Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εγω ειμαι με την 149.Εχω κανει root με kingoroot αλλα οταν κανει επανεκινηση μετα η σθσκευη δεν ειναι root.εχει τυχει σε κανεναν;

Εσύ πως ξέρεις ότι δεν είναι root? Το ελέγχεις με κάποιο app?

και σε εμένα στο 3χ το ιδιο κάνει με τις τελευταίες β150 και φαντάζομαι και με την 152.

Διαβασα στο xda που το κράζουν το kingo γιατί στέλνει προσωπικά δεδομένα κλπ.

Ισως η καλύτερη/έμπιστη μέθοδος για το 3c να είναι με το temporary recovery αλλα δεν ξέρω αν δουλεύει με 148 και 149.

Ρώτησα αν παίζει και για το 3χ και λένε οχι.

Εσύ πως ξέρεις ότι δεν είναι root? Το ελέγχεις με κάποιο app?

Ναι.κανω root.ελεγχω με root checker κ ειμαι root.Αν κανω επαννεκινηση στο κινητο,κανω ελεγχο παλι με root checker κ μου βγαζει οτι δεν ειμαι root

Πρέπει να σβησεις το αρχείο immutable.list κανε ένα search στο thread.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

για να βάλεις την sim πρέπει να βγάλεις πρώτα την μπαταρία ?

Ναι πρεπει να τη βγαλεις.

The day is my enemy, the night my friend

με αυτήν που έχεις όταν βγάζεις το usb όταν το είχες συνδέσει με τον υπολογιστή σου πετάει υπολείμματα οθονών εφαρμογών άσχετων που είναι εγκατεστημένες;

Δεν εχω προλαβει να τοδω αν και δεν πολυκαταλαβα τι εννοείς...

Δεν εχω προλαβει να τοδω αν και δεν πολυκαταλαβα τι εννοείς...

με την 4.10.16 όταν συνεδεα το κινητό με υπολογιστή ας πούμε με usb, όταν το έβγαζα πέταγε μια οθόνη της εφαρμογής κλήσεων, πατούσα πίσω, εμφάνιζε την εφαρμογή μηνυμάτων, πατούσα πίσω εμφάνιζε κάποιο μενού του browser opera! τώρα δεν το κάνει με το EMUI 3.0 αλλά όπως είπαμε έχει άλλα θέματα τώρα, σοβαρότερα

ΝΑ ρωτησω κατι, τελικα με EMUI 2.3 και με 4.10.16 μπορω να εχω 3g στην δευτερη κάρτα?

Ναι μπορεις ;)

Σε παρακαλω μπορεις να με πεις τον τροπο

Θα πας στην διαχειρηση καρτας σιμ στις ρυθμισεις και εκει θα επιλεξεις στο υπομενου "προεπιλ. δικτ. δεδ. κιν. τηλ. ποια καρτα θελεις, αυτοματως εχεις δεδομενα σε 3g στην καρτα που επελεξες.

Θα πας στην διαχειρηση καρτας σιμ στις ρυθμισεις και εκει θα επιλεξεις στο υπομενου "προεπιλ. δικτ. δεδ. κιν. τηλ. ποια καρτα θελεις, αυτοματως εχεις δεδομενα σε 3g στην καρτα που επελεξες.

Ωραιος!

Το σ/κ ειπα και εγω να βαλω την B256. Απο τις 70 εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες δεν παιζουν οι 3 (αλφα,ποις,βενζιναδικα).Παιζουν ομως οι χάρτες χωρις κολληματα. Το γραφικο περιβαλλον καλυτερο και πιο ομορφο με αρκετες βελτιωσεις σε εφαρμογες οπως τηλ, μυνηματα, ξυπνητηρι κ.α. Υπαρχουν ομως βασικα πραγματα που ειναι χειροτερα οπως το 3g only που παλι δεν υπαρχει πουθενα, η αλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο που γινεται με πατημενο το space (προτιμω το κουμπι en/el αν και γενικα το πληκτρολογιο βελτιωθηκε), ο ηχος απο το bluetooth αν και ειναι τερμα ισα που ακουγεται,οπως και οι ηχοι γενικοτερα και η ελευθερη μνημη μειωθηκε για το ιδιο παντα στησιμο. Επισης μου αρεσε πολυ και ο μετρητης ταχυτητας οπως και των υπολοιπων ΜΒ στις ειδοποιησεις.

Ωραιος!

Το σ/κ ειπα και εγω να βαλω την B256. Απο τις 70 εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες δεν παιζουν οι 3 (αλφα,ποις,βενζιναδικα).Παιζουν ομως οι χάρτες χωρις κολληματα. Το γραφικο περιβαλλον καλυτερο και πιο ομορφο με αρκετες βελτιωσεις σε εφαρμογες οπως τηλ, μυνηματα, ξυπνητηρι κ.α. Υπαρχουν ομως βασικα πραγματα που ειναι χειροτερα οπως το 3g only που παλι δεν υπαρχει πουθενα, η αλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο που γινεται με πατημενο το space (προτιμω το κουμπι en/el αν και γενικα το πληκτρολογιο βελτιωθηκε), ο ηχος απο το bluetooth αν και ειναι τερμα ισα που ακουγεται,οπως και οι ηχοι γενικοτερα και η ελευθερη μνημη μειωθηκε για το ιδιο παντα στησιμο. Επισης μου αρεσε πολυ και ο μετρητης ταχυτητας οπως και των υπολοιπων ΜΒ στις ειδοποιησεις.

μετρητής ταχύτητας και υπολοίπων mb που είναι αυτά;

ρυθμισεις->διαχειριση κινησης δεδομενων->ρυθμισεις πακετου->οριο δεδ./ημερομ.εναρξης - για την ταχυτητα τσεκαρουμε: η γραμμη καταστασης δειχνει πληροφο.. και η γραμμη καταστασης δειχνει την ταχυ.. edit και αμα τσεκαρεις και το "Υπενθυμιση ογκου δεδομενων κ.." θα σου εμφανιζει ποσα δεδομενα ξοδευτηκαω κατα τη διαρκεια που ηταν κλειστη η οθονη, πολυ καλο και αυτο, αλλα ειπαμε υπαρχουν ακομη θεματα.. Edited by yiwrgos

Ρωτηθηκε και πιο πανω, ρουτ στην 256 τελικα μπορουμε να κανουμε?

Καλήμερα εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα καμία αναβάθμιση και επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ με το Huawei PC suite, το έχω κάνει εγκατάσταση ξανά, πέρασα και πάλι τους drivers αλλά τίποτα, τι άλλο μπορώ να κάνω?

πηρα της γυναίκας μου το huawei ascend p7 απο σκρουτζ. μπορω να βαλω το messaging apk στο δικο μου? το δικο της υποστιριζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες στο σμσ

πηρα της γυναίκας μου το huawei ascend p7 απο σκρουτζ. μπορω να βαλω το messaging apk στο δικο μου? το δικο της υποστιριζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες στο σμσ

και το δικό μας υποστηρίζει

πως? εχω 4.10.16

με την 256 τελευταία beta/ stable(Ούτε η Huawei ξέρει τι είναι)

ξέρει κανείς να μου υποδείξει σε ποια ιστοσελίδα της Huawei έχει όλες τις beta roms? βασικά θέλω την πρώτη που βάλανε 3g στην δεύτερη σιμ αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν!

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

ξέρει κανείς να μου υποδείξει σε ποια ιστοσελίδα της Huawei έχει όλες τις beta roms? βασικά θέλω την πρώτη που βάλανε 3g στην δεύτερη σιμ αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν!

http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32

ειναι η 4.10.16

Καλημέρα, ένας φίλος μου μόλις παρέλαβε το honor 3c H30-U10 από minideal αλλά δεν αναγνωρίζει καμία κάρτα sim. Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει; Δοκίμασα διάφορες κάρτες αλλά καμιά δεν δουλεύει.