ilka71 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εμενα με live twrp, περασαν μια χαρα στην 261! Δηλαδή το live αφήνει το stock recovery άθικτο οπότε μπορείς να λάβεις ΟΤΑ αναβάθμιση όταν έρθει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Εμενα με live twrp, περασαν μια χαρα στην 261! Ok, καλό νέο αυτό. Απλώς στο xda αναφέρει ότι δεν δουλεύει σε emui 3 γι αυτό το ειπα. Το είχα δοκιμάσει στην β149 και δεν δούλευε. Στην 256 δεν το δοκίμασα, το πέρασα κατευθείαν με το flash tool. Οπότε μπορεί εύκολα κάποιος και να το ρουτάρει και να περάσει τα gapps χωρίς flash tool. Edited April 8, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Δεν ξέρω εάν θυμάστε ότι είχα τότε αναφέρει σαν bug της 4.10.16 το γεγονός ότι βγαίνοντας από κάποια εφαρμογή η αποσυνδεοντας το usb από τον υπολογιστή πετάγονταν "υπολείμματα , μισά, μενού "άλλων εφαρμογών. Τελικά τώρα που ξανά δοκίμασα την εφαρμογή pixel phone για dialer το ξανά έκανε.οπότε είναι θέμα της εφαρμογής όχι της ρομ. Εγω το θυμάμαι και είχα προσπαθήσει να το αναπαραγω και δεν τα ειχα καταφέρει, ολα καλα εν τέλει με την 4.10.16 πιστεύω είναι μια χαρά σε όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εγω το θυμάμαι και είχα προσπαθήσει να το αναπαραγω και δεν τα ειχα καταφέρει, ολα καλα εν τέλει με την 4.10.16 πιστεύω είναι μια χαρά σε όλα... Ναι η-4.10.16 έχει τα πάντα που θα θέλαμε από τις τελευταίες ρομ που δεν έχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Φίλοι μου τα φώτα σας: Σε Honor φίλης μου, που το πήραμε μαζί τον Αύγουστο, παρουσιάστηκε την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά σειρά προβλημάτων. Συγκεκριμένα μου περιέγραψε ορισμένα: - Από τη στιγμή που θα επιλέξει το εικονίδιο των επαφών μέχρι που θα εμφανιστούν τα ονόματα περνάει από μισό μέχρι ένα λεπτό. - Όταν μιλάει στο Viber ή στον Messenger πολλές φορές η ένταση της κλήσης μειώνεται από μόνη της στο ελάχιστο. - Χωρίς να έχει αλλάξει το προφίλ χρήσης της συσκευής, η διάρκεια της μπαταρίας μειώθηκε από τις δύο σε μία μέρα. - Και κάποια άλλα όχι τόσο σημαντικά που δεν προλάβαινε να μου μεταφέρει. Όλα αυτά ξαφνικά την τελευταία εβδομάδα. Χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο "ατύχημα" (π.χ. πτώση) με τη συσκευή. Η ΡΟΜ που φοράει είναι η Β149. Μου μυρίσει πρόβλημα με το λειτουργικό της συσκευής, αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να τη βοηθήσω ώστε να επαναφέρει τη λειτουργικότητα της συσκευής. Σας παρακαλώ τη βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Φίλοι μου τα φώτα σας: Σε Honor φίλης μου, που το πήραμε μαζί τον Αύγουστο, παρουσιάστηκε την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά σειρά προβλημάτων. Συγκεκριμένα μου περιέγραψε ορισμένα: - Από τη στιγμή που θα επιλέξει το εικονίδιο των επαφών μέχρι που θα εμφανιστούν τα ονόματα περνάει από μισό μέχρι ένα λεπτό. - Όταν μιλάει στο Viber ή στον Messenger πολλές φορές η ένταση της κλήσης μειώνεται από μόνη της στο ελάχιστο. - Χωρίς να έχει αλλάξει το προφίλ χρήσης της συσκευής, η διάρκεια της μπαταρίας μειώθηκε από τις δύο σε μία μέρα. - Και κάποια άλλα όχι τόσο σημαντικά που δεν προλάβαινε να μου μεταφέρει. Όλα αυτά ξαφνικά την τελευταία εβδομάδα. Χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο "ατύχημα" (π.χ. πτώση) με τη συσκευή. Η ΡΟΜ που φοράει είναι η Β149. Μου μυρίσει πρόβλημα με το λειτουργικό της συσκευής, αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να τη βοηθήσω ώστε να επαναφέρει τη λειτουργικότητα της συσκευής. Σας παρακαλώ τη βοήθειά σας. Καταρχήν, αν δεν το έχει ήδη κάνει, ας κάνει ένα reboot μήπως τρέχουν κάποια apps που τρώνε μνήμη. Επίσης να κοιτάξει τον διαθέσιμο ελευθερο χώρο στη μνήμη του κινητού. Απο εκεί και πέρα, αυτό που μπορεί να κάνει είναι μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ξαναστησει το κινητό απο την αρχή, οπότε ας πάρει backup. Αν εξακολουθούν τα προβλήματα τότε πιθανόν να είναι πρόβλημα του hardware. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Σε εσάς δουλεύει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Σε εσάς δουλεύει κανονικά?ποτε δεν ασχοληθηκα με τις κινεζικες μαμα εφαρμογες.τι καθεσαι και παιδευεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 καλημέρα παιδιά.Αυτό εδώ http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c_p/meri10254.htm είναι κομπλέ?Είναι το μοναδικό site που το έχει στα 139 ευρώ.Όλοι οι υπόλοιποι το έχουν 170-180 ευρώ πλέον.Κ μου έκανε εντύπωση Δεν ειναι αξιοπιστο το σαιτ και η συσκευη,παροτι εξαιρετικη,ειναι πλεον παλια και ακριβη.Δες το Elephone P6000 στα 113$ στο Gearbest με κουπονι GBEHP6000. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Δεν ειναι αξιοπιστο το σαιτ και η συσκευη,παροτι εξαιρετικη,ειναι πλεον παλια και ακριβη.Δες το Elephone P6000 στα 113$ στο Gearbest με κουπονι GBEHP6000.elefone ειναι αξιοπιστα σε hardware?δεν μιλαω για software,εμφανιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καταρχήν, αν δεν το έχει ήδη κάνει, ας κάνει ένα reboot μήπως τρέχουν κάποια apps που τρώνε μνήμη. Επίσης να κοιτάξει τον διαθέσιμο ελευθερο χώρο στη μνήμη του κινητού. Απο εκεί και πέρα, αυτό που μπορεί να κάνει είναι μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ξαναστησει το κινητό απο την αρχή, οπότε ας πάρει backup. Αν εξακολουθούν τα προβλήματα τότε πιθανόν να είναι πρόβλημα του hardware. Λες φίλε μου ότι με την επαναφορά των εργαστηριακών ρυθμίσεων θα χάσει χρειαστεί να να ξαναστήσει το κινητό. Εκτός από τις εφαρμογές (που δεν πολυενδιαφέρουν, τις ξαναβρίσκει) θα χαθούν και τα προσωπικά δεδομένα, όπως φωτογραφίες κλπ; Θα διαγραφεί δηλ και η SD; Το γράφω αυτό γιατί μέσα σε όλα τα άλλα που παρατήρησε (και ξέχασα να το γράψω), είναι ότι δεν αναγνωρίζεται ως αποθηκευτικός χώρος όταν το συνδέει με usb στο PC, ώστε να σώσει τις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Λες φίλε μου ότι με την επαναφορά των εργαστηριακών ρυθμίσεων θα χάσει χρειαστεί να να ξαναστήσει το κινητό. Εκτός από τις εφαρμογές (που δεν πολυενδιαφέρουν, τις ξαναβρίσκει) θα χαθούν και τα προσωπικά δεδομένα, όπως φωτογραφίες κλπ; Θα διαγραφεί δηλ και η SD; Το γράφω αυτό γιατί μέσα σε όλα τα άλλα που παρατήρησε (και ξέχασα να το γράψω), είναι ότι δεν αναγνωρίζεται ως αποθηκευτικός χώρος όταν το συνδέει με usb στο PC, ώστε να σώσει τις φωτογραφίες. Αυτα που υπαρχουν στην εξωτερικη καρτα μνημης δεν χανονται, αλλα αν θελει να σιγουρευτει ας βγαλει την καρτα οταν κανει επαναφορα. Χανεται οτι υπαρχει στη μνημη του κινητου. Μπορει με το application backup της huawei που υπαρχει στο κινητο να αποθηκευσει οτι χρειαζεται, πχ apps, sms, notes, (νομιζω και φωτογραφιες) κλπ και μετα να τα επαναφερει. Σε εσάς δουλεύει κανονικά? Γενικα ναι, σημερα ομως οχι, αλλα οπως γραφει μαλλον ειναι θεμα δικτυου. Μια ερωτηση, εχεις δοκιμασει να κανεις download τραγουδια? Γινεται? ποτε δεν ασχοληθηκα με τις κινεζικες μαμα εφαρμογες.τι καθεσαι και παιδευεσαι? Η συγκεκριμενη ομως νομιζω ειναι αρκετα καλη και απολυτα συμβατη και λειτουργικη με τα huawei honor earphones. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 elefone ειναι αξιοπιστα σε hardware?δεν μιλαω για software,εμφανιση Το P6000 εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.Η διαφορα με τα πρωτα Elephone (P6i,P10,P2000 που εχω πιασει) ειναι τεραστια. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ευχαριστώ πολύ zanarino. Εύχομαι να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ναι έχω κατεβάσει, απλά για υψηλή ποιότητα θέλει Huawei id που δεν έχουμε. Γενικά δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα φαίνεται να πήγανε καλά. Έφυγε όμως το Play Store. Τον Αύγουστο που είχα στήσει το κινητό θυμάμαι ότι το είχα περάσει από το App Center. Τώρα όμως δεν το εμφανίζει εκεί. Έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο; Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα φαίνεται να πήγανε καλά. Έφυγε όμως το Play Store. Τον Αύγουστο που είχα στήσει το κινητό θυμάμαι ότι το είχα περάσει από το App Center. Τώρα όμως δεν το εμφανίζει εκεί. Έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο; Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος;αναζητηση "google" στο κινεζικο μαρκετ μετα πατας ΠΑΝΩ στην ΕΓΧΡΩΜΗ εικονα πανω πανω και σκρολαροντας προς τα κατω το εχει... Edited April 10, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Και εγώ έτσι το είχα σημειώσει ότι γίνεται, αλλά δεν εμφανίζεται πλέον αυτό το έγχρωμο εικονίδιο. Από εκεί περνούσα και την εφαρμογή συγχρονισμού των επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Σα να έχει δίκιο ο φίλος karentzes με μία πρόχειρη αναζήτηση δεν τα βγάζει, όχι όπως τα έβγαζε τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα φαίνεται να πήγανε καλά. Έφυγε όμως το Play Store. Τον Αύγουστο που είχα στήσει το κινητό θυμάμαι ότι το είχα περάσει από το App Center. Τώρα όμως δεν το εμφανίζει εκεί. Έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο; Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος; Καταρχην σιγουρεψου οτι οντως δεν υπαρχει στο market της huawei. Αν το εχεις κανει backup με το app της huawei, μπορεις να το επαναφερεις απο εκει. Επισης, μπορεις να σωσεις το playstore στο δικο σου κινητο και να το μεταφερεις στο αλλο κινητο. Αν δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο τα παραπανω δοκιμασε να το κατεβασεις απο το site της huawei κατευθειαν στο κινητο http://a.vmall.com/search?wd=%20google και να το κανεις εγκατασταση. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ωχ τώρα τι κάνουμε; Και εμένα δεν φαίνεται πλέον! Το έκανα back up αλλά γιατί το έβγαλαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Επισης, μπορεις να σωσεις το playstore στο δικο σου κινητο και να το μεταφερεις στο αλλο κινητο. Τελικά το έκανα extract μαζί και με την εφαρμογή συγχρονισμού επαφών και της τα έστειλα. Ευχαριστώ zananiro (τώρα σε έγραψα σωστά!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Τελικά το έκανα extract μαζί και με την εφαρμογή συγχρονισμού επαφών και της τα έστειλα. Ευχαριστώ zananiro (τώρα σε έγραψα σωστά!)αρκουν τα apk που εχουμε ηδη εμεις που προλαβαμε? μεγα θεμα αυτο!δηλαδη με ενα φορματ εαν δεν το εχουμε δεν μπορουμε να εχουμε εφαρμογες!ενα ακομα ευγε huawei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Τελικά το έκανα extract μαζί και με την εφαρμογή συγχρονισμού επαφών και της τα έστειλα. Ευχαριστώ zananiro (τώρα σε έγραψα σωστά!)πως το εκανες extract?στειλτης και το google calendar sync! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Τώρα χωρίς πλάκα τι θα κάνουμε εάν μετά από κανένα φορματ δεν μπορέσουμε να βρούμε το play store με τον απλό τρόπο μέσω κινεζικού μάρκετ και δεν θέλουμε να μπλέξουμε με ρουτ και φλασαρισμα των gapps @zanarino Όταν λες να κατεβάσουμε το play store από το δικό μας κινητό και να το στείλουμε σε άλλο πως το κάνουμε αυτό; μέσω του back up που ανέφερες πάλι; Edited April 10, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts