ilka71 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μετα απο 10+ ωρες που δοκιμασα οτι εβρισκα δεν τα καταφερα, τελικα μενει μονο μια περιπτωση, να βαλω CWM και εκει να περασω το SuperSU.... και παλι αν γινει, γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι ....ΔΕΝ! Έχω την εντύπωση (ελπίζω να κάνω λάθος), ότι η Huawei μας ξέχασε (για να το πω ευγενικά),... μετά την πατάτα με τις τελευταίες ρομ και ειδικά με την stable!!!! την 256 που δεν μπορούμε να περάσουμε αρκετές εφαρμογές μας, περίμενα μια γρήγορη αναβάθμιση να διορθώσει τουλάχιστον αυτό το θέμα.... αν κατάλαβα καλά όμως η 256 παρότι σταθερή ΔΕΝ έχει δοθεί ΟΤΑ πάνω στην 149 αν αυτό λέει κάτι.... ποιες εφαρμογές ΝΑ ΜΗΝ κάνουμε update από το κινέζικο μάρκετ γιατί κάπου διάβασα ότι μερικές δεν δουλεύουν σωστά μετά; μωρέ ας είχε η 149 3g στην 2η σιμ και πλην των 160 χαρακτήρων στα μηνύματα τα έχει όλα! θα την έβαζα και χεθτηκα για την kitkat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ποιες εφαρμογές ΝΑ ΜΗΝ κάνουμε update από το κινέζικο μάρκετ γιατί κάπου διάβασα ότι μερικές δεν δουλεύουν σωστά μετά; Σίγουρα το Skype και το Touchpal έχουνε θέμα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 γενικά δεν κάνω updates από το κινέζικο μάρκετ. μια φορά που το επιχείρησα με το TouchPal γέμισα κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ρε μπας κ παρουμε κατευθειαν την 5.0 lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ρε μπας κ παρουμε κατευθειαν την 5.0 lollipop?καλοοοο με εκανες και γελασα ακομα και σε προεκλογικη περιοδο!lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 αν κατάλαβα καλά όμως η 256 παρότι σταθερή ΔΕΝ έχει δοθεί ΟΤΑ πάνω στην 149 αν αυτό λέει κάτι.... ποιες εφαρμογές ΝΑ ΜΗΝ κάνουμε update από το κινέζικο μάρκετ γιατί κάπου διάβασα ότι μερικές δεν δουλεύουν σωστά μετά; μωρέ ας είχε η 149 3g στην 2η σιμ και πλην των 160 χαρακτήρων στα μηνύματα τα έχει όλα! θα την έβαζα και χεθτηκα για την kitkat! το FB συνηθως εχει προβλημα, το Spotify, το touchpal, το skype και γενικα εφαρμογες που ειναι "σοβαρες" googlemaps, googlenow, gmail δεν τις κανω... καποιες που κανω εχω παντα αντιγραφο της προηγουμενης εκδοσης για καθε ενδεχομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ρε μπας κ παρουμε κατευθειαν την 5.0 lollipop? κάτσε να πάρουμε αξιοπρεπής κιτ κατ και βλέπουμε, αν και δε νομίζω να υπάρχει ούτε σαν σκέψη κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Όταν δούμε εμείς kit kat οι άλλοι θα έχουν φτάσει στον Mars. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εχθές έστειλα μέσω hi care μήνυμα για το αν θα πάρουμε ποτέ κιτ κατ οτα και μου απάντησαν πως δεν ξέρουν αν και πότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Έχει καταφέρει κάποιος τελικά να ρουτάρει την 256? Το εχω ρουταρει χθες με τις οδηγίες από εδώ http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773 πρέπει να περάσεις TWRP Installing Custom Recovery: Flashing custom recovery to device with SPFT μετά να περάσεις από την recovery το Superuser και το foulroot helper, τέλος αν θέλεις ξαναγυρνάς σε stock recovery. είναι ο μόνος τρόπος που βρήκα μετά από 2 μέρες (πάνω από 20 ώρες) εντατικού ψαξίματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 πήγα να περάσω με local πάνω στην 256 την 149 αλλά βγάζει fail. θυμάμαι όμως ότι εγώ το είχα κάνει! Μήπως από την 255 πάει στην 149? Για θυμηστε μου ρε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 πήγα να περάσω με local πάνω στην 256 την 149 αλλά βγάζει fail. θυμάμαι όμως ότι εγώ το είχα κάνει! Μήπως από την 255 πάει στην 149? Για θυμηστε μου ρε παιδιά Με local δεν γινεται συνηθως downgrade. Πρεπει να κανεις clean install, δηλαδη τη μεθοδο με τα τρια κουμπια. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Με local δεν γινεται συνηθως downgrade. Πρεπει να κανεις clean install, δηλαδη τη μεθοδο με τα τρια κουμπια. α οκ μαλλον δεν θυμομουν οτι το ειχα κανει με τα τρια κουμπια ευχαριστω υπήρχε κάποτε στο μενού Προβολή μία επιλογή για "ασύρματη οθόνη" ακα miracast η δεν θυμάμαι καλά; Με local δεν γινεται συνηθως downgrade. Πρεπει να κανεις clean install, δηλαδη τη μεθοδο με τα τρια κουμπια.ενω το ειχα κανει ειμαι σιγουρος τωρα και με τα 3 κουμπια δεν παει απο την 256 στην 149!ποιος αλλος το ειχε δοκιμασει οταν ειχα πει οτι γινεται?μηπως απο την 255 παει στην 149? Edited January 21, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν και ήμουν αρκετό καιρό με miui, και αρκετά ευχαριστημένος, δοκίμασα από εχθές, την EMUI 3.0 του Dalet, έτσι επειδή βαριέμαι πολύ στην ίδια ρομ.:p H ρομ είναι ροοτ, είναι λειτουργικότατη, και δεν είδα καμιά ασυμβατότητα τουλάχιστον με τις εφαρμογές που έχετε αναφέρει σε προηγούνενα ποστ. Δε ξέρω αν η official είναι διαφορετική, πάντως επειδή ακούω πολύ γκρίνια, όποιος θέλει ας τη δοκιμάσει. Παρεπιπτώντος, το κινητάκι μας τα σπάει, είμαι υπερευχαριστημένος, με όποια ρομ και αν δοκίμασα. Και επειδή έχω πιάσει στα χέρια μου πολλά κινητά της κατηγορίας του, (τιμή, χώρα προέλευσης), ακόμα και άλλα ακριβότερα, νομίζω ότι δε θα το άλλαζα. Φυσικά κανένα δεν τάχει όλα. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Αν και ήμουν αρκετό καιρό με miui, και αρκετά ευχαριστημένος, δοκίμασα από εχθές, την EMUI 3.0 του Dalet, έτσι επειδή βαριέμαι πολύ στην ίδια ρομ.:p H ρομ είναι ροοτ, είναι λειτουργικότατη, και δεν είδα καμιά ασυμβατότητα τουλάχιστον με τις εφαρμογές που έχετε αναφέρει σε προηγούνενα ποστ. Δε ξέρω αν η official είναι διαφορετική, πάντως επειδή ακούω πολύ γκρίνια, όποιος θέλει ας τη δοκιμάσει. Παρεπιπτώντος, το κινητάκι μας τα σπάει, είμαι υπερευχαριστημένος, με όποια ρομ και αν δοκίμασα. Και επειδή έχω πιάσει στα χέρια μου πολλά κινητά της κατηγορίας του, (τιμή, χώρα προέλευσης), ακόμα και άλλα ακριβότερα, νομίζω ότι δε θα το άλλαζα. Φυσικά κανένα δεν τάχει όλα. Για δώσε μας λεπτομέρειες, την πέρασες απλά μέσω ρικοβερι? αριθμό έκδοσης τι σου βγάζει? έχει τα πάντα ότι και η μαμά χωρίς τα προβλήματα? λέει ότι την περνάς με CWM... με TWRP δεν γίνεται? Θεμα με "χαμενα" ΙΜΕΙ δεν ειχες? Edited January 21, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Για δώσε μας λεπτομέρειες, την πέρασες απλά μέσω ρικοβερι? αριθμό έκδοσης τι σου βγάζει? έχει τα πάντα ότι και η μαμά χωρίς τα προβλήματα? λέει ότι την περνάς με CWM... με TWRP δεν γίνεται? Θεμα με "χαμενα" ΙΜΕΙ δεν ειχες? Πέρνα με flash tool, το CMW, και μετά όλα είναι εύκολα. Για το TWRP δε δοκίμασα, αλλά καλύτερα μ'αυτό που λέει ο dev, για να περαστεί σωστά. Με δύο μέρες χρήση, δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. [ATTACH]55788[/ATTACH] Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Πέρνα με flash tool, το CMW, και μετά όλα είναι εύκολα. Για το TWRP δε δοκίμασα, αλλά καλύτερα μ'αυτό που λέει ο dev, για να περαστεί σωστά. Με δύο μέρες χρήση, δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. [ATTACH]55788[/ATTACH] Οκ, θα το δοκιμασω μολις βρω χρονο για το φλασαρισμα, και κατι ακομα, μπορω να περασω το CWM πανω απο το TWRP? Edited January 21, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παιζει ρολο για την ταχυτητα ληψης και ποιοτητας της φωτογραφιας αν ρυθμισουμε να αποθηκευονται σε εξωτερικη sd card και οχι στην εσωτερικη μνημη? Επισης το class της καρτας εχει σημασια οσον αφορα τα παραπανω? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Σίγουρα μια class 10 είναι πιο γρήγορη από μια class 4 δεν πιστεύω όμως να έχει μεγάλη διαφορά, τόσο που να το καταλαβαίνεις Διάβασα ότι στην ρομ του Dalet η λειτουργία panorama στην κάμερα δεν λειτουργεί, έτσι είναι; Edited January 22, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εχω παρει αυτο http://www.aliexpress.com/snapshot/6402734260.html?orderId=65056535620677 πως μπορω να κανω μεταφορα εικονας στην τηλεοραση, mirror display Που το ονομαζει η samsung. Ποια εφαρμογη πρεπει να κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εχω παρει αυτο http://www.aliexpress.com/snapshot/6402734260.html?orderId=65056535620677 πως μπορω να κανω μεταφορα εικονας στην τηλεοραση, mirror display Που το ονομαζει η samsung. Ποια εφαρμογη πρεπει να κατεβασω? Δεν σε κατάλαβα, αυτό είναι ένα tv box. Τι θέλεις να μεταφέρεις; το τηλέφωνο μας δεν υποστηρίζει μεταφορά εικόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν σε κατάλαβα, αυτό είναι ένα tv box. Τι θέλεις να μεταφέρεις; το τηλέφωνο μας δεν υποστηρίζει μεταφορά εικόνας. Μεταφορα εικονας θελω σωστα, ουτε μεσω εφαρμογης? Τι πρεπει να εχει ενα τηλεφωνο (πρωτοκολλώ) για να κανει μεταφορα εικονας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μεταφορα εικονας θελω σωστα, ουτε μεσω εφαρμογης? Τι πρεπει να εχει ενα τηλεφωνο (πρωτοκολλώ) για να κανει μεταφορα εικονας? Αν το tv box εχει miracast το κανεις πολυ ευκολα. Συνδεσε τις συσκευες στο ιδιο δικτυο wifi, στο τηλεφωνο επελεξε settings-> display->wireless display και το tv box θα συνδεθει με το κινητο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν το tv box εχει miracast το κανεις πολυ ευκολα. Συνδεσε τις συσκευες στο ιδιο δικτυο wifi, στο τηλεφωνο επελεξε settings-> display->wireless display και το tv box θα συνδεθει με το κινητο. ποια έκδοση ρομ έχεις; στην 256 δεν υπάρχει στο μενού Προβολή, wireless display πλέον! το είχα ρωτήσει λίγα ποστ πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 ποια έκδοση ρομ έχεις; στην 256 δεν υπάρχει στο μενού Προβολή, wireless display πλέον! το είχα ρωτήσει λίγα ποστ πιο πάνω Την Β149 εχω. Καλα πως γινεται να μην εχει αυτη τη λειτουργια? Ειναι standard λειτουργια στο androind πλεον αυτη. Μηπως ειναι καπου αλλου και οχι στο μενου προβολη? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts