Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα χωρίς πλάκα τι θα κάνουμε εάν μετά από κανένα φορματ δεν μπορέσουμε να βρούμε το play store με τον απλό τρόπο μέσω κινεζικού μάρκετ και δεν θέλουμε να μπλέξουμε με ρουτ και φλασαρισμα των gapps

@zanarino Όταν λες να κατεβάσουμε το play store από το δικό μας κινητό και να το στείλουμε σε άλλο πως το κάνουμε αυτό; μέσω του back up που ανέφερες πάλι;

κανε ενα backup, εγω το κανω με το mybackup pro... ;)

αυτο το κανω για ολες τις εφαρμογες και αν εισαι και ρουτ κανεις backup και τα data των εφαρμογων, ετσι μετα απο format με μια απλη επαναφορα (οποιες θελεις) τις εχεις κομπλε.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κανε ενα backup, εγω το κανω με το mybackup pro... ;)

αυτο το κανω για ολες τις εφαρμογες και αν εισαι και ρουτ κανεις backup και τα data των εφαρμογων, ετσι μετα απο format με μια απλη επαναφορα (οποιες θελεις) τις εχεις κομπλε.

Το apk ας πούμε του play store που πήρα τώρα back up με την εφαρμογή της Huawei θα μπορεί να εγκατασταθεί μετά από φορματ; Γιατί εάν είναι τόσο εύκολο το back up apk των εφαρμογών της Google αναφέρεται ότι πρέπει να φλασαριστουν για να εγκατασταθούν;

πως το εκανες extract?στειλτης και το google calendar sync!

Σόρυ για την καθυστέρηση. Έχουμε και τους επιταφίους!

Λοιπόν μια απλή έρευνα στο Play Store για apk extractor θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα. Εγώ χρησιμοποίησα αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=braveheart.apps.apkextract και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δημιουργεί μια λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές, διαλέγεις όποια σε ενδιαφέρει, πατάς extract και δημιουργεί το .apk στο φάκελο της εφαρμογής.

Παλαιωτερα σε αυτο το νημα ειχαμε κουβεντιασει το θεμα για τους 160 ελληνικους χαρακτηρες στα μηνυματα. Απο τοτε Χρησιμοποιω για sms μηνυματα την εφαρμογη Go SMS (έκδοση 6.22). Ειχα ενεργοποιήσει στις Ρυθμισεις μια επιλογη και υποστηριζε την εγγραφη 160 ελληνικων χαρακτηρων σε ενα μηνυμα. Χθες εκανα unistall και μετα πάλι install το προγραμμα και δεν βρισκω την επιλογη. Μπορει καποιος να με βοηθησει ; (Καλή Ανασταση)
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Το apk ας πούμε του play store που πήρα τώρα back up με την εφαρμογή της Huawei θα μπορεί να εγκατασταθεί μετά από φορματ; Γιατί εάν είναι τόσο εύκολο το back up apk των εφαρμογών της Google αναφέρεται ότι πρέπει να φλασαριστουν για να εγκατασταθούν;

Νομιζω πως γινεται κανονικα μεσα απο το back up της Huawei, απλα δεν εχεις δυνατοτητα για data και νομιζω οτι στην καρτα που παιρνεις back up δεν σου δημιουργει εναν φακελο οπου εχει μεσα ολα τα apk απο τις εφαρμογες σου....

@zanarino Όταν λες να κατεβάσουμε το play store από το δικό μας κινητό και να το στείλουμε σε άλλο πως το κάνουμε αυτό; μέσω του back up που ανέφερες πάλι;

Μεσω καποιων εφαρμογων που κανουν back up οπως αυτο που αναφερει ο alfa ή οπως το super back up. Αν το κανεςι μεσω του back up application της huawei μπορεις να το βαλεις μονο στο δικο σου κινητο.

Ναι θα μπορουν να εγκατασταθουν τα gapps που ειχες κατεβασει απο το market της huawei. Το ιδιο ισχυει και για τις αλλες εφαρμογες που κανεις back up, αρκει να υπαρχουν και να εχουν κατεβει απο τη εφαρμογη playstore που κατεβασες απο το market της huawei.

Το φλασαρισμα που αναφερεις ειναι διαφορετικη περιπτωση. Φλασαρισμα χρειαζεται οταν θες να εγκαταστησεις gapps οπως τα pa-gapps ή τα cm gapps τα οποια ειναι τα official gapps της google για τις συσκευες της οπως ειναι ειναι πχ το nexus. Γι' αυτο και φλασαροντας τα εν λογω gapps στην Β261 ολες οι εφαρμογες ειναι συμβατες. Αντιθετα, η huawei εχει κανει customise την εφαρμογη πχ του playstore και σε αφηνει να εχεις προσβαση σε συγκεκριμενες εφαρμογες, ενω λογικα ειναι συμβατη μονο για τις δικες της συσκευες.

Εχω βαλει τα cm gapps και μεχρι τωρα δουλευουν αψογα, ενω το playstore και τα google services εχουν ηδη μεσα σε μια βδομαδα παρει 2 αναβαθμισεις.

The day is my enemy, the night my friend

οκ καταλαβα απλα τελικα με το mybackup χωρις ρουτ μπορω να παρω το apk -μονο- εφαρμογων που εχω εγκατεστημενες και να μπορω να τις εγκαταστησω και σε ΑΛΛΟ κινητο?

οκ καταλαβα απλα τελικα με το mybackup χωρις ρουτ μπορω να παρω το apk -μονο- εφαρμογων που εχω εγκατεστημενες και να μπορω να τις εγκαταστησω και σε ΑΛΛΟ κινητο?

Ναι καλά κατάλαβες, και φυσικά παίρνεις backup και τα sms και τις κλήσεις, έτσι με μια κίνηση δεν χάνεις τίποτα, μέχρι και την αρχική οθόνη και τις ρυθμίσεις μπορείς να πάρεις backup ;)

και για ακόμα καλύτερα, το mybackup το έχω σε cloud (μπορείς & το play να το έχεις), έτσι με την ενεργοποίηση συνδέομαι το κατεβάζω και αρχίζω το στήσιμο.

Edited by alfa

υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πως θα φλασσαρω τα gapps? δεδομένου ότι είμαι αρχάριος μη κάνω καμιά πατάτα...

υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πως θα φλασσαρω τα gapps? δεδομένου ότι είμαι αρχάριος μη κάνω καμιά πατάτα...

Αν εχεις CWM ή TWRP απλα τα περνας στην καρτα sd και τα φλασαρεις....

δεν έχω τίποτα. αν κάνω όσα αναφέρει το λινκ http://www.carbontesla.com/2014/10/install-missing-google-apps-gapps-honor-3c-kitkat-os/ που έιχε αναφέρει ο ilka θα είμαι κομπλέ?

δεν έχω τίποτα. αν κάνω όσα αναφέρει το λινκ http://www.carbontesla.com/2014/10/install-missing-google-apps-gapps-honor-3c-kitkat-os/ που έιχε αναφέρει ο ilka θα είμαι κομπλέ?

Και παλι χρειαζεσαι custom recovery.... δεν ξερω αν το live twrp δουλευει στην ρομ που εβαλες, απο εκει και περα, αν βαλεις τα gapps που δινει η Huawei, υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να εγκαταστησεις καποιες εφαρμογες, καλυτερα να βαλεις τα CM gapps

νομίζω πως αναφέρθηκε πιο πριν πως με Live twrp στη β261 το έκανε κάποιος. τεσπα το αφήνω προς το παρόν. Thnx anyway

νομίζω πως αναφέρθηκε πιο πριν πως με Live twrp στη β261 το έκανε κάποιος. τεσπα το αφήνω προς το παρόν. Thnx anyway

Εφοσον οπως αναφερθηκε δουλευει το live twrp recovery, ειναι ευκολο.

Καταρχην, αν εχεις ηδη περασμενα τα gapps απο το market της huawei θα πρεπει να σβησεις τα data και cache και να απεγκαταστησεις τις εφαρμογες google gapps οπως playstore, maps και οτι αλλο google apps εχεις βαλει. Σβησε και τα data απο τα google services.

Κατεβαζεις το αρχειο για live twrp απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2837773

Διαβασε για το running live twrp, εχει αναλυτικες οδηγιες με screenshots, θα καταλαβεις ευκολα τι χρειαζεται να κανεις. Απλως περνας το αρχειο που αναφερει στην sd. Εχει και παραδειγματα για το πως φλασαρεις, δες πχ πως φλασαρει το αρχειο για full root.

Για gapps, προτεινω τα delta (cm) gapps απο εδω: θα κατεβασεις τα gapss 4.4.4 base kitkat http://forum.xda-developers.com/android/software/app-minimal-gapps-gapps-lp-20150107-1-t2997368 και θα βαλεις το αρχειο στην sd card.

Εφοσον τα εχεις και τα 2 αρχεια στην sd, ακολουθεις τις οδηγιες για το live twrp. Μολις μπεις σε twrp recovery, επιλεγεις install, μετα θα επιλεξεις απο πανω-πανω το storage που βρισκεται το αρχειο, θα επιλεξεις sd card και θα βρεις το αρχειο με τα gapps απο την sd card. Το επιλεγεις και μετα κανεις swap και το αρχειο θα φλασαριστει. Μολις φλασαριστει, θα δεις μια επιλογη για wipe cache, να το κανεις(αν σου γράψει μετα για format/reset μην το κανεις, μόνο wipe cache θες). Μετα επιλέγεις reboot system και εισαι οκ! Enjoy your new gapps! Αρκει να δουλευει το live twrp. Αλλιως θελει με το flash tool.

Καλο πασχα και Καλη ανασταση σε ολους!

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Όλα ok με live twrp. Πλέον όλες οι εφαρμογές είναι κομπλέ

Άρα τα μόνα που λείπουν από την 261 είναι το 3g only και το 3g στην 2η σιμ

Τώρα που έβαλες αυτό το twrp μπορείς να περάσεις με local/OTA την επόμενη αναβάθμιση που θες βγει;

Φίλε δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα σε μελλοντικό ota. Προς το παρόν όλα είναι κομπλέ. Υπάρχει ενημέρωση για κάνα update σύντομα? Σε άλλα μοντέλα ή Huawei ανακοίνωσε lollipop

Κάτι μου ρουφάει την μπαταρία και δεν ξέρω τι! Από τις φωτο μπορεί κάποιος να καταλάβει τι;[ATTACH]59424[/ATTACH][ATTACH]59425[/ATTACH][ATTACH]59426[/ATTACH][ATTACH]59427[/ATTACH][ATTACH]59428[/ATTACH]

Όσοι έχετε την 261 για δοκίμασε μέσω αυτής της εφαρμογής να βάλετε στην 2η σιμ το 3g και πείτε εάν γίνεται!!!!!

Έχει και επιλογή για 3g(WCDMA) only! ! !

[ATTACH]59432[/ATTACH][ATTACH]59433[/ATTACH]

Όσοι έχετε την 261 για δοκίμασε μέσω αυτής της εφαρμογής να βάλετε στην 2η σιμ το 3g και πείτε εάν γίνεται!!!!!

Έχει και επιλογή για 3g(WCDMA) only! ! !

[ATTACH]59432[/ATTACH][ATTACH]59433[/ATTACH]

Δοκιμάστε και το WCDMA στην σιμ 2 να δούμε εάν δουλεύει σαν 3g only! [ATTACH]59434[/ATTACH]

Κάτι μου ρουφάει την μπαταρία και δεν ξέρω τι! Από τις φωτο μπορεί κάποιος να καταλάβει τι;[ATTACH]59424[/ATTACH][ATTACH]59425[/ATTACH][ATTACH]59426[/ATTACH][ATTACH]59427[/ATTACH][ATTACH]59428[/ATTACH]

Το κινητο σου δεν μπαινει σε deep sleep, βαλε το gsambatery να δεις ποια εφαρμογη το εμποδιζει.... ειναι παραλογη αυτη η καταναλωση

Το κινητο σου δεν μπαινει σε deep sleep, βαλε το gsambatery να δεις ποια εφαρμογη το εμποδιζει.... ειναι παραλογη αυτη η καταναλωση

[ATTACH]59439[/ATTACH]

Κοίτα εδώ! Που λέει ποια εφαρμογή;

[ATTACH]59439[/ATTACH]

Κοίτα εδώ! Που λέει ποια εφαρμογή;

[ATTACH]59440[/ATTACH][ATTACH]59441[/ATTACH][ATTACH]59442[/ATTACH][ATTACH]59443[/ATTACH]

Αυτά είναι μέσα στο android system