mylw_4 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 από μπαταρία? καλύτερα ή χειρότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 από μπαταρία? καλύτερα ή χειρότερα? Καλά μην περιμένεις διαφορές μεγάλης στην μπαταρία αυτό είναι και θέμα εφαρμογών.Αύριο με το που θα ξυπνήσω θα αρχίσω να το παρατηρώ από γεμάτη μπαταρία γιατί σήμερα έφαγα την μέρα και την μπαταρία ξανά περνώντας εφαρμογές γμτ ! Βασικά δύο πράγματα έχουν μείνει πλέον.το 3g στην δεύτερη σιμ και το ότι πολλές εφαρμογές δεν είναι συμβατές πλέον με την ρομ αυτή! 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και αναγνώριση οκ πλέον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Λοιπόν.... 1,,,έφτιαξε επιτέλους η αναγνώριση! 2,,,ΔΕΝ έφτιαξε το περίεργο γεγονός ότι πολλές εφαρμογές φαίνονται μη συμβατές με το κινητό μας πλέον! 3,,,Ξανά χάθηκαν όλα τα δεδομένα! Άντε πάλι στήσιμο! 4,,, ΔΕΝ έχει 3g η δεύτερη σιμ πάλι! Αλλάζει τα δεδομένα αλλά μόνο 2g.Η τουλάχιστον έτσι δείχνει το εικονίδιο! EDIT φύγανε και τα κινέζικα από τον dialer οταν λες εφτιαξε η αναγνωριση εννοεις προφανως οτι ειτε με το +30 ειτε χωρις θα εχω κανονικη αναγνωριση και στην βοντα και στην κοτε. τωρα για τις εφαρμογες να υποθεσω οτι ειναι θεμα εφαρμογων? (αν και δεν νομιζω) Huawei's dual-SIM Honor 3C heads to Europe, available for pre-order today at just £110 http://www.androidcentral.com/huawei-announces-dual-sim-honor-3c-europe-available-pre-order-today αυτο ειναι πολυ καλο νεο, περιμενουμε λοιπον πληρη ευρωπαικη εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 οταν λες εφτιαξε η αναγνωριση εννοεις προφανως οτι ειτε με το +30 ειτε χωρις θα εχω κανονικη αναγνωριση και στην βοντα και στην κοτε. τωρα για τις εφαρμογες να υποθεσω οτι ειναι θεμα εφαρμογων? (αν και δεν νομιζω) ναι ειτε με 30 η χωρις ολα οκ!επιτελους αυτο με τις εφαρμογες αφου δουλευαν με το κινητο μας και τωρα δεν δουλευουν νομιζω ειναι θεμα της ρομ.οι εφαρμογες ειναι φτιαγμενες να παιζουν σε πολλες μαρκες τηλεφωνων.στανταρντ εχουν τον κωδικα του android οχι της huawei πχ.καποια βλακ εια εχουν κανει στην huawei.ελπιζω να λυθει γιατι ειναι το πιο σοβαρο -κατ εμε- προβλημα πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Huawei's dual-SIM Honor 3C heads to Europe, available for pre-order today at just £110 http://www.androidcentral.com/huawei-announces-dual-sim-honor-3c-europe-available-pre-order-today Αναρωτιέμαι ποιο μοντέλο θα είναι (με 1Gb ram...), δίκαρτο και με EMUI 2.0... πάντως όχι το κινέζικο H30-T00 Πάνε με οικονομική λύση για να μπούνε στην αγορά "low" budget φαντάζομαι Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Αναρωτιέμαι ποιο μοντέλο θα είναι (με 1Gb ram...), δίκαρτο και με EMUI 2.0... πάντως όχι το κινέζικο H30-T00 Πάνε με οικονομική λύση για να μπούνε στην αγορά "low" budget φαντάζομαι κάπου διάβασα οτι θα είναι το huawei honor 3c 4G me 1GB RAM δίκαρτο.Στα 170$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Τελικά μετά από μία μέρα χρήσης πάλι έπεσε η ραμ στα ίδια επίπεδα με πριν.ελεύθερα 350 με 400... Μιλάω με την πραγματική ένδειξη του cooltool όχι αυτήν που λέει ο ενσωματωμένος task manager του κινητού που πάντα δείχνει 200-300 παραπάνω Παρεμπιπτόντως έβγαλαν από την emui 3.0 το συνολικό ποσό ραμ που είναι ελεύθερη! Μόνο ανά εφαρμογή δείχνουν τι τρώει η καθεμιά. Edited November 21, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Τελικά μετά από μία μέρα χρήσης πάλι έπεσε η ραμ στα ίδια επίπεδα με πριν.ελεύθερα 350 με 400... Μιλάω με την πραγματική ένδειξη του cooltool όχι αυτήν που λέει ο ενσωματωμένος task manager του κινητού που πάντα δείχνει 200-300 παραπάνω Παρεμπιπτόντως έβγαλαν από την emui 3.0 το συνολικό ποσό ραμ που είναι ελεύθερη! Μόνο ανά εφαρμογή δείχνουν τι τρώει η καθεμιά. Με tapatalk σε επεξεργασία δεν μπαίνει φωτο γι'αυτό κάνω παράθεση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Τελικά δεν κρατήθηκα (έσπασα ρεκόρ τόσες μέρες να μην έχω κάνει αναβάθμιση και να είμαι με την EMUI 2.3) και την πέρασα χθες βράδυ. μέχρι τώρα δεν βλεπω κατι ιδιαίτερο, εμφανισιακά άλλαξαν κάποια πράγματα, κάποιες εφαρμογές (Vodafone, Alphabank κ.α) όπως είπατε δεν μπορούν να εγκατασταθούν :down: , χρώμα στις σιμ δεν μπορούμε να αλλάξουμε και φυσικά δεν έχει 3g στην δεύτερη σιμ, πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ελπίζω στην τελική εκδοσή (αν όχι νωρίτερα) να τα έχουν διορθώσει τα προβλήματα αυτά και όποια άλλα δεν ανακάλυψα ακόμα. όσο τώρα για την ραμ και την μπαταρία δεν μπορώ να πω κάτι γιατί μέχρι τώρα (για να το ξαναστησω) έχω 3 ώρες οθόνη, άρα θα έχω άποψη από αύριο το βράδυ που θα "πέσω" σε νορμάλ χρήση. Και ξαφνικά πάω να κατεβάσω κανένα νέο θέμα (και έχει και κάποια πολύ όμορφα) αλλά δεν... ζητάει Huawei Id.... που στην Ελλάδα δεν υπάρχει, τι έγινε ρε παιδιά? έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή κάνω κάτι λάθος εγώ? Edited November 21, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τελικά δεν κρατήθηκα (έσπασα ρεκόρ τόσες μέρες να μην έχω κάνει αναβάθμιση και να είμαι με την EMUI 2.3) και την πέρασα χθες βράδυ. μέχρι τώρα δεν βλεπω κατι ιδιαίτερο, εμφανισιακά άλλαξαν κάποια πράγματα, κάποιες εφαρμογές (Vodafone, Alphabank κ.α) όπως είπατε δεν μπορούν να εγκατασταθούν :down: , χρώμα στις σιμ δεν μπορούμε να αλλάξουμε και φυσικά δεν έχει 3g στην δεύτερη σιμ, πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ελπίζω στην τελική εκδοσή (αν όχι νωρίτερα) να τα έχουν διορθώσει τα προβλήματα αυτά και όποια άλλα δεν ανακάλυψα ακόμα. όσο τώρα για την ραμ και την μπαταρία δεν μπορώ να πω κάτι γιατί μέχρι τώρα (για να το ξαναστησω) έχω 3 ώρες οθόνη, άρα θα έχω άποψη από αύριο το βράδυ που θα "πέσω" σε νορμάλ χρήση. Και ξαφνικά πάω να κατεβάσω κανένα νέο θέμα (και έχει και κάποια πολύ όμορφα) αλλά δεν... ζητάει Huawei Id.... που στην Ελλάδα δεν υπάρχει, τι έγινε ρε παιδιά? έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή κάνω κάτι λάθος εγώ? με την emui 3.0 θελει id απο οτι ειδα αλλα δεν με νοιαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Από που κατεβάσατε θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 καλησπερα παιδια, χρειαζομαι τη βοηθεια σας για λογαριασμο μιας φιλης που εχει παρει το τηλεφωνο απο το to2c. ειναι λιγος καιρος τωρα που δεν μπορει να μιλησει στο τηλεφωνο,σε κανονικη τηλεφωνικη κληση,επειδη αρχιζει να δονειται και διακοπτεται η συνομιλια. εχει συμβει σε καποιον;υπαρχει καποια λυση; παρακολουθω το θεμα σχεδον απο την αρχη ,αλλα δεν θυμαμαι κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 καλησπερα παιδια, χρειαζομαι τη βοηθεια σας για λογαριασμο μιας φιλης που εχει παρει το τηλεφωνο απο το to2c. ειναι λιγος καιρος τωρα που δεν μπορει να μιλησει στο τηλεφωνο,σε κανονικη τηλεφωνικη κληση,επειδη αρχιζει να δονειται και διακοπτεται η συνομιλια. εχει συμβει σε καποιον;υπαρχει καποια λυση; παρακολουθω το θεμα σχεδον απο την αρχη ,αλλα δεν θυμαμαι κατι τετοιο... φταιει η ρομ του to2c.πρεπει να περασει την τελευταια-καλυτερα -επισημη 148 να φτιαξουν ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 καλησπερα παιδια, χρειαζομαι τη βοηθεια σας για λογαριασμο μιας φιλης που εχει παρει το τηλεφωνο απο το to2c. ειναι λιγος καιρος τωρα που δεν μπορει να μιλησει στο τηλεφωνο,σε κανονικη τηλεφωνικη κληση,επειδη αρχιζει να δονειται και διακοπτεται η συνομιλια. εχει συμβει σε καποιον;υπαρχει καποια λυση; παρακολουθω το θεμα σχεδον απο την αρχη ,αλλα δεν θυμαμαι κατι τετοιο... Ποια rom εχει? Αν εχει τη multilalguage του καταστηματος, το προβλημα αυτο εχει παρουσιαστει και σε αλλους στο παρελθον. Αν οντως εχει αυτη τη rom, εχει κατα τη γνωμη μου τις εξης επιλογες: 1. Κανει επαναφορα ρυθμισεων μηπως λυθει το προβλημα, 2. Αλλαζει rom και βαζει official rom. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 φταιει η ρομ του to2c.πρεπει να περασει την τελευταια-καλυτερα -επισημη 148 να φτιαξουν ολα! ...ωραια.αυτο πως το κανει?χρειαζεται recovery ,φλασαρισμα κλπ?μεσω ota δε νομιζω να γινεται.. λιγακι δυσκολο να τα κανει αυτα μονη της και εγω ειμαι μακρια:) @zananiro τη multi πρεπει να εχει γιατι το τηλεφωνο ειναι στα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 ...ωραια.αυτο πως το κανει?χρειαζεται recovery ,φλασαρισμα κλπ?μεσω ota δε νομιζω να γινεται.. λιγακι δυσκολο να τα κανει αυτα μονη της και εγω ειμαι μακρια:) @zananiro τη multi πρεπει να εχει γιατι το τηλεφωνο ειναι στα ελληνικα. http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32 απο εδω κατεβαζεις κατα την γνωμη μου την τελευταια beta emui 3.0 που ειναι ενα δυο βηματα πισω απο την σταθερη που θα βγαλουν.ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑεπειδη ειναι μεγαλη αναβαθμιση! 1//ξεζιπαρει το αρχειο που θα κατεβει 2//τον φακελο dload που μεσα εχει ενα αρχειο update.app ΜΟΝΟ,ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΧΥΜΑ στην καρταμνημης και μετα απο το μενου ενημερωση λογισμικου κανει local update και ολα γινονται αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 οκ @ilka71. καταλαβα τι πρεπει να γινει.το θεμα ειναι οτι η κοπελα,οπως καταλαβαινεις,αποκλειεται να το κανει μονη της. το σημαντικο ειναι να της πω να βαλει μια ρομ που να ειναι σταθερη και να μη δημιουργει προβληματα,γιατι δεν μπορει να τα λυσει. εσεις που εχετε το τηλεφωνο και εχετε δοκιμασει διαφορες ρομ εχετε να προτεινεται καποια που να ειναι απροβληματιστη οσο γινεται? η χρηση που κανει στο τηλεφωνο ειναι εντελως απλη,δλδ ,τηλεφωνικες κλησεις,σκαιπ και βαιμπερ.δεν ειναι αναγκη να ειναι η πιο updated rom,αλλα να ειναι σταθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Γνώμη μου καλύτερα να κάνει update με την μέθοδο των 3 κουμπιών αφού πρώτα πάρει backup την εσωτερική μνήμη του κινητού. Από το zip. Το dload στην sd card απενεργοποίηση του κινητού και πάτημα του power on volume + και volume - μέχρι να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Προτείνω την B148 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 και αυτο μπορει να γινει @Romanos.ευχαριστω.. το θεμα ειναι να βρουμε και μια ρομ οσο πιο απροβληματιστη και σταθερη γινεται που να δουλευει out of the box,γιατι η κοπελα δεν ξερει να κανει τπτ στο κινητο απο fix κλπ. το βραδυ που θα μιλησω μαζι της θα γραψω πιο μοντελο εχει ακριβως και την εκδοση της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Πιστεύω ότι είναι καλύτερο γιατί στην ουσία κάνει κάτι σαν format. Για ρομ 2 που έστησα την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα την b148 και κανείς δεν μου είπε τιποτα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Πιστεύω ότι είναι καλύτερο γιατί στην ουσία κάνει κάτι σαν format. Για ρομ 2 που έστησα την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα την b148 και κανείς δεν μου είπε τιποτα. καταλαβα @Romanos. εχουμε καποιο link για τη ρομ αυτη? κανει μηπως και την καμερα στα 8mpx? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Στο emui.com το μοντέλο H30-u10 και ναι την κάνει 8mpx Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Θα συμφωνησω με τον Romanos. Να βαλει την Β148 η οποια ειναι η τελευταια stable official, απροβληματιστη και εχει και ελληνικα κανονικα. Η καμερα κανονικα 8mpx. Να προσεξεις να κατεβασεις rom για το δικο μας το μοντελο. Edited November 22, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockass14 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αυτό παιδιά είναι αυθεντικό; http://www.aliexpress.com/item/Huawei-3C-phone-Smart-Mobile-Cell-Phone-Dual-Sim-MTK6589-MTK6592-1-9GHz-Octa-core-13MP/2018649423.html Γράφει 13άρα κάμερα και 2800 μπαταρία. 8άρα κάμερα και 2300 μπαταρία δεν έχει; Ή έχει βγει καινούρια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια. θα κοιταξω να σιγουρευτω οτι εχει αυτο το μοντελο η κοπελα και να προχωρησουμε τις διαδικασιες που χρειαζονται. θα ποσταρω μολις εχω νεα και για τις οδηγιες σας,μιας και οπως καταλαβαινετε θα πρεπει μετα εγω να τα πω σε αλλο ατομο που θα κανει τη διαδικασια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts