lambros69 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 και εγώ τα ίδια, κιτκατ,1σιμ βοντα 2σιμ whatsup sim2 γκρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 και εγώ τα ίδια, κιτκατ,1σιμ βοντα 2σιμ whatsup sim2 γκρι όταν είχα βονταφον και whatsup την βονταφον στην δεύτερη και κοσμοτε στην πρώτη δούλευε καλά! άλλαξε τες θέση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masonas Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 γεια χαρα παιδια.θα ηθελα μια μικρη εως μεγαλη βοηθεια γιατι θελω να παρω το huawei honor 3c αλλα μου κανει εντυπωση οτι στο merimobiles βρηκα το κινητο με 2 τιμές.η μια 183 και η αλλη 170.Οκ το 183 ειναι αυτο http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c-lte-4g-5-inch-2gb-ram-16gb-rom-smartphone_p/meri10209.htm#reviews και εχει αλλο cpu και ειναι και 4G και το 170 ειναι αυτο http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c_p/meri10254.htm και εχει αλλη cpu αυτο που δεν μπορω ν ακαταλαβω ειναι γιατι το 170αρι δεν εχει ελληνικα(το γραφει ο πωλητης στις ερωτοαπαντησεις των αγοραστων) ενω το ιδιο κινητο εδω http://www.pandawill.com/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-50-inch-hd-ogs-screen-50mp-front-camera-2300mah-p84621.html γραφει οτι εχει ελληνικα και εχει και διαφορετικη τιμη τελειως!! και τι διαολο ειναι αυτο το morelocale 2 με το οποιο ισως να μπορουν να μπουνε ελληνικα στο κινητο. γιατι λοιπον 170 στο merimobiles και οχι ελληνικα και 193 στο pandawill με ελληνικα?δλδ παιζει τοσο πολυ η τιμη επειδη ο ενας λογικα το στελνει με rom που δεν υποστηριζει ελληνικα και ο αλλος με rom που υποστηριζει? αξιζει το 170άρι αφου εχω φιλο που εχει την ελληνικη rom και μπορει να μου την περασει αν τελικα παρω το κινητο? ευχαριστω πολυ καμια βοηθεια απο κανεναν γνωστη του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καμια βοηθεια απο κανεναν γνωστη του κινητου? παρε το απο το vickmall και ελληνικα θα εχει και κιτ κατ και οτι θες,ασε τα αλλα χαζοκαταστηματα,ειδικα το pandawill. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 όσοι έχετε την 148 που λέτε ότι έφτιαξε η αναγνώριση, όταν πάτε να καλέσετε μια επαφή πληκτρολογωντας ΜΈΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ τον αριθμό από συνήθεια και ΔΕΝ πατήσετε την εμφανιζομενη επαφή. δηλαδή εάν την έχετε αποθηκευμενη ΜΕ το συν 30 και ξεκινήσετε να την καλέσετε ΧΩΡΙΣ αυτό. και ξεκινήσει η κλήση. την αναγνωρίζει την επαφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 όσοι έχετε την 148 που λέτε ότι έφτιαξε η αναγνώριση, όταν πάτε να καλέσετε μια επαφή πληκτρολογωντας ΜΈΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ τον αριθμό από συνήθεια και ΔΕΝ πατήσετε την εμφανιζομενη επαφή. δηλαδή εάν την έχετε αποθηκευμενη ΜΕ το συν 30 και ξεκινήσετε να την καλέσετε ΧΩΡΙΣ αυτό. και ξεκινήσει η κλήση. την αναγνωρίζει την επαφή; Εμενα τουλαχιστον αναγνωριζει κανονικα. παρε το απο το vickmall και ελληνικα θα εχει και κιτ κατ και οτι θες,ασε τα αλλα χαζοκαταστηματα,ειδικα το pandawill. Απλως θα πρεπει να ξερει οτι αν το παρει με τη rom του καταστηματος δεν θα λαμβανει updates απο τη huawei και προβανως δεν θα λαβει τη stable official kitkat που ερχεται το Νοεμβρη γιατι ουσιαστικα η rom αυτη ειναι custom. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 όσοι έχετε την 148 που λέτε ότι έφτιαξε η αναγνώριση, όταν πάτε να καλέσετε μια επαφή πληκτρολογωντας ΜΈΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ τον αριθμό από συνήθεια και ΔΕΝ πατήσετε την εμφανιζομενη επαφή. δηλαδή εάν την έχετε αποθηκευμενη ΜΕ το συν 30 και ξεκινήσετε να την καλέσετε ΧΩΡΙΣ αυτό. και ξεκινήσει η κλήση. την αναγνωρίζει την επαφή; απο την sim 2 που μολις δοκίμασα σε επαφη περασμένη με +30 και κάνοντας αυτο που λες εμφανίζεται κανονικά το όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 απο την sim 2 που μολις δοκίμασα σε επαφη περασμένη με +30 και κάνοντας αυτο που λες εμφανίζεται κανονικά το όνομα ωραία ευχαριστώ... κάτι άσχετο... κατά λάθος έσβησα έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης Baidu που αν θυμάμαι καλά τον δημιουργεί το κινητό μόνο του μετά από hard reset. πειράζει; τι είχε μέσα; αν μου τον στείλει κάποιος (αν χρειάζεται) μπορώ να τον ξανά περάσω ας είναι από άλλο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 όσοι έχετε την 148 που λέτε ότι έφτιαξε η αναγνώριση, όταν πάτε να καλέσετε μια επαφή πληκτρολογωντας ΜΈΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ τον αριθμό από συνήθεια και ΔΕΝ πατήσετε την εμφανιζομενη επαφή. δηλαδή εάν την έχετε αποθηκευμενη ΜΕ το συν 30 και ξεκινήσετε να την καλέσετε ΧΩΡΙΣ αυτό. και ξεκινήσει η κλήση. την αναγνωρίζει την επαφή; Ναι την αναγνωρίζει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 έχω δοκιμάσει τρία ακουστικά Bluetooth και στα τρία αρκετές φορές από την στιγμή που θα αρχίσει να καλεί ακούω ένα κρκρκρ ήχο και μετά και ο καλουμενος μου λέει ότι δεν με ακούει καλά. αν ξανά πάρω και δεν ακούγεται αυτός ο ήχος όταν καλεί ξέρω ότι θα ακούγομαι καθαρά στον συνομιλητή μου. τι να φταίει; χωρίς ακουστικό πάντα είναι τέλειος ο ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 με την τελευταία έκδοση 6.0 του go sms μάλλον επειδή βλέπει την πρώτη σιμ μόνο, όταν γράφω το μήνυμα δεξιά δεν μου δείχνει καν τα εικονίδια 1,2 των σιμ.Μόνο το κουμπί αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλημέρα, κατά καιρούς το Κινέζικο app store μου βγάζει κάτι αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές και σχεδόν πάντα, πριν αυτές βγουν στο play store... το θέμα είναι ότι μια φορά μου έβγαλε πρόβλημα μια αναβάθμιση για το FB (ήταν η 20.0) και κρασαρε και δεν άνοιγε, κατέβασα την τελευταία από το play και όλα ήταν οκ. το θέμα είναι ότι πλέον είμαι επιφυλακτικός στις αναβαθμίσεις που δίνει και αν αφορούν εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά δεν τις κάνω παρά μόνο όταν βγουν στο play. τώρα βλέπω 3 νέες (παλι FB 20.0) μια για το google search και μια για το!!! play store!!! ... εδώ και 2 μέρες δεν τις έκανα... αλλά τρώγομαι... τις έκανε κάποιος υπάρχει κανένα πρόβλημα? και γενικά, κάνετε αναβαθμίσεις από το κινέζικο app store ή περιμένετε να βγουν στο play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλημέρα, κατά καιρούς το Κινέζικο app store μου βγάζει κάτι αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές και σχεδόν πάντα, πριν αυτές βγουν στο play store... το θέμα είναι ότι μια φορά μου έβγαλε πρόβλημα μια αναβάθμιση για το FB (ήταν η 20.0) και κρασαρε και δεν άνοιγε, κατέβασα την τελευταία από το play και όλα ήταν οκ. το θέμα είναι ότι πλέον είμαι επιφυλακτικός στις αναβαθμίσεις που δίνει και αν αφορούν εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά δεν τις κάνω παρά μόνο όταν βγουν στο play. τώρα βλέπω 3 νέες (παλι FB 20.0) μια για το google search και μια για το!!! play store!!! ... εδώ και 2 μέρες δεν τις έκανα... αλλά τρώγομαι... τις έκανε κάποιος υπάρχει κανένα πρόβλημα? και γενικά, κάνετε αναβαθμίσεις από το κινέζικο app store ή περιμένετε να βγουν στο play? εδώ εγώ έβαλα από το play store την 6.0 του go sms και το κινέζικο μάρκετ θέλει να με γυρίσει στην 5.61... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 εδώ εγώ έβαλα από το play store την 6.0 του go sms και το κινέζικο μάρκετ θέλει να με γυρίσει στην 5.61... Μπορει να ειναι καλυτερη σαν ... το παλιο κρασι :). εμενα παντως μεχρι τωρα οσες μου βγαζει ειναι πιο καινουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μπορει να ειναι καλυτερη σαν ... το παλιο κρασι :). εμενα παντως μεχρι τωρα οσες μου βγαζει ειναι πιο καινουργιες. anyway το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν έχουμε 160 χαρακτήρες στα μηνύματα με δύο σιμ.(όταν τα χρησιμοποιούμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 anyway το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν έχουμε 160 χαρακτήρες στα μηνύματα με δύο σιμ.(όταν τα χρησιμοποιούμε) Απο ποια εκδοση και μετα ; Γιατι ο λογος που το εχω βαλει αυτος ειναι. Να εχω 160 χαρακτηρες στα ελληνικα, και μεχρι τωρα εχω. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Απο ποια εκδοση και μετα ; Γιατι ο λογος που το εχω βαλει αυτος ειναι. Να εχω 160 χαρακτηρες στα ελληνικα, και μεχρι τωρα εχω. εννοούσα ότι επειδή δεν υποστηρίζει σωστά δύο σιμ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω άρα δεν έχω άλλη επιλογή παρά να χρησιμοποιήσω μαμά εφαρμογή χωρίς τους 160 τι εταιρείες είναι οι δύο σιμ σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 τι εταιρείες είναι οι δύο σιμ σου; θέση1: Cosmote θεση2: Wind B148 έχω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 θέση1: Cosmote θεση2: Wind B148 έχω α ναι θυμήθηκα άρα μάλλον την μλκια την κάνει η beta kitkat γιατί κι εγώ τις ίδιες εταιρείες έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 α ναι θυμήθηκα άρα μάλλον την μλκια την κάνει η beta kitkat γιατί κι εγώ τις ίδιες εταιρείες έχω ισως και η 6 που λετε στο Go sms γιατι εγω εχω την 5.6 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ισως και η 6 που λετε στο Go sms γιατι εγω εχω την 5.6 μπα χτες δοκίμασα 2,3 εκδόσεις πιο πριν και με όλες δεν βλέπει την Wind σε όποια θέση και να την βάλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 μπα χτες δοκίμασα 2,3 εκδόσεις πιο πριν και με όλες δεν βλέπει την Wind σε όποια θέση και να την βάλω! Γραψε greekglish οταν θες πανω απο 60 χαρακτηρες με τη μαμα εφαρμογη...αν σε βολευει βεβαια...:) Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Γραψε greekglish οταν θες πανω απο 60 χαρακτηρες με τη μαμα εφαρμογη...αν σε βολευει βεβαια...:) ε δεν θα κάνω αυτά που κατηγορώ! lol από την beta kitkat με τα τρία κουμπιά η με Local μπορώ να πάω στην 148 η μόνο μέσω flash tool? Edited October 22, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 επιδή με κοσμοτε το 3g δεν πιανει και καμπανα, μερικες φορες στο σπίτι μέσα δεν εχει και καθολου σημα (θεσ/νικη κεντρο), πιο δοκιμασμενο δικτυο προτεινετε μόνο για data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 επιδή με κοσμοτε το 3g δεν πιανει και καμπανα, μερικες φορες στο σπίτι μέσα δεν εχει και καθολου σημα (θεσ/νικη κεντρο), πιο δοκιμασμενο δικτυο προτεινετε μόνο για data? εχω Vodafone red και Cosmote plus65 σε ολη την Θεσσαλονικη η cosmote ειναι και καλυτερη σε σημα αλλα και πιο γρηγορη (σχεδον 3 φορες πανω οι ταχυτητες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts