Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι ν' απορείς...

Να γίνει η kitkat fully optimised για το hardware του 3C και την καθυστέρηση που αυτό προϋποθέτει το καταλαβαίνω (παρ' όλο που οι dev ROMs των τελευταίων μηνών δίνουν την αίσθηση ότι είναι near production ready).

Γιατί όμως δεν ενσωματώνουν από τώρα EMUI 3 στις dev ROMs του 3C? Λιγότερη δουλειά για το Δεκέμβριο.

Τα honor 3c 4g, honor 6 και το επερχόμενο honor 4x μήπως δεν είναι όλα με kitkat + EMUI 3?

Το 4G άμα δεν κάνω τραγικό λάθος είναι ακόμα με την 2.3, το Honor 6 επίσημα την πήρε στις 31/10 το Honor 4X δεν γνωρίζω. Υπομονή παιδιά η εταιρία έχει κάνει ένα πλάνο και φαίνεται να τηρεί τις υποσχέσεις της.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι ν' απορείς...

Να γίνει η kitkat fully optimised για το hardware του 3C και την καθυστέρηση που αυτό προϋποθέτει το καταλαβαίνω (παρ' όλο που οι dev ROMs των τελευταίων μηνών δίνουν την αίσθηση ότι είναι near production ready).

Γιατί όμως δεν ενσωματώνουν από τώρα EMUI 3 στις dev ROMs του 3C? Λιγότερη δουλειά για το Δεκέμβριο.

Τα honor 3c 4g, honor 6 και το επερχόμενο honor 4x μήπως δεν είναι όλα με kitkat + EMUI 3?

Το 3v 4g τρεχει την 2.3, το Honor 6 οταν πηρε την 3.0 δοκιμαστικα ειχε πολλα θεματα με drain στην μπαταρια... μαλλον (οσο και αν το θελω ... χθες) ειναι καλυτερα να περιμενουμε.

Το 3v 4g τρεχει την 2.3, το Honor 6 οταν πηρε την 3.0 δοκιμαστικα ειχε πολλα θεματα με drain στην μπαταρια... μαλλον (οσο και αν το θελω ... χθες) ειναι καλυτερα να περιμενουμε.

FYR το πρόβλημα του drain συμμαζεύτηκε αρκετά, αν και πότε δεν αποτέλεσε για μένα προσωπικά, μεγάλο πρόβλημα. Σύντομα άμα κοιτάξετε στο κινέζικο forum, θα βγει και κάποια leaked version για την EMUI 3.0, για το Honor 3C.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Υποψιάζομαι πάντως, ότι ο λόγος που δεν έχουν δώσει ακόμα stable kitkat για το δικό μας 3C, είναι γιατί σκοπεύουν να τη δώσουν πακέτο με EMUI 3 (και μάλλον η EMUI 3 έχει ακόμα θέματα).

πολυ πιθανο να αργει για να μας δωσουν και την 3.0 μαζι :)

καλησπερα ειμαι ολοκαινουριος στοsite θελω την πολυτιμη βοηθεια σας,λοιπον:θελω να μαθω αν αυτο το honor 3c ειναι γνησιο η μουφα.http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-3C-Smart-Mobile-Cell-Phone-Dual-Sim-MTK6589-MTK6592-1-9GHz-Octa-core-13MP/1969746839.html ευχαριστω:)

καλησπερα ειμαι ολοκαινουριος στοsite θελω την πολυτιμη βοηθεια σας,λοιπον:θελω να μαθω αν αυτο το honor 3c ειναι γνησιο η μουφα.http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-3C-Smart-Mobile-Cell-Phone-Dual-Sim-MTK6589-MTK6592-1-9GHz-Octa-core-13MP/1969746839.html ευχαριστω:)

Καλος ηλθες :)

Ειναι μουφα.

Θα ελεγα να κανεις αγορα απο καποιο απο τα καταστηματα που εχουν εκπροσωπους εδω στο myphone http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το Huawei Honor 3C-U10 βγαίνει με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα, δεν είναι εκεί για να πιάνουν χώρο αλλά για να ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε. Το γράφω για τους μελλοντικούς αγοραστές ώστε να προσέξουν. Μην προτιμάται το Aliexpress κυκλοφορούν περισσότερα fake από όσα έχει πουλήσει η Hauwei original :lol:!, κοιτάξτε προς τα καταστήματα που υπάρχουν και εκπροσωπούνται στο forum.

γίνεται να αλλάξω το χρώμα της κάθε σιμ; τώρα ας πούμε, είναι ανάποδα.πράσινο της wind και μπλε της κοσμοτε.

σε εσάς με δύο σιμ σας έχει τα χρήματα τα ίδια με μένα η πχ στης βοντα έχει κόκκινο;

Edited by ilka71

Παιδιά σήμερα το πρωί στον καιρό εκεί που γράφει την τρέχουσα τοποθεσία, (κάτω από την ώρα) μου βγάζει την πόλη στα κινέζικα, ενώ μέχρι χθές έγραφε Piraeus. Δεν έχω μετακινηθεί για να δώ αν το κάνει και σε άλλες περιοχές. Με επαναφορά του καιρού το γράφει Piraeus αλλά μόλις συγχρονίζει το γράφει πάλι Κινέζικα. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο ή κάποιος να γνωρίζει τι φταίει; Edited by tasoseat

Και εμενα στην τρεχουσα τοποθεσια γραφει κατι κινεζικα. Εχω την Β148.
The day is my enemy, the night my friend

Και εμενα στην τρεχουσα τοποθεσια γραφει κατι κινεζικα. Εχω την Β148.

Εμένα το παρουσίασε σήμερα το πρωί. Εσένα έτσι το έβγαζε από πρίν ή τώρα το παρουσίασε; Εγώ έχω την 4.10.16

Σημειωτέο ότι τα Κινέζικα αυτά στη μετάφραση που βάζω σημαίνει Πειραιάς.

Edited by tasoseat

Τωρα το παρουσιασε. Λογικα θα ειναι περιστασιακο, αυτο θελω να ελπιζω τουλαχιστον.

Τωρα το παρουσιασε. Λογικα θα ειναι περιστασιακο, αυτο θελω να ελπιζω τουλαχιστον.

Ποια περιοχή σου βγάζει σε Κινέζικα, γιατί εμένα μόνο τον Πειραιά, τις άλλες τις δείχνει OK

Ποια περιοχή σου βγάζει σε Κινέζικα, γιατί εμένα μόνο τον Πειραιά, τις άλλες τις δείχνει OK

Τωρα που εκανα ανανεωση τον καιρο επανηλθε, γραφει κανονικα την περιοχη. Σημερα μετακινηθηκα σε πολλες περιοχες εχοντας ανοικτα τα mobile data και δεν παρατηρησα ποτε αλλαξε σε κινεζικα, περασα παντως και απο Πειραια. Ισως Αθηνα κεντρο ή Γλυφαδα γιατι σε αυτες τις περιοχες ανοιξα και το gps σε καποια φαση και μπορει να εκανε ανανεωση, αλλα δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.

Edited by zananiro

μεγάλη αλλαγή στο Music μετά το update που έκανα από το app store. καμια σχεση με το πριν. σκεφτειτε το καλά πριν το κανετε

μεγάλη αλλαγή στο Music μετά το update που έκανα από το app store. καμια σχεση με το πριν. σκεφτειτε το καλά πριν το κανετε

δεν μπορεσα να καταλαβω τι δεν σου αρεσε, τι ειναι αυτο που ειναι τοσο διαφορετικο, εγω την εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν ειδα κατι το συνταρακτικο....

δεν είναι ότι δεν μου άρεσε απλά πλέον δινει μεγαλύτερη έμφαση σε χρήστες με huawei id, επίσης στο online music και search μου βγάζει όλα τους κινέζους καλλιτέχνες πρωτους (εκτός και αν αλλάζει αυτό κάπως)

Δλδ γραφεις εναν Ελληνα ή ξενο καλλιτεχνη και σου βγαζει πρωτα ασχετους Κινεζους?

εγω που δοκιμασα μου βγαζει κανονικα αυτο που ψαχνω, εκτος και αν εννοεις οτι με το που πας στην καρτελα αναζητηση σου βγαζει κινεζικα... αν ειναι αυτο ... μικρο το κακο ;)

καλησπερα σε ολους,λοιπον...ειμαι κατοχος ενος honor 3c 2G ram 4.4.2 kit kat εδω κ ενα μηνα κ μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το τηλ,τουλαχιστον για αυτα που ζηταω........ΑΛΛΑ,εδω κ 2 εβδομαδες,ξαφνικα,εκει που ηταν root (ετσι το ζητησα κ μου το στειλαν) ξε ρουταριστηκε!!!! θα μου πειτε πως εγινε αυτο? ελα ντε,δεν ξερω....ετσι απλα...δεν πειραξα τπτ κ αυτο ειναι το παραπονο μου.....τελος παντων.....ξεκινησα λοιπον να διαβαζω τα tutorials απο xda,carbontesla,myphone πως μπορω να το ρουταρω ξανα.....τι vroot τι framaroot,τι φραπεroot δεν εγινε τπτ....κ ετσι ξεκινησε η περιπλανηση στο να περασω recovery με flashtool για να περασω rom.....ουτε αυτο δεν το καταφερε το αναθεματισμενο κ περα απο αυτο κολλαει στο logo οταν παταω power & vol. up.....εδωσα κ πηρα 10 μερες διαβασμα καθε απογευμα στο net κ απο εκει που δεν ηξερα τπτ εμαθα σχεδον τα παντα για τα MTK 6582...........ΠΛΕΟΝ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ Κ ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.....δεν μπορω να το συνεφερω....οποιος μπορει ας με βοηθησει.....ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ.....:( Edited by thimios82
προσθετα στοιχεια