Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο εδω κατεβαζεις κατα την γνωμη μου την τελευταια beta emui 3.0 που ειναι ενα δυο βηματα πισω απο την σταθερη που θα βγαλουν.ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ επειδη ειναι μεγαλη αναβαθμιση!

Οταν λες ΟΛΑ??? Ποια ΟΛΑ?? Και πως μπορουμε να παρουμε backup παριν παθουμε το κακο??

τα πάντα θα χαθούν.λογαριασμοί, επαφές κλπ.στήσιμο από την αρχή θέλει

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τα πάντα θα χαθούν.λογαριασμοί, επαφές κλπ.στήσιμο από την αρχή θέλει

KAI OI EΠΑΦΕΣ????? ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ??? ΟΙ φωτο?? τα βιντεο??

""Nos Power""

Backup φίλε, backup. Κάνεις δεν πέθανε από την διαδικασία, μερικοί σώσανε και τις δουλειές τους έτσι :).

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Romanos το backup μεσω HiSuite??
φωτος κλπ εαν ειναι στην sd δεν χανονται.επαφες και ημερολογιο μεσω gmail τι πιο απλο?και μην ακουσω τιποτα για "και θα ξερει η google τις επαφες μου?" ιστοριες...

Χειροκίνητα, μέσω HiSuite όπως προτιμάς.

Offtopic mode on

Απλά τα έχω πάρει τελευταία με τα backup. Έρχονται πελάτες με 10 χρονών λαπτοπ επαγγελματικο, με χτυπημένο σκληρό και μισό backup δεν έχουν κάνει ποτέ.

Offtopic mode off

Κάντε άφοβα :)

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ρε παιδιά σε κάποια άλλη ROM (νομίζω) είχα βρεί την επιλογή για κρυπτογράφηση τηλεφώνου και κάρτας sd. Τώρα έχω φάει τα μενού και δεν μπορώ να το βρώ.. Εχω την εντύπωση οτι αφαιρέθηκε? ή εγω δεν το βρίσκω?

Εχω την 4.10.16

Ρε παιδιά σε κάποια άλλη ROM (νομίζω) είχα βρεί την επιλογή για κρυπτογράφηση τηλεφώνου και κάρτας sd. Τώρα έχω φάει τα μενού και δεν μπορώ να το βρώ.. Εχω την εντύπωση οτι αφαιρέθηκε? ή εγω δεν το βρίσκω?

Εχω την 4.10.16

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5659615#post5659615

Αυτό δουλεύει;

Δεκεμβριο δεν ειχε ανακοινωσει η huawei οτι θα μας ερθει η αναβαθμιση σε emui 3 που θα βασιζεται σε stable kitkat? Γνωριζει κανεις ποτε ακριβως?
The day is my enemy, the night my friend

Δεκεμβριο δεν ειχε ανακοινωσει η huawei οτι θα μας ερθει η αναβαθμιση σε emui 3 που θα βασιζεται σε stable kitkat? Γνωριζει κανεις ποτε ακριβως?

αναμενουμε απο μερα σε μερα...

Αν εννοείς αυτό εδώ:

"Κάπου είχα διαβάσει μία ερώτηση για κρυπτογράφηση ότι δεν έχει. Το βρήκα, είναι στο αρχεία-τοπικό-χρηματοκιβώτιο"

Δυστυχώς δεν έχει (ή δεν μπορώ να βρω) μενού "αρχεία".

Αν εννοείς αυτό εδώ:

"Κάπου είχα διαβάσει μία ερώτηση για κρυπτογράφηση ότι δεν έχει. Το βρήκα, είναι στο αρχεία-τοπικό-χρηματοκιβώτιο"

Δυστυχώς δεν έχει (ή δεν μπορώ να βρω) μενού "αρχεία".

Μέσα από την εφαρμογή Αρχεία (είναι της Huawei ο File Manager), πας στο tab Τοπικό και μετά χρηματοκιβώτιο και το ενεργοποιείς.

Μέσα από την εφαρμογή Αρχεία (είναι της Huawei ο File Manager), πας στο tab Τοπικό και μετά χρηματοκιβώτιο και το ενεργοποιείς.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Όντως άνοιξα την εφαρμογή αρχεία, tab τοπικό, αλλα εκεί έχει δύο εικονίδια μόνο. Ένα λέει εσωτερικός, και το άλλο κάρτα sd. Προφανώς οι αποθηκευτικοί χώροι.

Τέλος πάντων.. ίσως επειδή είναι διαφορετική έκδοση δεν το έχει στο Honor.

Κάτι άλλο.. Πήρα σήμερα και έβαλα άλλη μία sim, αλλα δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάζω όποτε θέλω την sim που θα κάνω κλήσεις. Μπορώ να αλλάζω τα data, αλλα όχι τις κλήσεις. Γίνεται να το κάνω αυτό?

Χαχα! Ακυρο! Ανακάλυψα στο playstore διάφορους sim managers! Θα τους δοκιμάσω!

Edited by samko

Τι έγινε ρε παιδιά; Μας ξέχασε η Huawei; αναβάθμιση δεν έχει;

15 ημέρες έχουν περάσει από την τελευταία ενημέρωση στην beta έκδοση, δεν νομίζω να σας ξέχασε. Υπομονή μάλλον ετοιμάζει καλύτερα την EMUI 3.0

15 ημέρες έχουν περάσει από την τελευταία ενημέρωση στην beta έκδοση, δεν νομίζω να σας ξέχασε. Υπομονή μάλλον ετοιμάζει καλύτερα την EMUI 3.0

ας το ελπίσουμε αυτό... γιατί τελευταία, ένα βάζει δυο βγάζει ;)

Καλησπερα παιδια μου ηρθε το τηλ κ εχει πανω 4.4.2 ROM.θελω να βαλω την B148.Πως θα την βαλω;Την κατεβασα,εβαλα τον φακελο dload στην εξωτερικη SD,εκλεισα το τηλ κ εκανα την μεθοδο των 3 κουμπιων.ξεκιναει η εγκατασταση κ καποια στιγμη βγαζει error.Πως μπορω να την περασω;

Καλησπερα παιδια μου ηρθε το τηλ κ εχει πανω 4.4.2 ROM.θελω να βαλω την B148.Πως θα την βαλω;Την κατεβασα,εβαλα τον φακελο dload στην εξωτερικη SD,εκλεισα το τηλ κ εκανα την μεθοδο των 3 κουμπιων.ξεκιναει η εγκατασταση κ καποια στιγμη βγαζει error.Πως μπορω να την περασω;

Μέσα στον φάκελο dload εσείς μόνο το αρχείο update.app?

δοκίμασε και με local update..

Δοκιμασε να ξανακατεβασεις το αρχειο με τη ρομ, ισως ειναι corrupted το αρχειο. Επισης, συνισταται να χρησιμοποιεις καλης ποιοτητας sd card και να την κανεις format fat32.

Μέσα στον φάκελο dload εσείς μόνο το αρχείο update.app?

δοκίμασε και με local update..

Μέσα στον φάκελο dload έχω μόνο το update.app ναι.Έχει σημασία που το τηλ είναι root?Μου έχει έρθει root αρισμένο,με την 4.4.2

Μέσα στον φάκελο dload έχω μόνο το update.app ναι.Έχει σημασία που το τηλ είναι root?Μου έχει έρθει root αρισμένο,με την 4.4.2

Αν την περασεις με clean install(μεθοδο με τα 3 κουμπια) δεν παιζει ρολο που εισαι root. Με local update θα εχεις θεμα. Τι error σου βγαζει?

Αν την περασεις με clean install(μεθοδο με τα 3 κουμπια) δεν παιζει ρολο που εισαι root. Με local update θα εχεις θεμα. Τι error σου βγαζει?

Το τηλ είναι φίλου κ δεν μπορώ να το ξανακάνω τώρα να δω το error.Όταν το ξαναδοκιμάσω θα γράψω κ το error να δούμε τι φταίει.Κ κάτι τελευταίο.Δεν είδα τι recovery έχει.Αν έχει custom recovery μήπως για αυτό δεν μου την περνάει?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί θες από 4.4.2 να πας σε β148? αν επιτρέπεται?

κάποιες εφαρμογές π.χ calendar πετάνε μερικές φορές το μύνημα "η εφαρμογή έχει σταματήσει.Κ μου το έβγαλε κ για τα settings μια φορά.Κ έχω διαβάσει κ από εδώ οτι είναι η τεέυταία official κ θα ήθελα να βάλω αυτή

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλω να ρωτήσω κ κάτι άλλο.Την unbrick rom που βρίσκεται στο πρώτο post,είναι η B110, σε ποιες περιπτώσεις την φλασάρουμε?

Edited by ntinos_g7