ilka71 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) κανα μισαωρο δουλεια ειναι το στησιμο..παλια με το s duos το εκανα μια φορα το μηνα που αλλαζα ROM μπας κ ξυπνησει! Η τελευταία ρομ 266 πλέον είναι ολοκληρωμένη.το μόνο που της λείπει είναι το 3g στην 2η σιμ που δεν ήταν στις αρχικές προδιαγραφές του κινητού.το βάλανε σε μια beta, μας γλυκανανε γι'αυτό γκρινιάζω! Ps μάλλον με την εφαρμογή dual sim control δουλεύει και το 3g only! Θα κάνω σήμερα δοκιμές να δω εάν ισχύει όντως και ενημερώνω Επίσης μου φαίνεται πολύ καλή και η διαχείριση της μπαταρίας με την 266.Όχι τίποτα τρελό αλλά πέφτει πιο αργά.βέβαια μπορεί να είναι και placebo μιας και την έβαλα τώρα! Edited May 11, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Η τελευταία ρομ 266 πλέον είναι ολοκληρωμένη.το μόνο που της λείπει είναι το 3g στην 2η σιμ που δεν ήταν στις αρχικές προδιαγραφές του κινητού.το βάλανε σε μια beta, μας γλυκανανε γι'αυτό γκρινιάζω! Ps μάλλον με την εφαρμογή dual sim control δουλεύει και το 3g only! Θα κάνω σήμερα δοκιμές να δω εάν ισχύει όντως και ενημερώνω Επίσης μου φαίνεται πολύ καλή και η διαχείριση της μπαταρίας με την 266.Όχι τίποτα τρελό αλλά πέφτει πιο αργά.βέβαια μπορεί να είναι και placebo μιας και την έβαλα τώρα! [ATTACH]60697[/ATTACH] Τελικά πρέπει να δουλεύει το 3g only! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Η τελευταία ρομ 266 πλέον είναι ολοκληρωμένη.το μόνο που της λείπει είναι το 3g στην 2η σιμ που δεν ήταν στις αρχικές προδιαγραφές του κινητού.το βάλανε σε μια beta, μας γλυκανανε γι'αυτό γκρινιάζω! Ps μάλλον με την εφαρμογή dual sim control δουλεύει και το 3g only! Θα κάνω σήμερα δοκιμές να δω εάν ισχύει όντως και ενημερώνω Επίσης μου φαίνεται πολύ καλή και η διαχείριση της μπαταρίας με την 266.Όχι τίποτα τρελό αλλά πέφτει πιο αργά.βέβαια μπορεί να είναι και placebo μιας και την έβαλα τώρα! [ATTACH]60701[/ATTACH] Μου ήρθε αυτό το μήνυμα! Σας ήρθε ΟΤΑ η κιτκατ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Δεν είναι για το δικό μας, είναι για το European version. Τώρα παίρνει beta kitkat... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 lollipop ούτε στα όνειρά μου ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 [ATTACH]60708[/ATTACH] Η μπάρα του σήματος στην 266 είναι σε εσάς κόκκινη; ενώ εχω σήμα φουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 κόκκινο είναι και σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 κόκκινο είναι και σε εμένα Οκ λεπτομέρεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Καλησπέρα! Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, προσπαθώ να κάνω το update, με τη μέθοδο των τριών κουμπιών και μου βγάζει fail (Error: current version is not in VERLIST, unallow to update.) Πιο πριν λέει Main Version From Property is H30-U10 V100R001CHNC00B621. Σίγουρα κάτι δεν κάνω σωστά, αλλά τι; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Έχεις τη stock recovery ή την twrp recovery περασμενη? Αν έχεις τη twrp περνά τη stock. Αν έχεις τη stock τότε ίσως είναι corrupted το αρχείο. Κατέβασε το ξανά, κανε format 32 την sd card και ξαναδοκιμασε. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το τηλέφωνο είναι όπως το πήρα από το Minideals. Δεν έχω πειράξει τίποτα και περίμενα να βγει η καινούργια rom. Πώς διαπιστώνω ποια recovery έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Κατέβασε ξανά το αρχείο από το link που έδωσε ο ilka στη πίσω σελίδα και ξανά δοκίμασε. Αλλιώς πέρνα την όπως εγώ όχι με τα 3 κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Αυτό το αρχείο έχω καtεβάσει, προσπάθησα και μέσω local update αλλά βγάζει το ίδιο μήνυμα. Θα δοκιμάσω το βράδυ να κάνω format την κάρτα και να ξαναπροσπαθήσω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Τώρα το πήρες? Δες πρώτα ποια ρομ έχεις. Θα πρέπει να γράφει CHN αλλιώς δεν είναι China set το κινητό και πρέπει να προσέξεις ποια ρομ θα περάσεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το έχω από το Δεκέμβριο. EMUI2.3_H30-U10_9.7.1 γράφει στο Αριθμός έκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Το έχω από το Δεκέμβριο. EMUI2.3_H30-U10_9.7.1 γράφει στο Αριθμός έκδοσης. Μάλλον είναι κάποια custom Rom του μαγαζιού για να γράφει μόνο αυτά. Πιθανολογώ ότι είναι China version το κινητο, γιατί θέλει διαδικασια να περάσεις σε άλλο version emui 2.3, οπότε λογικά μπορείς να περάσεις την τελευταία ρομ Β266. Τώρα, είτε το αρχείο είτε η κάρτα που έχεις είναι corrupted. Κατέβασε τη ρομ ξανά είτε από το link που σου είπε ο mylw, είτε από το official site της emui http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32 . Αν το κατεβάσεις με κάποιον download manager, ακόμα καλύτερα. τσέκαρε ότι ο φάκελος dload έχει μέσα το άρχειο με ονομα UPDATE.APP Κανε φορματ την κάρτα και περνά τη ρομ με τα τρία κουμπιά. Αν έχεις ξανά θέμα, δοκίμασε και με μια άλλη κάρτα και ενημέρωσε. Edited May 12, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα δοκιμάσω με νέα κάρτα και θα σας ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Το έχω από το Δεκέμβριο. EMUI2.3_H30-U10_9.7.1 γράφει στο Αριθμός έκδοσης. Δοκίμασε τα περάσεις με local update αυτήν.είναι η 4.10.16 η γνωστή.Στο αρχείο σβήσε πριν από την λέξη update.app τα νούμερα! Βάλε το αρχείο μετά μέσα σε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με το όνομα dload ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΜΈΣΑ! https://mega.co.nz/#!3YB0kSwK!fxrpEbZNbNvXSg9V5AZUjEIgBjwyotvQE-dkd7eJync Μετά εάν όλα πάνε καλά πέρνα την 266 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε τα περάσεις με local update αυτήν.είναι η 4.10.16 η γνωστή.Στο αρχείο σβήσε πριν από την λέξη update.app τα νούμερα! Βάλε το αρχείο μετά μέσα σε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με το όνομα dload ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΜΈΣΑ! https://mega.co.nz/#!3YB0kSwK!fxrpEbZNbNvXSg9V5AZUjEIgBjwyotvQE-dkd7eJync Μετά εάν όλα πάνε καλά πέρνα την 266 Δες μόνο στο μενού κάτω κάτω με τις πληροφορίες του κινητού εάν έχεις CHN βερσιόν αλλιώς ΜΗΝ ΚΆΝΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ! Edited May 12, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 [ATTACH]60730[/ATTACH] εδώ κι η φωτο Δοκίμασε τα περάσεις με local update αυτήν.είναι η 4.10.16 η γνωστή.Στο αρχείο σβήσε πριν από την λέξη update.app τα νούμερα! Βάλε το αρχείο μετά μέσα σε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με το όνομα dload ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΜΈΣΑ! https://mega.co.nz/#!3YB0kSwK!fxrpEbZNbNvXSg9V5AZUjEIgBjwyotvQE-dkd7eJync Μετά εάν όλα πάνε καλά πέρνα την 266 Δες μόνο στο μενού κάτω κάτω με τις πληροφορίες του κινητού εάν έχεις CHN βερσιόν αλλιώς ΜΗΝ ΚΆΝΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ! Δοκίμασε τα περάσεις με local update αυτήν.είναι η 4.10.16 η γνωστή.Στο αρχείο σβήσε πριν από την λέξη update.app τα νούμερα! Βάλε το αρχείο μετά μέσα σε ένα φάκελο στην κάρτα μνήμης με το όνομα dload ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΜΈΣΑ! https://mega.co.nz/#!3YB0kSwK!fxrpEbZNbNvXSg9V5AZUjEIgBjwyotvQE-dkd7eJync Μετά εάν όλα πάνε καλά πέρνα την 266 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες μόνο στο μενού κάτω κάτω με τις πληροφορίες του κινητού εάν έχεις CHN βερσιόν αλλιώς ΜΗΝ ΚΆΝΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Οντως, τωρα που το λες ισως χρειαζεται πρωτα να περασει καποια αλλη ρομ πριν παει στη Β266. Αν θυμάμαι καλά παρόμοιο θέμα είχες και εσύ κάποια στιγμή. Ας δοκιμάσει και αυτό. Edited May 12, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 α) συνδέθηκα με huawei id με το τρόπο που γραφτηκε στο thread Του honor 6 και παρατήρησα πως ακόμα αν δεν κάνεις log out παραμένεις συνδεδεμένος και δουλεύει κανονικά. και μπακ απ κανεις στον κλαουντ και θεματα κατεβάζεις άνετα. β) ανοίγω την κάμερα πατάω επιλογές και μετά ηχητικό σημείωμα. πως στο διατανο γίνεται να στείλω τη φωτο μαζι με το ηχητικό?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftako Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλημέρα σε όλους.Ας ξεκινήσω κατευθείαν με το πρόβλημά μου για να μη σας κουράζω.Αγόρασα από το http://www.to2c.com ένα Huawei honor 3c 16gb για τον κολλητό μου τις 6/4/2015 και ακόμη να μου έρθει,επικοινώνησα με το site και είχαμε τον παρακάτω διάλογο. ΕΓΩ:Hello,i have ordered this mobile phone with order number 100051317 at 28/03/2015.I haven't received yet and i would like to know how long should i wait until i get it??? TO2C:Dear friend . We search it in 17 track website and it doesn't have any information from Apr 6 until now .We send message to our post office to open a check to search where it is .So please waiting in patience .Once get any information from post office we could communicate with you soon.Thanks . ΕΓΩ:Is it any possibility for my mobile phone to being lost? And if yes can you give me full refund or send me a new one? TO2C:My dear . We are not sure now , but you don't worry , if you don't receive the package after 100 days , we could 100% refund the money to you .So now please waiting in patience for the reply from post office .Thanks . ΕΓΩ:Hello my friend.Have you any answer from post office? TO2C:NO ,so sorry , still doesn't have any information . Να σημειώσω ότι από το συγκεκριμένο site είχα παραγγείλει ακόμη 2 κινητά κατά το παρελθόν και δεν ειχα κανένα πρόβλημα κατά την αποστολή.Είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο site?Και αν ναι του επιστράφηκαν τα λεφτά;Επίσης το κινητό που έχω παραγγείλει έχει κανονικά tracking number και όταν το ψάχνω μου βγάζει despatches to overseas.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλημέρα σε όλους.Ας ξεκινήσω κατευθείαν με το πρόβλημά μου για να μη σας κουράζω.Αγόρασα από το http://www.to2c.com ένα Huawei honor 3c 16gb για τον κολλητό μου τις 6/4/2015 και ακόμη να μου έρθει,επικοινώνησα με το site και είχαμε τον παρακάτω διάλογο. ΕΓΩ:Hello,i have ordered this mobile phone with order number 100051317 at 28/03/2015.I haven't received yet and i would like to know how long should i wait until i get it??? TO2C:Dear friend . We search it in 17 track website and it doesn't have any information from Apr 6 until now .We send message to our post office to open a check to search where it is .So please waiting in patience .Once get any information from post office we could communicate with you soon.Thanks . ΕΓΩ:Is it any possibility for my mobile phone to being lost? And if yes can you give me full refund or send me a new one? TO2C:My dear . We are not sure now , but you don't worry , if you don't receive the package after 100 days , we could 100% refund the money to you .So now please waiting in patience for the reply from post office .Thanks . ΕΓΩ:Hello my friend.Have you any answer from post office? TO2C:NO ,so sorry , still doesn't have any information . Να σημειώσω ότι από το συγκεκριμένο site είχα παραγγείλει ακόμη 2 κινητά κατά το παρελθόν και δεν ειχα κανένα πρόβλημα κατά την αποστολή.Είχε ποτέ κανένας παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο site?Και αν ναι του επιστράφηκαν τα λεφτά;Επίσης το κινητό που έχω παραγγείλει έχει κανονικά tracking number και όταν το ψάχνω μου βγάζει despatches to overseas.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Σε λάθος νήμα γράφεις.υπάρχει ειδικό για παραγγελίες απ'έξω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftako Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη και συγγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη και συγγνώμη. Δεν πειράζει απλά στο άλλο θέμα θα σε βοηθήσουν καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts