Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από Ελλάδα θα σε χαϊδεύουν το κωλαράκι.προσπάθησε από έξω

vrwmiaris...μίλα καλύτερα. Δεν με ξέρεις. Αν έχεις την στοιχειώδη παιδεία μίλα όπως αρμόζει σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και άσε κατά μέρους τα υπόλοιπα...

Redmi Note 12 Pro+ 5G

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά. Έχω το LG G2(D802)

Έχετε υπ όψιν σας θήκες (Ελληνικά καταστήματα) οι οποίες να έχουν κάλυμμα απο πάνω αλλα παράλληλα να είναι και stand ώστε να στέκεται το κινητό;

Σας ευχαριστώ..

Για κοίτα αυτή εδώ.http://thikishop.gr/index.php/online-store/case/lg/g2-d801-d802-d803/roar-korea-for-lg-optimus-g2-d803-vs980-fancy-diary-view-window-wallet-leather-cover---black-detail

Την είχα πριν λίγες μέρες και την έδωσα γιατί πούλησα το g2 και την ξαναπήρα για το g4. Φανταστική θήκη.

Την είχα πάρει από eBay εγώ 9 ευρώ και ήρθε σε ένα μήνα για το g2 τώρα δεν μπορούσα να περιμένω έδωσα 5 ευρώ παραπάνω αλλά την έχω τώρα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Practice what you preach

vrwmiaris...μίλα καλύτερα. Δεν με ξέρεις. Αν έχεις την στοιχειώδη παιδεία μίλα όπως αρμόζει σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και άσε κατά μέρους τα υπόλοιπα...

Καλά, άσε και κάτι να πέσει, να σε βοηθήσει αποπειράθηκε :)

"Από Ελλάδα μάλλον θα είναι ακριβά, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις από εξωτερικό"

Για κοίτα αυτή εδώ.http://thikishop.gr/index.php/online-store/case/lg/g2-d801-d802-d803/roar-korea-for-lg-optimus-g2-d803-vs980-fancy-diary-view-window-wallet-leather-cover---black-detail

Την είχα πριν λίγες μέρες και την έδωσα γιατί πούλησα το g2 και την ξαναπήρα για το g4. Φανταστική θήκη.

Την είχα πάρει από eBay εγώ 9 ευρώ και ήρθε σε ένα μήνα για το g2 τώρα δεν μπορούσα να περιμένω έδωσα 5 ευρώ παραπάνω αλλά την έχω τώρα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια :)

κοιταζα κ αυτην... http://thikishop.gr/index.php/online-store/case/lg/g2-d801-d802-d803/black-litchi-skin-pu-leather-wallet-purse-case-for-lg-g2-d800-d801-d802-detail

Να εισαι καλα... σε ευχαριστώ.

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Καλά, άσε και κάτι να πέσει, να σε βοηθήσει αποπειράθηκε :)

"Από Ελλάδα μάλλον θα είναι ακριβά, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις από εξωτερικό"

minast συμφωνώ για κάθε βοήθεια εδώ στο φόρουμ. Είναι χρήσιμη, αναγκαία για όλους τους χρήστες. Όλοι μας μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε.

Παρά ταύτα θεωρώ ότι στην δική μου προσωπικότητα δεν αρμόζουν τέτοιες απαντήσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν.

Ας σέβεται ο καθένας μας το φόρουμ που βρίσκεται και τα άτομα που το απαρτίζουν.

Σε ότι αφορά το εξωτερικό είχα αγοράσει παλιότερα μέσω ebay και σχετικά αργούν να έρθουν. Δεν γνωρίζω αν έχει ξεμπλοκάρει το θέμα με τις συναλλαγές λόγω των capital controls.

Σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις σου. :)

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Επειδή ψωνίζει λόγω δουλειάς η γυναίκα μου συνέχεια από έξω (πράγματα για νύχια) μέσω eurobank ξεχνάτε τις αγορές. Μέσω ALPHA BANK γίνεται να αγοράσεις κανονικά τα πάντα.... Σε αφήνει δηλαδή

δεν την εχω,παραταυτα δεν δεχεσαι βοηθεια απο αγραμματους και αξεστους?δεν σχολιαζω τα υπολοιπα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Σε ευχαριστω για την βοηθεια :)

κοιταζα κ αυτην... http://thikishop.gr/index.php/online-store/case/lg/g2-d801-d802-d803/black-litchi-skin-pu-leather-wallet-purse-case-for-lg-g2-d800-d801-d802-detail

Να εισαι καλα... σε ευχαριστώ.

Απλα με αυτην δεν εκμεταλλευεσε τις ευκολίες του παραθύρου. Περι ορέξεως βέβαια,

Practice what you preach

Επειδή ψωνίζει λόγω δουλειάς η γυναίκα μου συνέχεια από έξω (πράγματα για νύχια) μέσω eurobank ξεχνάτε τις αγορές. Μέσω ALPHA BANK γίνεται να αγοράσεις κανονικά τα πάντα.... Σε αφήνει δηλαδή

Εγώ με κάρτα της άλφα δεν κατάφερα να αγοράσω χθες από eBay. Μέσω PayPal, εκτός και αν δεν κάνω κάτι σωστά...... Και για να είναι ειλικρινής θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να αγοράσω.

Φιλικά, Κατερίνα

δεν την εχω,παραταυτα δεν δεχεσαι βοηθεια απο αγραμματους και αξεστους?δεν σχολιαζω τα υπολοιπα

Στην παιδεία που αναφέρομαι δεν έχει να κάνει με το μορφωτικό επίπεδο του καθένα, αλλά με την συμπεριφορά.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις θήκες και τις διευκρινήσεις για τις τράπεζες. Σας εύχομαι καλό βράδυ και καλή συνέχεια. ☺

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Εγώ με κάρτα της άλφα δεν κατάφερα να αγοράσω χθες από eBay. Μέσω PayPal, εκτός και αν δεν κάνω κάτι σωστά...... Και για να είναι ειλικρινής θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να αγοράσω.

Δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο φίλε μου. Μια κάρτα Alpha Bank μισθοδοσίας είναι και αγοράζω μέσω PayPal από όλα τα site

• 1 month later...
Παιδιά ποια προστασία οθονης να επιλέξω; Η υπάρχουσα ειναι σκέτη απογοήτευση, πέρα απο το γεγονός οτι γυαλίζει, το δάκτυλο δεν "τσουλάει" εύκολα.

Παιδιά ποια προστασία οθονης να επιλέξω; Η υπάρχουσα ειναι σκέτη απογοήτευση, πέρα απο το γεγονός οτι γυαλίζει, το δάκτυλο δεν "τσουλάει" εύκολα.

Αν διαβάσεις παρά πίσω, θα βρεις αρκετές....!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Στις τελευταίες 10 σελίδες (από κινητό)

που διαβασα, ούτε 1 αναφορά για μεμβράνη οθόνης. Τι στο καλό; Όλοι glass βάζετε ;

Αν κάποιος έχει να προτείνει καμμιά καλή μεμβράνη θα με βοηθούσε πολύ. Αλλιώς σκέφτομαι να πάω κανένα πλαισιο η να παραγγείλω καμμιά random απο skroutz.

Το θεωρώ too much το tempered. Θεωρητικά αν θέλαμε να έχουμε την εμπειρία gorilla glass δεν θα έπρεπε να βάλουμε τίποτα επάνω, αλλά ποιος εμπιστεύεται ;

μια βαση για το g2 θα θελα που να ειναι για το αμαξι να τη βαζω καπου στο παμπριζ,ξερουμε καποια μαρκα ή μοντελο να κοιταξω?

μια βαση για το g2 θα θελα που να ειναι για το αμαξι να τη βαζω καπου στο παμπριζ,ξερουμε καποια μαρκα ή μοντελο να κοιταξω?

Καλημερα. Εχω 2 χρομια αυτην εδω http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/457 ειναι η καλυτερη. Ποιοτικη ωραια παρτην με κλειστα τα ματια !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

παιδια πριν 2 χρονια που ειχα το lg g2 ειχα δει συζητηση για otg εξαιρετικα μικρο σε μεγεθος που παιρνει microsd ,δε τολμω να διαβασω 200 σελιδες ,υπαρχει καμια προταση ?

Καλημερα. Εχω 2 χρομια αυτην εδω http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/457 ειναι η καλυτερη. Ποιοτικη ωραια παρτην με κλειστα τα ματια !!! ;) ;)

ωραιος..βολευει αν θελω να το φορτιζω κιολας?

παιδια πριν 2 χρονια που ειχα το lg g2 ειχα δει συζητηση για otg εξαιρετικα μικρο σε μεγεθος που παιρνει microsd ,δε τολμω να διαβασω 200 σελιδες ,υπαρχει καμια προταση ?

Για το meenova λες;

Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64

http://www.meenova.com/

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το θεωρώ too much το tempered. Θεωρητικά αν θέλαμε να έχουμε την εμπειρία gorilla glass δεν θα έπρεπε να βάλουμε τίποτα επάνω, αλλά ποιος εμπιστεύεται ;

Εγώ το προτιμώ "γυμνό" από μπροστά. Το tempered έχει καλύτερη αίσθηση από μεμβράνη, αλλά χάνει λίγο σε ευαισθησία ο ψηφιοποιητής (τόσο περισσότερο, όσο πιο παχύ το γυαλί).

Για κινητό με 5.5in οθόνη κάνει αυτή; ένας φίλος έχει το meizu m2 note κ ψάχνει τέτοια βεντουζα για παρμπριζ...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...