Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπόν μόλις πέρασα την 266. κάτεβασα το play store όπως είπε ο ilka παραπάνω και όλες οι εφαρμογές είναι κομπλέ. το 3g και στις 2 σιμ, αν υπάρχει, θα το αργότερα καθως χρησιμοποιώ μια κάρτα

μετα που περασες την 266 εκανες hard reset η χαθηκαν απο μονες τους οι ρυθμισεις/εφαρμογες που ειχες?το play store που ειχες περασει με τα αλλα gapps μεσω live recovery χαθηκε ?για δοκιμασε taxibeat,taxiplon,paypal!

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όλες οι εφαρμογές χάθηκαν με την εγκατάσταση (μέσω local όχι με τα 3 κουμπια). το ίδιο και google play. το πέρασα από τη σελίδα που είπες ως apk και έχει τα πάντα μέσα, δε φλάσαρα τίποτα. και pay pal και taxibeat όλα.

όλες οι εφαρμογές χάθηκαν με την εγκατάσταση (μέσω local όχι με τα 3 κουμπια). το ίδιο και google play. το πέρασα από τη σελίδα που είπες ως apk και έχει τα πάντα μέσα, δε φλάσαρα τίποτα. και pay pal και taxibeat όλα.

τελεια!αρα οπως ελεγα δεν εφταιγε το play store και τα δικαιωματα αλλα η σκ@!τορομ που μας πασαρε η huawei!εαν βαλανε και το 3g στην 2η σιμ εγω δεν αλλαζω κινητο για πολλη καιρο ακομα!

πας σε αυτήν την διεύθυνση γράφεις Google μετά όταν σου βάλει τα αποτελέσματα πας κάτω κάτω και πατάς εκεί που στην μέση που μάλλον θα λέει "περισσότερα" μετά σου βγάζει και άλλα αποτελέσματα όπου είναι και τα δύο γνωστά εικονίδια ένα των επαφών και ένα του ημερολογίου.με τον ίδιο τρόπο κάπου στην λίστα είναι και το Google play

a.vmall.com/search?wd=Google#2

Εάν γράψεις Google sync, τα τρία πρώτα που σου βγάζει στην αναζήτηση είναι τα Calendar, Contacts και Google play.

Ωραίος ilka, αν ξες ή κάποιος άλλος, το εικονίδιο του gps πως το κάνω να αναβοσβήνει μέχρι να κλειδώσει Δορυφόρο?

Παιδιά δυο ερωτήσεις, αν ξέρει κάποιος....

1)Αν πριν βάλουμε την 266 πάρουμε Backup απο την εφαρμογή του κινητού, μετά την εγκατάσταση της 266 μπορούμε να να κάνουμε restore τις εφαρμογές που είχαμε; Συμπεριλαμβανομένων του Google play, Contacts κλπ. (Σημειωτεον έχω την 4.10.16) και

2)Με το Google play services τι γίνεται; Πρέπει να το εγκαταστήσουμε; Γιατι στο a.vmall.com/search?wd=Google#2 δεν το βρίσκω.

Μπα τελικά η εφαρμογή dual sim control δεν μπορεί να αλλάξει το 3g στην 2η σιμ γμτ!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραίος ilka, αν ξες ή κάποιος άλλος, το εικονίδιο του gps πως το κάνω να αναβοσβήνει μέχρι να κλειδώσει Δορυφόρο?

Επειδή είναι όντως σπαστικό έχω την εφαρμογή cooltool και σε μια γωνίτσα να μου δείχνει πόσους δορυφόρους έχει κλειδώσει οπότε ξέρω πότε κλειδώνει

Edited by ilka71

Μπα τελικά η εφαρμογή dual sim control δεν μπορεί να αλλάξει το 3g στην 2η σιμ γμτ!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή είναι όντως σπαστικό έχω την εφαρμογή cooltool και σε μια γωνίτσα να μου δείχνει πόσους δορυφόρους έχει κλειδώσει οπότε ξέρω πότε κλειδώνει

[ATTACH]60630[/ATTACH]

Να έτσι δείχνει το cooltool τότε δορυφόρους οπότε πριν κλειδώσει δείχνει 0/χχ και όταν κλειδώσει χχ/ χχ έτσι άμεσα βλέπω πότε κλείδωσε.

Βασικά για προγράμματα GPS δεν με νοιάζει γιατί φαίνεται στην οθόνη εάν με δείχνει σον δρόμο που είναι, αλλά για εφαρμογές άλλες τύπου vrisko που ανοίγουν το GPS θέλω να ξέρω πότε κλείδωσαν

παιδια μπορει καποιος να ανεβασει καποιες φωτο η βιντεο απο την 266 για να δουμε κ μεις πως φαινεται που εχουμε μεινει με την 149?

παιδια μπορει καποιος να ανεβασει καποιες φωτο η βιντεο απο την 266 για να δουμε κ μεις πως φαινεται που εχουμε μεινει με την 149?

[ATTACH]60644[/ATTACH][ATTACH]60645[/ATTACH]

Στο παιδικό wc με και χωρίς φλας.με ότι φωτισμό παρέχει μια κλασική λάμπα μπάνιου.

Αργότερα φωτο από εξωτερικό χώρο!

[ATTACH]60644[/ATTACH][ATTACH]60645[/ATTACH]

Στο παιδικό wc με και χωρίς φλας.με ότι φωτισμό παρέχει μια κλασική λάμπα μπάνιου.

Αργότερα φωτο από εξωτερικό χώρο!

[ATTACH]60647[/ATTACH][ATTACH]60648[/ATTACH]

παιδια εκανα λαθος στην διατυπωση πριν..εννοουσα εικονες απο τα μενου για να δω τις αλλαγες απο την 4.2!οποιος μπορει ας ανεβασει..thanks

παιδια εκανα λαθος στην διατυπωση πριν..εννοουσα εικονες απο τα μενου για να δω τις αλλαγες απο την 4.2!οποιος μπορει ας ανεβασει..thanks

[ATTACH]60652[/ATTACH][ATTACH]60653[/ATTACH]

ευχαριστω..

Φιλε john δεν χρειαζεται να δεις καμια φωτογραφια, η emui 3 απλα ειναι πολυ καλυτερη σε ολα. Θα σου φανει σαν να πηρες καινουργιο κινητο. Εφοσον τωρα λυθηκε ακομα με πιο απλο τροπο το προβλημα των εφαρμογων, προσωπικα νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να μενεις ακομα με την Β149. Το στηνεις και δεν ασχολησε ξανα μαζι του.

The day is my enemy, the night my friend

Φιλε john δεν χρειαζεται να δεις καμια φωτογραφια, η emui 3 απλα ειναι πολυ καλυτερη σε ολα. Θα σου φανει σαν να πηρες καινουργιο κινητο. Εφοσον τωρα λυθηκε ακομα με πιο απλο τροπο το προβλημα των εφαρμογων, προσωπικα νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να μενεις ακομα με την Β149. Το στηνεις και δεν ασχολησε ξανα μαζι του.

Το πρόβλημα των εφαρμογών λύθηκε από την νέα ρομ.τα gapps τα κατεβάζουμε πλέον από το σάιτ και όχι από το app market.

μια χαρα..απλα λεω να περιμενω την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ που μαλλον ειναι κοντα!!

μια χαρα..απλα λεω να περιμενω την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ που μαλλον ειναι κοντα!!

το hard reset παντως δεν το γλυτωνεις εαν περιμενεος να μην χασεις δεδομενα...ειναι μεγαλη η αλλαγη απο 4.2 σε 4.4 συν απο emui 2.0 σε 3.0!

το hard reset παντως δεν το γλυτωνεις εαν περιμενεος να μην χασεις δεδομενα...ειναι μεγαλη η αλλαγη απο 4.2 σε 4.4 συν απο emui 2.0 σε 3.0!

κανα μισαωρο δουλεια ειναι το στησιμο..παλια με το s duos το εκανα μια φορα το μηνα που αλλαζα ROM μπας κ ξυπνησει!