ilka71 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Την κατεβάζω τώρα είμαι στο 20%.Μόνο εάν βάλανε 3g στην δεύτερη σιμ θα αξίζει αλλιώς μια χαρά είναι η 266! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Αντε να δουμε τι θα δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ok κατέβηκε το έχω στο φάκελο dload.Δεν ξέρω αν θα...πατήσω το κουμπί όμως! Να στήνω από την αρχή το κινητό χωρίς να ξέρω τι βελτιώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 χμμμ εγώ πάτησα να τη κατεβάσω αλλά δεν... μου έβγαζε ότι θέλει καμια βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 χμμμ εγώ πάτησα να τη κατεβάσω αλλά δεν... μου έβγαζε ότι θέλει καμια βδομάδα. Εγώ χτες μέσα από το κινητό με opera, firefox δεν κατέβαινε.με chrome σε δεκαπέντε λεπτά κατέβηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 με μοτζιλα από λαπτοπ προσπάθησα. τεσπα. όποιος την περάσει ας μας πει τη καλό μας φέρνει η νέα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Μπορω απο 149 να περασω την 267 κατευθειαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) με μοτζιλα από λαπτοπ προσπάθησα. τεσπα. όποιος την περάσει ας μας πει τη καλό μας φέρνει η νέα ρομ Μπορω να στην ανεβασω αν θες σε cloud αν μπορεις να περιμενεις λιγο. Μπορω απο 149 να περασω την 267 κατευθειαν; Ναι μπορεις να κανεις upgrade απο οποιαδηποτε official ρομ. Edited August 13, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Έχω ήδη την έκδοση 4.4 kitkat, από τη rom του dalet. Τι παραπάνω έχει αυτή η έκδοση; Επίσης, είναι σίγουρο ότι μπορώ να αναβαθμίσω άφοβα (ΑΝ αυτ΄πη η έκδοση είναι καλύτερη); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Με τρώει το χέρι μου να κάνω την αναβάθμιση αλλά αυτή την φορά θα αφήσω άλλον να γίνει πειραματόζωο! LOL Καντε google translate και αν καταλάβει κανείς τί νέο έχει η 267 ας μας πει και εμάς. http://club.huawei.com/thread-4827990-1-1.html Edited August 13, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Απο οτι καταλαβα θα δοθει μαλλον μεσω ΟΤΑ η 266 κ η 267 μεσω SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μπορω να στην ανεβασω αν θες σε cloud αν μπορεις να περιμενεις λιγο. αν δε σου κάνει κόπο θα το εκτιμούσα, ή καποιος άλλος αν μπορει. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο οτι καταλαβα θα δοθει μαλλον μεσω ΟΤΑ η 266 κ η 267 μεσω SD. εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα, καλύτερα να έγγραφε κινέζικα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) αν δε σου κάνει κόπο θα το εκτιμούσα, ή καποιος άλλος αν μπορει. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα, καλύτερα να έγγραφε κινέζικα.:) EDIT: στο παρακάτω link έχω ανεβάσει την Β267 για όσους έχουν θέμα να την κατεβάσουν από το official site της huawei https://mega.co.nz/#!iUhW3aSb!hYpY1igLZ9DTg-9WkbnwhZlkuyhUHfff5w-eBnC6mNQ Οκ, την ανεβαζω...αλλα θα περιμενεις κανενα 2ωρο... Και εγω δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που εγραφε και δεν υπαρχει changelog. Η ουσια ομως ειναι οτι η huawei υποστηριζει ακομα το κινητο και αυτο ειναι σημαντικο. Edited August 14, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Τελικά την πέρασα με τα τρία κουμπιά χτες αργά το βράδυ.δεν έχω δει καμία-μα καμία- διαφορά.και πάλι 3g γιοκ στην 2η σιμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Τελικά την πέρασα με τα τρία κουμπιά χτες αργά το βράδυ.δεν έχω δει καμία-μα καμία- διαφορά.και πάλι 3g γιοκ στην 2η σιμ.... Μηπως ειδες καμια διαφορα στην ποιοτητα φωτογραφιων και αν δουλευει χωρις lags το huawei swype οταν πληκτρολογεις? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μηπως ειδες καμια διαφορα στην ποιοτητα φωτογραφιων και αν δουλευει χωρις lags το huawei swype οταν πληκτρολογεις? Φωτο δεν έχω βγάλει ακόμα.το Swype και της Huawei και του play store ακόμα και μετά από δεύτερο hard reset δεν δέχεται με τίποτα να κάνω εγγραφή του email μου για να κάνει συγχρονισμό! Με τίποτα! Με το ζόρι δέχτηκε να κατέβει η δεύτερη γλώσσα, τα ελληνικά. Το είχα μισοστησει και ξανά έκανα hard reset μονο για αυτό αλλά τίποτα! Έστειλα μήνυμα στην εταιρεία του Swype. Lag το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 [ATTACH]63579[/ATTACH][ATTACH]63580[/ATTACH] άσχετα με την τελευταία ΡΟΜ σε πολλά μενού διαφόρων εφαρμογών μονο σε landscape φαίνονται οι τίτλοι μερικών από τα μενού! Π.χ. aquamail, chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 [ATTACH]63579[/ATTACH][ATTACH]63580[/ATTACH] άσχετα με την τελευταία ΡΟΜ σε πολλά μενού διαφόρων εφαρμογών μονο σε landscape φαίνονται οι τίτλοι μερικών από τα μενού! Π.χ. aquamail, chrome. [ATTACH]63582[/ATTACH] και απαντώ μόνος μου..Τελικά μόλις γύρισα το κινητό στα αγγλικά μια χαρά φαίνονται τα μενού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Αξιζει τον κοπο να την περασουμε;τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 οκ, μόλις την πέρασα και εγώ. καμία βασική διαφορά μέχρι στιγμής με την 266. σε σχέση με την 149 φίλε αξίζει να περαστεί. εντελώς διαφορετικό κινητό γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 οκ, μόλις την πέρασα και εγώ. καμία βασική διαφορά μέχρι στιγμής με την 266. σε σχέση με την 149 φίλε αξίζει να περαστεί. εντελώς διαφορετικό κινητό γίνεται Αξιζει τον κοπο να την περασουμε;τι λες; Καλά εννοείται καμία σχέση με 149.Αλλά από 266 δεν βλέπω τίποτα διαφορετικό.γμτ μόνο το 3g στην 2η σιμ λείπει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 το αποφασισα..θα την κανω την αναβαθμιση!ποια ομως την 266 ή την 267? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ακριβώς ίδιες είναι, δεν έχω δει διαφορά ή πρόβλημα ( μέχρι στιγμής). Μόνο το shazam έχει θέμα το οποίο δεν ξέρω αν είναι από την ρομ. Κλείνει πριν καν ξεκινήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Ακριβώς ίδιες είναι, δεν έχω δει διαφορά ή πρόβλημα ( μέχρι στιγμής). Μόνο το shazam έχει θέμα το οποίο δεν ξέρω αν είναι από την ρομ. Κλείνει πριν καν ξεκινήσει. Βάλε προηγούμενο version του Shazam από το apkmirror. Παρατηρησες αν έχει το θέμα που μερικές φορές ανεβάζει θερμοκρασία? Επίσης Μήπως βελτιώθηκε η κάμερα? Edited August 15, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ακριβώς ίδιες είναι, δεν έχω δει διαφορά ή πρόβλημα ( μέχρι στιγμής). Μόνο το shazam έχει θέμα το οποίο δεν ξέρω αν είναι από την ρομ. Κλείνει πριν καν ξεκινήσει. Έκλεινε και με την 266 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts