joss54 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Όταν πληκτρολογείτε κάποιο κείμενο, είτε sms είτε πχ στο tapatalk, σας τυχαίνει μερικές φορές να υπάρχει κάποιο lag από τη στιγμή που πληκτρολογησατε μέχρι να εμφανιστεί η λέξη? Γιατί έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές, όχι πάντα, υπάρχει κάποιο lag. ανάλογα το πληκτρολόγιο με το Swype μου το κάνει κάποιες φορές, με το google keyboard ποτέ. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 ανάλογα το πληκτρολόγιο με το Swype μου το κάνει κάποιες φορές, με το google keyboard ποτέ. Τώρα που το λες και μένα με το Swype μου το κάνει κάποιες φορές.Αλλά για γράψιμο με swiping δεν παίζεται και δεν το αλλάζω με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Thanks. Και εγώ στο Swype αναφερομουνα. Απλώς μερικές φορές το lag είναι ενοχλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται. Θα δοκιμασω και το google keyboard που αναφερει ο φιλος. Edited June 12, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 παίζει ρόλο πόσο βαρύ είναι το πρόγραμμα πληκτρολογίου και πόσο καθαρός είναι ο κώδικας του. πχ. με το Swype for Huawei κάνει πολύ λιγότερο Lag από όσο το Swype+Dragon που είχα αγοράσει πριν το honor. Όσο πιο ελαφρύ είναι το πρόγραμμα πληκτρολογίου τόσο λιγότερο lag. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 touchpal παίδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Η ιδέα μου είναι ή με την 266 ζεσταίνεται ποιό εύκολα το κινητό? Επίσης παρατήρησα πως ενώ έκλεισα το κινητό και το έβαλα να φορτίσει αυτό άνοιξε σε airplane mode (το πότε δεν το παρατήρησα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Η ιδέα μου είναι ή με την 266 ζεσταίνεται ποιό εύκολα το κινητό? Επίσης παρατήρησα πως ενώ έκλεισα το κινητό και το έβαλα να φορτίσει αυτό άνοιξε σε airplane mode (το πότε δεν το παρατήρησα) Δεν είναι καθόλου η ιδέα σου, το έχω παρατηρήσει και εγώ, έχει φτάσει μέχρι 60°C η CPU ειδικά όταν χρησιμοποιώ data και wifi. Ζεσταίνεται κυρίως στην αριστερή πλευρά. Βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι ανησυχητικό, μέχρι 60° C είναι οκ. Παραπάνω δεν Μου έχει δείξει θερμοκρασίες. Για το δεύτερο που γράφεις δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Edited June 17, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Με ποια εφαρμογή είδες θερμοκρασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Με το trickster mod, αλλα αυτη θελει ρουτ. Αν δεν εισαι ρουτ, βαλε την cpu temperature, ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες γι αυτο που κανει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 [ATTACH]62312[/ATTACH] Αυτή η εφαρμογή τι κάνει; την τσακωσα να προσπαθεί να κατεβάσει κάτι για λεξικό.είναι του κινητού εφαρμογή δεν την έβαλα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 θυμάται κανένας από την 4.10.16 γίνεται με τυπική να πάω στην τελευταία 266? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ναί, έτσι ακριβώς πήγα εγώ. Απο 4.10.16, αντέγραψα το update στην κάρτα sd και έκανα την αναβάθμιση σε Β266. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 είδα για το honor 6 σε dev έκδοση την λειτουργία βέλτιστη νυχτερινή λήψη για την κάμερα και ζήλεψα. για εμάς υπάρχει τίποτα σχετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 (edited) Ναί, έτσι ακριβώς πήγα εγώ. Απο 4.10.16, αντέγραψα το update στην κάρτα sd και έκανα την αναβάθμιση σε Β266. εντάξει το έκανα στον ξάδελφο μου! Εγώ Αθήνα αυτός Κόρινθο μέσω της εφαρμογής quick support teamviewer! έκανα τα πάντα στο κινητό του από τον υπολογιστή μου γιατί αυτός δεν ξέρει! φοβερή εφαρμογή! Edited June 25, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 είδα για το honor 6 σε dev έκδοση την λειτουργία βέλτιστη νυχτερινή λήψη για την κάμερα και ζήλεψα. για εμάς υπάρχει τίποτα σχετικό? Νομίζω είναι lollipop η έκδοση αυτή που αναφέρεσαι. Οπότε πολύ χλωμό να υπάρξει κάτι ανάλογο για το 3c, βασικά νομίζω ότι λόγω hardware δεν μπορεί να μπει lollipop στο δικό μας. Μπορεί να κάνω και λάθος. μακάρι να υπάρξει και σε μας κάποια αναβάθμιση που να βελτιώνει την κάμερα, είναι το μόνο μου παράπονο από κινητό, θα ήθελα να είναι λίγο καλύτερη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Δεν έχω κάνει τίποτα γιατί μόλις μετακόμησα και δεν έχω ιντερνέτ ακόμα... Θέλω σαν τρελός να πειράξω το τηλέφωνο, αλλά... Επανέρχομαι... έχω κατεβάσει από το emui.com 1.EMUI2.3_H30-U10_4.10.16.zip και 2.H30-U10_EMUI3.0_Android4.4_V100R001CHNC00B255SP01.zip Πρώτα θα εγκαταστήσω το 1 και μετά το 2, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Επανέρχομαι... έχω κατεβάσει από το emui.com 1.EMUI2.3_H30-U10_4.10.16.zip και 2.H30-U10_EMUI3.0_Android4.4_V100R001CHNC00B255SP01.zip Πρώτα θα εγκαταστήσω το 1 και μετά το 2, σωστά; Η 2. που κατέβασες δεν είναι η τελευταία, αλλά παλαιότερη έκδοση. Την Β266 πρέπει να κατεβασεις από emui.com. Κατά τα άλλα όπως τα λες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Η 2. που κατέβασες δεν είναι η τελευταία, αλλά παλαιότερη έκδοση. Την Β266 πρέπει να κατεβασεις από emui.com. Κατά τα άλλα όπως τα λες. OK κατεβάζω τώρα το H30-U10_EMUI3.0_Android4.4_V100R001CHNC00B266.zip ήταν στην επόμενη σελίδα του emui... έχω μακρύ βράδυ, νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Μήπως να κάνω καμιά πατέντα με ανεμιστηρακι? Με 10 λεπτά παιχνίδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μήπως να κάνω καμιά πατέντα με ανεμιστηρακι? Με 10 λεπτά παιχνίδι... Μήπως είχες δει το διάγραμμα του cpu temp πόσο γρήγορα ανέβασε τη θερμοκρασία και για πόσα λεπτά ήταν στους 60°C? Πάντως μην αγχώνεσαι, είναι φυσιολογικό. Κοντά στους 70+°C για μεγάλο χρονικό διάστημα υπάρχει προβλημα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 δεν το είδα καθόλου το διάγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Σας παρακαλω βοηθηστε με λιγο να καταλαβω τι γινεται. Εχω το τηλ με 4,4,2 και με EMUI 2.3 H30-U10 4.1016. Μπορώ να παω σε αναβάθμιση EMUI?? Εαν ναι , σας παρακαλω καποιος εαν δε βαριεται μπορει να με βοηθησει?? Σας ευχαριστω. Edited June 26, 2015 by tasulis Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Σας παρακαλω βοηθηστε με λιγο να καταλαβω τι γινεται. Εχω το τηλ με 4,4,2 και με EMUI 2.3 H30-U10 4.1016. Μπορώ να παω σε αναβάθμιση EMUI?? Εαν ναι , σας παρακαλω καποιος εαν δε βαριεται μπορει να με βοηθησει?? Σας ευχαριστω. παρα πολυ απλο. κατεβαζεις την τελευταια επισημη 266 απο εδω βαζεις το αρχειο αυτο update.app σε εναν φακελο με ονομα dload στην καρτα μνημης του κινητου. πας ρυθμισεις ενημερωση και διαλεγεις τοπικη ενημερωση αν θες κλικαρεις να κανει back up( εγω δεν το εκανα) πατας επομενο και περιμενεις.. μολις ανοιξει διαλεγεις γλωσσα,wifi κλπ μετα ανοιγεις κινεζικο μαρκετ γραφεις στην αναζητηση google μετα ΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ και απο κατω διαλεγεις για εγκαταστσαη google play και τις 2 εφαρμογες με τα γνωστα εικονιδια μια για επαφες και μια για ημερολογιο αυτααα https://www.dropbox.com/s/5i8xooq55q6u4t4/UPDATE.APP?dl=0 ΥΠΟΨΙΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ.ασε τους φακελους οπως ειναι στην καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Η 2. που κατέβασες δεν είναι η τελευταία, αλλά παλαιότερη έκδοση. Την Β266 πρέπει να κατεβασεις από emui.com. Κατά τα άλλα όπως τα λες. Ολα καλά! Το τηλέφωνο είναι τέλειο! Έχει περάσει ένα επίπεδο πιο πάνω! Τώρα πρέπει να βρω πώς να κάνω huawei id... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Το μόνο αρνητικό κατ εμε της 266 είναι το ότι το αριστερό μέρος του κινητού με μέτρια χρήση βράζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts