Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι η ευρωπαικη εκδοση? ή η κινεζικη...

αλλα ακομα και η ευρωπαικη να ειναι, ειναι λογικο (ειδικα μετα απο τοσα χρονια) να μην εχουν ανταλλακτικα, θα μπορουσαν φυσικα (στην δευτερη περιπτωση) να το κρατησουν και να παραγγειλουν... αλλα θα ηταν πιο χρονοβορο απο το να το στειλεις στην Κινα.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από Ελλάδα το πήρα το κινητό όμως

Απο ποιο καταστημα ?

Δεν το βλεπω να εχει ερθει επισημα στην ευρωπη http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/index.htm

Αν δεν εχει ερθει επισημα οι τεχνικοι δεν εχουν τα απαραιτητα ''εργαλεια'' και γνωσεις για να το αποσυναρμολογησουν και να το επισκευασουν.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Honor 3c απο κινα,

Τωρα 2βδομαδες , δεν σβηνει η οθονη , αλλα κατεβαζει φωτεινοτητα, οχι παντα , οταν το βαζω να φορτισει, και καποιες φορες στην αναμονη εκει που ειναι .

Επισης στο viber δεν μου βγαζει αμεσως το πληκτολογιο.

μπορει να φταιει η μπαταρια η θεμα hardware.

Εβαλα το gsam αλλα δεν καταλαβαινω αν καποια εφαρμογη το ξυπναει.

Πως μπορω να δω?

παντως δεν παει και τοσο γρηγορα οσο πηγαινε

Edited by lambros69

Απο ποιο καταστημα ?

Δεν το βλεπω να εχει ερθει επισημα στην ευρωπη http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/index.htm

Αν δεν εχει ερθει επισημα οι τεχνικοι δεν εχουν τα απαραιτητα ''εργαλεια'' και γνωσεις για να το αποσυναρμολογησουν και να το επισκευασουν.

Από ένα κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αγόρασα ένα ανταλλακτικό από εδώ. Είναι το κατάλληλο για το συγκεκριμένο κινητό. Είναι εύκολο κάποιος τεχνικος να το αντικαταστατήσει με το υπάρχων;

Edited by smart_phone

Καλησπέρα

Θέλω να κάνω επιστροφή στην B149 αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω αυτό το αρχείο:

http://dl.vmall.com/c02t0h08if

Μπορεί κάποιος που το έχει να το ανεβάσει άλλου? Υπήρχαν κάποια λινκ στο thread αλλά δεν λειτουργούν πια.

Ευχαριστώ!

Θα δω αν το έχω και θα το ανεβασω κάποια στιγμή αργότερα

https://www.dropbox.com/s/8bg5eqapjwrm3ex/H30-U10%20EMUI3.0%E5%9B%9E%E9%80%80EMUI2.0%EF%BC%88B149%EF%BC%89%E4%B8%AD%E8%BD%AC%E5%8C%85.zip?dl=0 για δες...

Edited by mylw_4

Τωρα 2βδομαδες , δεν σβηνει η οθονη , αλλα κατεβαζει φωτεινοτητα, οχι παντα , οταν το βαζω να φορτισει, και καποιες φορες στην αναμονη εκει που ειναι

Για δες στη διαδρομη ''ρυθμισεις'' > "επιλογες για προγραμματιστες'' > και ψαξε να δεις μηπως εχεις ''τικαρει'' την επιλογη "η οθονη δεν θα μεταβαινει σε κατασταση αδρανειας κατα τη φορτιση" , καπως ετσι θα το γραφει...

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θα δω αν το έχω και θα το ανεβασω κάποια στιγμή αργότερα

https://www.dropbox.com/s/8bg5eqapjwrm3ex/H30-U10%20EMUI3.0%E5%9B%9E%E9%80%80EMUI2.0%EF%BC%88B149%EF%BC%89%E4%B8%AD%E8%BD%AC%E5%8C%85.zip?dl=0 για δες...

Ευχαριστώ φίλε!

ρε παιδιά μια βοήθεια πριν το σπάσω(και είναι πλέον της γυναίκας μου! )

εδώ και κανένα μήνα κάθε λίγο ενώ έχει φουλ σήμα Wi-Fi δεν κατεβάζει με τίποτα δεδομένα.Δεν κάνει ανανέωση στο facebook δεν ανοίγει σελίδες στον browser.με το που κλείνω ανοίγω το Wi-Fi Όλα καλά.μετά από κάποια ώρα/ μέρα πάλι τα ίδια.το δικό μου το ζοπο αλλά και 2 τάμπλετ το ίδιο.Επίσης το ίδιο παθαίνει το τάμπλετ του μικρού.τι δι@ολο συμβαίνει;

Sent via Zopo Speed Plus 7

ρε παιδιά μια βοήθεια πριν το σπάσω(και είναι πλέον της γυναίκας μου! )

εδώ και κανένα μήνα κάθε λίγο ενώ έχει φουλ σήμα Wi-Fi δεν κατεβάζει με τίποτα δεδομένα.Δεν κάνει ανανέωση στο facebook δεν ανοίγει σελίδες στον browser.με το που κλείνω ανοίγω το Wi-Fi Όλα καλά.μετά από κάποια ώρα/ μέρα πάλι τα ίδια.το δικό μου το ζοπο αλλά και 2 τάμπλετ το ίδιο.Επίσης το ίδιο παθαίνει το τάμπλετ του μικρού.τι δι@ολο συμβαίνει;

Εφόσον στο κάνει και σε άλλες συσκευές λογικά το πρόβλημα είναι στο router. Κάνε ένα restart το ρούτερ. Τι ασφάλεια έχεις βάλει?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Εφόσον στο κάνει και σε άλλες συσκευές λογικά το πρόβλημα είναι στο router. Κάνε ένα restart το ρούτερ. Τι ασφάλεια έχεις βάλει?

συνηθως βαζω wep γιατι με wpa2 βλεπω αρκετα θεματακια στο να συνδεθουν γενικα ολες οι συσκευες.την μονη ασφαλεια που δεν εχω δοκιμασει είναι η wpa σκετο.

μεχρι χτες ειχα το netgear 3500 από χτες μου εστειλε η wind ενα zyxel N150 αλλα παλι το εκανε και με αυτό!

Sent from mTalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τωρα εχω wpa2 και τα κανει αυτα

Sent from mTalk

Όταν με ρώτησες για την ασφάλεια λες ότι μπορεί να έχει σχέση; ποια να βάλω;

λοιπόν σε ΌΛΕΣ τις συσκευές έφτιαξε.έφταιγε μια ρύθμιση στο ρούτερ.ΟΜΩΣ στο ρημαδο 3c μετά από κάποια ώρα ενώ δείχνει ότι έχει φουλ Wi-Fi δεν κατεβαίνει τίποτα από δεδομένα.με ένα κλείσιμο άνοιγμα του Wi-Fi ολα καλα.αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια! τι δι@ολο συμβαίνει πριν του κάνω φορμάτ(που βαριέμαι)

ΟΜΩΣ στο ρημαδο 3c μετά από κάποια ώρα ενώ δείχνει ότι έχει φουλ Wi-Fi δεν κατεβαίνει τίποτα από δεδομένα.με ένα κλείσιμο άνοιγμα του Wi-Fi ολα καλα.αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια! τι δι@ολο συμβαίνει πριν του κάνω φορμάτ(που βαριέμαι)

Αυτο το κανει και το δικο μου 3C εδω και καμια δεκαρια μερες

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αυτο το κανει και το δικο μου 3C εδω και καμια δεκαρια μερες

μάλιστα, ήθελα να ήξερα εαν είναι θέμα της Huawei πως γίνεται τεχνικά να μας επηρεάζει το Wi-Fi μόνο; Μήπως είναι κάποια ρύθμιση;

μετα από απεγκατασταση και επανεγκατασταση απο το κινεζικο μαρκετ το εικονιδιο του gps δεν αναβει παραλληλα με το ανοιγμα του μαρκετ.για να δουμε θα μεινει ετσι...

Sent from mTalk

• 3 weeks later...
Μπα, θέμα software είναι, κουσούρια της emui, μου το έχει κανει μερικές φορές στο honor 3c και στο mate s, ενώ πολλά παιδιά έχουν αναφέρει το ίδιο και στο P8 και σε άλλα μοντέλα της Huawei.

Οι αποσυνδεσεις των sim εινιαι ολο και πιο συχνες. Βρηκε καποιος τι να φταιει;

Εγώ πάντως με τη 267 ρομ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φτου φτου!

Την 268 εχω εγω και τις τελευταίες μερες υποφερω ....

268 Εχει της γυναικας αλλα δεν εχει καμια αποσυνδεση της -μιας- σιμ που εχει μεσα.

Sent from mTalk

Λεςνα φταίει κατι αλλο;