Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν πληκτρολογείτε κάποιο κείμενο, είτε sms είτε πχ στο tapatalk, σας τυχαίνει μερικές φορές να υπάρχει κάποιο lag από τη στιγμή που πληκτρολογησατε μέχρι να εμφανιστεί η λέξη? Γιατί έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές, όχι πάντα, υπάρχει κάποιο lag.

ανάλογα το πληκτρολόγιο

με το Swype μου το κάνει κάποιες φορές, με το google keyboard ποτέ.

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ανάλογα το πληκτρολόγιο

με το Swype μου το κάνει κάποιες φορές, με το google keyboard ποτέ.

Τώρα που το λες και μένα με το Swype μου το κάνει κάποιες φορές.Αλλά για γράψιμο με swiping δεν παίζεται και δεν το αλλάζω με τίποτα!

Thanks. Και εγώ στο Swype αναφερομουνα. Απλώς μερικές φορές το lag είναι ενοχλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται. Θα δοκιμασω και το google keyboard που αναφερει ο φιλος. Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

παίζει ρόλο πόσο βαρύ είναι το πρόγραμμα πληκτρολογίου και πόσο καθαρός είναι ο κώδικας του.

πχ. με το Swype for Huawei κάνει πολύ λιγότερο Lag από όσο το Swype+Dragon που είχα αγοράσει πριν το honor.

Όσο πιο ελαφρύ είναι το πρόγραμμα πληκτρολογίου τόσο λιγότερο lag.

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Η ιδέα μου είναι ή με την 266 ζεσταίνεται ποιό εύκολα το κινητό? Επίσης παρατήρησα πως ενώ έκλεισα το κινητό και το έβαλα να φορτίσει αυτό άνοιξε σε airplane mode (το πότε δεν το παρατήρησα)

Η ιδέα μου είναι ή με την 266 ζεσταίνεται ποιό εύκολα το κινητό? Επίσης παρατήρησα πως ενώ έκλεισα το κινητό και το έβαλα να φορτίσει αυτό άνοιξε σε airplane mode (το πότε δεν το παρατήρησα)

Δεν είναι καθόλου η ιδέα σου, το έχω παρατηρήσει και εγώ, έχει φτάσει μέχρι 60°C η CPU ειδικά όταν χρησιμοποιώ data και wifi. Ζεσταίνεται κυρίως στην αριστερή πλευρά. Βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι ανησυχητικό, μέχρι 60° C είναι οκ. Παραπάνω δεν Μου έχει δείξει θερμοκρασίες.

Για το δεύτερο που γράφεις δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

Edited by zananiro

Με το trickster mod, αλλα αυτη θελει ρουτ. Αν δεν εισαι ρουτ, βαλε την cpu temperature, ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες γι αυτο που κανει.

[ATTACH]62312[/ATTACH]

Αυτή η εφαρμογή τι κάνει; την τσακωσα να προσπαθεί να κατεβάσει κάτι για λεξικό.είναι του κινητού εφαρμογή δεν την έβαλα εγώ.

είδα για το honor 6 σε dev έκδοση την λειτουργία βέλτιστη νυχτερινή λήψη για την κάμερα και ζήλεψα. για εμάς υπάρχει τίποτα σχετικό?

Ναί, έτσι ακριβώς πήγα εγώ. Απο 4.10.16, αντέγραψα το update στην κάρτα sd και έκανα την αναβάθμιση σε Β266.

εντάξει το έκανα στον ξάδελφο μου! Εγώ Αθήνα αυτός Κόρινθο μέσω της εφαρμογής quick support teamviewer! έκανα τα πάντα στο κινητό του από τον υπολογιστή μου γιατί αυτός δεν ξέρει! φοβερή εφαρμογή!

Edited by ilka71

είδα για το honor 6 σε dev έκδοση την λειτουργία βέλτιστη νυχτερινή λήψη για την κάμερα και ζήλεψα. για εμάς υπάρχει τίποτα σχετικό?

Νομίζω είναι lollipop η έκδοση αυτή που αναφέρεσαι. Οπότε πολύ χλωμό να υπάρξει κάτι ανάλογο για το 3c, βασικά νομίζω ότι λόγω hardware δεν μπορεί να μπει lollipop στο δικό μας. Μπορεί να κάνω και λάθος. μακάρι να υπάρξει και σε μας κάποια αναβάθμιση που να βελτιώνει την κάμερα, είναι το μόνο μου παράπονο από κινητό, θα ήθελα να είναι λίγο καλύτερη.

Δεν έχω κάνει τίποτα γιατί μόλις μετακόμησα και δεν έχω ιντερνέτ ακόμα... Θέλω σαν τρελός να πειράξω το τηλέφωνο, αλλά...

Επανέρχομαι...

έχω κατεβάσει από το emui.com

1.EMUI2.3_H30-U10_4.10.16.zip

και

2.H30-U10_EMUI3.0_Android4.4_V100R001CHNC00B255SP01.zip

Πρώτα θα εγκαταστήσω το 1 και μετά το 2, σωστά;

Επανέρχομαι...

έχω κατεβάσει από το emui.com

1.EMUI2.3_H30-U10_4.10.16.zip

και

2.H30-U10_EMUI3.0_Android4.4_V100R001CHNC00B255SP01.zip

Πρώτα θα εγκαταστήσω το 1 και μετά το 2, σωστά;

Η 2. που κατέβασες δεν είναι η τελευταία, αλλά παλαιότερη έκδοση. Την Β266 πρέπει να κατεβασεις από emui.com. Κατά τα άλλα όπως τα λες.

Η 2. που κατέβασες δεν είναι η τελευταία, αλλά παλαιότερη έκδοση. Την Β266 πρέπει να κατεβασεις από emui.com. Κατά τα άλλα όπως τα λες.

OK κατεβάζω τώρα το

H30-U10_EMUI3.0_Android4.4_V100R001CHNC00B266.zip

ήταν στην επόμενη σελίδα του emui... έχω μακρύ βράδυ, νομίζω...

Μήπως να κάνω καμιά πατέντα με ανεμιστηρακι? Με 10 λεπτά παιχνίδι...

Μήπως είχες δει το διάγραμμα του cpu temp πόσο γρήγορα ανέβασε τη θερμοκρασία και για πόσα λεπτά ήταν στους 60°C? Πάντως μην αγχώνεσαι, είναι φυσιολογικό. Κοντά στους 70+°C για μεγάλο χρονικό διάστημα υπάρχει προβλημα.

Σας παρακαλω βοηθηστε με λιγο να καταλαβω τι γινεται.

Εχω το τηλ με 4,4,2 και με EMUI 2.3 H30-U10 4.1016.

Μπορώ να παω σε αναβάθμιση EMUI??

Εαν ναι , σας παρακαλω καποιος εαν δε βαριεται μπορει να με βοηθησει??

Σας ευχαριστω.

Edited by tasulis
""Nos Power""

Σας παρακαλω βοηθηστε με λιγο να καταλαβω τι γινεται.

Εχω το τηλ με 4,4,2 και με EMUI 2.3 H30-U10 4.1016.

Μπορώ να παω σε αναβάθμιση EMUI??

Εαν ναι , σας παρακαλω καποιος εαν δε βαριεται μπορει να με βοηθησει??

Σας ευχαριστω.

παρα πολυ απλο.

κατεβαζεις την τελευταια επισημη 266 απο εδω

βαζεις το αρχειο αυτο update.app σε εναν φακελο με ονομα dload στην καρτα μνημης του κινητου.

πας ρυθμισεις ενημερωση και διαλεγεις τοπικη ενημερωση

αν θες κλικαρεις να κανει back up( εγω δεν το εκανα)

πατας επομενο και περιμενεις.. μολις ανοιξει διαλεγεις γλωσσα,wifi κλπ

μετα ανοιγεις κινεζικο μαρκετ γραφεις στην αναζητηση google μετα ΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ και απο κατω διαλεγεις για εγκαταστσαη google play και τις 2 εφαρμογες με τα γνωστα εικονιδια μια για επαφες και μια για ημερολογιο

αυτααα

https://www.dropbox.com/s/5i8xooq55q6u4t4/UPDATE.APP?dl=0

ΥΠΟΨΙΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ.ασε τους φακελους οπως ειναι στην καρτα μνημης

Ολα καλά! Το τηλέφωνο είναι τέλειο! Έχει περάσει ένα επίπεδο πιο πάνω! Τώρα πρέπει να βρω πώς να κάνω huawei id...

Το μόνο αρνητικό κατ εμε της 266 είναι το ότι το αριστερό μέρος του κινητού με μέτρια χρήση βράζει .