alfa Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Υπομονη εναμιση μηνα να βγει η κανονικη κιτκατ που φανταζομαι οτι επειδη εχει διορθωθει στην 148 θα διορθωθει και στην κιτκατ Υπομονη θα κανω ( δεν μπορω να κανω και τιποτα αλλο... :) ) αλλα το κακο ειναι οτι δεν μπορω να βρω εστω μια ενδιαμεση, προχειρη λυση Τελικα απ' οτι φαινεται, μετα απο μια επανεκινηση και αφου ειχα βαλει τις επαφες μου και στο gmail και στο phone, δουλευει κανονικα... κατι ειναι και αυτο. Edited September 16, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται για το κινητό, μην το αγοράσετε από το GeekBuying. Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί. Νομίζουν ότι το 4G είναι το ίδιο απλώς πια με δυνατότητα 4G, και πήραν την σελίδα του 3C 3G και πρόσθεσαν ένα "4G" στην περιγραφή. Ακόμα και στο barcode αυτοκόλλητο που βάζουν στο κουτί, γράφουν MTK6582 4G. http://s21.postimg.org/cf1b4732b/GB_3_C_4_G_sticker.jpg Έτσι, μπορεί να δείτε στην σελίδα σωστή όλη την περιγραφή του 3G αλλά να λάβετε το 4G, όπως στην περίπτωσή μου. Παιδιά, επειδή προσπαθώ να βρω το δίκιο μου μαζί τους, και ξέρετε πως κάνουν οι Κινέζοι, εσείς που είσαστε ειδήμονες στα Huawei σας παρακαλώ ας τους γράψετε κάτι στο θέμα του Geekbuying. :( Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται για το κινητό, μην το αγοράσετε από το GeekBuying. Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί. Νομίζουν ότι το 4G είναι το ίδιο απλώς πια με δυνατότητα 4G, και πήραν την σελίδα του 3C 3G και πρόσθεσαν ένα "4G" στην περιγραφή. Ακόμα και στο barcode αυτοκόλλητο που βάζουν στο κουτί, γράφουν MTK6582 4G. http://s21.postimg.org/cf1b4732b/GB_3_C_4_G_sticker.jpg Έτσι, μπορεί να δείτε στην σελίδα σωστή όλη την περιγραφή του 3G αλλά να λάβετε το 4G, όπως στην περίπτωσή μου. Παιδιά, επειδή προσπαθώ να βρω το δίκιο μου μαζί τους, και ξέρετε πως κάνουν οι Κινέζοι, εσείς που είσαστε ειδήμονες στα Huawei σας παρακαλώ ας τους γράψετε κάτι στο θέμα του Geekbuying. :( Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το CPU-Z? Από την πρώτη σελίδα που αναφέρετε στο SoC? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλημέρα σκέφτομαι να παραγγείλω το παρακάτω http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-4g-fdd-lte-h30-l02-smartphone-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-ram-1gb-rom-8gb.html υποθέτω ότι είναι original κι όχι κλώνος (μου ηρθε ενας κλώνος από το aliexpress και το έστειλα πισω). Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόλις το πάρω στα χέρια μου ή θα πρέπει να να κάνω διαδικασίες (π.χ. αναβαθμίσεις , επαναφόρτωση προγραμμάτων, σβήσιμο εφαρμογών κλπ.)Επειδή διαβάζω διάφορα στο φόρουμ κι έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Λοιπον,να παραθεσω και εγω my 2 cents Το τηλεφωνο μου ηρθε με τιν official Rom. Με το που το ανοιξα πηγε στην 143. Οσες φορες και εαν προσπαθησα δεν εβρισκε την 148. Η 143 δεν ηταν ασχημη,γενικως ηταν responsive αλλα ειχε καποια μικρα θεματακια που με ενοχλουσαν οπως πχ τα κινεζικα στις επαφες και το γεγονος οτι παρολο που εγκαθιστουσα launcher κανονικα, οταν πατουσα ρυθμισεις δεν φορτωναν. Ετσι περασα μεσω local update την 4.9.1 Kit Kat. Και ακριβως μετα μου εβγαλε αναβαθμιση στην 4.9.16 την οποια και εκανα. (Σημειωση οτι πριν την αναβαθμιση σε Kit Kat εκανα factory reset) Με την Kit Kat το τηλεφωνο εχει κυριολεκτικα απογειωθει. Απιστευτο response και χρηστικοτητα. Η καμερα σιγουρα αναβαθμιστηκε (στην 143 ειχε αρκετο θορυβο). Εχω την εντυπωση οτι και το επιπεδο ηχων αυξηθηκε. Σιγουρα το max επιπεδο των SMS ηχων. Μικρα προβληματακια ξεπεραστηκαν. Πχ στην 143 το app ημερολογιο δεν εμφανιζε την current day παρα μονο στο πρωτο θεμα. Τωρα εμφανιζεται σε ολα τα θεματα. Επισης το καλυτερο ειναι οτι βελτιωθηκε σημαντικα η διαχειρηση μνημης. Στην 143 ειχα 45-47% σε idle συνθηκες,τωρα εχω σταθερα 32-35%. Δεν εχω μπορεσει ακομη να το ρουταρω,δοκιμασα Vroot και Live TWRP αλλα τζιφος. Για το θεμα με την αναγνωριση των επαφων,χρησιμοποιεις το number fixer (εαν οπως εγω εχεις μια SIM) και ησυχαζεις. Ηταν που ηταν πολυ καλο το τηλ,εγινε εξαιρετικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλημέρα σκέφτομαι να παραγγείλω το παρακάτω http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-4g-fdd-lte-h30-l02-smartphone-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-ram-1gb-rom-8gb.html υποθέτω ότι είναι original κι όχι κλώνος (μου ηρθε ενας κλώνος από το aliexpress και το έστειλα πισω). Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόλις το πάρω στα χέρια μου ή θα πρέπει να να κάνω διαδικασίες (π.χ. αναβαθμίσεις , επαναφόρτωση προγραμμάτων, σβήσιμο εφαρμογών κλπ.)Επειδή διαβάζω διάφορα στο φόρουμ κι έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ. γνήσιο απλά σιγούρεψε το το 4g. επίσης γιατι δεν θες αυτό με τα 2 γιγα ραμ? όσο για τις αλλαγές εγώ που το πήρα με την αγγλοκινέζικη δεν έκανα και πολές διαδικασίες. google play πέρασα και ελληνικό πληκτρολόγιο και δουλεύει τζιτζι. αναλογα και με τις αναγκες του ο καθένας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Οσοι ειναι ρουτ, εχουν δοκιμασει το παρακατω, ωστε να μας πουν αν δουλεψε? OK, some good news for those of us with vanilla Android (or close to it). Android version 4.1.x/4.2.x/4.3.x seem to be supported by this solution. There are also a whole bunch of additional fixes and features that you can activate. I have a THL W8s with Android 4.2.1 and this worked perfectly, all incoming calls and texts are now recognized and link to my contacts which are all in international format starting with +44 The solution is to install the Xposed Framework (Tiny .apk file) and stand alone GravityBox (not the ROM, just the Xposed Framework Module) Tip: Reboot after just about every step. Also, you may need to remove and re-add contacts (I deleted my Corporate email account and the re-added it) Install Xposed Framework http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 The install GravityBox http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Then: GravityBox -> General Fixes -> Fix Caller ID Full instructions are on those two xda-developer web pages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 γνήσιο απλά σιγούρεψε το το 4g. επίσης γιατι δεν θες αυτό με τα 2 γιγα ραμ? όσο για τις αλλαγές εγώ που το πήρα με την αγγλοκινέζικη δεν έκανα και πολές διαδικασίες. google play πέρασα και ελληνικό πληκτρολόγιο και δουλεύει τζιτζι. αναλογα και με τις αναγκες του ο καθένας... Ευχαριστώ. Απ' ότι είδα το κάνουν root και εγκαθιστούν play store, το 2giga RAM το είδα τωρα. είναι 30$ ακριβότερο. Αξίζει για μια νορμάλ χρήση; (Δεν παιζω παιχνίδια, κι από εφαρμογές μέτρια πράματα, whatsapp viber κλπ.) Επίσης δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει με το συγκεκριμένο σάιτ και το τελωνείο; Υπάρχει περίπτωση να δασμολογηθεί όπως το στέλνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Παιδια το κινητο ειναι πολυ ακριβο πλεον. 199$ για MTK6582; Ε οχι! Edited September 17, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Οσοι ειναι ρουτ, εχουν δοκιμασει το παρακατω, ωστε να μας πουν αν δουλεψε? Αυτό δεν θα δουλέψει 1)Δεν έχουμε stock vanilla και κάνει conflict με την EMUI 2)Υπάρχει επιλογή στο Xposed για να παρακαμφτεί αυτό το conflict αλλά και πάλι δεν φάνηκε να δουλεύει 3)Πρέπει πρώτα να αφαιρέσει το immutable.list υπάρχουν οδηγίες στο forum. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ευχαριστώ. Απ' ότι είδα το κάνουν root και εγκαθιστούν play store, το 2giga RAM το είδα τωρα. είναι 30$ ακριβότερο. Αξίζει για μια νορμάλ χρήση; (Δεν παιζω παιχνίδια, κι από εφαρμογές μέτρια πράματα, whatsapp viber κλπ.) Επίσης δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς τι παίζει με το συγκεκριμένο σάιτ και το τελωνείο; Υπάρχει περίπτωση να δασμολογηθεί όπως το στέλνουν; ζήτα να στο στείλουν με απλό ταχυδρομείο singapur post και μην ανησυχεις. απλα ζητα Tracking number. για το αν αξιζει ή όχι ας μας πει καποιος που έχει δει και τα δυο καλυτερα. το play store μπαινει και χωρίς root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ζήτα να στο στείλουν με απλό ταχυδρομείο singapur post και μην ανησυχεις. απλα ζητα Tracking number. για το αν αξιζει ή όχι ας μας πει καποιος που έχει δει και τα δυο καλυτερα. το play store μπαινει και χωρίς root Ευχαριστώ πολύ! Σε κάτι τέτοιο καταλήγω κι εγώ για την παραγγελία. Με τα 2 giga έχει 20 ευρω διαφορά ,οπότε μάλλον θα καταλήξω σ 'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Σε κάτι τέτοιο καταλήγω κι εγώ για την παραγγελία. Με τα 2 giga έχει 20 ευρω διαφορά ,οπότε μάλλον θα καταλήξω σ 'αυτό. Ξέρεις αν δουλεύει το 4G στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Σε κάτι τέτοιο καταλήγω κι εγώ για την παραγγελία. Με τα 2 giga έχει 20 ευρω διαφορά ,οπότε μάλλον θα καταλήξω σ 'αυτό. Είμαι της άποψης ότι αν δεν πάρεις τα δυο γιγα ραμ αργά ή γρήγορα (γρήγορα το πιο πιθανό) θα το μετανιώσεις.. η διαφορά είναι μικρή οπότε πάνε για τα 2 γιγα. Αυτό δεν θα δουλέψει 1)Δεν έχουμε stock vanilla και κάνει conflict με την EMUI 2)Υπάρχει επιλογή στο Xposed για να παρακαμφτεί αυτό το conflict αλλά και πάλι δεν φάνηκε να δουλεύει 3)Πρέπει πρώτα να αφαιρέσει το immutable.list υπάρχουν οδηγίες στο forum. ευχαριστώ για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Μα γιατί του το λέτε ευγενικά ?? Δεν έχει αργά η γρήγορα.. εξηγήστε του ότι θα κάνει μέγιστη μ@λ@κ@@ αν δεν πάρει την έκδοση με τα 2γιγα. ( για αυτούς που θα τρέξουν να πουν μα δεν θα παίζει παιχνίδια κλπ απλά ...ήμαρτον!!! ) Edited September 17, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μα γιατί του το λέτε ευγενικά ?? Δεν έχει αργά η γρήγορα.. εξηγήστε του ότι θα κάνει μέγιστη μ@λ@κ@@ αν δεν πάρει την έκδοση με τα 2γιγα. ( για αυτούς που θα τρέξουν να πουν μα δεν θα παίζει παιχνίδια κλπ απλά ...ήμαρτον!!! ) Ισχύει +1 ... :D Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Μα γιατί του το λέτε ευγενικά ?? Δεν έχει αργά η γρήγορα.. εξηγήστε του ότι θα κάνει μέγιστη μ@λ@κ@@ αν δεν πάρει την έκδοση με τα 2γιγα. ( για αυτούς που θα τρέξουν να πουν μα δεν θα παίζει παιχνίδια κλπ απλά ...ήμαρτον!!! ) Ισχύει +1 ... :D οκ λοιπον, ...αν παρεις φιλε μου το ενα γιγα τοτε...:dash: οκ? Παίδες, ψάχνω θήκες 1-2-3 (πλάτης και τύπου book) αν έχει κανείς παραπανίσιες... ΡΜ Edited September 17, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται για το κινητό, μην το αγοράσετε από το GeekBuying. Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί. Νομίζουν ότι το 4G είναι το ίδιο απλώς πια με δυνατότητα 4G, και πήραν την σελίδα του 3C 3G και πρόσθεσαν ένα "4G" στην περιγραφή. Ακόμα και στο barcode αυτοκόλλητο που βάζουν στο κουτί, γράφουν MTK6582 4G. http://s21.postimg.org/cf1b4732b/GB_3_C_4_G_sticker.jpg Έτσι, μπορεί να δείτε στην σελίδα σωστή όλη την περιγραφή του 3G αλλά να λάβετε το 4G, όπως στην περίπτωσή μου. Παιδιά, επειδή προσπαθώ να βρω το δίκιο μου μαζί τους, και ξέρετε πως κάνουν οι Κινέζοι, εσείς που είσαστε ειδήμονες στα Huawei σας παρακαλώ ας τους γράψετε κάτι στο θέμα του Geekbuying. :( Ενημέρωσα το GeekBuying και αυτοί το έλεγξαν, παραδέχθηκαν το λάθος και με ευχαρίστησαν για την ενημέρωση. Είπαν σύντομα θα ανέβει η σωστή σελίδα. Μου φάνηκαν πολύ επαγγελματίες σε αυτό κατά την επικοινωνία. Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το CPU-Z? Από την πρώτη σελίδα που αναφέρετε στο SoC? Το έχω πακετάρει για να το στείλω πίσω :( Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μα γιατί του το λέτε ευγενικά ?? Δεν έχει αργά η γρήγορα.. εξηγήστε του ότι θα κάνει μέγιστη μ@λ@κ@@ αν δεν πάρει την έκδοση με τα 2γιγα. ( για αυτούς που θα τρέξουν να πουν μα δεν θα παίζει παιχνίδια κλπ απλά ...ήμαρτον!!! ) Οχι μονο να μην παρει το 1GB RAM αλλα να μην το παρει καθολου. Ακου εκει 200$! Το κινητο ειναι πολυ καλο, το εχω κι εγω, αλλα η τιμη του τωρα που ανεβηκε ειναι υπερβολικη. Υπαρχουν αξιοπιστες λυσεις με οχταπυρινο 6592 και καλυτερη οθονη και λιγοτερα λεφτα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Οχι μονο να μην παρει το 1GB RAM αλλα να μην το παρει καθολου. Ακου εκει 200$! Το κινητο ειναι πολυ καλο, το εχω κι εγω, αλλα η τιμη του τωρα που ανεβηκε ειναι υπερβολικη. Υπαρχουν αξιοπιστες λυσεις με οχταπυρινο 6592 και καλυτερη οθονη και λιγοτερα λεφτα. Για πες.. τις λυσεις μεχρι 200$ φυσικα και σε κατι αξιοπιστο μην ακουσω coolpad. Εχω την εντυπωση οτι ψαχνοντας λιγο στη Κινα δεν βρηκα κατι καλο 8πυρινο 2G ram και dual sim μεχρι 200$. Αν ανεβεις ναι εχει πολλα. Δεν μιλαω ειρωνικα αληθεια ρωταω την γνωμη σου Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Για πες.. τις λυσεις μεχρι 200$ φυσικα και σε κατι αξιοπιστο μην ακουσω coolpad. Εχω την εντυπωση οτι ψαχνοντας λιγο στη Κινα δεν βρηκα κατι καλο 8πυρινο 2G ram και dual sim μεχρι 200$. Αν ανεβεις ναι εχει πολλα. Δεν μιλαω ειρωνικα αληθεια ρωταω την γνωμη σου ThL T11 Lenovo A806 Asus zenfone 5 Coolpad F1 Αυτες δεν ειναι προχειρες επιλογες μονο και μονο για να σου απαντησω. Εδω και μηνες τα παρακολουθω καθημερινα και ειναι αξιοπιστες λυσεις. Μαλιστα μου εχουν ερθει τρια Τ11. Εννοειται οτι η Huawei ειναι τεραστια εταιρια αλλα και αυτες ειναι σοβαρες εταιριες. Αν και ανεβηκα λιγο στα χρηματα (7€) για αυτα τα σαφως δυνατοτερα κινητα, οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι τα λεφτα του 3c ειναι πολλα για τα specs του και μου κανει εντυπωση που ανεβηκε η τιμη του. Το Coolpad, που δεν ξερω γιατι το κατακρινεις, εχει πολυ ανωτερα χαρακτιριστικα και κοστιζει και 23€ λιγοτερα! Δε λεω οτι το 3c δεν ειναι καλο, ετσι κι αλλιως το εχω, αλλα για μενα υπαρχουν καλυτερες λυσεις σε αυτα τα λεφτα και λιγο παραπανω που τα αξιζουν. Σορρυ για τα ορθογραφικα. Edited September 17, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) ThL T11 Lenovo A806 Asus zenfone 5 Coolpad F1 Αυτες δεν ειναι προχειρες επιλογες μονο και μονο για να σου απαντησω. Εδω και μηνες τα παρακολουθω καθημερινα και ειναι αξιοπιστες λυσεις. Μαλιστα μου εχουν ερθει τρια Τ11. Εννοειται οτι η Huawei ειναι τεραστια εταιρια αλλα και αυτες ειναι σοβαρες εταιριες. Αν και ανεβηκα λιγο στα χρηματα (7€) για αυτα τα σαφως δυνατοτερα κινητα, οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι τα λεφτα του 3c ειναι πολλα για τα specs του και μου κανει εντυπωση που ανεβηκε η τιμη του. Το Coolpad, που δεν ξερω γιατι το κατακρινεις, εχει πολυ ανωτερα χαρακτιριστικα και κοστιζει και 23€ λιγοτερα! Δε λεω οτι το 3c δεν ειναι καλο, ετσι κι αλλιως το εχω, αλλα για μενα υπαρχουν καλυτερες λυσεις σε αυτα τα λεφτα και λιγο παραπανω που τα αξιζουν. Σορρυ για τα ορθογραφικα. να τα παρουμε με την σειρα: Asus zenfone 5: ηταν στις επιλογες μου, αλλα ειναι τεραστιο 1ον και δευτερον δεν ξερουμε ο επεξεργαστης του (ιντελ) ποσο θα υποστηριχθεί. ThL T11: δεν ειναι κακο αλλα νομιζω οτι εδω πρεπει να σκεφτουμε οτι αφου παμε που παμε σε Κινεζικο, τουλαχιστον ας εινβαι καποιο επωνυμο....οσο γινεται Lenovo A806: ειναι single sim οποτε αστοχη προταση.... οσο για το Coolpad F1, απλα δεν θα το σχολιασω. τα παραπανω ειναι απλα αποψη μου και δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να συμφωνησουν. να πω ομως οτι φυσικα και υπαρχουν και αλλες επιλογες σε αυτα (ή και λιγοτερα χρηματα), αυτος ομως δεν ειναι λογος να απαξιωνουμε καποιο κινητο που κοστιζει 10-20 ευρω παραπανω. περα απο την τιμη παιζουν και αλλα πραγματα ρολο. να πω ομως και κατι αλλο. εχω και ενα Xiaomi Hongmi... ειναι δυνατον να εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην μπαταρια? με την ιδια χρηση αυτην την στιγμη που γραφω και βγαζοντας το απο τον φορτιστη το πρωι στις 9 το 3c εχει ακομα 63% μπαταρια οταν το Hongmi ειναι ~ στο 30%....δεν το περιμενα με τιποτα, ειδικα λογο μεγαλυτερης οθονης και λογο του οτι ειναι πολυ πιο smooth (λογο ραμ φυσικα) Edited September 18, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Σεβαστο. Δεν το απαξιωσα ομως. Αν παρατηρησεις τα ποστς μου θα δεις. Εξαλλου το κινητο το εχω. Δε θα το επαιρνα αλλιως αμα ειχα κακη γνωμη. Απλως λεω οτι θα προτιμουσα το ThL T11. Γουστα και αξιολογηση προτεραιοτητων ειναι αυτα. Αντ'αυτου εσυ απαξιωνεις το Coolpad. Στην τελικη καλο ειναι να μπαινουν στο παιχνιδι συγκρισεις με αλλα κινητα για να βοηθησει αυτον που διαβαζει να επιλεξει. Εχω παραγγειλει αρκετα κινητα απο Κινα και παντα κανω ερευνα μηνων παρακολουθωντας τοπικς πολλων κινητων. Με βοηθαει και με ενημερωνει οταν βλεπω να μπαινουν στο παιχνιδι κι αλλα κινητα και ο ενας να λεει αυτο..., ο αλλος το αλλο..., ο αλλος το παραλλο... και παει λεγοντας. Σε βαζει σε μια διαδικασια ψαξηματος που βγαινει σε καλο του ενδιαφερομενου. Οποτε μην πεφτετε να με φατε επειδη ποσταρα καποιες αντιπροτασεις λογω της αυξησης της τιμης του 3c πραμα που προσωπικα για μενα παμε σε αλλη κατηγορια budget. Στην παλια του τιμη νομιζω ηταν το καλυτερο και γι' αυτο το πηρα κιολας. Πιστευω καποιος που δεν εχει καταληξει για αγορα θα τον βοηθησουν οι προτασεις μου, περα απο την αυτονοητη καλη προταση του 3c αφου βρησκεται ιδη στο νημα του. Να μαθει τουλαχιστον οτι παιζουν και αυτες οι συσκευες. Η κοπελα μου εχει το hongmi και η μπαταρια του μου φαινεται εξισου καλη. Με μετρια χρηση της βγαζει 4 με 4,5 ωρες ενεργη οθονη. Μεγαλη μου φαινεται η διαφορα που λες. Να αλλη μια καλη προταση, το 1s, αμα ειχε 2GB RAM. Edited September 18, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 οσο για το Coolpad F1, απλα δεν θα το σχολιασω. Ποιο το πρόβλημα σου με το Coolpad; Αν και είμαστε off-topic, αλλά πολύ απαξίωση βρε παιδί μου... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Kαλημέρα το 3c είναι άριστο αλλα πλέον ακριβό αν στο coopad παίζει και ενα firmware (που διάβασα ότι παίζει ) να το περάσεις και να μην ασχοληθείς αλλο τότε αυτό είναι το VFM κινητό χωρίς να αποκλείω άλλα μη επώνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts