Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να πάω στο ZTE Z7 MAX.

offtopic>>>

1ον μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα εδω.υπαρχει ειδικο τοπικ για επιλογη συσκευης...

2ον 300 ευρω για οτιδηποτε απο κινα χωρις εγγυηση δεν μου φαινεται σωστο.και νομιζεις οτι τα ZTE εχουν 3g στην 2η σιμ η ελληνικα οι μαμα ρομ?γελιεσαι.για ψαξτο....

end off topic

offtopic>>>

2ον 300 ευρω για οτιδηποτε απο κινα χωρις εγγυηση δεν μου φαινεται σωστο.και νομιζεις οτι τα ZTE εχουν 3g στην 2η σιμ η ελληνικα οι μαμα ρομ?γελιεσαι.για ψαξτο....

end off topic

εχει δικαιο ο ilka:cool:

τα 300 ευρώ "ακυρωνουν" την επιλογη κινεζιας. αποψη μου ειναι οτι οταν πας για κινεζικο εξ'ορισμου δινεις οσα λιγοτερα μπορεις.

Βεβαια για εμενα να σου πω την αληθεια, 300 ευρω για αντικειμενο καθημερινης χρησης ειναι παρα πολλα - και φυσικα αναποσβεστα...

Μετά απο την επόμενη πατάτα της EMUI3.0 261 επέστρεψα στην Β629 (4.10.16) και ησύχασα.. Νομίζω οτι δύσκολα θα βγει καλύτερη ρομ απο αυτή..

Μετά απο την επόμενη πατάτα της EMUI3.0 261 επέστρεψα στην Β629 (4.10.16) και ησύχασα.. Νομίζω οτι δύσκολα θα βγει καλύτερη ρομ απο αυτή..
Το μονο που ειχε αυτη(λεπτομερεια) ειναι οτι πολλες φορες βγαινοντας απο μια εφαρμογη η βγαζοντας το usb απο τον υπολογιστη μου πεταγε διαδοχικα "υπολλειματα" απο μενου αλλων εφαρμογων!

EDIT στην 4.10.16 στο μενού "Προβολή" Υπάρχει η επιλογή "ασύρματη οθόνη";

Πάντως η 261 κυλάει νεράκι.Και χωρίς battery drain.κρίμα να έχει το πρόβλημα συμβατότητας των εφαρμογών και την έλλειψη 3g στην δεύτερη σιμ!

Edited by ilka71

Το μονο που ειχε αυτη(λεπτομερεια) ειναι οτι πολλες φορες βγαινοντας απο μια εφαρμογη η βγαζοντας το usb απο τον υπολογιστη μου πεταγε διαδοχικα "υπολλειματα" απο μενου αλλων εφαρμογων!

EDIT στην 4.10.16 στο μενού "Προβολή" Υπάρχει η επιλογή "ασύρματη οθόνη";

Πάντως η 261 κυλάει νεράκι.Και χωρίς battery drain.κρίμα να έχει το πρόβλημα συμβατότητας των εφαρμογών και την έλλειψη 3g στην δεύτερη σιμ!

Εγω θα περιμενω να την ... αναλαβει ο Dalet την 261 ;)

ηδη με την προηγουμενη εκανε καλη δουλεια.

οσο για την τιμη του Ζ7 ΜΑΧ ...οκ δεν ειναι λιγα τα 300 αλλα δες τι παιρνεις, παρακολουθω το τοπικ εδω και 30-40 μερες.

εχει δικαιο ο ilka:cool:

τα 300 ευρώ "ακυρωνουν" την επιλογη κινεζιας. αποψη μου ειναι οτι οταν πας για κινεζικο εξ'ορισμου δινεις οσα λιγοτερα μπορεις.

Βεβαια για εμενα να σου πω την αληθεια, 300 ευρω για αντικειμενο καθημερινης χρησης ειναι παρα πολλα - και φυσικα αναποσβεστα...

ίσα ίσα που αν ειναι αντικείμενο καθημερινής χρήσης τοτε κάνεις και την αποσβεση ακόμα γρηγορότερα και εκτός από αυτό είναι κατι που το δουλεύεις συνέχεια και το ΧΑΙΡΕΣΑΙ δεν το βαζεις στην άκρη να το γυαλίζεις για να το δουλεύεις κάθε σκ.

ίσα ίσα που αν ειναι αντικείμενο καθημερινής χρήσης τοτε κάνεις και την αποσβεση ακόμα γρηγορότερα και εκτός από αυτό είναι κατι που το δουλεύεις συνέχεια και το ΧΑΙΡΕΣΑΙ δεν το βαζεις στην άκρη να το γυαλίζεις για να το δουλεύεις κάθε σκ.
αμα χαλασει κατι ομως αντε να τρεχεις 2-3 μηνες να δεις τι θα κανεις με τους κινεζους.και θα κλαις 300 οχι 130-140...

drdedus προφανως και δεν ειμαι στο πορτοφολι κανενος. Οσα εχει ο καθενας δινει.

Αλλα (και εδω τονιζω οτι και παλι εκφραζω προσωπικη αποψη) το να εχεις 300 ευρω να αντιμετωπιζουν καθημερινα τοσες αντιξοοτητες, απροσεξιες, πεσιματα, χτυπηματα κτλ κτλ δεν μου καθεται καλα.

Αλλωστε ο λογος που στρεφομαστε στα κινεζικα ειναι κυριως οικονομικος.

Διοτι πετυχαινεις μεγαλυτερο value for money. Δηλαδα αγοραζεις περισσοτερο "κινητο" για μικροτερα ποσα.

Οταν εχεις αποφασισει να δωσεις 300 ευρω, δεν εχει νοημα να πας σε κινεζικο ,αφου βρισκεις ευκολα "επωνυμο" κινητο με καλα specs

Στο θεμα της αποσβεσης τωρα,εαν χρησιμοποιεις την συσκευση επαγγελματικα (συνεχεις κλησεις,emails,calendar,διασκεψεις κτλ) σιγουρα χρειαζεσαι ενα αρκετα καλο κινητο το οποιο οντας εργαλειο δουλειας πρεπει να ειναι αξιοπιστο. Και γνωριζω εκ των εσω οτι ο συνηθισμενος χρονος που ενας τετοιος χρηστης κρατα ενα τετοιο κινητο ειναι περιπου ενα ετος.

Τα κινητα τηλεφωνα ειναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ.

Οι κατασκευαστες πλεον ξερουν οτι τα μοντελα τους ξεπερνιουνται (απο αποψη specs) μεσα στο εξαμηνο κυκλοφοριας τους.

Σε 1,5-2 χρονια θα κοιτας το 3C και θα λες "ειναι δυνατον,μονο 2G RAM".

Ο σκοπος τους λοιπον ειναι να κρατησουν το ενδιαφερον σου ωστε να συνεχισεις να τους πληρωνεις.

Εαν βεβαια εσυ εισαι διατεθιμενος για τα επομενα 2-3 χρονια να μην αλλαξεις κινητο (για εμενα πολυ δυσκολο, μιλωντας απο προσωπικη εμπειρια,) τοτε ναι ενδεχομενως τα 300 ευρω να δικαιολογουνται.

Οπως και να εχει - για να επιστρεψουμε στο θεμα μας - το 3C κατ'εμε ειναι ενα εξαιρετικο κινητο,με τις οποιες αδυναμιες του αλλα με το μεγαλο προσον οτι δουλευει σωστα out of the box.

Προφανως και δεν ειναι τελειο, αλλα ειναι πολυ καλο στην καθημερινη του χρηση.

Πως σας φαίνεται το κινητό?Αρνητικά θετικά?
Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Όπως και να σου έρθει θα περάσεις είτε την 149 που είναι έτοιμη εκτός από τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα είτε την τελευταία 261 που έχει 160 στα μηνύματα αλλά μερικές εφαρμογές προς το παρόν τις βγάζει μη συμβατές με το κινητό.η 149 είναι 4.2.2 και η 261 4.4.2

Για 140 ευρώ που το πήρα εγώ θεωρώ ότι είναι μία χαρά

Πάντως και εγώ εχω μείνει με την 4.10.16 καθως δεν έχει παρει από τοτε ota update, και ειμαι super ευχαριστημένος. Το πρόβλημα με τα υπολείμματα εφαρμογων που αναφερει ο ilka δεν το εχω αντιμετωπίσει ποτέ. Μπορεί να μην είχε κατσει καλά η Rom. Η οποία ειναι 4.4, έχει ελληνικά, 3g και στις 2 σιμ και συμβατότητα με ολες τις εφαρμογές. ΔΕΝ εχει ομως επιλογη 'ασυρματη οθόνη'. Εγω δεν ζητάω κάτι αλλο από το κινητακι το οποίο έχει φαει και άπειρες τούμπες χωρίς να πει κιχ. Σημερα άλλες 2 στο γυμναστήριο με μπαταρια και καπακι να ανοιγουν...

Πάντως και εγώ εχω μείνει με την 4.10.16 καθως δεν έχει παρει από τοτε ota update, και ειμαι super ευχαριστημένος. Το πρόβλημα με τα υπολείμματα εφαρμογων που αναφερει ο ilka δεν το εχω αντιμετωπίσει ποτέ. Μπορεί να μην είχε κατσει καλά η Rom. Η οποία ειναι 4.4, έχει ελληνικά, 3g και στις 2 σιμ και συμβατότητα με ολες τις εφαρμογές. ΔΕΝ εχει ομως επιλογη 'ασυρματη οθόνη'. Εγω δεν ζητάω κάτι αλλο από το κινητακι το οποίο έχει φαει και άπειρες τούμπες χωρίς να πει κιχ. Σημερα άλλες 2 στο γυμναστήριο με μπαταρια και καπακι να ανοιγουν...
εχει θεματα ομως με αναγνωριση που ειδικα εαν η μια σιμ ειναι κοσμοτε που δεν θελει συν 30 ειναι προβλημα.τους 160 χαρακτηρες στα σμσ δεν τους αναφερω γιατι λυνονται με αλλη εφαρμογη μηνυματων.

βασικα και το emui 3.0 ειναι πιο ευχρηστο γμτ .

θα περιμενω καμια δυο αναβαθμισεις ακομα να φτιαξουν τουλαχιστον οι συμβατοτητες και εαν βαλουν παλι το 3g στην 2η σιμ θα ειναι το τελειο κινητο!

Δεν στέκομαι στα 300 που αναφέρεστε για το κινητό οπως έχετε καταλάβει γιατί δεν ειμαι η τσέπη του καθενός.

Εννοείται ότι θα πάρω κατι μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη μου και εννοείται θα κοιτάξω το καλύτερο για κάτι που περνάω την περισσότερη ώρα μαζί του οτι να είναι αυτο.

(ενα καλο ζευγαρι αθλητικα ενα μπουφαν ενα κινητό να τα χαίρομαι καθε μερα)

Οταν λέω καλό δεν εννοώ μουρατο εννοώ καλό που με διευκολύνει.

Αλλιώς αγοράστε κρύσταλλα και βαλτε τα στην βιτρίνα.

οσο για την ερώτηση αν τα zte

έχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας 3g only 3g στην δεύτερη κάρτα ασυμβατότητες κλπ.. θα σας απαντήσω σε καμια 20αρια μερες γιατί παρήγγειλα ενα.

Edited by drdedus

παιδια ενδιαφερομαι για το κινητο....να το παρω απο Ελλαδα ?(240 ευρω) με u10 όμως?

υπάρχει στο εξωτερικό? ξέρετε καμια προσφορά απο κάποιο σάιτ?

θα έχω θέμα με την multilanguage rom που θα μου έρθει? ή με αυτήν απο Ελλάδα?

είστε ικανοποιημένοι από το κινητό?

πρακτικά ποια είναι τα προβλήματα της συσκευής?

σε αυτά τα λεφτα , με αυτά τα χαρακτηριστικά προτείνετε κάτι καλύτερο? (5,5' , 2 γιγα ραμ , 13-5 κάμερα , dual sim , μπαταρία , οχταπύρηνο)

παρτω με κλειστα ματια από τα γνωστα κινεζομαγαζα. χωρις κανενα πρόβλημα είναι και με 130 ευρω περιπου. άφοβα σε λέω

παιδια ενδιαφερομαι για το κινητο....να το παρω απο Ελλαδα ?(240 ευρω) με u10 όμως?

υπάρχει στο εξωτερικό? ξέρετε καμια προσφορά απο κάποιο σάιτ?

θα έχω θέμα με την multilanguage rom που θα μου έρθει? ή με αυτήν απο Ελλάδα?

είστε ικανοποιημένοι από το κινητό?

πρακτικά ποια είναι τα προβλήματα της συσκευής?

σε αυτά τα λεφτα , με αυτά τα χαρακτηριστικά προτείνετε κάτι καλύτερο? (5,5' , 2 γιγα ραμ , 13-5 κάμερα , dual sim , μπαταρία , οχταπύρηνο)

Αυτα που γραφεις δεν αφορουν το 3c ... ουτε 5,5" εχει, ουτε οκταπυρηνο ειναι :(

μαλλον για το 3Χ αναφερεσαι

παρτω με κλειστα ματια από τα γνωστα κινεζομαγαζα. χωρις κανενα πρόβλημα είναι και με 130 ευρω περιπου. άφοβα σε λέω

οχι και πολυ κλειστα γιατι εαν βαλει την τελευταια επισημη οπως ειπαμε δεν θα δουλευουν πολλες εφαρμογες ακομα και το paypal,google+!