linkin Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 εσενα προσωπικα εκει που εχεις μπλεξει σε κοβω να παιρνεις πτυχιο το 2017!με γεια το κινητο btw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 εσενα προσωπικα εκει που εχεις μπλεξει σε κοβω να παιρνεις πτυχιο το 2017!με γεια το κινητο btw! Μην τον αγχωνεις τον ανθρωπο... Και το 2017 μια χαρα ειναι, θα εχει φτιαχτει και η Γραμμη 4 του Μετρο (Μαρουσι-Αλσος Βεΐκου) :p (φυσικα δεν εχω καταλαβει σε ποιον αναφερεσαι...αλλά επειδη κι εγω εχω αργησει πολυ με τη σχολη μου προσπαθω να τα βλεπω θετικα όλα!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 και αυτη η εξεταστικη παει χαλια.... ευτυχως περασα ενα δυσκολο εργαστηριο, με βαθμο 7, και μια θεωρια, με 10! ναι, ειμαι "κορακι"! αντε να δω τι θα κνω στις 18:00 που δινω μια θεωρια! και ακομη δεν τελειωσα τα σκονακια.... ειναι και 40 ερωτησεις γμτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 wildgirl στον cyberrobots αναφερομαι ο οποιος δεν διαβαζει χριστο!κριμα το παιδι! εσας για το 2012 παιδες ποιος σας το πε???με ξενερωσατε τωρα,ουτε εγω θα χω παρει πτυχιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 εσας για το 2012 παιδες ποιος σας το πε???με ξενερωσατε τωρα,ουτε εγω θα χω παρει πτυχιο! Ο Χαρδαβέλας το λέει και τα σαϊνια του:p Πάντως αν googlaρεις τον αριθμό 2012 θα βρεις πολλά:ninja::scared: Παίζει να περάσω ένα μάθημα σε αυτή την εξεταστική.Τα υπόλοιπα το σεμπτέμβρη..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Εγώ είμαι πρώτο εξάμηνο και από εργαστήρια απο οτι φαίνεται τα περνάω όλα.Στις θεωρίες είναι πολύ παλούκια τα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Εγώ πάλι είμαι 8 έτος(!!!ναι κάλά διαβάζεται) και μόλις τέλειωσα μια πάρα πολύ εξεταστική χωρίς καθόλου όρεξη για διαβάσμα!!!Δεν ξέρω γιατί αλλά μετά απο δύο χρονια που αποφάσισα να πάρω πτυχίο και ζορίστηκα...μάλλον μου βγήκε όλη η κούραση:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Εγώ είμαι πρώτο εξάμηνο και από εργαστήρια απο οτι φαίνεται τα περνάω όλα.Στις θεωρίες είναι πολύ παλούκια τα πράγματα Σε ποια σχολη εισαι? Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών συστημάτων Τει Πειραια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών συστημάτων Τει Πειραια Κι εγώ :) τρίτο εξάμηνο είμαι αλλα τα ιδια μαθήματα με 'σενα εχω :p:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 και εγώ μάλλον τα περνάω όλα εκτός από τον απειροστικό...αυτό δεν είναι μαθηματικά... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 και εγώ μάλλον τα περνάω όλα εκτός από τον απειροστικό...αυτό δεν είναι μαθηματικά... τί είστε σεις ρε??Εγώ μάλλον ένα περνάω..Στο 1ο εξάμηνο καθόμουνα.Γενικότερος χαβαλές. Θα αρχίσω δυναμικά στο 2ο εξάμηνο:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lk-pYs3a3Pg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 και εγώ μάλλον τα περνάω όλα εκτός από τον απειροστικό...αυτό δεν είναι μαθηματικά... Είχαμε και εμείς απειροστικό στο πρώτο εξάμηνο. Το πέρασα στο 10ο εξάμηνο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Γεια χαρα,εβδομη χρονια ειμαι μην αγχονοστε,δυο μαθηματα χρωσταω στην καταραμενη τη γεωπονια,μου βγαλε την πιστη μακρια μακρια :mad: Η καλυτερη σχολη ειναι παιδαγωγικο εφοσον μπεις και τελειωσεις θα καθεσαι καθε χριστουγεννα,πασχα και καλοκαιρακι,τετοια ζωη μονο οι δασκαλοι κανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Κι εγώ :) τρίτο εξάμηνο είμαι αλλα τα ιδια μαθήματα με 'σενα εχω :p:O Πάμε δυνατά.Ηλεκτρονικά έδινες χθές η τα έχεις περάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 9/10 . Μαθηματικα στο επομενο εξαμηνο . ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 9/10 . Μαθηματικα στο επομενο εξαμηνο . ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ :mad: Πόσα μαθηματικά έχει η σχολή σου? Τι να πω και εγώ που έχει 5 μαθηματικά+πολλά άλλα μαθήματα που έχουν και αυτά πολλά μαθηματικά.Αλλά εγώ τα γουστάρω τρελά:D Επειδή είμαι πρωτοετής και δεν ξέρω:Συνήθως όταν τελειώνει η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου αρχίζουν ακριβώς την επόμενη βδομάδα τα μαθήματα του επόμενο εξαμήνου ή υπάρχει καμιά βδομάδα κενό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lk-pYs3a3Pg Από ποια σχολή είναι αυτό? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Από ποια σχολή είναι αυτό? :p TEI Πειραιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Επειδή είμαι πρωτοετής και δεν ξέρω:Συνήθως όταν τελειώνει η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου αρχίζουν ακριβώς την επόμενη βδομάδα τα μαθήματα του επόμενο εξαμήνου ή υπάρχει καμιά βδομάδα κενό? Αυτο εξαρταται απο τη σχολη. Σε αλλους ξεκινανε κατευθειαν και σε αλλους εχει καποιο κενο μεχρι να αρχισουν.. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lk-pYs3a3Pg Και νομιζα οτι μονο στο ΠΑΠΕΙ (Οικονομικο) υπαρχουν τετοια φαινομενα......:lol::lol::lol: Εμεις παντως Μικρο.... Εχουμε 1 και 2... Το Χ μας λειπει για να παιξουμε στοιχημα....:lol::lol: Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 αχ τελικά σήμερα έγραψα καλούτσικα νομίζω...με λίγη καλή θέληση από τον καθηγητή ίσως πάρω ένα 5....αχουυυ...τα αποτελέσματα μέσα σε πόσο καιρό βγαίνουν παιδιά; Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 αχ τελικά σήμερα έγραψα καλούτσικα νομίζω...με λίγη καλή θέληση από τον καθηγητή ίσως πάρω ένα 5....αχουυυ...τα αποτελέσματα μέσα σε πόσο καιρό βγαίνουν παιδιά; Αυτο είναι θεμα του καθηγητή. Σε εμάς κάποιοι τα βγαζουν μετα απο 1-2 μερες και καποιοι κανουν κανα μηνα:mad:... Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Επιτελους τελιωνει αλλη μια στις 19 γραφω το τελαιυτεο μαθημα!!! Μιγαδικος Λογισμος Ακου ονομα!!!!ΤΟ ακους και χε...σαι (μετα συγχωρησεως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts