Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγήκε 310 αναβάθμιση!φτουουου! Άντε πάλι στήσιμο γμτ!

Άστα, μόλις χτες τελείωσα το σεταρισμα. Μέσα σε μια βδομάδα 2 updates? Ελπίζω να έχουν διορθώσει ένα bug που παρατήρησα και το είχε και η Β261. Μερικές φορές όταν με καλούν και το έχω στην τσέπη, όταν πάω να απαντήσω δεν βγάζει επιλογή να απαντήσεις. Θα πρέπει να το ξεκλειδώσω και να πάω στο dialer για να απαντήσω.

Τελικά νομίζω ο πιο εύκολος τρόπος για στήσιμο είναι back up των εφαρμογων μέσω του app της huawei. Μετά την επαναφορά γίνεται εγκατάσταση των εφαρμογών πολύ γρήγορα. Να σημειώσω ότι με αυτό τον τρόπο γίνεται και επαναφορά των data των εφαρμογών, όπως μετά απο ΟΤΑ update.

The day is my enemy, the night my friend

Άστα, μόλις χτες τελείωσα το σεταρισμα. Μέσα σε μια βδομάδα 2 updates? Ελπίζω να έχουν διορθώσει ένα bug που παρατήρησα και το είχε και η Β261. Μερικές φορές όταν με καλούν και το έχω στην τσέπη, όταν πάω να απαντήσω δεν βγάζει επιλογή να απαντήσεις. Θα πρέπει να το ξεκλειδώσω και να πάω στο dialer για να απαντήσω.

Τελικά νομίζω ο πιο εύκολος τρόπος για στήσιμο είναι back up των εφαρμογων μέσω του app της huawei. Μετά την επαναφορά γίνεται εγκατάσταση των εφαρμογών πολύ γρήγορα. Να σημειώσω ότι με αυτό τον τρόπο γίνεται και επαναφορά των data των εφαρμογών, όπως μετά απο ΟΤΑ update.

[ATTACH]60801[/ATTACH]

Μήπως έχεις ενεργή την λειτουργία απενεργοποίησης αφής για την τσέπη κάτι λέει!

Εμείς την εφαρμογή Huawei back up? Δηλαδή μετά την νέα ρομ που πάμε για να επαναεγκαταστησει τις εφαρμογές; το φτιάχνει το κινητό ΑΚΡΙΒΏΣ όπως ήταν; launcher nova πχ που έχω κλπ τα εικονίδια του;

Edited by ilka71

Σκέφτομαι αν θα περάσω την 310! Τώρα το κινητό πετάει πλην του 3g στην δεύτερη σιμ.αν το έφτιαξαν οκ αλλιώς λέω να μείνω στην 266 .(Εάν αντέξω! )zanarino έχεις δύο σιμ μέσα να το δοκιμάσεις εάν την περάσεις πρώτος να μας πεις ε;λολ

[ATTACH]60810[/ATTACH] διάβασα στο θέμα του LG g2 ότι βάζοντας τις τρεις αυτές ρυθμίσεις στο 0.5 βελτιώνεται η απόκριση του κινητού.γίνεται πιο σβελτο.Το έκανα αλλά θέλω να πείτε και εσείς γνώμη πριν, από placebo, πω ότι ναι έγινε πιο γρήγορο!

[ATTACH]60801[/ATTACH]

Μήπως έχεις ενεργή την λειτουργία απενεργοποίησης αφής για την τσέπη κάτι λέει!

Εμείς την εφαρμογή Huawei back up? Δηλαδή μετά την νέα ρομ που πάμε για να επαναεγκαταστησει τις εφαρμογές; το φτιάχνει το κινητό ΑΚΡΙΒΏΣ όπως ήταν; launcher nova πχ που έχω κλπ τα εικονίδια του;

Την έχω απενεργοποιημένη αυτή τη λειτουργία.

Ναι την Huawei back up. Αφού βάλεις τη ρομ πας ξανά στο app και θα σου έχει κρατημένο το back up. Επιλέγεις τις εφαρμογές και στις κάνει επαναφορά. Έχει επιλογή να σώσεις τα settings του launcher άλλα δεν το έχω δοκιμάσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ δοκιμάσει κανείς να βάλει τη νέα ρομ ακόμα!!! Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι για China set. Κάποιοι κατέβασαν το αρχείο και λένε ότι είναι για International set!!! Η ρομ θα πρέπει να γράφει xxCHNxx για να τη βάλουμε στο δικό μας. Από ότι είδα όταν πάω να κατεβάσω το αρχείο γράφει xxCxx. Μπορεί να το τσεκάρει και κάποιος άλλος γιατί δεν μπορώ να την κατεβάσω τωρα?

Edited by zananiro

Την έχω απενεργοποιημένη αυτή τη λειτουργία.

Ναι την Huawei back up. Αφού βάλεις τη ρομ πας ξανά στο app και θα σου έχει κρατημένο το back up. Επιλέγεις τις εφαρμογές και στις κάνει επαναφορά. Έχει επιλογή να σώσεις τα settings του launcher άλλα δεν το έχω δοκιμάσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ δοκιμάσει κανείς να βάλει τη νέα ρομ ακόμα!!! Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι για China set. Κάποιοι κατέβασαν το αρχείο και λένε ότι είναι για International set!!! Η ρομ θα πρέπει να γράφει xxCHNxx για να τη βάλουμε στο δικό μας. Από ότι είδα όταν πάω να κατεβάσω το αρχείο γράφει xxCxx. Μπορεί να το τσεκάρει και κάποιος άλλος γιατί δεν μπορώ να την κατεβάσω τωρα?

Την κατέβασα τσακ μπαμ πριν φύγω από το σπίτι την έκανα extract και το update.app το έχω έτοιμο στο φάκελο dload! Το ζιπ αρχικό αρχείο το έχω σπίτι στον υπολογιστή.εκεί όταν πάω το απόγευμα θα λέει το CHN κλπ;

Ναι, το αρχικό ζιπ αρχείο θα πρέπει να γράφει CHN. Έτσι ήταν τουλάχιστον σε όλες τις προηγούμενες rom. Νομίζω όμως οτι τζάμπα χαρήκαμε για νέο update...

Ναι, το αρχικό ζιπ αρχείο θα πρέπει να γράφει CHN. Έτσι ήταν τουλάχιστον σε όλες τις προηγούμενες rom. Νομίζω όμως οτι τζάμπα χαρήκαμε για νέο update...

Ναι έχεις δίκιο στην 266 έτσι το είχε[ATTACH]60814[/ATTACH]

Παιδιά το αρχείο που κατεβαίνει είναι αυτό H30-U10_EMUI3.0_Android4.4_V100R001C900B310.zip

Παιδιά το αρχείο που κατεβαίνει είναι αυτό H30-U10_EMUI3.0_Android4.4_V100R001C900B310.zip

Άρα δεν είναι για το κινέζικο! Όντως τζάμπα χαρήκαμε! Αλλά γιατί το ανεβάζουν στην ίδια σελίδα και μας μπερδεύουν να πάρει!

Άρα δεν είναι για το κινέζικο! Όντως τζάμπα χαρήκαμε! Αλλά γιατί το ανεβάζουν στην ίδια σελίδα και μας μπερδεύουν να πάρει!

την βγαλανε τελικα απο την σελιδα με τα δικα μας..εχει παλι τελευταια την 266..

[ATTACH]60802[/ATTACH][ATTACH]60803[/ATTACH]

Μου ήρθε αυτό το πίσω καπάκι σήμερα πολύ ωραίο! IPhone ιζει βέβαια αλλά τι να κάνουμε!

Μεγεια! Πολύ ωραίο φαίνεται. Από πού το πήρες, έχεις να δώσεις λινκ? Έχει ποικιλία?

Edited by zananiro

Μεγεια! Πολύ ωραίο φαίνεται. Από πού το πήρες, έχεις να δώσεις λινκ? Έχει ποικιλία?

[ATTACH]60826[/ATTACH] ψάξε το με αυτόν τον τίτλο στο eBay!

μια χαζή ερώτηση: αν αλλάξω κάρτα μνήμης πρέπει να ξαναπεράσω τα πάντα (και ρομ) φτου και από την αρχή ή ένα copy paste αρκεί?

μια χαζή ερώτηση: αν αλλάξω κάρτα μνήμης πρέπει να ξαναπεράσω τα πάντα (και ρομ) φτου και από την αρχή ή ένα copy paste αρκεί?

Ένα copy paste αρκεί για αρχεία οπως φωτογραφιες κλπ. Αν έχεις μεταφερει εφαρμογές όμως στην κάρτα θα πρέπει να τις ξαναεγκαταστησεις.

Ένα copy paste αρκεί για αρχεία οπως φωτογραφιες κλπ. Αν έχεις μεταφερει εφαρμογές όμως στην κάρτα θα πρέπει να τις ξαναεγκαταστησεις.
δεν νομιζω εγω οταν αλλαξα καρτα μνημης εκανα copy paste ολα τα αρχεια ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ(στον windows explorer εχει ρυθμιση να φαινονται και τα κρυφα) στην νεα καρτα και το κινητο δεν καταλαβε καν την αλλαγη ολες οι εφαρμογες δουλεψαν μια χαρα!

Ίσως δεν θυμάμαι καλά, ίσως και και να τα είχα μεταφέρει σε άλλο κινητό, έχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία φορά που το είχα κάνει. Στην περίπτωση αυτή ακόμα καλύτερα, δεν χάνει απολύτως τίποτα.

By the way, η επιλογή για μεταφορά εφαρμογών στην sd card υπάρχει τώρα? Παλαιότερα είχε επιλογή αν κάποια εφαρμογή μπορούσε να μεταφερθεί στην κάρτα. Το Huawei market είχε επιλογή όπου μπορούσες να μετακινήσεις εύκολα εφαρμογές. Έχει και τώρα άλλα δεν μπορεί να γίνει μετακίνηση. Αλλά και εφαρμογές με ρουτ για μετακίνηση εφαρμογών, αναφέρουν ότι δεν μπορούν να μετακινηθουν εφαρμογές γιατί ο χώρος είναι ενοποιημένος.

[ATTACH]60840[/ATTACH]

Edited by zananiro

Στην 266 εχει επιλογη 3g only?
οχι και δεν δουλευει το κολπο με τον κωδικο με αστερακια και διεσεις!αλλα απο οτι βρηκα με την paid εκδοση της εφαρμογης dual sim control εχει επιλογη για μονο WCDMA ΣΤΗΝ 2Η σιμ και δουλευει.μπαινω σε υπογεια που γυριζε σε 2g και αυτο εστω με ελαχιστο σημα μενει 3g.