gkr41 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Ναι Tannenbaum... Απορώ πώς το θεωρούν κορυφαίο κλπ βιβλίο; Από τα χειρότερα οργανωμένα που έχω δει. Το παραδέχεται και ο ίδιος σε διάφορα σημεία. Όντως... Εμείς κάναμε και λειτουργικά από το δικό του... Εκείνο ήταν χειρότερο μου φαίνεται. Βασικά δε μπορείς να μάθεις τόσα πράγματα. Είχα διαβάσει το 1ο κεφάλαιο τα Χριστούγεννα και τώρα δε θυμάμαι λέξη... Και ο καθηγητής βάζει ερωτήσεις του στυλς "Ομοαξωνικά καλώδια ευρείας ζώνης" κι άντε σπάσε το κεφάλι σου να γράψεις εσύ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Αυτά σας μαθαίνουν εκεί στην ΠΑΣΠ? "Οι ΟΔιτες είναι τα φλωράκια που τους αρέσει να διαβάζουν πολυ"? Αυτή η κατηγοριοποίηση ανάλογα με το τμήμα/σχολή/πόλη δεν μ αρέσει... :eek: Προς τι αυτή η επίθεση; Όντως... Εμείς κάναμε και λειτουργικά από το δικό του... Εκείνο ήταν χειρότερο μου φαίνεται. Βασικά δε μπορείς να μάθεις τόσα πράγματα. Είχα διαβάσει το 1ο κεφάλαιο τα Χριστούγεννα και τώρα δε θυμάμαι λέξη... Και ο καθηγητής βάζει ερωτήσεις του στυλς "Ομοαξωνικά καλώδια ευρείας ζώνης" κι άντε σπάσε το κεφάλι σου να γράψεις εσύ... Άσε εγώ αισθάνομαι ότι διαβάζω ιστορία Γ΄ Λυκείου από τα πολλά πρωτόκολλα. :wacko: Ευτυχώς δε μας ρωτάει τέτοια πράγματα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 :eek: Προς τι αυτή η επίθεση; Μα, dear lewton, μου λες ότι επείδη είμαι ΟΔΕ δεν θα πρεπε να χω πρόβλημα με τις 1200 σελίδες ύλης... Δεν κατάλαβα, τι το "ιδιαίτερο" εχουμε εμείς? "Πώς? Δεν είναι έτσι συνάδερφε? Έτσι έτσι είναι..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Πάει ο Tannenbaum. Τώρα αρχίζουν τα βαρετα.... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Μονο Διαφορικές Εξισώσεις μου μείνανε και τέλος!!!!! ....αλλα μεχρι αυτη την τιμημενη μερα με χωρίζουν 500+ σελίδες Boyce-DiPrima... Το ευχάιριστο σας το πα;; Μετα το τελος της εξεταστικης εχω κενó κοντά 2 βδομάδες μεχρι την εναρξη του εαρινού εξαμήνου!!!! :D :D :D lefteris>> καλη επιτυχία αυριο, απ' ότι μαθαίνω θα τη χρειαστειτε εκει στην ΟΔΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Μονο Διαφορικές Εξισώσεις μου μείνανε και τέλος!!!!! ....αλλα μεχρι αυτη την τιμημενη μερα με χωρίζουν 500+ σελίδες Boyce-DiPrima... Το ευχάιριστο σας το πα;; Μετα το τελος της εξεταστικης εχω κενó κοντά 2 βδομάδες μεχρι την εναρξη του εαρινού εξαμήνου!!!! :D :D :D lefteris>> καλη επιτυχία αυριο, απ' ότι μαθαίνω θα τη χρειαστειτε εκει στην ΟΔΕ! Διαφορικές και εδω :D Αντε αυριο μαθηματικα τη Παρασκευη υδραυλικη και αντε γειαααααααααααα :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 εγω τα 3 πηρα στις διαφορικες:( αλλα 5 μηναν και 3 εργασιες δεν περναει ο καιρος γαμωτο!! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 lefteris>> καλη επιτυχία αυριο, απ' ότι μαθαίνω θα τη χρειαστειτε εκει στην ΟΔΕ! :cry::cry: Δεν ξέρω ίσως και να μην πάω να δώσω... Ευχαριστώ και κουράγιο σε όσους δεν διαβαζουν (σαν εμένα). :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Ευχαριστώ και κουράγιο σε όσους δεν διαβαζουν (σαν εμένα). Ευχαριστώ! :P Πλάκα πλάκα χωρίς διάβασμα έχω περάσει 2 μαθήματα, και στο ένα που πήγα διαβασμένος πήρα τα 3! :lol: :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Ευχαριστώ! :P Πλάκα πλάκα χωρίς διάβασμα έχω περάσει 2 μαθήματα, και στο ένα που πήγα διαβασμένος πήρα τα 3! :lol: :rotfl: A, kala, kai egw poses fores to exw pathei afto... Paidi mou, einai i katara tou diavasmatos, den tin ksereis? Opio mathima den diavazw kai to afinw sto "oti nanai" to pernaw. Ena allo pou to diavaza OLA ta xristougenna........ katalavenete! Ai sixntir! Den ksanadiavazw tpt :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 :cry::cry: Δεν ξέρω ίσως και να μην πάω να δώσω... Ευχαριστώ και κουράγιο σε όσους δεν διαβαζουν (σαν εμένα). :D E, pantws den leei na min pigeneis, akoma kai an den ksereis kai polla.. Mou exei tixei! Kai se gnwsto mou episis :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Κανόνες που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά: 1. Πηγαίνουμε ακόμα κι αν δεν έχουμε ανοίξει βιβλίο 2. Αν είναι δυνατόν κουβαλάμε και τις σημειώσεις/βιβλιο 3. Καθόμαστε μέχρι το τέλος της εξετασης, όσο κι αν βαριόμαστε Έχω χάσει πολλές ευκαιρίες να περάσω μαθήματα έτσι. Πριν μια εβδομάδα, λίγο πριν τελειώσει το 2ωρο της εξέτασης κι ενώ είχαν μείνει 4 άτομα και έγραφαν λέει ο επιτηρητής "αντιγράψτε αν θέλετε". Μέχρι και τηλέφωνα τους άφησε να πάρουν... Είναι να μη σου τύχει τελικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Kala nai.. Enas gnwstos mou afotou eixan figei arketoi rwtise ton epitiriti "Mou dinete tin panw panw kolla tou telefteou fititi giati vlepw ta exei grapsei?". Kai gia kalh tou tixei tou tin edwse... Opws leei kai o gkr41 einai... na min sou tixei.. :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 παιδιά εγώ θα πω κάτι άσχετο.Δεν καταλαβαίνω γιατί ως μελλοντικός μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών πρέπει να γα*****ι στα κωλομα8ηματικά. είπαμε, αλλά Μαθηματικά Ι, Μαθηματικά ΙΙ, γραμμική άλγεβρα, Διακριτά Μαθηματικά Ι, ΙΙ, Θεωρία Σημάτων κ ένα σωρο βλακείες ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ???? Και 2 φυσικές α έτος υπερβολή το θεωρώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 καλά ναι έχετε δίκιο. βασικά είναι αν θα κάτσουν μέσα καθηγητές ή όχι. Δίναμε ψηφιακή σχεδίαση τις προάλλες και μείνανε μόνο μεταπτυχιακοί οι οποίοι μας έλυσαν και θέμα στους πίνακες... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 " Οπωσδήποτε, ο ρόλος του μύθου (περιττό να εξηγήσουμε ότι εννοούμε το μύθο με την έννοια του Sorel, που αναφέρεται σε κάθε κοινωνική δικαιολόγηση και ιδέα...) είναι κοινωνικά πολύ σημαντικός (όπως το έχουν δείξει σπουδαίες μελέτες -με πρωτοπόρο για την Ευρώπη τον G. Durand). Βέβαια, μια κοινωνία όπως η σύγχρονη που δεν παραδέχεται τα στοιχεία μυθοπλασίας που τη στηρίζουν (θεωρώντας ότι προσδιορίζεται από "επιστημονική" και "τεχνοκρατική" οργάνωση *...) δε μπορεί εύκολα να ανεχθεί (κι αυτό παρόλες τις κοινωνιολογικές και ανθρωπολογικές αναλύσεις -οι οποίες εξάλλου γι' αυτόν το λόγο κρατιώνται στο περιθώριο) αυτό το επιχείρημα(ότι δηλαδή κάθε "λόγος", από τη διαφήμιση ως την επιστήμη, είναι "μύθος", όπως διαπίστωνε κι ο R. Barthes -1970). Βέβαια, η πίστη στη "διαφάνεια" της "τεχνοκρατικής" προσέγγισης των πραγμάτων είναι ίσως ο μεγαλύτερος σύγχρονος μύθος (εφόσον μάλιστα η επεξεργασία της πληροφορίας αφορά πολύ συχνά συμβολική μεταχείριση...). * Σ' αυτό το σημείο είναι πολύ ενδιαφέρον ν' αναφερθεί ότι όλη αυτή η πίστη στην τεχνοκρατία στηρίζεται πέρα για πέρα στο φαντασιακό, όπως το δείχνει στην πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη του ο G. Larochelle (1990) " Εγω τι να πω που πρεπει να διαβασω 200+ σελιδες σαν τις παραπανω (προσεξτε! 6 παρενθεσεις και μια υποσημειωση σε ΜΙΣΗ σελιδα κειμενο!Αφηστε το περιεχομενο... ) :worry: :mad: Α και ενημερωτικα,πληροφορικη σπουδαζω!! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 παιδιά εγώ θα πω κάτι άσχετο.Δεν καταλαβαίνω γιατί ως μελλοντικός μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών πρέπει να γα*****ι στα κωλομα8ηματικά. είπαμε, αλλά Μαθηματικά Ι, Μαθηματικά ΙΙ, γραμμική άλγεβρα, Διακριτά Μαθηματικά Ι, ΙΙ, Θεωρία Σημάτων κ ένα σωρο βλακείες ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ???? Και 2 φυσικές α έτος υπερβολή το θεωρώ. ΣΕ καταλαβαινω... Αλλα ίσως να μπορούυσα να σου δόσω απαντηση αν κάποιος μου έλεγε γιατί σε μια σχολή με τίτλο "μεθοδολογια ιστορια και θεωρια επιστημης" πρεπει εκτος των άλλων να κάνω 3 οικονομίες 2 μαθηματικα κατι βιολογιες και κάτι φυσικές..... Φιλοσοφική μου είχαν πει οτι είναι.... Αχ τι τραβαμε κι εμεις τα φοιτητόπαιδα.... Κουράγιο παιδιά, θα το αντέξουμε!!!!!(η ελπίδα πεθαινει τελευταία( θα με πεθάνει εμενα πρωτα...)) Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Μα, dear lewton, μου λες ότι επείδη είμαι ΟΔΕ δεν θα πρεπε να χω πρόβλημα με τις 1200 σελίδες ύλης... Δεν κατάλαβα, τι το "ιδιαίτερο" εχουμε εμείς? "Πώς? Δεν είναι έτσι συνάδερφε? Έτσι έτσι είναι..." Άσε φίλε ο Lewton μας κατηγορεί αδίκως λες και εμείς οι ΟΔίτες πρέπει να διαβάζουμε πολλά, μάλλον το τμήμα του μαρκετινγκ έχει τη ρετσινιά του απ' 'εξω και όχι η ΟΔΕ. Άλλά ο Πανυγηράκης βγαίνει εύκολα παρόλο που φαίνεται πακέτο, εγώ πάντα μια ανάγνωση έκανα και πολλές φορές στα γρήγορα και τα είχα περάσει πολύ εύκολα όλα τα μαρκετιστικα μαθήματα γενικότερα, εδώ δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!! Τώρα είχα πέντε μαθήματα να δώσω και δε στρώνομαι ρε παιδιά, είμαι η αναισθησία προσωποποιημένη, να δω αυτό το πτυχίο πότε θα το αντικρύσω... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 ΣΕ καταλαβαινω... Αλλα ίσως να μπορούυσα να σου δόσω απαντηση αν κάποιος μου έλεγε γιατί σε μια σχολή με τίτλο "μεθοδολογια ιστορια και θεωρια επιστημης" πρεπει εκτος των άλλων να κάνω 3 οικονομίες 2 μαθηματικα κατι βιολογιες και κάτι φυσικές..... Φιλοσοφική μου είχαν πει οτι είναι.... Αχ τι τραβαμε κι εμεις τα φοιτητόπαιδα.... Κουράγιο παιδιά, θα το αντέξουμε!!!!!(η ελπίδα πεθαινει τελευταία( θα με πεθάνει εμενα πρωτα...)) Θα ρωτήσω τον αδερφό μου που σπουδάζει ΜΙΘΕ και θα σου πώ :p "παντού υπάρχει ένας ΜΙΘΕ" Α, και εγώ γράφω προηγμένα συστήματα υπολογιστών @ ee.upatras.gr ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! :whistle: Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 παιδιά εγώ θα πω κάτι άσχετο.Δεν καταλαβαίνω γιατί ως μελλοντικός μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών πρέπει να γα*****ι στα κωλομα8ηματικά. είπαμε, αλλά Μαθηματικά Ι, Μαθηματικά ΙΙ, γραμμική άλγεβρα, Διακριτά Μαθηματικά Ι, ΙΙ, Θεωρία Σημάτων κ ένα σωρο βλακείες ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ???? Και 2 φυσικές α έτος υπερβολή το θεωρώ. E, simfwnw tamala! Alla kapws prepei kai aftoi na to gemisoun to programma.. :blink: Kai kala dld... Anti na mas mathoun kamia glwssa programmatismou, tpt stisimo diktiwn WIFI kai 1002 alla... Ti na pei kaneis... Eksallou afta kseroun afta didaskoun :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Ρε σεις να βάλουν και Μαθηματικά Ι και ΙΙ και ΙΙΙ και... Χ. Αλλά να υπάρχουν σωστοί καθηγητές που να μην βαριούνται που ζούνε :mad: . Αν βαριέται που ζει ο καθηγητής, φαντάσου πως βαριέται ο φοιτητής και τι ενέσεις βαράει βλέποντας τον άλλον να χασμουριέται, να καθαρίζει τη μύτη του, τα αυτιά του... έλεος δηλαδή! :rolleyes: Επίσης καλό από τη μεριά μας θα ήταν να διαβάζαμε καθημερινά και όχι μόνο στην εξεταστική... αλλά τι λέω τώρα ε; :whistle: :lol: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 παιδιά εγώ θα πω κάτι άσχετο.Δεν καταλαβαίνω γιατί ως μελλοντικός μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών πρέπει να γα*****ι στα κωλομα8ηματικά. είπαμε, αλλά Μαθηματικά Ι, Μαθηματικά ΙΙ, γραμμική άλγεβρα, Διακριτά Μαθηματικά Ι, ΙΙ, Θεωρία Σημάτων κ ένα σωρο βλακείες ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ???? Και 2 φυσικές α έτος υπερβολή το θεωρώ. Γιατί για να μάθεις Θεωρία Σημάτων πρέπει να ξέρεις Διακριτά Μαθηματικά. Για να μάθεις τηλεποικινωνιακά πρέπει να ξέρεις Φυσική και Μαθηματικά. Βασικά πράγματα δηλαδή πάνω στους υπολογιστές, τις τηλεποικινωνίες και τα δίκτυα. E, simfwnw tamala! Alla kapws prepei kai aftoi na to gemisoun to programma.. :blink: Kai kala dld... Anti na mas mathoun kamia glwssa programmatismou, tpt stisimo diktiwn WIFI kai 1002 alla... Ti na pei kaneis... Eksallou afta kseroun afta didaskoun :D :D :D :D :D :D :D 1. Δε σπουδάζεις προγραμματιστής. Μηχανικός Η/Υ σπουδάζεις. Κοινώς hardware-άς. Ορθώς λοιπόν, δεν δίνουν βάση στον προγραμματισμό. 2. Για να στήσεις δίκτυο, πρέπει να μελετήσεις πρώτα. Ο άλλος θα έρθει και θα σου πει "στήσε ένα δίκτυο μεταξύ του γραφείου της Αθήνας και παραρτήματος της Θεσσαλονίκης". Εσύ τι θα κάνεις; Δε θα πρέπει να το μελετήσεις; Να βρεις την αποδοτικότερη και φτηνότερη λύση; Πως θα τα κάνεις αυτά αν δεν ξέρεις καν τη βασική θεωρία πάνω στα δίκτυα; Το στήσιμο λοιπόν είναι το λιγότερο, αν ξερεις πρώτα τι θες και πως πρέπει να το φτιάξεις. Μην παραπονιέστε λοιπόν για τα μαθήματα. Να παραπονίεστε για τους καθηγητές που δεν ξέρουν να διδάξουν και για εσάς και τους συμφοιτητές σας που δεν στρώνεστε να ανοίξετε κανα βιβλίο να μάθετε 2 πράγματα (γενικά μιλάω, όχι για εσάς τους δύο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Γιατί για να μάθεις Θεωρία Σημάτων πρέπει να ξέρεις Διακριτά Μαθηματικά. Για να μάθεις τηλεποικινωνιακά πρέπει να ξέρεις Φυσική και Μαθηματικά. Βασικά πράγματα δηλαδή πάνω στους υπολογιστές, τις τηλεποικινωνίες και τα δίκτυα. 1. Δε σπουδάζεις προγραμματιστής. Μηχανικός Η/Υ σπουδάζεις. Κοινώς hardware-άς. Ορθώς λοιπόν, δεν δίνουν βάση στον προγραμματισμό. 2. Για να στήσεις δίκτυο, πρέπει να μελετήσεις πρώτα. Ο άλλος θα έρθει και θα σου πει "στήσε ένα δίκτυο μεταξύ του γραφείου της Αθήνας και παραρτήματος της Θεσσαλονίκης". Εσύ τι θα κάνεις; Δε θα πρέπει να το μελετήσεις; Να βρεις την αποδοτικότερη και φτηνότερη λύση; Πως θα τα κάνεις αυτά αν δεν ξέρεις καν τη βασική θεωρία πάνω στα δίκτυα; Το στήσιμο λοιπόν είναι το λιγότερο, αν ξερεις πρώτα τι θες και πως πρέπει να το φτιάξεις. Μην παραπονιέστε λοιπόν για τα μαθήματα. Να παραπονίεστε για τους καθηγητές που δεν ξέρουν να διδάξουν και για εσάς και τους συμφοιτητές σας που δεν στρώνεστε να ανοίξετε κανα βιβλίο να μάθετε 2 πράγματα (γενικά μιλάω, όχι για εσάς τους δύο). Egw pantws pliroforiki spoudazw. Kai oso gia ti theoria twn diktiwn pote den eipa oti perisevei. Eksallou sti diki mou ti sxolh to pws tha vroume tin pio apodotiki kai fthinoteri lisi to exoume sta diktya 2 ws poly simantiko kefalaio. Kanonas tou kathigiti einai kanenas den pernaei an den ta kserei afta kala.. Thimame omws otan prospathousame me ena filo na stisoume ena aplo diktyo wifi me 2-3 clients diskolevomastan kai afto epidi eixame mathei MONO gia ta ensirmata diktya sti sxolh. Tha mou peis katse asxolisou mono sou. Den diafono, alla an ithela na asxoloume monos mou den tha pigena se TEI... (kai milaw gia tis gnwseis kai oxi gia to ptyxio). Oso gia ta mathimatika I & II (ta II ligotero) den antilegw oti xriazontai.. Alla afti ti fisiki den borw na katalavw giati ti vazoune... Kai ante na itan mono Fisiki I.. edw yparxei kai Fisiki II! Fisika den thathela na anaferthw stin Psixologia, dikaio, diikisi epixirisewn klp dioti afta mono ti sxolh mas den aforoun kai an tin aforoun den didaskontai me to swsto tropo... Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Όλα όσα διδάσκονται ως υποχρεωτικά στα πανεπιστήμια είναι απαραίτητα σε έναν επιστήμονα της Πληροφορικής. Αν δε θες να γίνεις επιστήμονας αλλα θες να μάθεις να κάνεις μια δουλειά έχεις δίκιο να παραπονιέσαι. Τότε ίσως σε καλυπτε περισσότερο ένα ΙΕΚ. Δε θα έχανες 4+ χρόνια μαθαίνοντας διακριτά μαθηματικά και θα ήσουν τέλεια καταρτισμένος ώστε να στήσεις ένα δίκτυο, να γράψεις κώδικα ή να κάνεις ότι επέλεγες ως αντικείμενό σου τέλος πάντων. Αλλά δε μπορεί να θες αφενός να έχεις πτυχία που γράφει πάνω τη λέξη Πανεπιστήμιο και αφετέρου να ξέρεις απλά να στήνεις τέλεια ένα δίκτυο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Όλα όσα διδάσκονται ως υποχρεωτικά στα πανεπιστήμια είναι απαραίτητα σε έναν επιστήμονα της Πληροφορικής. Αν δε θες να γίνεις επιστήμονας αλλα θες να μάθεις να κάνεις μια δουλειά έχεις δίκιο να παραπονιέσαι. Τότε ίσως σε καλυπτε περισσότερο ένα ΙΕΚ. Δε θα έχανες 4+ χρόνια μαθαίνοντας διακριτά μαθηματικά και θα ήσουν τέλεια καταρτισμένος ώστε να στήσεις ένα δίκτυο, να γράψεις κώδικα ή να κάνεις ότι επέλεγες ως αντικείμενό σου τέλος πάντων. Αλλά δε μπορεί να θες αφενός να έχεις πτυχία που γράφει πάνω τη λέξη Πανεπιστήμιο και αφετέρου να ξέρεις απλά να στήνεις τέλεια ένα δίκτυο. Mia kai milises gia xartia, distyxws sthn ellada metraei perissotero to ti xarti exeis para to ti gnwseis exeis, eidika sto dimosio... Kai aftos einai o logos pou oloi theloun na boun se kapio panepistimio, h TEI! H dinamh diladi tou xartiou pou perneis... Ara afto pou les gia IEK den stekei panta gia tous mh exontes eksasfalismenh melontikh ergasia, vlepe apo goneis, sigeneis, ktl ktl Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts