Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά δεν άντεξα και "μπουμπούνισα" το Kingston απο σήμερα :D

Πάντως φοβερό και το αλλο στικάκι που ανέφερε ο φίλος ''vrwmiaris' , θα το έχω στα υπόψιν για αργότερα . Ήδη εχω μια κάρτα micro sd 16 gb class 10 που κάθεται....

Να υποθέσω βέβαια πως δεν πωλείται εδω παρά μόνο στην Αμερική , σωστά ?

Τελικα αλλο ηταν αυτο που σου ελεγα,κι οχι αυτο που ελεγε ο vrwmiaris..κι εκεινο που ελεγε ομως φαινεται πολυ καλο..

αντε με το καλο να σου ερθει κι εσενα το δικο σου.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραία , ακόμη δεν παρέλαβα το Kingston που αγόρασα , και με "πριζώσατε" και για το Dash Micro for Android by Meenova :grin: Φοβερό πραγματάκι ! Ήμουν στο τσάφ να το μπουμπουνίσω και αυτό , αλλά αυτό που με φρέναρε είναι το εξής. Αναφέρει σε ενα βιντεάκι στο youtube οτι you'll need 3rd party software to see any files on it. Τι σημαίνει αυτό Οέο ? Το έχει αγοράσει κανείς απο το φόρουμ ώστε να μας πει αν δουλεύει με το G2 ? Πάντως στο youtube έχει ενα-δυο βιντεάκια που το χρησιμοποιούν σε G2 ......
LG 802 G2 16 GB

παιδια εχω παρει το γνωστο tempered glass που εχει προταθει εδω απο το e-bay

http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

εφαρμοσε πολυ καλα στην οθονη και ευκολα

αλλα μια ερωτηση σε οσους το εχουν σας χαλασε εστω και λιγο την αισθηση της αφης??

γιατι βλεπω πως καμια φορα χρειαζεται 2 φορες να αγγιξω ενα εικονιδιο να ανοιξει και οχι με την πρωτη ...

επισης βλεπω οτι ειναι 0.4mm μηπως φταιει αυτο που ειναι σχετικα παχυ σε σχεση με κατι αλλα που εχω δει?

παιδια εχω παρει το γνωστο tempered glass που εχει προταθει εδω απο το e-bay

http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

εφαρμοσε πολυ καλα στην οθονη και ευκολα

αλλα μια ερωτηση σε οσους το εχουν σας χαλασε εστω και λιγο την αισθηση της αφης??

γιατι βλεπω πως καμια φορα χρειαζεται 2 φορες να αγγιξω ενα εικονιδιο να ανοιξει και οχι με την πρωτη ...

επισης βλεπω οτι ειναι 0.4mm μηπως φταιει αυτο που ειναι σχετικα παχυ σε σχεση με κατι αλλα που εχω δει?

Να σε ρωτησω κατι με την ευκαιρια?

αγορασα κι εγω το ιδιο,διαβαζοντας διαφορες γνωμες απο αλλα παιδια για την καλη του ποιοτητα.

καλυπτει σχεδον ολη την οθονη ή αφηνει μεγαλα κενα γυρω γυρω οπως και τα αλλα?

επισης ποσες μερες εκανε να σου ερθει?το εχω παραγγειλει απο 6 γεναρη κι ακομα να μου ερθει.

Να σε ρωτησω κατι με την ευκαιρια?

αγορασα κι εγω το ιδιο,διαβαζοντας διαφορες γνωμες απο αλλα παιδια για την καλη του ποιοτητα.

καλυπτει σχεδον ολη την οθονη ή αφηνει μεγαλα κενα γυρω γυρω οπως και τα αλλα?

επισης ποσες μερες εκανε να σου ερθει?το εχω παραγγειλει απο 6 γεναρη κι ακομα να μου ερθει.

δεν θυμαμαι ποσο καιρο μου εκανε ακριβως...

αλλα 20-25 μερες με στο νερο σιγουρα.....

αφηνει ελαχιστα κενα λιγο στο κατω μερος του κινητου αλλα ειναι μια χαρα δεν ειναι θεμα το μεγεθος...

απλα ρωταω εδω τα παιδια αν εχουν καποιο θεμα με την αφη!!

δεν θυμαμαι ποσο καιρο μου εκανε ακριβως...

αλλα 20-25 μερες με στο νερο σιγουρα.....

αφηνει ελαχιστα κενα λιγο στο κατω μερος του κινητου αλλα ειναι μια χαρα δεν ειναι θεμα το μεγεθος...

απλα ρωταω εδω τα παιδια αν εχουν καποιο θεμα με την αφη!!

Σε ευχαριστω για την απαντηση,μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω κι εγω,απλα υποψιαζομαι χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος,οτι ισως παιζει ρολο το παχος του γυαλιου,κι επισης οτι συνηθως τα νεα γυαλια θελουν λιγες μερες χρησης,ετσι ωστε να λειτουργησει τελεια η αφη,επειδη γινονται λιγο πιο γλιστερα απο τις πολλες επαφες με το χερι.

αυτη ειναι η αποψη μου,ελπιζω καποιο αλλο παιδι να ξερει κατι παραπανω και να βοηθησει.

Σε ευχαριστω για την απαντηση,μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω κι εγω,απλα υποψιαζομαι χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος,οτι ισως παιζει ρολο το παχος του γυαλιου,κι επισης οτι συνηθως τα νεα γυαλια θελουν λιγες μερες χρησης,ετσι ωστε να λειτουργησει τελεια η αφη,επειδη γινονται λιγο πιο γλιστερα απο τις πολλες επαφες με το χερι.

αυτη ειναι η αποψη μου,ελπιζω καποιο αλλο παιδι να ξερει κατι παραπανω και να βοηθησει.

ι

θα δειξει γιατι εδω και 5 μερες το εχω πανω στο κινητο...

παντως εχει πολυ ευκολη εφαρμογη που μου προκαλεσε μεγαλη εκπληξη ουτε φουσκαλες ουτε τιποτα ακριβως οπως το βιντεο:

αν το παρεις με το καλο ποσταρε εδω να μας πεις εντυπωσεις! ;)

ι

θα δειξει γιατι εδω και 5 μερες το εχω πανω στο κινητο...

παντως εχει πολυ ευκολη εφαρμογη που μου προκαλεσε μεγαλη εκπληξη ουτε φουσκαλες ουτε τιποτα ακριβως οπως το βιντεο:

αν το παρεις με το καλο ποσταρε εδω να μας πεις εντυπωσεις! ;)

Ναι το ειχα δει το βιντεακι και μου προκαλεσε μεγαλη εντυπωση η τοσο τελεια εφαρμογη του..γι'αυτο φυσικα προχωρησα και στην αγορα.

εχω ηδη αλλαξει 2 γυαλια,τα οποια και τα 2 γυρω γυρω τους δεν κολλουσαν καλα και φαινοταν σαν να ειχαν νερο απο κατω...αστα σου λεω μεγαλη απογοητευση...και σιγουρα οταν με το καλο μου ερθει θα γραψω εντυπωσεις.

Ναι το ειχα δει το βιντεακι και μου προκαλεσε μεγαλη εντυπωση η τοσο τελεια εφαρμογη του..γι'αυτο φυσικα προχωρησα και στην αγορα.

εχω ηδη αλλαξει 2 γυαλια,τα οποια και τα 2 γυρω γυρω τους δεν κολλουσαν καλα και φαινοταν σαν να ειχαν νερο απο κατω...αστα σου λεω μεγαλη απογοητευση...και σιγουρα οταν με το καλο μου ερθει θα γραψω εντυπωσεις.

Την ίδια έχω πάρει και εγώ, τέλεια εφαρμογή ...!!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδιά μια ερώτηση. Πήγα να βάλω το tempered αλλά δνε μπήκε πολύ καλά και το έβγαλα. Το γυαλί όμως από την μέσα πλευρά πήρε κάποιες σκόνες και δαχτυλιές. Μπορώ να το καθαρίσω με κάτι ή πάει για πέταμα;

Παιδιά μια ερώτηση. Πήγα να βάλω το tempered αλλά δνε μπήκε πολύ καλά και το έβγαλα. Το γυαλί όμως από την μέσα πλευρά πήρε κάποιες σκόνες και δαχτυλιές. Μπορώ να το καθαρίσω με κάτι ή πάει για πέταμα;

Πως τα κατάφερες...???:wacko: πάει αυτό......:(

Με ζελοτειπ φεύγουν τα χνουδια

Με ζελοτειπ φεύγουν τα χνουδια

Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες?

γιατι κι εγω οταν αφαιρεσα το πρωτο μου γυαλι για να το ξαναβαλω επειδη δεν κολλαγε καλα στα ακρα του,παρολο που το προσεχα οχι μονο να μην πιασει χνουδια,αλλα ουτε να το ακουμπησουν εστω και ελαφρως τα δαχτυλα μου απο κατω,τελικα κολλησαν καποια χνουδακια που ουτε που καταλαβα που βρεθηκαν.

αμεσως πηρα σελοτειπ κι ακομα και το ιδιο το αυτοκολλητο που δινουν μαζι με το γυαλι,δοκιμασα να τα βγαλω κι αντι αυτου εγινε ακομα χειροτερο

γιατι εμειναν σημαδια κολλας επανω του,σαν να το ειχα πιασει με τα δαχτυλα...αστα σου λεω εφαγα φρικη,κι ευτυχως ειχα δευτερο και το αλλαξα.

Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες?

γιατι κι εγω οταν αφαιρεσα το πρωτο μου γυαλι για να το ξαναβαλω επειδη δεν κολλαγε καλα στα ακρα του,παρολο που το προσεχα οχι μονο να μην πιασει χνουδια,αλλα ουτε να το ακουμπησουν εστω και ελαφρως τα δαχτυλα μου απο κατω,τελικα κολλησαν καποια χνουδακια που ουτε που καταλαβα που βρεθηκαν.

αμεσως πηρα σελοτειπ κι ακομα και το ιδιο το αυτοκολλητο που δινουν μαζι με το γυαλι,δοκιμασα να τα βγαλω κι αντι αυτου εγινε ακομα χειροτερο

γιατι εμειναν σημαδια κολλας επανω του,σαν να το ειχα πιασει με τα δαχτυλα...αστα σου λεω εφαγα φρικη,κι ευτυχως ειχα δευτερο και το αλλαξα.

ναι εγω ετσι το εκανα γιατι το αφερεσα τρεις φορες δε μου αφησε κολλα κι εβγαλε τα σκουπιδακια, αλλα προσεχα κι δε ειχα αφησει αποτυπωματα

ναι εγω ετσι το εκανα γιατι το αφερεσα τρεις φορες δε μου αφησε κολλα κι εβγαλε τα σκουπιδακια, αλλα προσεχα κι δε ειχα αφησει αποτυπωματα[/quote

Πρεπει να ηταν καλης ποιοτητας τελικα το δικο σου,σε αντιθεση με το δικο μου...γι'αυτο αλλωστε δε μου εφαρμοζε τελεια στην οθονη.

και το κουλο ειναι οτι και το δευτερο που ειχα ηταν της ιδιας μαρκας,απο αλλο προμηθευτη ομως,και εκεινο επισης δεν εφαρμοζει καλα.

γι'αυτο παρηγγειλα το συγκεκριμενο γυαλι http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT επειδη το εχουν πολλοι απο εδω μεσα και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι.

ναι εγω ετσι το εκανα γιατι το αφερεσα τρεις φορες δε μου αφησε κολλα κι εβγαλε τα σκουπιδακια, αλλα προσεχα κι δε ειχα αφησει αποτυπωματα[/quote

Πρεπει να ηταν καλης ποιοτητας τελικα το δικο σου,σε αντιθεση με το δικο μου...γι'αυτο αλλωστε δε μου εφαρμοζε τελεια στην οθονη.

και το κουλο ειναι οτι και το δευτερο που ειχα ηταν της ιδιας μαρκας,απο αλλο προμηθευτη ομως,και εκεινο επισης δεν εφαρμοζει καλα.

γι'αυτο παρηγγειλα το συγκεκριμενο γυαλι http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT επειδη το εχουν πολλοι απο εδω μεσα και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι.

πηρα το mocolo 12 ευρω απο αγγλια απο ποιοτητα κι αφη ειναι πολυ καλο το γρατσουνουσα με ενα ψαλιδι κι με κλειδια κι δε επαθε τιποτα το ξεκολλησα τρεις φορες κι το ξαναεβαλα γιατι αφηνε κενα μονο αυτο με ξενερωσε αλλα πλεον το συνηθησα κι καθαρισα τα χνουδια με ζελοτειπ χωρις να παθει τπτ το γυαλι απο τι μεσα πλευρα αμα δε ειχε τα κενα θα ηταν τελειο . τωρα σκεφτομαι να παρω αυρο που ειπες να το εχω καβατζα

Την ίδια έχω πάρει και εγώ, τέλεια εφαρμογή ...!!!!

με την αισθηση της αφης με αυτο το γυαλι εισαι οκ?

μηπως χρειαζεται βαθμονομηση η οθονη μετα την τοποθετηση του tempered glass εχει τετοια επιλογη το κινητο?

πηρα το mocolo 12 ευρω απο αγγλια απο ποιοτητα κι αφη ειναι πολυ καλο το γρατσουνουσα με ενα ψαλιδι κι με κλειδια κι δε επαθε τιποτα το ξεκολλησα τρεις φορες κι το ξαναεβαλα γιατι αφηνε κενα μονο αυτο με ξενερωσε αλλα πλεον το συνηθησα κι καθαρισα τα χνουδια με ζελοτειπ χωρις να παθει τπτ το γυαλι απο τι μεσα πλευρα αμα δε ειχε τα κενα θα ηταν τελειο . τωρα σκεφτομαι να παρω αυρο που ειπες να το εχω καβατζα

Το mocolo?καποιος ξαναεγραψε πριν λιγες μερες για το συγκεκριμενο,οτι ηταν η απολυτη αποτυχια και μαλιστα το ιδιο υποστηριζαν κι αλλα παιδια.

μαλλον εισαι απο τους λιγους τυχερους που σου βγηκε καλο..φυσικα δεν εχω προσωπικη αποψη για το συγκεκριμενο,γιατι δεν το εχω δοκιμασει,απλα εμπιστευομαι τις γνωμες αλλων,που δεν ειναι και λιγοι.

παντως καλο ειναι να παρεις ακομα ενα για καβα,γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται...αν θες δες και το βιντεακι γι'αυτο που αγορασα εγω

εκει θα δεις για ποιο λογο το προτιμησαν πολλα παιδια.

με την αισθηση της αφης με αυτο το γυαλι εισαι οκ?

μηπως χρειαζεται βαθμονομηση η οθονη μετα την τοποθετηση του tempered glass εχει τετοια επιλογη το κινητο?

Όχι δεν χρειαζόσαστε τίποτα από τα παραπάνω ...όλα ο.κ. !!

Αντί του Meenova λέω να πάρω ένα τέτοιο

http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Flash-Drive-Memory-Stick-Micro-USB-Card-Reader-For-OTG-Phone-Tablet-PC-/181483116963

Με 0,7€ you can't go wrong.

H microSD μπαίνει μέσα στο USB 2.0

Παρέλαβα χθες και όλα εντάξει. Δοκίμασα μέχρι 32GB micro SD και τις βλέπει αμέσως και το G2 και το PC. Ήταν άσπρο και όταν συνδεθεί ανάβει εσωτερικά ένα μπλε Led και φωτίζεται λίγο ενώ είναι αδιαφανές το πλαστικό.

ΕΔΩ το σχετικό post

Ειπα να βαλω και γω γυαλι...αλα μουφα...Εγω ειχα παραγγείλει αυτο http://www.ebay.com/itm/370986145706?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT για να το εχουν υποψιν οσοι θελουν να αγορασουν...Δεν εκανε και σε μενα καλη επαφη στη πανω και κατω γωνια και το εβγαλα χαλι μαυρο ηταν...Γενικα αναρωτιεμαι αν φταινε τα γυαλια ή το γυαλι του κινητου που ειναι κουρμπαριστο περιμετρικα...Θυμαμαι σε ενα l9 II που ειχα του ειχα βαλει glass και ειχε μπει τελεια...Οποτε σκεφτηκα να παρω αυτο http://www.ebay.com/itm/9H-Explosion-proof-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-LG-Sony-Smart-Phone-/251681348387?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3a99609b23 επειδη ειναι απο τον πωλητη που ειχα παρει για το l9ii...Το εχει παρει κανεις το συγκεκριμενο....Επισης αξιζει να ανοιξω case στο ebay για να μου στειλει παλι αλλο ή δεν θα βγαλω ακρη?

Ειπα να βαλω και γω γυαλι...αλα μουφα...Εγω ειχα παραγγείλει αυτο http://www.ebay.com/itm/370986145706?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT για να το εχουν υποψιν οσοι θελουν να αγορασουν...Δεν εκανε και σε μενα καλη επαφη στη πανω και κατω γωνια και το εβγαλα χαλι μαυρο ηταν...Γενικα αναρωτιεμαι αν φταινε τα γυαλια ή το γυαλι του κινητου που ειναι κουρμπαριστο περιμετρικα...Θυμαμαι σε ενα l9 II που ειχα του ειχα βαλει glass και ειχε μπει τελεια...Οποτε σκεφτηκα να παρω αυτο http://www.ebay.com/itm/9H-Explosion-proof-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-LG-Sony-Smart-Phone-/251681348387?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3a99609b23 επειδη ειναι απο τον πωλητη που ειχα παρει για το l9ii...Το εχει παρει κανεις το συγκεκριμενο....Επισης αξιζει να ανοιξω case στο ebay για να μου στειλει παλι αλλο ή δεν θα βγαλω ακρη?

Δυστυχως αυτα συμβαινουν με τα πολυ φθηνα αξεσουαρ.την εχω πατησει κι εγω ηδη 2 φορες με γυαλια που δεν κολλανε καλα γυρω γυρω,κι εχω παραγγειλει ακομα ενα που προτιμουν πολλα παιδια απο εδω μεσα.το θεωρω λιγο δυσκολο να βγαλεις ακρη αν ανοιξεις θεμα,μιας και θεωρω οτι αν ενα γυαλι δε σου ταιριαζει,δεν πιστευω οτι αλλο της ιδιας εταιριας θα κανει τη διαφορα.

οποτε κι αλλο να σου στειλει πιστευω τα ιδια θα ειναι.

κι εμενα ετυχε τα 2 που ειχα παρει απο 2 παρακαλω διαφορετικους προμηθευτες,ετυχε και ηταν της ιδιας μαρκας και την πατησα.

αν ηξερα φυσικα απο πριν αγορασω το δευτερο ποιας εταιριας ειναι,εννοειται οτι δε θα το αγοραζα.

Για να σας κάνω μια ερώτηση βρε παιδιά ......

Εχω παραγγείλει την συγκεκριμένη θήκη απο το ebay (και μια δεύτερη παραπλήσια για καβάτζα :rolleyes:) Πως το βλέπετε , χρειάζεται να πάρω και κάποια ζελατίνα - tempered glass , ή είμαι καλυμμένος με την θήκη ? Να διευκρινήσω οτι δεν πρόκειται να πιάσω το τηλέφωνο ούτε με γράσα ούτε να το πάρω στην θάλασσα που θα κάνω μπάνιο....και γενικά τα πράγματα μου τα προσέχω αρκετά.

LG 802 G2 16 GB

Φίλε μου την εχω αγοράσει εγώ αυτή την θήκη. Μια χαρά είναι.

Για να σας κάνω μια ερώτηση βρε παιδιά ......

Εχω παραγγείλει την συγκεκριμένη θήκη απο το ebay (και μια δεύτερη παραπλήσια για καβάτζα :rolleyes:) Πως το βλέπετε , χρειάζεται να πάρω και κάποια ζελατίνα - tempered glass , ή είμαι καλυμμένος με την θήκη ? Να διευκρινήσω οτι δεν πρόκειται να πιάσω το τηλέφωνο ούτε με γράσα ούτε να το πάρω στην θάλασσα που θα κάνω μπάνιο....και γενικά τα πράγματα μου τα προσέχω αρκετά.

Αν δεν έχει μαγνητάκι το πορτάκι τότε υπάρχει ο κίνδυνος να ανοίξει σε πτώση και να χτυπήσει η οθόνη, οπότε θα πρότεινα και ζελατίνα/τζάμι. Επίσης πρόβλημα που έχει αυτή η θήκη είναι ότι δεν θα βλέπεις το notification led οπότε ίσως χρειαστεί να ανοίξεις μόνος σου μια μικρή τρύπα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max