια... Το ένα το έδωσα προχθές και τα υπόλοιπα είναι 22, 24, και 29 Ιουνίου. Προβλέπω να πέφτει πολύ διάβασμα (παρόλο που δε μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα), γιατί το μάθημα που δίνω στις 24 (Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων) θεωρητικά είναι "το μισό πτυχίο"... ΥΓ. Μόλις συνειδητοποίησα ότι αν περάσω και τα 4 μαθήματα που δίνω τώρα, μου μένουν άλλα 4 για το Σεπτέμβρη για το πτυχίο.... :worry: :cry: :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Σημερα τελειωσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Πλάκα μας κάνεις έτσι; :X Δεν είσαι ευχαριστημένος και λες να πήρες 7,5; :blink: Ακούστε την δικιά μας κλίμακα (Φαρμακευτική) Χάλια, μηδέν: Βαθμός 0 Μέτρια: Βαθμός 1-2 Αρκετά καλά, ελπίζω να το έχω περάσει: Βαθμός 3-4 Πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος: Βαθμός 4-5. Άριστα, δε γινόταν καλύτερα: Βαθμός 6-7. Δεν κάνω πλάκα. Αλλά επειδή το έχω ακούσει και από άλλους αυτό που λέει ο lewton, προφανώς δεν αστειεύεται. :rolleyes: Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε συγκρίσεις αλλά εμείς για να περάσουμε μάθημα φτύνουμε αίμα κυριολεκτικά. Οι καθηγητές κόβουν αβέρτα. Και μετά λένε ότι φταίνε οι φοιτητές για την αιωνιότητά τους... :whistle: Πεστα συναδελφε... :p ;) τρωμε τα καλυτερα μας χρονια σ'αυτη την κ***σχολη... :mad: Ρε παιδιά μια ερώτηση γενικότερη... Και αν θέλετε απαντήστε ειλικρινά. Πόσες ώρες/μέρες διαβάσματος χρειάζεστε για να περάσετε ένα μάθημα μετρίου δυσκολίας της σχολής σας; Αναφέρατε σχολή, μάθημα και τα σχετικά. Υ.Γ. Μιλάμε για προβιβάσιμο βαθμό. Δηλαδή το 5. mia dyo meres kalou diavasmatos, panta proforika sti nomiki Και νομιζα οτι η νομικη ειναι "σοβαρη σχολη"... :rolleyes: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Λοιπόν ας απαντήσω κι εγώ στην ερώτηση που έθεσα ο ίδιος. Για να περάσουμε εμείς ένα μάθημα μέσης δυσκολίας χρειαζόμαστε 1 εβδομάδα τουλάχιστον ξεσκισίματος από ένα 8ωρο την ημέρα. Και πάλι όμως παίζεται να κοπείς αν μπούνε περίεργα θέματα. Δεν μιλώ βέβαια για Φυσιολογίες, Τοξικολογίες, Φαρμακολογίες, Φαρμακευτικές Χημείες που κατατάσσονται στα υψηλίας δυσκολίας και θέλουν 1μήνα επί ένα 8ωρο το καθένα... Μετά πώς να μην καθυστερήσεις να πάρεις το πτυχίο;; :O :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 4 μαθηματάκια... Το ένα το έδωσα προχθές και τα υπόλοιπα είναι 22, 24, και 29 Ιουνίου. Προβλέπω να πέφτει πολύ διάβασμα (παρόλο που δε μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα), γιατί το μάθημα που δίνω στις 24 (Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων) θεωρητικά είναι "το μισό πτυχίο"... ΥΓ. Μόλις συνειδητοποίησα ότι αν περάσω και τα 4 μαθήματα που δίνω τώρα, μου μένουν άλλα 4 για το Σεπτέμβρη για το πτυχίο.... :worry: :cry: :( Μπα η ανάλυση μάλλον είναι όλο το πτυχίο έτσι όπως εξελίχθηκε μιας και ακούγεται έντονα ότι από του χρόνου φεύγει ο Καραμάνης και το μάθημα προσαρμόζεται στα σύγχρονα λογιστικά πρότυπα και δυσκολεύει σημαντικά, οπότε αν δε το περάσουμε φέτος χαθήκαμε. Αυτό διαβάζω τώρα, άσε που αυτή την εργασία να δω πως θα τη βγάλω... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Μπα η ανάλυση μάλλον είναι όλο το πτυχίο έτσι όπως εξελίχθηκε μιας και ακούγεται έντονα ότι από του χρόνου φεύγει ο Καραμάνης και το μάθημα προσαρμόζεται στα σύγχρονα λογιστικά πρότυπα και δυσκολεύει σημαντικά, οπότε αν δε το περάσουμε φέτος χαθήκαμε. Αυτό διαβάζω τώρα, άσε που αυτή την εργασία να δω πως θα τη βγάλω... Για το αν φεύγει ο Καραμάνης δε γνωρίζω, πάντως ξέρω σίγουρα ότι αλλάζουν τα πάντα λόγω της εφαρμογής των ΔΛΠ. Στη ουσία δηλαδή μαθαίνουμε κάτι που από του χρόνου, τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι του θα μας είναι άχρηστο... Όσο για την εργασία, άλλο πακέτο κι αυτό. Μόλις χθες πήρα τις καταστάσεις από το Υπουργείο Εμπορίου και έχω πελαγώσει... [desperate] Φυσικά, μαζί με όλα αυτά πρέπει να διαβάσω και Εμπορικό ΙΙ (Ρόκας παρακαλώ), το οποίο δίνω δυο μέρες πριν την