zananiro Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) μπορεί κανεις να βοηθήσει με το xposedframework? το έβαλα αλλά δεν... Τι εννοεις το εβαλες αλλα δεν? Δεν το εχω βαλει στο κινητο για να εχω αποψη, αλλα δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5377485 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5377731 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5502355 Edited May 3, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411056&page=6 μου βγαζει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 πρεπει να να βαλεις παλιοτερη εκδοση και στις ρυθμισεις να τικαρεις κατι που λεει για hack για μη AOSP λειτουργικασ. να ξερεις οτι δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα απο αυτα που εχουν σχεση με γραφικα και θεματα. εγω το εχω για καποια πραγματακια οπως national roaming, instagram downloader, greenify και τετοια. στο Elephone που εχω και εχει καθαρη kit kat κανει παπαδες.... Ilka, το elephone p 2000 εχει και στις δυο καρτες 3g ... μονο που ειναι τραγικη η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 χμμμ θα δοκιμάσω αυτό που alfa. εγώ ποιο πολύ το θέλω για το youtube να παίζει με κλειστή οθόνη και χωρίς διαφημίσεις, τα άλλα δε με πολυνοιάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Αυτό το κάνεις και με το Viral Pro 2.4.8. Το 2.4.9 δεν το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 λοιπόν έβαλα το xposed 2.4.1 και κατέβασα ότι ήθελα για το Youtube πατάω reboot και τρώει ένα κόλλημα και βγάζει επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. αναγκαστικά την κάνω ωστόσο το google play δεν απεγκαταστάθηκε ούτε το ροοτ χάθηκε. άντε τώρα να το ξαναστήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 λοιπόν έβαλα το xposed 2.4.1 και κατέβασα ότι ήθελα για το Youtube πατάω reboot και τρώει ένα κόλλημα και βγάζει επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. αναγκαστικά την κάνω ωστόσο το google play δεν απεγκαταστάθηκε ούτε το ροοτ χάθηκε. άντε τώρα να το ξαναστήσω γίνει δεν κάνεις αυτό που σου έγραψες ο dark son με το viral και κάθεσαι και ταλαιπωρήσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ήθελα Youtube τρομάρα μου και όχι viral. τεσπα τώρα την πάτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ήθελα Youtube τρομάρα μου και όχι viral. τεσπα τώρα την πάτησα. είπαμε είσαι πλέον προγραμματιστής αλλά μη το χε...εις τώρα! Lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 λοιπόν έβαλα το xposed 2.4.1 και κατέβασα ότι ήθελα για το Youtube πατάω reboot και τρώει ένα κόλλημα και βγάζει επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. αναγκαστικά την κάνω ωστόσο το google play δεν απεγκαταστάθηκε ούτε το ροοτ χάθηκε. άντε τώρα να το ξαναστήσω Αφού θα το ξαναστήσεις, μήπως να έκανες μια καθαρή εγκατάσταση καλύτερα με τα τρία κουμπιά? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 προς το παρόν δεν ασχολούμε άλλο, βαρέθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 προς το παρόν δεν ασχολούμε άλλο, βαρέθηκα εκανες το λαθος που κανουμε ΟΛΟΙ, δεν πηρες nandroid backup... πρεπει να εχεις παντα ενα μπακαπ για τετοιες περιπτωσεις ;) μου κανει παντως εντυπωση που σου κολλησε, εγω εβαλα 3 μοντουλς Youtube, nationalroaming & greenify και δεν ειχα θεμα, για τις διαφημισεις εχω το adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 ρε συ με το που το έβαλα μου άλλαξε τα εικονίδια στο θέμα πχ αυτό των επαφών και των ρυθμίσεων. δε πειράζει λέω, βάζω αυτό που ήθελα για το youtube κάνω ρεβοοτ και κόλλησε στο honor.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ενας φιλος εσπασε την οθονη.Καποιος που ειχε παρομοιο συμβαν και μπορει να μου προτεινει συγκεκριμενα αξιοπιστο ανταλλακτικο απο ebay και ali? Υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας μεταξυ των εκδοσεων?Ή ταιριαζουν ολα τα digitizers? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 βγήκε 266!!! Όσοι δοκιμάστε αναφέρετε εάν είναι συμβατές ΌΛΕΣ οι εφαρμογές και εάν έχει 3g στην 2η σιμ Μην δοκιμάζουμε τζάμπα εμείς που δεν έχουμε 261!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 βγήκε 266!!! Όσοι δοκιμάστε αναφέρετε εάν είναι συμβατές ΌΛΕΣ οι εφαρμογές και εάν έχει 3g στην 2η σιμ Μην δοκιμάζουμε τζάμπα εμείς που δεν έχουμε 261!! αιντε ποιος θα κάνει το πειραματόζωο; χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 ενδιαφέρον, αν κανείς μπορεί να καταλάβει τη αλλαγές προσφέρει η νέα ρομ ας μας πει. ακόμα καλύτερα βέβαια αν τη πέρασε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 εσυ δεν εχεις την 261?περνα την 266 χειροτερη δεν μπορει να ειναι! δεν μου ανοιγει η σελιδα παλι γμτ! την ανεβαζω σε cloud για οποιον την θελει και δεν μπορει να την κατεβασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 https://mega.co.nz/#!nRI0haKI!ZXU9seeeXVtPMDvC3EfRWm4Km32brCGY7zxMS8skQ0o αυτή είναι η 266 όποιος την περάσει ας μας πει τι άλλαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Έχει βρει κανένας πως μπαίνουμε engineering mode στην 261? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 ας μου θυμίσει κάποιος πως αποθηκεύω το apk του google play τώρα που δεν υπάρχει στο app center? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 ας μου θυμίσει κάποιος πως αποθηκεύω το apk του google play τώρα που δεν υπάρχει στο app center? πας σε αυτήν την διεύθυνση γράφεις Google μετά όταν σου βάλει τα αποτελέσματα πας κάτω κάτω και πατάς εκεί που στην μέση που μάλλον θα λέει "περισσότερα" μετά σου βγάζει και άλλα αποτελέσματα όπου είναι και τα δύο γνωστά εικονίδια ένα των επαφών και ένα του ημερολογίου.με τον ίδιο τρόπο κάπου στην λίστα είναι και το Google play a.vmall.com/search?wd=Google#2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 πας σε αυτήν την διεύθυνση γράφεις Google μετά όταν σου βάλει τα αποτελέσματα πας κάτω κάτω και πατάς εκεί που στην μέση που μάλλον θα λέει "περισσότερα" μετά σου βγάζει και άλλα αποτελέσματα όπου είναι και τα δύο γνωστά εικονίδια ένα των επαφών και ένα του ημερολογίου.με τον ίδιο τρόπο κάπου στην λίστα είναι και το Google play a.vmall.com/search?wd=Google#2 η λυση δηλαδη για το οτι δεν υπαρχει play store στις αναβαθμισεις ειναι τοσο απλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 η λυση δηλαδη για το οτι δεν υπαρχει play store στις αναβαθμισεις ειναι τοσο απλη; Ναι............Αλλά εάν το εξαφανίσουν και από εκεί πρέπει με φλασαρισμα! Αλλά εμείς θα έχουμε πρόβλημα γιατί εσύ είσαι προγραμματιστής και τα ξέρεις πλέον λολ άιντε πέρνα την να δούμε τι παίζει με τις μη συμβατές εφαρμογές και το 3g στην 2η σιμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) λοιπόν μόλις πέρασα την 266. κάτεβασα το play store όπως είπε ο ilka παραπάνω και όλες οι εφαρμογές είναι κομπλέ. το 3g και στις 2 σιμ, αν υπάρχει, θα το αργότερα καθως χρησιμοποιώ μια κάρτα Edited May 9, 2015 by mylw_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts