babe0607 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Από Ελλάδα θα σε χαϊδεύουν το κωλαράκι.προσπάθησε από έξω vrwmiaris...μίλα καλύτερα. Δεν με ξέρεις. Αν έχεις την στοιχειώδη παιδεία μίλα όπως αρμόζει σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και άσε κατά μέρους τα υπόλοιπα... Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημέρα παιδιά. Έχω το LG G2(D802) Έχετε υπ όψιν σας θήκες (Ελληνικά καταστήματα) οι οποίες να έχουν κάλυμμα απο πάνω αλλα παράλληλα να είναι και stand ώστε να στέκεται το κινητό; Σας ευχαριστώ.. Για κοίτα αυτή εδώ.http://thikishop.gr/index.php/online-store/case/lg/g2-d801-d802-d803/roar-korea-for-lg-optimus-g2-d803-vs980-fancy-diary-view-window-wallet-leather-cover---black-detail Την είχα πριν λίγες μέρες και την έδωσα γιατί πούλησα το g2 και την ξαναπήρα για το g4. Φανταστική θήκη. Την είχα πάρει από eBay εγώ 9 ευρώ και ήρθε σε ένα μήνα για το g2 τώρα δεν μπορούσα να περιμένω έδωσα 5 ευρώ παραπάνω αλλά την έχω τώρα. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 vrwmiaris...μίλα καλύτερα. Δεν με ξέρεις. Αν έχεις την στοιχειώδη παιδεία μίλα όπως αρμόζει σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και άσε κατά μέρους τα υπόλοιπα... Καλά, άσε και κάτι να πέσει, να σε βοηθήσει αποπειράθηκε :) "Από Ελλάδα μάλλον θα είναι ακριβά, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις από εξωτερικό" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Για κοίτα αυτή εδώ.http://thikishop.gr/index.php/online-store/case/lg/g2-d801-d802-d803/roar-korea-for-lg-optimus-g2-d803-vs980-fancy-diary-view-window-wallet-leather-cover---black-detail Την είχα πριν λίγες μέρες και την έδωσα γιατί πούλησα το g2 και την ξαναπήρα για το g4. Φανταστική θήκη. Την είχα πάρει από eBay εγώ 9 ευρώ και ήρθε σε ένα μήνα για το g2 τώρα δεν μπορούσα να περιμένω έδωσα 5 ευρώ παραπάνω αλλά την έχω τώρα. Ελπίζω να βοήθησα. Σε ευχαριστω για την βοηθεια :) κοιταζα κ αυτην... http://thikishop.gr/index.php/online-store/case/lg/g2-d801-d802-d803/black-litchi-skin-pu-leather-wallet-purse-case-for-lg-g2-d800-d801-d802-detail Να εισαι καλα... σε ευχαριστώ. Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλά, άσε και κάτι να πέσει, να σε βοηθήσει αποπειράθηκε :) "Από Ελλάδα μάλλον θα είναι ακριβά, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις από εξωτερικό" minast συμφωνώ για κάθε βοήθεια εδώ στο φόρουμ. Είναι χρήσιμη, αναγκαία για όλους τους χρήστες. Όλοι μας μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε. Παρά ταύτα θεωρώ ότι στην δική μου προσωπικότητα δεν αρμόζουν τέτοιες απαντήσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν. Ας σέβεται ο καθένας μας το φόρουμ που βρίσκεται και τα άτομα που το απαρτίζουν. Σε ότι αφορά το εξωτερικό είχα αγοράσει παλιότερα μέσω ebay και σχετικά αργούν να έρθουν. Δεν γνωρίζω αν έχει ξεμπλοκάρει το θέμα με τις συναλλαγές λόγω των capital controls. Σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις σου. :) Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Επειδή ψωνίζει λόγω δουλειάς η γυναίκα μου συνέχεια από έξω (πράγματα για νύχια) μέσω eurobank ξεχνάτε τις αγορές. Μέσω ALPHA BANK γίνεται να αγοράσεις κανονικά τα πάντα.... Σε αφήνει δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 vrwmiaris...μίλα καλύτερα. Δεν με ξέρεις. Αν έχεις την στοιχειώδη παιδεία μίλα όπως αρμόζει σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και άσε κατά μέρους τα υπόλοιπα... δεν την εχω,παραταυτα δεν δεχεσαι βοηθεια απο αγραμματους και αξεστους?δεν σχολιαζω τα υπολοιπα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Σε ευχαριστω για την βοηθεια :) κοιταζα κ αυτην... http://thikishop.gr/index.php/online-store/case/lg/g2-d801-d802-d803/black-litchi-skin-pu-leather-wallet-purse-case-for-lg-g2-d800-d801-d802-detail Να εισαι καλα... σε ευχαριστώ. Απλα με αυτην δεν εκμεταλλευεσε τις ευκολίες του παραθύρου. Περι ορέξεως βέβαια, Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Επειδή ψωνίζει λόγω δουλειάς η γυναίκα μου συνέχεια από έξω (πράγματα για νύχια) μέσω eurobank ξεχνάτε τις αγορές. Μέσω ALPHA BANK γίνεται να αγοράσεις κανονικά τα πάντα.... Σε αφήνει δηλαδή Εγώ με κάρτα της άλφα δεν κατάφερα να αγοράσω χθες από eBay. Μέσω PayPal, εκτός και αν δεν κάνω κάτι σωστά...... Και για να είναι ειλικρινής θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να αγοράσω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 δεν την εχω,παραταυτα δεν δεχεσαι βοηθεια απο αγραμματους και αξεστους?δεν σχολιαζω τα υπολοιπα Στην παιδεία που αναφέρομαι δεν έχει να κάνει με το μορφωτικό επίπεδο του καθένα, αλλά με την συμπεριφορά. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ παιδιά για τις θήκες και τις διευκρινήσεις για τις τράπεζες. Σας εύχομαι καλό βράδυ και καλή συνέχεια. ☺ Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγώ με κάρτα της άλφα δεν κατάφερα να αγοράσω χθες από eBay. Μέσω PayPal, εκτός και αν δεν κάνω κάτι σωστά...... Και για να είναι ειλικρινής θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να αγοράσω. Δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο φίλε μου. Μια κάρτα Alpha Bank μισθοδοσίας είναι και αγοράζω μέσω PayPal από όλα τα site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδιά ποια προστασία οθονης να επιλέξω; Η υπάρχουσα ειναι σκέτη απογοήτευση, πέρα απο το γεγονός οτι γυαλίζει, το δάκτυλο δεν "τσουλάει" εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά ποια προστασία οθονης να επιλέξω; Η υπάρχουσα ειναι σκέτη απογοήτευση, πέρα απο το γεγονός οτι γυαλίζει, το δάκτυλο δεν "τσουλάει" εύκολα. Αν διαβάσεις παρά πίσω, θα βρεις αρκετές....!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Στις τελευταίες 10 σελίδες (από κινητό) που διαβασα, ούτε 1 αναφορά για μεμβράνη οθόνης. Τι στο καλό; Όλοι glass βάζετε ; Αν κάποιος έχει να προτείνει καμμιά καλή μεμβράνη θα με βοηθούσε πολύ. Αλλιώς σκέφτομαι να πάω κανένα πλαισιο η να παραγγείλω καμμιά random απο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Γιατί δεν θέλεις glass? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Το θεωρώ too much το tempered. Θεωρητικά αν θέλαμε να έχουμε την εμπειρία gorilla glass δεν θα έπρεπε να βάλουμε τίποτα επάνω, αλλά ποιος εμπιστεύεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Αν είναι να βάλεις κάτι θα βάλεις glass. Δεν βρίσκω τον λόγο να βάλεις ζελατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 μια βαση για το g2 θα θελα που να ειναι για το αμαξι να τη βαζω καπου στο παμπριζ,ξερουμε καποια μαρκα ή μοντελο να κοιταξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 μια βαση για το g2 θα θελα που να ειναι για το αμαξι να τη βαζω καπου στο παμπριζ,ξερουμε καποια μαρκα ή μοντελο να κοιταξω? Καλημερα. Εχω 2 χρομια αυτην εδω http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/457 ειναι η καλυτερη. Ποιοτικη ωραια παρτην με κλειστα τα ματια !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 παιδια πριν 2 χρονια που ειχα το lg g2 ειχα δει συζητηση για otg εξαιρετικα μικρο σε μεγεθος που παιρνει microsd ,δε τολμω να διαβασω 200 σελιδες ,υπαρχει καμια προταση ? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καλημερα. Εχω 2 χρομια αυτην εδω http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/457 ειναι η καλυτερη. Ποιοτικη ωραια παρτην με κλειστα τα ματια !!! ;) ;) ωραιος..βολευει αν θελω να το φορτιζω κιολας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 παιδια πριν 2 χρονια που ειχα το lg g2 ειχα δει συζητηση για otg εξαιρετικα μικρο σε μεγεθος που παιρνει microsd ,δε τολμω να διαβασω 200 σελιδες ,υπαρχει καμια προταση ? Για το meenova λες; Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 παιδια πριν 2 χρονια που ειχα το lg g2 ειχα δει συζητηση για otg εξαιρετικα μικρο σε μεγεθος που παιρνει microsd ,δε τολμω να διαβασω 200 σελιδες ,υπαρχει καμια προταση ? http://www.meenova.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Το θεωρώ too much το tempered. Θεωρητικά αν θέλαμε να έχουμε την εμπειρία gorilla glass δεν θα έπρεπε να βάλουμε τίποτα επάνω, αλλά ποιος εμπιστεύεται ; Εγώ το προτιμώ "γυμνό" από μπροστά. Το tempered έχει καλύτερη αίσθηση από μεμβράνη, αλλά χάνει λίγο σε ευαισθησία ο ψηφιοποιητής (τόσο περισσότερο, όσο πιο παχύ το γυαλί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλημερα. Εχω 2 χρομια αυτην εδω http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/457 ειναι η καλυτερη. Ποιοτικη ωραια παρτην με κλειστα τα ματια !!! ;) ;) Για κινητό με 5.5in οθόνη κάνει αυτή; ένας φίλος έχει το meizu m2 note κ ψάχνει τέτοια βεντουζα για παρμπριζ... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts