enteacher04 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Οκ, έβαλα την ευρωπαική έκδοση. Τώρα τι κάνω ακριβώς; Υπόψη ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος,άρα ΔΕΝ θα μπορώ να βάλω κατευθείαν το TWRP (το ξέρω γιατί ούτε πριν μπορούσα). Στο xda υπάρχει κάπου ένα σετ με οδηγίες που λέει "Unlocking Bootloader (For International aka MY/TW set ONLY)". Εγώ που έχω european έκδοση, όχι international, τι κάνω; ---- Στο xda έχει και κάτι άλλες οδηγίες, για "Restoring Single Partition using SPFT (NVRAM, PRO_INFO, ETC) (Restore IMEIs)". Μήπως να κάνω αυτό, και αν καταφέρω να κάνω restore ta ΙΜΕΙ να μην ξανασχοληθώ; Edited February 19, 2015 by enteacher04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εμένα βγάζει Fail, ότι δεν βρίσκει το .app αρχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εμένα βγάζει Fail, ότι δεν βρίσκει το .app αρχείο Εμένα μου το έκανε κανονικά. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο με τα 3 κουμπιά (που χρησιμοποίησα εγώ), και εσύ το προσπάθησες με το internal update; Από εδώ και πέρα τι κάνω όμως ρε παιδιά; Τώρα τι κάνω ακριβώς; Υπόψη ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος,άρα ΔΕΝ θα μπορώ να βάλω κατευθείαν το TWRP (το ξέρω γιατί ούτε πριν μπορούσα). Στο xda υπάρχει κάπου ένα σετ με οδηγίες που λέει "Unlocking Bootloader (For International aka MY/TW set ONLY)". Εγώ που έχω european έκδοση, όχι international, τι κάνω; ---- Στο xda έχει και κάτι άλλες οδηγίες, για "Restoring Single Partition using SPFT (NVRAM, PRO_INFO, ETC) (Restore IMEIs)". Μήπως να κάνω αυτό, και αν καταφέρω να κάνω restore ta ΙΜΕΙ να μην ξανασχοληθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ok τα κατάφερα, είχα ορθογραφικό λάθος στο αρχείο. Τώρα σταύρωμα των δαχτύλων και παρακολούθηση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι European & international είναι το ίδιο.... αυτό ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Αλληλούια, όλα back to normal. Και ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω διαδικασίες επιστροφής. Φίλε enteacher04 εύχομαι να τα διευθετήσεις και εσύ άμεσα τα θέματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Αλληλούια, όλα back to normal. Και ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω διαδικασίες επιστροφής. Φίλε enteacher04 εύχομαι να τα διευθετήσεις και εσύ άμεσα τα θέματά σου. Τελικα τι εκανες και πως? Εβαλες την ευρωπαικη/international rom B111? Μπορεις να αναφερεις ωστε να γνωριζουν και αλλοι αν αντιμετωπισουν παρομοιο προβλημα? Γιατι αν διαβασει κανεις τα τελευταια ποστ εδω θα χασει τη μπαλα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Αυτό που έγινε είναι ότι το pandawill, από το οποίο ψωνίσαμε και οι δύο τα κινητά μας, είχε εγκαταστήσει στις συσκευές μια european rom (όχι chinese). Έτσι, όταν περάσαμε την 149 (που είναι chinese), δημιουργήθηκε κάποια ασυμβατότητα (στον φίλο δημιούργησε πρόβλημα στην κατανάλωση μπαταρίας, σε εμένα ήταν πιο σοβαρό μου φαίνεται, γιατί έχασα τα ΙΜΕΙ). Τώρα περάσαμε και οι δύο την νεότερη έκδοση της ευρωπαικής έκδοσης, και στον φίλο διορθώθηκε το πρόβλημα. Εγώ έχω ακόμα δρόμο - για εμένα νομίζω το επόμενο βήμα είναι να κάνω unlock το bootloader (στην ευρωπαϊκή έκδοση είναι υποτίθεται κλειδωμένο όπως και στην international). Μετά, θα πρέπει να κάνω το κινητό root μέσω του twrp, και μετά θα μπορέσω να ξαναπεράσω τα ΙΜΕΙ από το mobileunkle. Tο ερώτημα μου είναι ότι στο xda υπάρχει κάπου ένα σετ με οδηγίες που λέει "Unlocking Bootloader (For International aka MY/TW set ONLY)". Εγώ που έχω european έκδοση, όχι international, τι κάνω; Μπορώ να κάνω και εγώ το ίδιο πράγμα, ή ισχύει κάτι άλλο για την european version; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Αν και το περιγράφει απόλυτα ο φίλος enteacher04, θα αναφέρω με περισσότερες λεπτομέρειες τα βήματα που ακολούθησα στην περίπτωσή μου. Λοιπόν συνοπτικά. Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ μου ήρθε το κινητό με Ευρωπαϊκή έκδοση, εγώ του πέρασα λόγω άγνοιας μια "κινέζικη" ΡΟΜ (Β149). Η διαδικασία δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα λάθους και δεν υποψιάστηκα τίποτα. Στη λειτουργία, τα πάντα φαινόταν φυσιολογικά εκτός από τη στιγμή που παρατήρησα ταχύτατη κατανάλωση της μπαταρίας, ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούσα καθόλου το κινητό. Όλα έδειχναν πρόβλημα στο Hardware και όπως έγραψα ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω διαδικασίες επιστροφής. Παίρνοντας πληροφορίες από διάφορες πηγές, ανακάλυψα ότι υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του κινητού, με διαφορετικές ΡΟΜ η κάθε μία. Την έκδοση του τηλεφώνου τη βρίσκουμε από την παρακάτω διεύθυνση (φορώντας τη μαμίσια ΡΟΜ) Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφωνο/Αριθμός έκδοσης την οποία τη συγκρίνουμε με αυτές που αναφέρονται στην αρχή της παρακάτω σελίδας http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773 Από τη σελίδα αυτή κατεβάζουμε και την κατάλληλη ΡΟΜ για την αναβάθμιση της συσκευής μας. Στη δικιά μου περίπτωση, ευτυχώς είχα το "δίδυμο" αδελφάκι του που δεν το είχα πειράξει και με την παραπάνω διαδικασία ανακάλυψα ότι ήταν Ευρωπαϊκής έκδοσης. Άρα κατέβασα την τελευταία Ευρωπαϊκή ΡΟΜ, έκανα factory reset (Vol+/Power), φόρμαρα σε fat32 την SD, πέρασα το αρχείο UPDATE.APP στον ριζικό φάκελο dload και πέρασα τη ΡΟΜ με τη μέθοδο των τριών κουμπιών (Vol+/Vol-/Power). Ευτυχώς όλα πήγανε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Αυτό που έγινε είναι ότι το pandawill, από το οποίο ψωνίσαμε και οι δύο τα κινητά μας, είχε εγκαταστήσει στις συσκευές μια european rom (όχι chinese). Έτσι, όταν περάσαμε την 149 (που είναι chinese), δημιουργήθηκε κάποια ασυμβατότητα (στον φίλο δημιούργησε πρόβλημα στην κατανάλωση μπαταρίας, σε εμένα ήταν πιο σοβαρό μου φαίνεται, γιατί έχασα τα ΙΜΕΙ). Τώρα περάσαμε και οι δύο την νεότερη έκδοση της ευρωπαικής έκδοσης, και στον φίλο διορθώθηκε το πρόβλημα. Εγώ έχω ακόμα δρόμο - για εμένα νομίζω το επόμενο βήμα είναι να κάνω unlock το bootloader (στην ευρωπαϊκή έκδοση είναι υποτίθεται κλειδωμένο όπως και στην international). Μετά, θα πρέπει να κάνω το κινητό root μέσω του twrp, και μετά θα μπορέσω να ξαναπεράσω τα ΙΜΕΙ από το mobileunkle. Tο ερώτημα μου είναι ότι στο xda υπάρχει κάπου ένα σετ με οδηγίες που λέει "Unlocking Bootloader (For International aka MY/TW set ONLY)". Εγώ που έχω european έκδοση, όχι international, τι κάνω; Μπορώ να κάνω και εγώ το ίδιο πράγμα, ή ισχύει κάτι άλλο για την european version; Ριξε μια ματια και σε αυτα τα links αν δεν τα εχεις ηδη δει μηπως σε βοηθησουν http://www.carbontesla.com/2014/09/guide-fix-missing-imeino-service-issue-honor-3c-h30-u10-kitkat-os/ εδω εχει και μια μεθοδο με το mobileuncle. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2773098 Edited February 19, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 φίλε μου σε ευχαριστώ για τα λινκς, το mobileunkle το έχω ήδη δει, και αυτό θέλω να κάνω, αλλά για να λειτουργήσει, πρέπει το κινητό να είναι ρουτ. Και επειδή με το iRoot δεν λειτουργεί, πρέπει να το κάνω με το twrp (και ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει). Για να χρησιμοποιήσω όμως το twrp, πρέπει ο bootloader να είναι unlocked, και εδώ έχω κολλήσει. Υπάρχει οδηγός για το πως να τον ξεκλειδώσεις, και αυτόν χρησιμοποιεί και το δεύτερο λινκ που δίνεις, αλλά αυτός ο οδηγός είναι για την international version, και δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει και για την european. Περιμένω κάποιον να το επιβεβαιώσει, αν ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 κοιτούσα για Tempered Glass Film Screen Protector στο ebay και βλέπω μεγάλες διαφορές στη τιμή. έχεται να προτεινετε κάποιο? τη να προσεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 φίλε μου σε ευχαριστώ για τα λινκς, το mobileunkle το έχω ήδη δει, και αυτό θέλω να κάνω, αλλά για να λειτουργήσει, πρέπει το κινητό να είναι ρουτ. Και επειδή με το iRoot δεν λειτουργεί, πρέπει να το κάνω με το twrp (και ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει). Για να χρησιμοποιήσω όμως το twrp, πρέπει ο bootloader να είναι unlocked, και εδώ έχω κολλήσει. Υπάρχει οδηγός για το πως να τον ξεκλειδώσεις, και αυτόν χρησιμοποιεί και το δεύτερο λινκ που δίνεις, αλλά αυτός ο οδηγός είναι για την international version, και δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει και για την european. Περιμένω κάποιον να το επιβεβαιώσει, αν ξέρει. Κάνε μια δοκιμή με root genius να root άρεις,ή kingoroot ή framaroot .Δοκίμασέ τα όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Κάνε μια δοκιμή με root genius να root άρεις,ή kingoroot ή framaroot .Δοκίμασέ τα όλα Τα δοκίμασα, δεν ρουτάρεται. Μου βγάζει success, αλλά μετά το reboot, το ρουτάρισμα έχει χαθεί. Το ίδιο γινόταν και με το iroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 κοιτούσα για Tempered Glass Film Screen Protector στο ebay και βλέπω μεγάλες διαφορές στη τιμή. έχεται να προτεινετε κάποιο? τη να προσεξω?θα το σκεφτω να αγορασω ξανα tempered γιατι οκ ειναι καλο αλλα οι θηκες δεν πατανε ολες καλα και αν το πλυνεις με σαπουνονερο οπως με τις ζελατινες αφηνει λεκεδες και δεν βγαινουν ποτε. (Νιλκιν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 την απλή θήκη που στελνει το minedeal έχω και βαρεθηκα με τα απλά screen protector που γρατζουνιουνται με το παραμικρό. γιαυτό ήθελα κατι σε tempered Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ξαφνικά δεν μπορώ μέσω δικτύου κινητής να συνδεθώ μέσω του ενσωματωμένου vpn client σε διάφορους vpn server όταν έχω την sim σε αυτό το τηλέφωνο. Το πρόβλημα μάλλον ήρθε οταν δοκίμασα πολλά free vpn app απο το play store και η πλάκα ειναι οτι αυτά συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά. Στο networked application και στο permission manager δεν βλέπω κάτι σχετικό. Πάει κάπου ο νου σας? Ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και #%@$% . Προσπαθω μερες να βρω τι ειναι για να μην κανω hard reset και τελικα ειναι οτι ειχα μπλοκαρει στο data usage την πρoσβαση στο internet μεσω κινητης στην %##$#εφαρμογη τους App center. Τι σχεση εχει το VPN με την Μ@λακι@ αυτη δεν καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 κοιτούσα για Tempered Glass Film Screen Protector στο ebay και βλέπω μεγάλες διαφορές στη τιμή. έχεται να προτεινετε κάποιο? τη να προσεξω? Δεν ξερω τι κοιτας και ποσα εισαι διαθετιμενος να πληρωσεις, εγω εχω παρει αυτα και ειναι μια χαρα http://www.banggood.com/BEPAK-Anti-Explosion-Glass-Film-Screen-Protector-For-Huawei-Honor-3C-p-941343.html http://www.ebay.com/itm/2-5-Arc-edge-0-26mm-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-For-Huawei-Honor-3C-/301272701655?hash=item4625409ad7 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Με το Xposed Framework τι παίζει? το χρησιμοποιείτε ή έχει κανένα θέμα με το κινητό μας? σκεφτομαι να το περασω αλλα δεν ξερω μην εχω αλλα, το κινητο μου φοραει την τελευταια πειραγμενη ρομ του Dalett Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Δεν ξερω τι κοιτας και ποσα εισαι διαθετιμενος να πληρωσεις, εγω εχω παρει αυτα και ειναι μια χαρα http://www.banggood.com/BEPAK-Anti-Explosion-Glass-Film-Screen-Protector-For-Huawei-Honor-3C-p-941343.html http://www.ebay.com/itm/2-5-Arc-edge-0-26mm-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-For-Huawei-Honor-3C-/301272701655?hash=item4625409ad7 Τηνχ μαν το δεύτερο μου φάνηκε μια χαρά και πήρα ένα, αναμένω πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Κανένας ρε παιδιά; φίλε μου σε ευχαριστώ για τα λινκς, το mobileunkle το έχω ήδη δει, και αυτό θέλω να κάνω, αλλά για να λειτουργήσει, πρέπει το κινητό να είναι ρουτ. Και επειδή με το iRoot δεν λειτουργεί, πρέπει να το κάνω με το twrp (και ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει). Για να χρησιμοποιήσω όμως το twrp, πρέπει ο bootloader να είναι unlocked, και εδώ έχω κολλήσει. Υπάρχει οδηγός για το πως να τον ξεκλειδώσεις, και αυτόν χρησιμοποιεί και το δεύτερο λινκ που δίνεις, αλλά αυτός ο οδηγός είναι για την international version, και δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει και για την european. Περιμένω κάποιον να το επιβεβαιώσει, αν ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechanicaf Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Εγω πηρα της Bepak tempered glass και ειμαι ενθουσιασμενος.Πολυ καλυτερη οθονη(το καταλαβα απο το Real racing 3)και ερχεται σε αψογη συσκευασια με ολα τα extra,πανακια,μεμβρανη για την σκονη...Πιστευω οτι αξιζει η διαφορα στην τιμη μιας και η ποιοτητα της ειναι αδιαμβισβητητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 ...λοιπόν, επαναλαμβάνω τη διαδικασία για Xposed/GravityBox σε rooted cwm Β123: 1. Έχουμε εγκατεστημένα busybox και android terminal emulator 2. Τρέχουμε τον terminal emulator και εισάγουμε διαδοχικά (πατάμε enter μετά από την κάθε εντολή): su mount -o rw,remount /system chattr -cmd chattr -i /system/bin/app_process 3. Εγκαθιστούμε το Xposed Framework (αν δε δουλέψει ο κλασσικός τρόπος εγκατάστασης, επιλέγουμε τη δεύτερη επιλογή, αυτόματα μέσω recovery. Απαιτείται reboot. 4. Εγκαθιστούμε μέσα από το Xposed Framework, το GravityBox και επανεκκινούμε ξανά. 5. Ενεργοποιούμε το GravityBox module και reboot ξανά. Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με το Emotion UI 2.0 και το GravityBox απενεργοποιεί τo theme (κυρίως τα εικονίδια, από όσο είναι εμφανές). Η επιλογή στις ρυθμίσεις "Disable resource hooks", επαναφέρει το theme αλλά δεν επιτρέπει στο GravityBox να λειτουργήσει μετά. Μερικά mods που δοκίμασα, δεν φαίνεται να λειτουργούν (μπαταρία, ρολόϊ, κα.) Η επιλογή για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα δουλεύει ωστόσο, όπως και επιλογές για bugs στα ΜΤΚ (αναγνώριση καλούντος, κλπ.) Θα επανέλθω αφού πειραματιστώ περισσότερο, δεδομένου ότι δεν είναι δικό μου το κινητό, απλά το σετάρω σε άλλον και το χρησιμοποιεί ενδιάμεσα. Διαβασα (αρκετα νομιζω) για το Xposed Framework, αλλα δεν βρηκα καπου να ανφερονται σε ΕMUI 3.0 το κειμενο στην παραθεση μιλαει για παλιοτερη εκδοση, οποτε ξαναρωταω (αν και γινομαι κουραστικος) σε EMUI 3.0 το Xposed Framework παιζει ή θα εχω προβλημα? αν ακολουθησω τον οδηγω στην παραθεση θα ειμαι οκ ή επειδη ειναι για παλιοτερο EMUI δεν κανει πλεον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδιά μια απορία: Έχω φορεμένη την Β148 και εδώ και καιρό μου έχει έρθει η ειδοποίηση για ΟΤΑ αναβάθμιση στην Β149. Αν προχωρήσω θα χάσω κάτι π.χ τα data της SD, τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μου, ή θα γίνουν όλα διάφανα και απλά θα αναβαθμιστεί ο πυρήνας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Παιδιά μια απορία: Έχω φορεμένη την Β148 και εδώ και καιρό μου έχει έρθει η ειδοποίηση για ΟΤΑ αναβάθμιση στην Β149. Αν προχωρήσω θα χάσω κάτι π.χ τα data της SD, τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μου, ή θα γίνουν όλα διάφανα και απλά θα αναβαθμιστεί ο πυρήνας; Οχι, δεν θα χασεις τιποτα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts