Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι δεν έχει εμφανιστεί εικονίδιο. στο start up manager δεν το εμφανίζει κάν.

λοιπόν αυτό που έκανα είναι

α) κατέβασα το supersu από εδώ http://download.chainfire.eu/696/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip και το fullroot helper από εδώ http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773

β) χωρίς να τα ξεζιπάρω τα βάζω χύμα στην sd ( όχι σε κάποιο φάκελο)

γ)ξεζιπάρω το Live twrp και τα δύο αρχεία που έχει ο φάκελος μέσα τα βάζω στο dload της sd

δ) μπαίνω σε recovery παταω Install επιλέγω το supersu πρώτα, βγάζει success και μετα το ίδιο με το fullroot helper και τέλος reboot

Αυτή είναι η διαδικασία. Εφόσον δεν σου εμφανίζει το εικονίδιο superSU σημαινει ότι για κάποιο λόγο το αρχείο δεν φλασαριστικε. Αν φλασαριζοταν, ακόμα και αν δεν ήσουν ρουτ, θα έπρεπε το εικονίδιο να υπάρχει. Δοκίμασε να ξανακατεβασεις το αρχείο superSU μήπως είναι corrupted, ξανακανε τη διαδικασία και μόλις τα φλασαρεις να επιλέξεις wipe cache/dalvic όπως έκανες και οταν έβαλες τα gapps (μην κάνεις αν σου εμφανίσει format).

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κατέβασα το supersu από αλλού, έκανα και wipe chase αλλά πάλι τίποτα, δεν βγάζει κάν εικονίδιο. ίσως να φταίει ότι το προσπαθώ με live twrp. τεσπα το αφήνω προς το παρόν

κατέβασα το supersu από αλλού, έκανα και wipe chase αλλά πάλι τίποτα, δεν βγάζει κάν εικονίδιο. ίσως να φταίει ότι το προσπαθώ με live twrp. τεσπα το αφήνω προς το παρόν

Το superSU να το κατεβαζεις μονο απο το site του chainfire. Αν θες ξαναδοκιμασε μια τελευταια φορα χωρις μετα να φλασαρεις το helproot file. Anyway, ισως φταει το live twrp, ισως φταιει και οτι ειχες προσπαθησεις πριν με το vroot και δεν αφηνει το su να εγκατασταθει.

Αν δοκιμασει καποιος αλλος να το ρουταρει μεσω live twrp ας ενημερωσει για να γνωριζουμε τι γινεται.

Edited by zananiro

εκανα επαναφορα και τωρα που δεν ειναι στο κινεζικο app store τα gapps ειναι μανουρα μεγαλη μεσω του μαμα browser να πας στην σελιδα του vmall!εαν τα καταργησουν και απο εκει παει huawei τελος πλεον.αν ειναι να μενουμε με την καθε πικραμενη ρομ που βαζουν τα κινεζοκαταστηματα ζητω που καηκαμε!και δεν μιλαω για ρουτ και αλλη custom rom γιατι δεν θελω.

εκανα επαναφορα και τωρα που δεν ειναι στο κινεζικο app store τα gapps ειναι μανουρα μεγαλη μεσω του μαμα browser να πας στην σελιδα του vmall!εαν τα καταργησουν και απο εκει παει huawei τελος πλεον.αν ειναι να μενουμε με την καθε πικραμενη ρομ που βαζουν τα κινεζοκαταστηματα ζητω που καηκαμε!και δεν μιλαω για ρουτ και αλλη custom rom γιατι δεν θελω.

Ειπαμε, ειναι βλακεια της Huawei, αλλα λυση υπαρχει, backup τις εφαρμογες που θελεις, τις εχεις στην sd και εισαι οκ.

[ATTACH]59574[/ATTACH]

Από χτες που σας το ανέφερα έχω κάνει τρεις επαναφορες και ενώ πολλή ώρα δεν φαίνεται καν το "τηλέφωνο" ξαφνικά χτυπάει κάτι 45αρια ποσοστά! Τι διάολο συμβαίνει δεν ξέρω! Τώρα έκανα απεγκατάσταση το go sms μήπως φταίει αυτό.Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ!

παιδια χρησιμοποιει καποιος, καποια εφαρμογη φυσικης καταστασης(μετρηση αποστασης-ταχυτητα-θερμιδες κ.α.) και να ειναι σιγουρος οτι υπολογιζει την αποσταση κανονικα??εχω ελεγξει 2-3 και εχουν διαφορες στις μετρησεις στην ιδια διαδρομη!!

[ATTACH]59574[/ATTACH]

Από χτες που σας το ανέφερα έχω κάνει τρεις επαναφορες και ενώ πολλή ώρα δεν φαίνεται καν το "τηλέφωνο" ξαφνικά χτυπάει κάτι 45αρια ποσοστά! Τι διάολο συμβαίνει δεν ξέρω! Τώρα έκανα απεγκατάσταση το go sms μήπως φταίει αυτό.Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ!

Ποσες ωρες παιρνεις screen on? Αν παιρνεις φυσιολογικες ωρες τοτε δεν πρεπει να σε απασχολει. Αν δεν το εχεις ηδη κανει, δοκιμασε να βαλεις το 3g στην sim 1, απ'οτι βλεπω στη φωτογραφια το εχεις στη sim2 και δες αν φτιαξει. Επισης μην ξεχνας οτι ειναι η συγκεκριμενη ειναι beta rom και ισως αυτο ειναι καποιο bug.

Edited by zananiro

παιδια χρησιμοποιει καποιος, καποια εφαρμογη φυσικης καταστασης(μετρηση αποστασης-ταχυτητα-θερμιδες κ.α.) και να ειναι σιγουρος οτι υπολογιζει την αποσταση κανονικα??εχω ελεγξει 2-3 και εχουν διαφορες στις μετρησεις στην ιδια διαδρομη!!

endomondo το καλύτερο για μένα.

Ποσες ωρες παιρνεις screen on? Αν παιρνεις φυσιολογικες ωρες τοτε δεν πρεπει να σε απασχολει. Αν δεν το εχεις ηδη κανει, δοκιμασε να βαλεις το 3g στην sim 1, απ'οτι βλεπω στη φωτογραφια το εχεις στη sim2 και δες αν φτιαξει. Επισης μην ξεχνας οτι ειναι η συγκεκριμενη ειναι beta rom και ισως αυτο ειναι καποιο bug.

Μήπως έφταιγε το wifi? Έκανα χτες βράδυ και μια επανεκκίνηση του ρουτερ κι όλη νύχτα 8 ώρεςέφαγε 1%! 50% το άφησα 49% ήταν το πρωί!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι άσχετο

Σήμερα στα άρθρα στο zougla.gr λείπουν τα τελικά ς.Και με opera και με chrome.

Τελικά μετά από μια έρευνα που έκανα μάλλον έφταιγε κάποια εφαρμογή της Huawei, app market, back up που ενώ είμαι με την emui 2.3 τις είχα κάνει αναβάθμιση σε emui 3.0 look από το κινέζικο μάρκετ και πιθανόν έκαναν κάποιο conflict?!

Χαριζω 2 σιλικονουχες θυκες ολοκαινουργιες πληρονωντας μονο τα μεταφορικα βρισκομαι στην Λερο

μονο π.μ

Oneplus 6

Βγήκε καινούργια έκδοση live twrp (2.8.6) και helproot στο xda forum αν ενδιαφέρεσαι να ξαναδοκιμάσεις να το ρουταρεις.

παντως το εχει χεθει η hyawei με την αναβαθμιση.εχει δωσει μια ψευτο stable εδω και δεκα μηνες και νομιζει οτι τελειωσε?

Άσχετο ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καπάκι πίσω ; Όχι θήκη! Ανταλλακτικό καπάκι θέλω αλλά άλλο χρώμα! Θα ήθελα ινοχ αλουμινένιο.

Edited by ilka71

τίποτα, ωστόσο παρατήρησα πως μέσα από το Twrp όταν πήγα στον file manager υπήρχε φάκελος supersu

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου φλασαρει το superSU file ενω πχ τα gapps στα φλασαρε κανονικα.

παντως το εχει χεθει η hyawei με την αναβαθμιση.εχει δωσει μια ψευτο stable εδω και δεκα μηνες και νομιζει οτι τελειωσε?

Άσχετο ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καπάκι πίσω ; Όχι θήκη! Ανταλλακτικό καπάκι θέλω αλλά άλλο χρώμα! Θα ήθελα ινοχ αλουμινένιο.

Φιλε ilka τωρα εισαι αδικος. Το φεβρουαριο εδωσε τη Β261 η οποια ειναι σταθεροτατη και προσωπικα τη θεωρω απο τις καλυτερες rom. Και μην ξεχνας οτι μιλαμε για κινεζικο κινητο που κυκλοφορησε πριν 1+ χρονο.

Για καπακι μονο πλαστικο εχω δει http://www.minideal.net/new-ultra-thin-plastic-hard-back-case-cover-for-huawei-honor-3c.html , εχει διαφορα χρωματα . Ψαξε και στο ebay και στο aliexpress.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου φλασαρει το superSU file ενω πχ τα gapps στα φλασαρε κανονικα.

Φιλε ilka τωρα εισαι αδικος. Το φεβρουαριο εδωσε τη Β261 η οποια ειναι σταθεροτατη και προσωπικα τη θεωρω απο τις καλυτερες rom. Και μην ξεχνας οτι μιλαμε για κινεζικο κινητο που κυκλοφορησε πριν 1+ χρονο.

Για καπακι μονο πλαστικο εχω δει http://www.minideal.net/new-ultra-thin-plastic-hard-back-case-cover-for-huawei-honor-3c.html , εχει διαφορα χρωματα . Ψαξε και στο ebay και στο aliexpress.

Σταθερή και με πανέμορφο- κατ' εμέ-emui 3.0 αλλά εντελώς απαράδεκτο να μην δουλεύουν εφαρμογές! Το θεωρώ bug και όχι εσκεμμένο λάθος.Στο honor 6 ας πούμε δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές μέσα από το play store?

Εντάξει να μην πω για το 3g στην 2η σιμ γιατί είναι ένα φανταστικό αλλά έξτρα.

Σταθερή και με πανέμορφο- κατ' εμέ-emui 3.0 αλλά εντελώς απαράδεκτο να μην δουλεύουν εφαρμογές! Το θεωρώ bug και όχι εσκεμμένο λάθος.Στο honor 6 ας πούμε δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές μέσα από το play store?

Εντάξει να μην πω για το 3g στην 2η σιμ γιατί είναι ένα φανταστικό αλλά έξτρα.

Ειναι κινεζικο κινητο το οποιο προοριζεται μονο για την αγορα της κινας, οποτε δεν ειναι περιεργο που δεν εχει full support για το playstore. Bug παντως δεν ειναι. Το honor 6 πουλιεται και στην ευρωπη οποτε λογικο να εχει full support το playstore. Και εφοσον το honor 3c προοριζεται μονο για την αγορα της κινας, ειναι λογικο να χρειαζεται να το τροποποιησουμε λιγο για να το κανουμε λειτουργικο για ευρωπη. Το πολυ 5 λεπτα χρειαζονται για να γινουν ολες οι εφαρμογες συμβατες με την emui 3.0, δεδομενου οτι δουλευει το live twrp recovery. Απο εκει και περα δεν χρειαζεται να ασχοληθεις ξανα με το κινητο. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για ενα κινητο αγορασμενο απο κινα. Αρκει να ριξεις μια ματια σε αλλα νηματα κινεζικων κινητων και θα καταλαβεις ποσο απροβληματιστο ειναι το κινητο και ποσο σταθερες ειναι οι official roms.

Ειναι κινεζικο κινητο το οποιο προοριζεται μονο για την αγορα της κινας, οποτε δεν ειναι περιεργο που δεν εχει full support για το playstore. Bug παντως δεν ειναι. Το honor 6 πουλιεται και στην ευρωπη οποτε λογικο να εχει full support το playstore. Και εφοσον το honor 3c προοριζεται μονο για την αγορα της κινας, ειναι λογικο να χρειαζεται να το τροποποιησουμε λιγο για να το κανουμε λειτουργικο για ευρωπη. Το πολυ 5 λεπτα χρειαζονται για να γινουν ολες οι εφαρμογες συμβατες με την emui 3.0, δεδομενου οτι δουλευει το live twrp recovery. Απο εκει και περα δεν χρειαζεται να ασχοληθεις ξανα με το κινητο. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για ενα κινητο αγορασμενο απο κινα. Αρκει να ριξεις μια ματια σε αλλα νηματα κινεζικων κινητων και θα καταλαβεις ποσο απροβληματιστο ειναι το κινητο και ποσο σταθερες ειναι οι official roms.

Εάν είναι εσκεμμένο τότε γιατί σε εφαρμογές που ΕΊΝΑΙ συμβατές Υπάρχουν θέματα; πχ στο go sms με τις τελευταίες ρομ δεν δούλευει σωστά το dual SIM, στο whatsapp Όταν είσαι σε μια συνομιλία και μπεις στο μενού της από το κάτω δεξιά πλήκτρο της συσκευής και πατήσεις περισσότερα δεν κάνει τίποτα; Όλα αυτά είναι bug αλλιώς θα έπρεπε και αυτές οι δύο εφαρμογές να μην είναι συμβατές και νδ τελειώνουμε.

Επίσης το 3c το έχει φέρει η wind με international ROM και μάλιστα αναφέρετε επικείμενη αναβάθμιση.Και το 6 έχει κινεζική ρομ(που δουλεύουν ΌΛΕΣ οι εφαρμογές) κι international και αυτό.Μάλιστα κάποιοι στο φόρουμ του έχουν αναφέρει ότι και εκεί μια ρομ είχε ασύμβατες εφαρμογές και το έφτιαξαν άρα bug ήταν.

Άσχετο.Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι γιατί εξαφάνισαν τις Google εφαρμογές από το κινέζικο μάρκετ

Το συγκεκριμενο μοντελο απο οσο γνωριζω δεν εχει κυκλοφορησει ποτε επισημα ευρωπη, ποσο μαλλον στην ελλαδα, ισως αναφερεσαι σε καποιο αλλο version του 3c, αλλα μπορει να κανω και λαθος. Για τις εφαρμογες που αναφερεις δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν τις χρησιμοποιω, αλλα αυτο που ξερω ειναι το go sms δεν ειναι και η πιο απροβληματιστη εφαρμογη ειδικα σε κινητα που φορανε kitkat. Anyway, αν θελει να βρει καποιος προβληματα βρισκει. Αλλα δεν θα πρεπει να ξεχνα οτι το κινητο το αγορασε απο κινα. Και για το θεμα της ασυμβατοτητας στην emui 3 το εχουμε πει 100 φορες οτι υπαρχει ευκολη λυση, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανησυχεις αν υπαρχουν ή οχι τα gapps στο huawei market ή να το θεωρεις αυτο προβλημα ή bug. Κανε και ενα back up αν θες και εισαι οκ. Edited by zananiro

το app market σημερα ειδα οτι εχει αγγλικα στις κατηγοριες..εγινε κ σε αλλους αυτο?

Ναι, το παρατήρησα και εγώ. Μήπως κάνει κάποιο update το market γι αυτό έχει βγάλει και τα gapps?

Εγώ πάντως με την 4.10.16 που μου έκανε battery drain είτε μάρκετ, διαχείριση αρχείων, back up δεν κάνω την αναβάθμιση ακόμα και έχω κινέζικα παντού πάντως