Ανάλυση... :( [/desperate] Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Για το αν φεύγει ο Καραμάνης δε γνωρίζω, πάντως ξέρω σίγουρα ότι αλλάζουν τα πάντα λόγω της εφαρμογής των ΔΛΠ. Στη ουσία δηλαδή μαθαίνουμε κάτι που από του χρόνου, τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι του θα μας είναι άχρηστο... Όσο για την εργασία, άλλο πακέτο κι αυτό. Μόλις χθες πήρα τις καταστάσεις από το Υπουργείο Εμπορίου και έχω πελαγώσει... [desperate] Φυσικά, μαζί με όλα αυτά πρέπει να διαβάσω και Εμπορικό ΙΙ (Ρόκας παρακαλώ), το οποίο δίνω δυο μέρες πριν την Ανάλυση... :( [/desperate] Mα φυσικά έχω και εμπορικό, κλασική αξία!!Κι έχω και το καλύτερο... προχωρημένη Λογιστική τη Δευτέρα μετά την ανάλυση στις 27!!! 3 μαθήματα πακέτο σε 5 μέρες!!! αν τα περάσω τουλάχιστον μένουν 3 για πτυχίο!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Ρε παιδιά μια ερώτηση γενικότερη... Και αν θέλετε απαντήστε ειλικρινά. Πόσες ώρες/μέρες διαβάσματος χρειάζεστε για να περάσετε ένα μάθημα μετρίου δυσκολίας της σχολής σας; Αναφέρατε σχολή, μάθημα και τα σχετικά. :O Υ.Γ. Μιλάμε για προβιβάσιμο βαθμό. Δηλαδή το 5. :) Αν δεν εχω πατησει ολη τη χρονια (συνηθισμενο :p ) θελω 4-5 μερες για ενα μαθημα μετριας δυσκολιας, με περιπου 8 ωρες τη μερα διαβασμα. Εγραφα και εγω σημερα τσιμα τσιμα το περναω, αντε ακομα ενα τη Παρασκευη και μετα τα ωραια :rolleyes: Α! Σχολη πολιτικων μηχανικων, και σαν μαθημα μετριας δυσκολιας εννοω μαθηματικα ή οικονομικα. Για τα δυσκολα 5-6 μερες * 8ωρες σιγουρα. Αλλα οπως ειπες και εσυ παιζει να κοπεις αν βαλουν περιεργα θεματα, και σε ορισμενα μπορουν πολυ ανετα να σε σκισουν για πλακα, πχ σημερα εγραφα εδαφομηχανικη, το exam ειναι 5 ασκησεις να απαντησουμε τις 3, υπαρχουν γυρω στις 7 θεματικες ενοτητες αυτες οι ασκησεις εχουν 5-6 παραλλαγες δηλαδη 35+ασκησεις, ε διαβαζεις τις 5-6 πιο στανταρ και πας :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 εξαρταται.Αν εχεις υποστηριξη και σου εχουν πει περιπου τι θα βαλουν με ενα 5ωρο μαξ το περνας. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 εξαρταται.Αν εχεις υποστηριξη και σου εχουν πει περιπου τι θα βαλουν με ενα 5ωρο μαξ το περνας. ΠΟΣΟ????????????? :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Τοσο δυσκολα ειναι ρε παιδια τα πραγματα?:eek: Εγω,προς το παρον (ειμαι 2ο εξαμηνο) με ενα 5ωρο διαβασμα το περναω και πανω απο εξι κιολας.Βεβαια,εμενα ειναι ολα θεωρητικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 ti lete re paidia...eseis gia ena metrio ma8hma diabazete 4-5 meres?emeis edo gia ena eykolo diabazoume toso...kai eimaste kai eyxaristhmenoi :w00t: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 ΠΟΣΟ????????????? :shock: αληθεια. Οσα μαθηματα εχω περασει ως τωρα δεν εχω σκιστει ιδιαιτερα για καποιο.Ισως ειδικα στην νεα σχολη μου φαινονται ευκολα η τα καταλαβαινω ευκολα.Ισως παλι η βοηθεια του να συζηταμε καποια πιθανα θεματα εξετασεων να με βοηθαει τοσο ωστε να μην χρειαζεται πολυ διαβασμα αρκει να εχεις επαφη με το μαθημα ολο το χρονο. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Παιδιά να γράφετε και τι σχολή είστε. Όχι έτσι αυθαίρετα. Για να καταλαβαινόμαστε. Καλά λέει ο Nrg, πόσο;; :shock: Mε 5 ώρες περνάει κανείς μάθημα;;; :X Υ.Γ. :offtopic: Άντε στοπ τώρα γιατί έχει Εθνική! Με τη νίκη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 h alh8eia einai pos otan eimoun proto etos eixame ena ma8hma "oikonomia" kamia sxehs me thn odontiatrikh 8a mou peite alla htan sth lista ton ma8hmaton pou eprepe na dosoume ton genarh...parapano apo 5-6 ores de nomizo na eixa diabasei... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Καλα μην βαρατε. Απλα αν οι καθηγητες σε κατευθυνουν σε τι να επικεντρωθεις και πεφτουν ιδια η παραπλησια θεματα τοτε μπορει να περασεις μαθηματα χωρις πολυ διαβασμα. αυτο γινεται σε διαφορα κολλεγια η ακομα και σε πανεπιστημια της Αγγλιας.Οτι οι καθηγητες βοηθανε να προαχτουν οι φοιτητες. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts