Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μου πει από πού μπορώ να κατεβάσω ένα αξιόπιστο αντίγραφο του αρχείου recovery.img για το μοντέλο Honor 3c που έχουμε στην Ελλάδα;

Έχω βρει διάφορα αλλά δεν μπορώ από την περιγραφή τους να είμαι σίγουρος ότι είναι τα κατάλληλα.

Edit: Άκυρο τελικά, RTF1st page!

Edited by karatzes

beta ειναι και αυτη?

μου κανει εντυπωση που δεν εχει βγει ΟΤΑ ακομα.

την περναω πανω απο την προηγουμενη beta kitkat.για να δουμε φτιαξανε την αναγνωριση

πετυχε η αναβαθμιση...

ΕΚΑΝΕ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Edited by ilka71

beta ειναι και αυτη?

μου κανει εντυπωση που δεν εχει βγει ΟΤΑ ακομα.

την περναω πανω απο την προηγουμενη beta kitkat.για να δουμε φτιαξανε την αναγνωριση

πετυχε η αναβαθμιση...

ΕΚΑΝΕ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ναι είναι beta.

Στο update log, (έστω και με google μετάφραση) αναφέρεται ότι:

"...is a large baseline upgrade, we will use double clear upgrade, users will be cleared data before upgrading please make a backup of important data and applications".

Με δύο λόγια δεν μένει τίποτα.

ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΜΕΙΟΝ που βρηκα ειναι οτι το 3g πλεον ειναι μονο απο την ΠΡΩΤΗ ΣΙΜ!!!μου εφαγε χρηματα απο την κοσμοτε πρωτη σιμ γιατι δεν ειδα οτι τα δεδομενα ΔΕΝ πανε ΣΤΗΝ 2Η ΣΙΜ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!

ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΚΟΜΑ!!!!

ΔΕΝ μπαινει με τιποτα προεπιλογη αλλος launcher!!

Edited by ilka71

ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΜΕΙΟΝ που βρηκα ειναι οτι το 3g πλεον ειναι μονο απο την ΠΡΩΤΗ ΣΙΜ!!!μου εφαγε χρηματα απο την κοσμοτε πρωτη σιμ γιατι δεν ειδα οτι τα δεδομενα ΔΕΝ πανε ΣΤΗΝ 2Η ΣΙΜ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!

Για τον άλλο launcher περνά από το topic του honor 6 να διαβάσεις.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Δλδ για να καταλαβω, αναβαθμιση σε EMUI 3.0 γινεται μονο με φορματ? :(

Δλδ για να καταλαβω, αναβαθμιση σε EMUI 3.0 γινεται μονο με φορματ? :(

Ναι στο Honor 6 δεν έγινε έτσι πάντως. :happy:

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ναι στο Honor 6 δεν έγινε έτσι πάντως. :happy:

οποτε μηπως να περιμενουμε να την δωσουνε ΟΤΑ? στο 6 την δωσανε ΟΤΑ?

οποτε μηπως να περιμενουμε να την δωσουνε ΟΤΑ? στο 6 την δωσανε ΟΤΑ?

Ναι.

10 χαρακτήρες/

Έλεος μετά την αναβάθμιση ή εφαρμογή digical λέει δεν είναι συμβατή με την συσκευή σας!

Η αναγνώριση πάλι δεν λειτουργεί, τουλάχιστον όπως είπε ο romanos βρήκα πως μπαίνει προεπιλογή άλλος launcher!

Αλλά ότι ξανά αφαίρεσαν το 3g από την δεύτερη σιμ είναι απαράδεκτο!

Edited by ilka71

Έλεος μετά την αναβάθμιση ή εφαρμογή digical λέει δεν είναι συμβατή με την συσκευή σας!

Η αναγνώριση πάλι δεν λειτουργεί, τουλάχιστον όπως είπε ο romanos βρήκα πως μπαίνει προεπιλογή άλλος launcher!

Αλλά ότι ξανά αφαίρεσαν το 3g από την δεύτερη σιμ είναι απαράδεκτο!

ΟΥΤΕ η εφαρμογή κοσμοτε είναι συμβατή πλέον!

ΟΥΤΕ η εφαρμογή της alpha bank συμβατή!

Edited by ilka71

...V100R001CHNC00B246SP02.zip...

Το ότι είναι για την κινέζικη έκδοση του κινητού δεν παίζει κάποιο ρόλο;

Μια επιπλέον ερώτηση που εύχομαι να μην είναι χαζή, αλλά είμαι άσχετος με το θέμα:

Μέσα στο φάκελο USB Update υπάρχει το αρχείο MT6582_Android_scatter.txt. Το αρχείο αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτόνομα στο Flashtools για να φλασάρω στο κινητό μου το CWM recovery (προσπαθώ να το κάνω χωρίς root); Δεν έγω καταφέρει να βρω κάποιο λειτουργικό τρόπο να δημιουργήσω δικό μου scatter αρχείο.

Gloves mode υπάρχει?

Gloves mode υπάρχει?

σιγά μην το ξανά βάζανε...εδώ κάποια βασικά πράγματα τα κάνουν χειρότερα! με βλέπω μόλις βγει η σταθερή κιτκατ εάν δεν διορθωθούν θα βάλω την 4.2.2 που είναι μια χαρά! σιγά την κιτκατ.ίσα ίσα αυτός ο περιορισμός με την κάρτα μνήμης και που ΔΕΝ δουλεύουν οι εφαρμογές που μπλοκάρουν μηνύματα μου αρκει για να μην την θέλω

μου κανει φοβερη εντυπωση που αφαιρεσαν το 3g απο την δευτερη σιμ!ηταν πολυ χρησιμο!

Edited by ilka71

σιγά μην το ξανά βάζανε...εδώ κάποια βασικά πράγματα τα κάνουν χειρότερα! με βλέπω μόλις βγει η σταθερή κιτκατ εάν δεν διορθωθούν θα βάλω την 4.2.2 που είναι μια χαρά! σιγά την κιτκατ.ίσα ίσα αυτός ο περιορισμός με την κάρτα μνήμης και που ΔΕΝ δουλεύουν οι εφαρμογές που μπλοκάρουν μηνύματα μου αρκει για να μην την θέλω

μου κανει φοβερη εντυπωση που αφαιρεσαν το 3g απο την δευτερη σιμ!ηταν πολυ χρησιμο!

και κάτι θετικό από την αναβάθμιση.η ΜΑΜΑ εφαρμογή μηνυμάτων υποστηρίζει 160 χαρακτήρες! !

ανακεφαλαιώνοντας

θετικά,,,,

--160 χαρακτήρες στα μηνύματα

τίποτε άλλο...

αρνητικά,,,,

--παρά πολλές εφαρμογές μη συμβατές

--αναγνώριση συν 30 γιοκ

--δεν λειτουργεί το κόλπο για μόνιμο 3g

--ΔΕΝ έχει 3g η δεύτερη σιμ ενώ υπάρχει επιλογή για δεδομένα στην δεύτερη σιμ!

--όλα τα λινκ ανοίγουν με τον μαμά browser! ΌΛΑ για όλες τις εφαρμογές! λινκ πχ για να ανοίξω με YouTube ανοίγουν με τον μαμά browser!(απενεργοποιησα τον μαμά και τώρα οκ ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να ανοίξει τα λινκ ευτυχώς)

---ανά λίγα δευτερόλεπτα που παίζει ένα βίντεο ακούγονται παράσιτα!

μάλλον tragic η .....υποβάθμιση...προς το παρόν

Edited by ilka71

https://www.facebook.com/HonorEurope/photos/a.1619543621606387.1073741828.1613065612254188/1623554154538667/?type=1&reply_comment_id=1625934270967322&total_comments=2

17/11 το Honor 3C στην Ευρώπη. Λογικά θα ακολουθήσει τα ίδια βήματα με το Honor 6.

-------------------------

Όσοι έχετε την 3.0 και είστε root μπορείτε να κάνετε extract την εφαρμογή των SMS? Και να την ανεβάσετε κάπου?

Edited by Romanos

ξέρει κανένας στην EMUI 3.0 όταν καλώ βγαίνει αυτό το κινέζικο που εάν το πατήσω βγαίνουν πιο πολλά κινέζικα!. κάτι ρωτάει γιατί έχει ερωτηματικό.

αν διαβάζουν και αυτοί που πήραν το honor 6 μήπως τους το βγάζει κι εκεί;

ξέρει κανένας στην EMUI 3.0 όταν καλώ βγαίνει αυτό το κινέζικο που εάν το πατήσω βγαίνουν πιο πολλά κινέζικα!. κάτι ρωτάει γιατί έχει ερωτηματικό.

αν διαβάζουν και αυτοί που πήραν το honor 6 μήπως τους το βγάζει κι εκεί;

Όχι αυτό δεν υπάρχει, λογικά με το επόμενο update θα φτιαχτούν αρκετά πράγματα.

μακάρι γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πάνω από δέκα εφαρμογές που είχα μου τις βγάζει μη συμβατές με το κινητό μου πλέον!

μακάρι γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πάνω από δέκα εφαρμογές που είχα μου τις βγάζει μη συμβατές με το κινητό μου πλέον!

Δεν μας αναφέρεις και τις εφαρμογές, να ξέρουμε αν είναι λόγος για αποφυγή αναβάθμισης?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1