Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περασα την 149 απο το λινκ του ilka και εχασα το Play Store.Πως το περναω τωρα?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

1ο post οδηγιες μεσω κινεζικου μαρκετ μαζι με τις αλλες δυο εφαμογες για contacts και calendar(θα δεις τα κλασσικα εικονιδια τους)

Εμένα δεν πειράχτηκε το Play Store. Στην κάτω μπάρα (τη σταθερή) είναι.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν πειραζει, ας το δουν και αλλοι, μπορει καποιος να το θελει ;)

μπαινεις εδω και επιλεγεις...

Να' σαι καλά φίλε μου. Με έσωσες.

1ο post οδηγιες μεσω κινεζικου μαρκετ μαζι με τις αλλες δυο εφαμογες για contacts και calendar(θα δεις τα κλασσικα εικονιδια τους)

Σε ευχαριστω παρα πολυ και για το λινκ και για την βοηθεια!

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Νέα ρομ από τον dalett έκδοση 2.5, μέχρι τώρα δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, πάει μια χαρά.

Στο needrom θα δεις στην κατηγορία για glory 3c

Όταν μπω από τον υπολογιστή θα σου στείλω το λινκ.

Στην ουσία είναι η μανισια χωρίς κάποιες κινεζιες, με βελτιώσεις και ρουταρισμενη.

Edited by alfa

Ξαφνικά δεν μπορώ μέσω δικτύου κινητής να συνδεθώ μέσω του ενσωματωμένου vpn client σε διάφορους vpn server όταν έχω την sim σε αυτό το τηλέφωνο.

Το πρόβλημα μάλλον ήρθε οταν δοκίμασα πολλά free vpn app απο το play store και η πλάκα ειναι οτι αυτά συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά.

Στο networked application και στο permission manager δεν βλέπω κάτι σχετικό.

Πάει κάπου ο νου σας?

Στο needrom θα δεις στην κατηγορία για glory 3c

Όταν μπω από τον υπολογιστή θα σου στείλω το λινκ.

Στην ουσία είναι η μανισια χωρίς κάποιες κινεζιες, με βελτιώσεις και ρουταρισμενη.

Φίλε σε παρακαλώ δώσε και μερικές λεπτομέρειες για το πώς περνάμε τη ROM, γιατί στο site τους τα λένε τηλεγραφικά και δεν απαντάνε στις απορίες.

Φίλε σε παρακαλώ δώσε και μερικές λεπτομέρειες για το πώς περνάμε τη ROM, γιατί στο site τους τα λένε τηλεγραφικά και δεν απαντάνε στις απορίες.

ειναι απλο. αφου ρουταρεις το κινητο και του περασεις την CWM συμφωνα με αυτα που πλεον ειναι και γραμμενα αλλα και εχουν ειπωθει, βαζεις το αρχεια zip στην καρτα sd και απο το recovery το κανεις εγκατασταση.

για ρουτ και CWM μπορεις να δεις και εδω αλλα και στο XDA

http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773

Ευχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ένα κινητό που πέρασα την Β149, παρατήρησα τα παρακάτω:

1. Δεν λειτουργεί η ενεργοποίηση της οθόνης με διπλό χτύπημα, παρόλο που το έχω επιλεγμένο (στην Β109 λειτουργούσε)

2. Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου, η μπαταρία έπεσε σε 22 ώρες στο περίπου 35%, και στην ανάλυση δείχνει "Λειτουργικό σύστημα android 86%" (επίσης στην Β109 δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο).

Υπάρχει κάποιο λινκ για την Β148, που τη χρησιμοποιώ τόσους μήνες απροβλημάτιστα; Έχει να μου προσφέρει κάτι η Β149 σε σχέση με την Β148;

Edited by karatzes

κανε πρώτα μια επανεκκίνηση, αφού απενεργοποιήσεις το double tap και μετά ενεργοποίησε το πάλι.

Σε ένα κινητό που πέρασα την Β149, παρατήρησα τα παρακάτω:

2. Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου, η μπαταρία έπεσε σε 22 ώρες στο περίπου 35%, και στην ανάλυση δείχνει "Λειτουργικό σύστημα android 86%" (επίσης στην Β109 δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο).

Οκ δούλεψε. Σχετικά με την μπαταρία, έχει και σε εσένα παρόμοια συμπεριφορά;

Εχω την Β149 απο τοτε που βγηκε και η διαχειρηση μπαταριας ειναι πολυ καλη. Ισως καποιο app ετρεχε απο πισω και γι' αυτο επεσε η μπαταρια.

The day is my enemy, the night my friend

Οκ δούλεψε. Σχετικά με την μπαταρία, έχει και σε εσένα παρόμοια συμπεριφορά;

Εγω φοραω την ρομ του dalett με την τελευταια (261) εκδοση, αλλα ποτε και με καμια δεν ειχα προβλημα, παντα ολες οι ρομ μου εδιναν απο 4 ωρες και 20 λεπτα μεχρι 5 ωρες και 30 λεπτα οθονη.

Γεια σας παιδιά, παρέλαβα και εγώ σήμερα, αλλά δεν το έχω ανοίξει ακόμα, γιατί δουλεύω βραδινή βάρδια και δεν πρόλαβα ούτε καν να το ανοίξω από το κουτί του.

Έχω μια απορία, καθότι άσχετος:

Έχω ήδη στον υπολογιστή μου κατεβάσει την 149 rom. Θα μου δώσει και ένας φίλος μια sd card αύριο, προκειμένου να περάσω τη νέα αυτή rom.

Αυτή η καινούργια rom είναι rootαρισμένη από μόνη της; Ή πρέπει μετά να κάνω και κάτι ακόμα για να την rootάρω;

Γεια σας παιδιά, παρέλαβα και εγώ σήμερα, αλλά δεν το έχω ανοίξει ακόμα, γιατί δουλεύω βραδινή βάρδια και δεν πρόλαβα ούτε καν να το ανοίξω από το κουτί του.

Έχω μια απορία, καθότι άσχετος:

Έχω ήδη στον υπολογιστή μου κατεβάσει την 149 rom. Θα μου δώσει και ένας φίλος μια sd card αύριο, προκειμένου να περάσω τη νέα αυτή rom.

Αυτή η καινούργια rom είναι rootαρισμένη από μόνη της; Ή πρέπει μετά να κάνω και κάτι ακόμα για να την rootάρω;

Καλοδουλευτο. Η Β149 ειναι η official rom της huawei και δεν ειναι ρουταρισμενη. Θα πρεπει να τη ρουταρεις εσυ.

The day is my enemy, the night my friend

ok, ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Αλλά μήπως να βάλω αυτή την ρομ του dalett; Είναι πιο γρήγορη/καταναλώνει λιγότερη μπαταρία; Ποια είναι τα συν και τα πλην της σε σχέση με την 149;

Αν είναι να ασχοληθώ με φλασαρίσματα, ρουταρίσματα κτλ, τουλάχιστον να βάλω την καλύτερη δυνατή ρομ ρε παιδιά :p:)

Στα συν θα σου πω οτι ειναι ηδη σε 4.4 (Kit kat) εχει EMUI 3.0 που ειναι πιο ομορφο απο το 2.3 και δεν εχει τα θεματα της official (256 & 261).

Απο εκει και περα για να την βαλεις πρεπει να ρουταρεις το κινητο σου και να περασεις CWM.

αρνητικα μεχρι τωρα δεν εχω δει (εκτος οτι δεν συνδεεται σε USB maode αλλα μονο μεσω Hisuite... αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα μεγαλο).

ΥΓ. ξεχασα να σου πω οτι η ρομ του Dalett δεν εχει και καποιες κινεζικες βλακειες....

Στα συν θα σου πω οτι ειναι ηδη σε 4.4 (Kit kat) εχει EMUI 3.0 που ειναι πιο ομορφο απο το 2.3 και δεν εχει τα θεματα της official (256 & 261).

Απο εκει και περα για να την βαλεις πρεπει να ρουταρεις το κινητο σου και να περασεις CWM.

αρνητικα μεχρι τωρα δεν εχω δει (εκτος οτι δεν συνδεεται σε USB maode αλλα μονο μεσω Hisuite... αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα μεγαλο).

ΥΓ. ξεχασα να σου πω οτι η ρομ του Dalett δεν εχει και καποιες κινεζικες βλακειες....

Ευχαριστώ πολύ, λέω να μην το προσπαθήσω ακόμα. Αν και όταν χρειαστώ το Kitkat, θα το κάνω τότε, θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνω και "φορμάτ" στο κινητό και να το "ξελαφρώσω" λίγο, γιατί μετά από ένα-ενάμιση χρόνο τα κινητά αρχίζουν και χάνουν σε απόδοση, και ένα φορμάτ τα ξανανιώνει.

Μόλις σκέφτηκα όμως και άλλο ένα πρόβλημα ρε παιδιά (συγνώμη για τις απανωτές απορίες):

Κοίταζα στο ίντερνετ τις υποδοχές του 3c για τις 2 sim cards, και είναι Micro-SIM. Στο κινητό που έχω τώρα, είναι οι κανονικές sim. Έχω δει ότι οι κάρτες έχουν κάτι εγκοπές, και ***υποθέτω*** ότι μπορώ να τις κάνω micro-sim, ώστε να χωρέσουν στο 3c χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω καινούργιες sim, σωστά;

http://www.mysimplephones.com/images/D/sim-card%20types.jpg

Εδώ και μια πρόχειρη φωτογραφία που τράβηξα από τη sim μου, όπως βλέπετε έχει ήδη κοπεί σχεδόν ολόκληρη, και έχει ήδη -σχεδόν- γίνει micro-sim. Αν την τραβήξω εντελώς, θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά ως micro-sim;

http://i58.tinypic.com/2mwxfk8.jpg

Edited by enteacher04

Η καρτα που εχεις ειναι στην ουσια micro δεν εχεις προβλημα, η mini sim δεν εχει την δυνατοτητα να "βγαινει" ετσι ευκολα, ειναι μονοκοματη και χρειαζεται κοψιμο.

Καλημέρα σε όλους. Θα δώσω με λεπτομέρειες τι μου συμβαίνει.

Παρέλαβα την Παρασκευή 2 συσκευές από Pandawill, για φίλους, με φορεμένη την Β109. Θέλησα να τα σετάρω στην τελική μορφή πριν τα παραδώσω.

Για το σκοπό αυτό τη Δευτέρα έβαλα στο ένα την Β149 που μου πρότεινε ένας συμφορουμίτης, λίγα πόστ πίσω. Τότε παρατήρησα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας, ενώ το κινητό ήταν σε ηρεμία, χωρίς καμιά χρήση. Άλλαξα την rom πάλι με την Β149 που κατέβασα από εδώ:

http://www.movilesdualsim.com/tema/h30-u10-china-version-huawei-honor-3c-root-cwm-firmware-roms-gapps-wdcma.60213/

Το πρόβλημα παρέμεινε. Δηλαδή από εχτές τις 10 το βράδυ μέχρι σήμερα τις 10 το πρωί (με το κινητό να είναι σε flight mode) η μπαταρία έπεσε από το 100 στο 66%, ενώ στο κινητό με την Β109 έπεσε μόνο 2%, που είναι το φυσιολογικό.

Για να αποκλείσω πρόβλημα μπαταρίας αντάλλαξα τις μπαταρίες των δύο κινητών και η εικόνα παρέμεινε, δηλ στο κινητό με την Β149 η πτώση ήταν πολύ γρήγορη. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό δεν συνέβαινε τις πρώτες μέρες που ήταν στην Β109 και έκανα τις πρώτες δοκιμές, γιατί με αυτούς τους ρυθμούς θα μου τελείωνε η μπαταρία μέσα σε λίγες ώρες, κάτι που δεν έγινε.

Θέλω τη βοήθειά σας για το τι άλλο να κάνω. Παίζει να είναι θέμα καλιμπραρίσματος, να δοκιμάσω και άλλη ROM ή είναι πρόβλημα του κινητού και πρέπει να το στείλω πίσω;