Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μονο στην 267 το έκανε εμένα

Τι εταιρια κινητης εχεις? Γιατι εκτος απο εσας τους 2, δεν εχει αναφερει καποιος αλλος κατι παρομοιο.

μην νομιζεις θελει αρκετη παρατηρηση για να το καταλαβεις!εγω εβλεπα μεν οτι εχει σημα φουλ η wind σε 3g και διπλα η κοσμοτε μηδεν αλλα εαν προσπαθουσα να κανω κληση που δεν εβγαινε απο wind τοτε το καταλαβα οτι το φουλ σημα ηταν εικονικο!και μου το εκανε και στην 266 και τωρα στην 267.προσπαθω να θυμηθω εαν το εκανε και παλαιοτερα αλλα δεν θυμαμαι!

anyway αρχιζω και αμφιβαλλω εαν θα ξαναπαρω huawei ξανα.2 χρονια κινητο και ακομα μια σωστη ρομ δεν εχει βγαλει.θα ηθελα το κλασσικο android χωρις πολλα φρου φρου που βαζουν οι εταιρειες.

το ταπεινο L90 LG της γυναικας μεσα σε ενα εξαμηνο πηρε lolipop και αυτη αλλα και η κιτκατ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ δουλευουν αψογα.και 3g only και αναγνωριση του +30 και και και ... με 120 ευρω.οκ 4.7 ιντσες και 1 γιγα ραμ αλλα εαν βρω κατι παρομοιο με αυτα τα 2 σιγα μην ξανα παρω huawei να σου σπαει τα νευρα με την καθε ρομ που και αργει να τις δωσει και το ενα φτιαχνει το αλλο χαλαει!

φαντασου αναπολω το πρωτο κινεζικο που ειχα παρει το zopo 980 που εαν ειχε καλυτερο δεκτη gps ακομα θα το ειχα.και πανεμορφο και μια ρομ μαμα android που δουλευαν ΟΛΑ.

Μηπως φταιει η wind για αυτο το θεμα? Γιατι αν εχει θεμα η πρωτη sim με σημα εικονικο οπως λες, ισως αυτο επηρεαζει και τη δευτερη sim. Οπως δηλαδη συμβαινει οταν κανεις κληση και μιλας απο την πρωτη sim, οπου η δευτερη φαινεται χωρις σημα. Εφοσον εκανες τοσες φορες reset και δεν διορθωθηκε κατι αλλο συμβαινει.

Ενταξει, καταλαβαινω οτι το θεμα αυτο σου εχει σπασει τα νευρα και ειναι λογικο αυτο, το ιδιο θα εκανα και εγω, αλλα εισαι λιγο υπερβολικος οσον αφορα την huawei. Κινεζικο πηρες που σπευθυνοταν στην αγορα της κινας, μην το ξεχνας αυτο.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εταιρια κινητης εχεις? Γιατι εκτος απο εσας τους 2, δεν εχει αναφερει καποιος αλλος κατι παρομοιο.

Μηπως φταιει η wind για αυτο το θεμα? Γιατι αν εχει θεμα η πρωτη sim με σημα εικονικο οπως λες, ισως αυτο επηρεαζει και τη δευτερη sim. Οπως δηλαδη συμβαινει οταν κανεις κληση και μιλας απο την πρωτη sim, οπου η δευτερη φαινεται χωρις σημα. Εφοσον εκανες τοσες φορες reset και δεν διορθωθηκε κατι αλλο συμβαινει.

Ενταξει, καταλαβαινω οτι το θεμα αυτο σου εχει σπασει τα νευρα και ειναι λογικο αυτο, το ιδιο θα εκανα και εγω, αλλα εισαι λιγο υπερβολικος οσον αφορα την huawei. Κινεζικο πηρες που σπευθυνοταν στην αγορα της κινας, μην το ξεχνας αυτο.

νομιζεις η international εκδοση του κινητου ειναι οκ?τα ιδια χαλια εχει!

το κακο με το οτι δεν εχει καν 3g η 2η σιμ ειναι οτι επειδη δεδομενα εχω απο την wind δεν μπορω να δοκιμασω να την βαλω στην 2η θεση!

νομιζεις η international εκδοση του κινητου ειναι οκ?τα ιδια χαλια εχει!

το κακο με το οτι δεν εχει καν 3g η 2η σιμ ειναι οτι επειδη δεδομενα εχω απο την wind δεν μπορω να δοκιμασω να την βαλω στην 2η θεση!

Οταν ειναι να ξαναπερασεις απο τα σημεια που το παθαινει αυτο, απενεργοποιησε πιο πριν τη sim της wind απο τις ρυθμισεις και δες αν θα δημιουργηθει προβλημα στην αλλη sim.

Βαζω στοιχημα οτι αν παρεις καινουργιο κινεζικο κινητο, παλι σε huawei θα καταληξεις... ;):D

Edited by zananiro

Οταν ειναι να ξαναπερασεις απο τα σημεια που το παθαινει αυτο, απενεργοποιησε πιο πριν τη sim της wind απο τις ρυθμισεις και δες αν θα δημιουργηθει προβλημα στην αλλη sim.

Βαζω στοιχημα οτι αν παρεις καινουργιο κινεζικο κινητο, παλι σε huawei θα καταληξεις... ;):D

Λες να πάω στην wind και ας πληρώσω πέντε ευρώ να μου αλλάξουν την σιμ; το ίδιο και στην κοσμοτε;

Είχα καταλήξει σε αυτό το κινητό γιατί σε εμένα, τότε, τα χρήματα δεν υπήρχε άλλο με 2 γιγα ραμ πέντε ίντσες! Δεν είναι το πιο όμορφο ούτε το πιο γρήγορο.σε σχέση με το ζοπο και επειδή έχω τρέλα με τα GPS αυτό εδώ είναι σταθεροτατο! Αλλά με τον καιρό και ενώ είχα γλυκαθει και με την 4.10.16 που βάλανε και στην 2η σιμ 3g τότε έμενε μόνο να έφτιαχναν την αναγνώριση του +30!!! Μόνο !!!

Και αυτοί άρχισαν να το χαλάνε αντί να το φτιάχνουν!

Πλέον και επειδή δεν με νοιάζει το ελληνικό μενού ακούω διάφορες μάρκες elefone,κλπ και σκέφτομαι σαν hardware θα έχουν καλούς δέκτες σαν το Huawei? Software μπορεί να έχουν καλύτερο ειδικά εάν είναι vanilla android που θα ήθελα.Αλλά hardware δεν ξέρω.

Στο ζοπο όλα τέλεια αλλά η κεραία του GPS δεν ήταν καλή.κλείδωμα άμεσο αλλά εν στάση ο χάρτης γύριζε μια από εδώ μια από εκεί.

Λες να πάω στην wind και ας πληρώσω πέντε ευρώ να μου αλλάξουν την σιμ; το ίδιο και στην κοσμοτε;

Σιγουρεψου πρωτα οτι εκει ειναι το προβλημα, μην δωσεις τζαμπα 5€. Δεν νομιζω να εχουν και οι 2 προβλημα παντως.

Είχα καταλήξει σε αυτό το κινητό γιατί σε εμένα, τότε, τα χρήματα δεν υπήρχε άλλο με 2 γιγα ραμ πέντε ίντσες! Δεν είναι το πιο όμορφο ούτε το πιο γρήγορο.σε σχέση με το ζοπο και επειδή έχω τρέλα με τα GPS αυτό εδώ είναι σταθεροτατο! Αλλά με τον καιρό και ενώ είχα γλυκαθει και με την 4.10.16 που βάλανε και στην 2η σιμ 3g τότε έμενε μόνο να έφτιαχναν την αναγνώριση του +30!!! Μόνο !!!

Και αυτοί άρχισαν να το χαλάνε αντί να το φτιάχνουν!

Πλέον και επειδή δεν με νοιάζει το ελληνικό μενού ακούω διάφορες μάρκες elefone,κλπ και σκέφτομαι σαν hardware θα έχουν καλούς δέκτες σαν το Huawei? Software μπορεί να έχουν καλύτερο ειδικά εάν είναι vanilla android που θα ήθελα.Αλλά hardware δεν ξέρω.

Στο ζοπο όλα τέλεια αλλά η κεραία του GPS δεν ήταν καλή.κλείδωμα άμεσο αλλά εν στάση ο χάρτης γύριζε μια από εδώ μια από εκεί.

Κατι μαρκες οπως elephone ειναι χειροτερες τοσο σε hardware οσο και σε software. Κινητα με ημερομηνια ληξης και χωρις υποστηριξη απο τις εταιριες, χωρις ομως αυτος να ειναι ο κανονας, μπορει να πετυχεις καποιο πραγματικα vfm. Τα αγοραζεις φτηνα για τα χαρακτηριστικα τους, αλλα με την προοπτικη οτι θα το αλλαξεις συντομα. Εγω προσωπικα μονο 3-4 μαρκες απο κινα κοιταω και θεωρω αξιοπιστες αυτη την περιοδο οπως, huawei, xiaomi, asus, meizu κλπ. Αν και προσφατα που πηρα ενα φθηνο blackview για γνωστο με 55€, επαθα πλακα, βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και απο το δικο μας!

Μιας και ειπες για zopo, ειχα βαλει στο ματι το speed 7, αλλα μετα διαβασα τα χειροτερα για την υποστηριξη της zopo και για προβληματα σε ολα τα μοντελα της εκτος απο το 980, οποτε συνεχιζω με το honoraki.

Edited by zananiro

Μόνο Cosmote έχω (μια SIM) και σήμερα το ξανά έκανε. Βασικά το κάνει μόνο αν κλείσω τη συσκευή και την ανοίξω.

Μόνο Cosmote έχω (μια SIM) και σήμερα το ξανά έκανε. Βασικά το κάνει μόνο αν κλείσω τη συσκευή και την ανοίξω.
εννοεις το κανει την στιγμη που ανοιγει?εμενα το κανει ασζετως εαν το κλεισω η οχι.μεσημερι βραδυ κλπ παντα ομως οταν ειμαι εν κινησει

Καλησπερα σε ολους.

Εχω το honor 3c κ μετα απο επαναφορα εργοστασιακων δν μπορω να συγχρονισω τις επαφες μ απο gmail.βασικα οταν ειμαι στις επαφες δν βλεπω καν τον λογαριασμο του gmail.τι μπορω να κανω;

Μαλλον πρεπει να κατεβάσεις μια εφαρμογη googlesync από το κινέζικο μαρκετ

εννοεις το κανει την στιγμη που ανοιγει?εμενα το κανει ασζετως εαν το κλεισω η οχι.μεσημερι βραδυ κλπ παντα ομως οταν ειμαι εν κινησει

ναι, εμένα το κάνει μόνο όταν ανοίγει η συσκευή.

ναι, εμένα το κάνει μόνο όταν ανοίγει η συσκευή.

Όταν ανοίγει το κινητό θέλει κάποια ώρα να βρει σήμα.Μήπως αυτό λες;

όχι βρε, σήμα βρίσκει σε δευτερόλεπτα. no signal βγαζει και με το που κάνω επανεκκινιση στρώνει άμεσα

Οκ.Άσχετο

Δοκιμάστε από το μενού για προγραμματιστες να απενεργοποιήσετε τις τρεις επιλογές για animation.τώρα τα μενού ανοίγουν πιο γρήγορα.

Οκ.Άσχετο

Δοκιμάστε από το μενού για προγραμματιστες να απενεργοποιήσετε τις τρεις επιλογές για animation.τώρα τα μενού ανοίγουν πιο γρήγορα.

Γενικά το τηλέφωνο έγινε πιο γρήγορο.Όλα ανοίγουν μπαμ χωρίς το ζουμ ιν που έκανε για να ανοίξει το παράθυρο

Αν κάποιος χρησιμοποιεί Skype μπορεί να με πει αν όταν στέλνει βίντεο μήνυμα κολλάει το σύμπαν?

Παρότι τους είπα να το στείλουν με την επίσημη ρομ το έστειλαν με την 4.7.1 του vickmall ένα κινητό για φίλο.πήγα με τοπική να του περάσω πχ την 149 λέει failed! Πως να το κάνω;

Εντάξει πήρε την 4.10.16 από εδώ και πέρα ξέρω !

Edited by ilka71

Μια διαφορά με την 267 νομίζω είναι ότι θυμάται η κουρτίνα που ήταν τελευταία φορά! Η στις συντομεύσεις η στις ειδοποιήσεις;

Πως γίνεται να κάνουμε εγγραφή για να κατεβάσουμε θέματα από την huawei?Γιατί με email yahoo δεν μπόρεσα να κάνω εγγραφη

Ξέρει κανείς στο μενού προβολή που έχει την ρύθμιση της θερμοκρασίας ψυχρή η θερμή ποια, ας πούμε, καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία; εάν ισχύει κάτι τέτοιο.

Έχει παρατηρήσει κανείς υπερβολική κατανάλωση από τα google services τις τελευταίες ημέρες? Έχω γύρω στο 50% κατανάλωση ξαφνικά και δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποιο app ή είναι γενικότερο το πρόβλημα.

Έχει παρατηρήσει κανείς υπερβολική κατανάλωση από τα google services τις τελευταίες ημέρες? Έχω γύρω στο 50% κατανάλωση ξαφνικά και δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποιο app ή είναι γενικότερο το πρόβλημα.
μπα ολα καλα εδω .εγω οταν βλεπω αυτο που λες κανω μια επανεκκινηση και καθαρισμο cache των services και στρωνει.τρωνε κολλημα αρκετες φορες

Πως γίνεται να κάνουμε εγγραφή για να κατεβάσουμε θέματα από την huawei?Γιατί με email yahoo δεν μπόρεσα να κάνω εγγραφη

βρες Vpn εφαρμογή που να δουλεύει και επέλεξε χονγκ κονγ. αλλιώς δε μπορείς να κάνεις σύνδεση

Τελικά έχει βρει κανείς τρόπο να έχουμε 3g only γμτ;

Υπάρχει μια περίπτωση να μπορεί να γίνει αυτό αν μπεις σε engineer mod όπου από ότι λένε ανοίγει πολλές επιλογές. Έχει βγει ενα patch που μπορείς να το φλασαρεις και σου επιτρέπει να μπεις σε engineer mode αλλα δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω τι επιλογές βγάζει. Μπορείς να ρωτήσεις εδώ σε αυτόν που το ανεβασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=62872530