Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά όλα καλά με την ρομ.την πέρασα κ όντως είναι άλλο τηλ από την 149!το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να καθαρίσω τον Νόβα σαν αρχικό lancher! Edited by john2004

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακριβώς ίδιες είναι, δεν έχω δει διαφορά ή πρόβλημα ( μέχρι στιγμής).

Μόνο το shazam έχει θέμα το οποίο δεν ξέρω αν είναι από την ρομ. Κλείνει πριν καν ξεκινήσει.

Φοράω την 266. Το shazam δούλευε κανονικότατα, μέχρι που έκανε update. Απο τότε κλείνει μόνο του. Άρα είναι θέμα shazam.

Λοιπόν η 267 από άποψη θερμοκρασίας είναι ελαφρώς καλύτερη.Η κάμερα είναι ακριβώς ίδια δεν άλλαξε τίποτα. Γενικά αν βαριέστε να στήνεται το κινητό δεν υπάρχει λόγος να περαστεί.

Λοιπόν η 267 από άποψη θερμοκρασίας είναι ελαφρώς καλύτερη.Η κάμερα είναι ακριβώς ίδια δεν άλλαξε τίποτα. Γενικά αν βαριέστε να στήνεται το κινητό δεν υπάρχει λόγος να περαστεί.

Thanks για την ενημέρωση, η κάμερα ήταν αυτή που με ενδιέφερε βασικά και το lag του huawei swype στην πληκτρολόγηση. Αφού δεν υπήρξε κάποια αλλαγή, μάλλον θα μείνω με την Β266 προς το παρόν. Αν και δεν μάθαμε ποτέ το changelog, μάλλον δεν ήταν και μεγάλη η αναβάθμιση.

The day is my enemy, the night my friend

Σημαντικό update για την εφαρμογή της μουσικής που πλέον δουλεύει απροβλημάτιστα και η αναζήτηση ενώ προστέθηκαν και επιλογές.

Σημαντικό update για την εφαρμογή της μουσικής που πλέον δουλεύει απροβλημάτιστα και η αναζήτηση ενώ προστέθηκαν και επιλογές.

Μας έφτιαξε η huawei, μπορούμε να κατεβάζουμε και τραγούδια τώρα :cool:

Να είχε και καλύτερη κάμερα...

Edited by zananiro

Μία φορά που πέρασα την ρομ και Μία σήμερα που το άνοιξα σε δεν έβρισκε σήμα (δίκτυο) κοσμοτε. Σα να μην είχα σιμ και έγραφε καμία υπηρεσία. Με επανεκκίνηση έστρωσε κατευθείαν. Το παρατήρησε κάνεις με τη 267?

Μία φορά που πέρασα την ρομ και Μία σήμερα που το άνοιξα σε δεν έβρισκε σήμα (δίκτυο) κοσμοτε. Σα να μην είχα σιμ και έγραφε καμία υπηρεσία. Με επανεκκίνηση έστρωσε κατευθείαν. Το παρατήρησε κάνεις με τη 267?

εμένα το έκανε με την 266 με την 267 ακόμα όχι! στην πρώτη σιμ wind για κανένα δεκάλεπτο χωρίς δεδομένα έμενε και στην δεύτερη κοσμοτε καθόλου σήμα! σπαστικό ήταν!

Όντως πολύ σπαστικό. Κάτι άσχετο όσοι έχετε το Skype έχετε δοκιμάσει να στείλετε βιντεομηνυμα? Με το που το πατάω κολλάει το σύμπαν

Γνωρίζει κάποιος να γράψει τη διαδικασία για να φτιάξουμε λογαριασμό Huawei Id?

ας μου κάνει κάποιος μια χάρη μπας και γλυτώσω το hard reset.με την 267 ας ενεργοποιήσει για κανένα μισάωρο την ρύθμιση με το μισοφέγγαρο το "μην ενοχλείτε" ας χρησιμοποιήσει το κινητό κανονικά, και ας μου πει εάν θα απενεργοποιείται ΑΠΌ ΜΌΝΟ της η εφαρμογή! κανονικά δεν πρέπει.

άντε μπας και γλυτώσω την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Δεν το έκανε με την 266!

@ zananiro με Ε μαιλ κάνεις κανονικά λογαριασμό απλά μετά πρέπει να κάνεις σύνδεση μέσω Χονγκ Κονγκ.

@ ilka το δοκιμάζω και σου λέω σύντομα.

Μετά από κάνα 2,5 ώρες δεν είδα κανένα πρόβλημα

Δεν σου απενεργοποιηθηκε από μόνο του δηλαδή;

άρα πάω για hard reset εμένα σταματάει μετά από λίγο.μένει μόνιμα μόνο εάν του βάλω schedule τώρα για να μην σβήνει του έχω βάλει από 00.00 έως 23.59

ωραία ευχαριστώ...

κάτι άσχετο έχει βρει/ δει/ αγοράσει κανένας στο eBay καμία θήκη που ΧΏΡΙΣ να βγει το πίσω καπάκι του κινητού να μπαίνει το κινητό και το καπάκι της θηκης να πέφτει προς τα κάτω όχι στο πλάι όπως ανοίγουν πολλές; αυτές τις flip θήκες αλλά το καπάκι τους να ανοίγει προς τα κάτω και να μπαίνει το κινητό χωρίς να χρειάζεται να βγει το καπάκι του κινητού.

Δεν ξέρω εάν έγινα κατανοητός.

Καλησπέρα παιδιά.Βλέπω οτι στο merimobiles έχει το honor 3c 2GB RAM 126 ευρώ.Είναι εντάξει αυτό?Ή είναι καμιά μούφα?

Δώσε λινκ να δούμε.

Καλησπέρα παιδιά.Βλέπω οτι στο merimobiles έχει το honor 3c 2GB RAM 126 ευρώ.Είναι εντάξει αυτό?Ή είναι καμιά μούφα?

Τα χαρακτηριστικα που κοιταξα ειναι τα σωστα. Τσεκαρε απλως μηπως ειναι used.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω downgrade από 267 σε 266. Η 267 σε μένα έχει πρόβλημα με τα notifications σε pebble watch και xiaomi mi band. Δοκίμασα με τα 3 κουμπιά αλλά δεν προχωράει. Μου βγάζει Error: Current version is not in VERLIST.

φτουουου και με την 267 μου εχασε το σημα στην 2η σιμ κοσμοτε και στην 1η δεν ειχα δεδομενα για ωρα!

[ATTACH]63766[/ATTACH]

Πάλι δεν έχω δεδομένα και σήμα στην 2η σιμ γμτ

Πάλι ξανά επαναφορά και στήσιμο

ps

ότι θυμάται χαίρεται το myphone με τα screenshots τώρα δέχεται .

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω downgrade από 267 σε 266. Η 267 σε μένα έχει πρόβλημα με τα notifications σε pebble watch και xiaomi mi band. Δοκίμασα με τα 3 κουμπιά αλλά δεν προχωράει. Μου βγάζει Error: Current version is not in VERLIST.

Χρειάζεται κάποιο αρχείο για να μπορέσεις να γυρίσεις σε παλιότερη ρομ. Δεν έχω κάποιο λινκ, είχε αναφερθεί παλιότερα.

Εναλλακτικά μπορείς σίγουρα μέσω flash tool να φλασαρεις οποία ρομ θες. Πρέπει όμως πρώτα να βρεις Flashable rom για flash tool, δες στο xda. Γυρνάς σε μαία παλαιότερη και μετά βάζεις με τα τρία κουμπιά οποία θες.

[ATTACH]63766[/ATTACH]

Πάλι δεν έχω δεδομένα και σήμα στην 2η σιμ γμτ

Πάλι ξανά επαναφορά και στήσιμο

ps

ότι θυμάται χαίρεται το myphone με τα screenshots τώρα δέχεται .

Μήπως δεν είναι θέμα ρομ αλλά των sim cards ή των card slots? Ίσως με τα πολλά φλασαρισματα ή αν βάζεις και βγάζεις συνέχεια τις κάρτες δημιουργήθηκε κάποιο θέμα.