mylw_4 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 υπάρχει καμια που χρειάζεται από όλες αυτές ? μη κανουμε και καμια γκαφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 υπάρχει καμια που χρειάζεται από όλες αυτές ? μη κανουμε και καμια γκαφα... Οχι .μετα εαν τις θες υπαρχουν στο κινεζικο μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Στο τηλεφωνο μου με εκδοση Β148, αναβαθμισα πριν λιγο το Go sms pro απο την εκδοση 5.6 στην εκδοση 6.0 Εξακολουθει να υποστηριζει κανονικα 160 ελληνικους χαρακτηρες ανα μήνυμα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Στο τηλεφωνο μου με εκδοση Β148, αναβαθμισα πριν λιγο το Go sms pro απο την εκδοση 5.6 στην εκδοση 6.0 Εξακολουθει να υποστηριζει κανονικα 160 ελληνικους χαρακτηρες ανα μήνυμα το θεμα ειναι οτι με τη beta kitkat οταν αλλαξα την μια σιμ απο voda σε wind και η αλλη ειναι κοσμοτε,το go sms και με την 6.0 δεν βλεπει την wind και αρα δεν υποστηριζει την αποστολη και απο την καρτα της wind γμτ τρωγομαι να περασω την 148 αλλα μετα ισως χρειαστει κανενα hard reset για να κατσει καλα οποτε το βαριεμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 έχει βρει κανείς στο eBay πίσω καπάκι σε διάφορα χρώματα για το κινητό μας ; όλο σκληρές θήκες βρίσκω μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 έχει βρει κανείς στο eBay πίσω καπάκι σε διάφορα χρώματα για το κινητό μας ; όλο σκληρές θήκες βρίσκω μόνο Αυτό καπάκι δεν ειναι ή κανω λαθος ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αυτό καπάκι δεν ειναι ή κανω λαθος ; Νομίζω είναι σκληρή θήκη. Αυτά εδώ είναι σίγουρα back cover είχα πάρει για εμένα, http://www.ebay.com/itm/New-Original-Batter-Back-Door-Cover-Case-for-Huawei-Honor-3C-H30-T00-/271630890059?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=570466852779&hash=item3f3e76744b περισσότερα βρίσκεις στο aliexpress από όπου είχα παραγγείλει το δικό μου. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorastamou Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 φίλε μου αν σε βγάλει ποτε ο δρόμος σου θεσ/νικη σφυριξε μου να στο δειξω θεσσαλονικη μενω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) έχει βρει κανείς στο eBay πίσω καπάκι σε διάφορα χρώματα για το κινητό μας ; όλο σκληρές θήκες βρίσκω μόνο κοιτα στο Aliexpress,εκει εχει http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Original-PC-Material-Back-Battery-Cover-Case-9-Colors-Fit-For-Huawei-Honor-3c/1994099181.html Edited October 25, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 κοιτα στο Aliexpress,εκει εχει http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Original-PC-Material-Back-Battery-Cover-Case-9-Colors-Fit-For-Huawei-Honor-3c/1994099181.html Παρηγγειλα την μαυρη ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masonas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 παρε το απο το vickmall και ελληνικα θα εχει και κιτ κατ και οτι θες,ασε τα αλλα χαζοκαταστηματα,ειδικα το pandawill. απο το pandawill ειχα αγορασει το mi3 της xiaomi και δεν ειχα κανενα παραπονο γιατι το λες αυτο?...anyway σε ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα τουλαχιστον αναγνωριζει κανονικα. Απλως θα πρεπει να ξερει οτι αν το παρει με τη rom του καταστηματος δεν θα λαμβανει updates απο τη huawei και προβανως δεν θα λαβει τη stable official kitkat που ερχεται το Νοεμβρη γιατι ουσιαστικα η rom αυτη ειναι custom. μιλας για την ρομ που δεν εχει ελληνικα στο κινητο που ειναι φθηνοτερο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Εχει καταφερει κανεις να λειτουργησει το shazam στη συσκευη μας; μου βγαζει ''cant record audio another application may use the microphone'' εχω ψαξει τα παντα και δεν καταφερα να το κανω να παιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 απο το pandawill ειχα αγορασει το mi3 της xiaomi και δεν ειχα κανενα παραπονο γιατι το λες αυτο?...anyway σε ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μιλας για την ρομ που δεν εχει ελληνικα στο κινητο που ειναι φθηνοτερο ε? Μιλαω για τη multilanguage rom απο το vickmal η οποια ειναι συνηθως custom και δεν δεχεται updates. Η official stable rom του 3c 3g οπως ερχεται απο το καταστημα δεν εχει ελληνικα. Μολις το παρεις θα γινει αναβαθμιση στην τελευταια rom η οποια εχει κανονικα ελληνικα. Για το 4g δεν γνωριζω αλλα υποθετω ισχυει οτι και για το 3g. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 πάντως αυτό που παρήγγειλα για τον ξάδερφό μου από to2c εγώ τους είχα πει να αφήσουν την μαμά με τα αγγλικά και κινέζικα αυτοί το έστειλαν με μία δική τους.τελικά ευτυχώς με local πέρασα την προτελευταία κιτκατ και μετά με ΟΤΑ πέρασε την τελευταία.εάν όταν βγει η σταθερή κιτκατ έχει ακόμα το θέμα με την αναγνώριση θα περάσω την τελευταία σταθερή ΌΧΙ κιτκατ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masonas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Μιλαω για τη multilanguage rom απο το vickmal η οποια ειναι συνηθως custom και δεν δεχεται updates. Η official stable rom του 3c 3g οπως ερχεται απο το καταστημα δεν εχει ελληνικα. Μολις το παρεις θα γινει αναβαθμιση στην τελευταια rom η οποια εχει κανονικα ελληνικα. Για το 4g δεν γνωριζω αλλα υποθετω ισχυει οτι και για το 3g. παιζει τελικα ρολο για το κινητο με 4G αν ειναι TD-LTE ή FDD-LTE?γιατι εγω ρωτησα στο τσατ του vickmall και μου ειπαν οτι απλα γραφουν οτι ειναι TD επειδη ειναι απο κίνα και οτι το FDD δουλευει ελλαδα αλλα αν θελω λεει FDD η συμβουλη τους ειναι να αγορασω 4G και να το βαλω σε mode 3G.το 4αρι φυσικα εχει επεξεργαστη Kirin 910 Android 4.4 και το αλλο MTK6582 Android 4.2.2(Emotion UI).....γνωριζει κανεις ποιος ειναι καλυτερος? Edited October 26, 2014 by masonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 ρε παιδιά είναι η πολλοστή φορά που ανάβω την οθόνη και έρχονται μαζεμένα μηνύματα του whatsapp.την έχω βέβαια προστατευμένη εφαρμογή. είναι θέμα του κινητού η της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 ρε παιδιά είναι η πολλοστή φορά που ανάβω την οθόνη και έρχονται μαζεμένα μηνύματα του whatsapp.την έχω βέβαια προστατευμένη εφαρμογή. είναι θέμα του κινητού η της εφαρμογής; την έχεις ρυθμίσει να έχει δικαίωμα σε αναδυόμενα παράθυρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) την έχεις ρυθμίσει να έχει δικαίωμα σε αναδυόμενα παράθυρα?ναι το κοιταξα ! Αλλά δεν έχει το whatsapp εκεί καθόλου για να το τσεκάρω η όχι Edited October 26, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 ναι το κοιταξα ! Αλλά δεν έχει το whatsapp εκεί καθόλου για να το τσεκάρω η όχι δεν ξερω κατι αλλο να σου πω, δεν την εχω την εφαρμογη εγω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 δεν ξερω κατι αλλο να σου πω, δεν την εχω την εφαρμογη εγω.... δεν έχεις το whatsapp??? Πολύ χρήσιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλημέρα και από μένα το τελευταίο θεμα που έχω είναι ότι δεν συγχρονίζει τις καινούργιες επαφές που περναω στο Google account μου βγάζει σφάλμα συγχρονισμού μόνο στις επαφές. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Οσοι θελουν θεματα (περα απο τα 10 - 15 που εχει) βρηακα αυτην την σελιδα που εχει καποια επιπλεον Download all 94 Honor 3C Themes compilation here http://club.vmall.my/forum.php?mod=viewthread&tid=520 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Οσοι θελουν θεματα (περα απο τα 10 - 15 που εχει) βρηακα αυτην την σελιδα που εχει καποια επιπλεον Download all 94 Honor 3C Themes compilation here http://club.vmall.my/forum.php?mod=viewthread&tid=520 εγω παντως οταν βαζω θεματα της huawei παρατηρω καποια lag .οποτε προτιμω δικιες μου φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλημέρα και από μένα το τελευταίο θεμα που έχω είναι ότι δεν συγχρονίζει τις καινούργιες επαφές που περναω στο Google account μου βγάζει σφάλμα συγχρονισμού μόνο στις επαφές. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Ποια rom εχεις? Δοκιμασε να κανεις ενα reboot. Αν δεν φτιαξει καθαρισε την προσωρινη μνημη της εφαρμογης sync contacts και κανε ενα reboot. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ποια rom εχεις? Δοκιμασε να κανεις ενα reboot. Αν δεν φτιαξει καθαρισε την προσωρινη μνημη της εφαρμογης sync contacts και κανε ενα reboot. Έκανα ότι είπες αλλά πάλι τίποτα. Έχω την τελευταία επίσημη 4.10.16 Ορίστε [ATTACH]51702[/ATTACH]τι μου λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts