kanenas_allos Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Για θηκες με πορτακι ποιες προτεινετε; Θελω να παρω μια πορτακι και μια σιλικονη σε περιπτωση που βαρεθω/την βρω δυσχρηστη την πρωτη. Ακριβώς αυτό που θα ρωτούσα και εγώ! Ενδιαφέρουσα μου φάνηκε η Nillkin αλλά περιμένω τους ειδήμονες να πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ακριβώς αυτό που θα ρωτούσα και εγώ! Ενδιαφέρουσα μου φάνηκε η Nillkin αλλά περιμένω τους ειδήμονες να πουν. Και εγώ ρώτησα πιο πάνω....... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas_allos Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Και εγώ ρώτησα πιο πάνω....... Οπότε, μαζευτήκαμε πολλοί :-) Παρακαλώ τους φίλους για τη βοήθειά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Η Νιλκιν μου φαινεται πολυ παχια και αχαρη. Εχω μια μαυρη και επειδη εχω αλλαξει συσκευη οποιο παιδι τη θελει και μενει κοντα μου ας μου στειλει ΠΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδιά ψάχνω θήκη και ακουστικά που να μπορώ να τα παίρνω σε μικρές καταδύσεις, μέχρι 5-6 μέτρα βάθος. Έχω βρει διάφορα αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλόν και οικονομικόν; :O Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Ακριβώς αυτό που θα ρωτούσα και εγώ! Ενδιαφέρουσα μου φάνηκε η Nillkin αλλά περιμένω τους ειδήμονες να πουν. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμων απλά την έχω και έχω γράψει ξανά ότι είναι για ελαφριές καταστάσεις. Μου έπεσε κάτω το τηλέφωνο από μικρό ευτυχώς ύψος και και ξεκουμπώσε από την θήκη και το μάζεψα από κάτω. Ευτυχώς χωρίς γρατζουνιά.... Δεν είναι κακία για προστασία σε τσαντάκια με άλλα πράγματα μέσα η ότι σχέση έχει για προστασία της οθόνης από γρατζουνιες αλλά μέχρι εκεί Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδιά ψάχνω θήκη και ακουστικά που να μπορώ να τα παίρνω σε μικρές καταδύσεις, μέχρι 5-6 μέτρα βάθος. Έχω βρει διάφορα αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλόν και οικονομικόν; :O http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=311280807347&alt=web Εγώ έχω αυτή την θηκη. Νερό δεν περνάει. (Στις δικές μου τουλάχιστον δοκιμές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=311280807347&alt=web Εγώ έχω αυτή την θηκη. Νερό δεν περνάει. (Στις δικές μου τουλάχιστον δοκιμές) Χμ, αυτή όμως δεν έχει υποδοχή για AUX που χρειάζομαι εγώ. Ψάχνω κάτι σαν αυτό Απλά το συγκεκριμένο δεν έρχεται Ελλάδα. Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας προτείνει. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Χμ, αυτή όμως δεν έχει υποδοχή για AUX που χρειάζομαι εγώ. Ψάχνω κάτι σαν αυτό Απλά το συγκεκριμένο δεν έρχεται Ελλάδα. Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας προτείνει. Πραγματικά ποιο ειναι το νόημα οχι μονο να κανεις το κινητο σου ετσι για να ειναι "αδιάβροχο"...και πες πως το κάνεις...με τα ακουστικα τι φαση? θα ακους μουσική οταν κολυμπάς? Παντως εγω πιστευω πως απο τι στιγμη που αυτες οι θηκες δεν εχουν καποια εγγυηση οτι κανουν το κινητο αδιαβροχο δεν ειναι να τις εμπιστευεσαι...Αντε το πολυ να το εχεις στη παραλια για την αμμο και για τυχον λιγα νερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Πραγματικά ποιο ειναι το νόημα οχι μονο να κανεις το κινητο σου ετσι για να ειναι "αδιάβροχο"...και πες πως το κάνεις...με τα ακουστικα τι φαση? θα ακους μουσική οταν κολυμπάς? Παντως εγω πιστευω πως απο τι στιγμη που αυτες οι θηκες δεν εχουν καποια εγγυηση οτι κανουν το κινητο αδιαβροχο δεν ειναι να τις εμπιστευεσαι...Αντε το πολυ να το εχεις στη παραλια για την αμμο και για τυχον λιγα νερα... Όταν πηγαίνω για χταπόδια κάθομαι και 1 ώρα στο νερό κ η φάση με τη μουσική στο βυθό με ενθουσιάζει. Anyway, ίσως και να 'χεις δίκιο. Καλύτερα να δώσω κάνα 40ρι να πάρω μια από τις καλές που είδα ότι υπάρχουν. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Όταν πηγαίνω για χταπόδια κάθομαι και 1 ώρα στο νερό κ η φάση με τη μουσική στο βυθό με ενθουσιάζει. Anyway, ίσως και να 'χεις δίκιο. Καλύτερα να δώσω κάνα 40ρι να πάρω μια από τις καλές που είδα ότι υπάρχουν. Γιατί δεν παίρνεις κατι τέτοιο να μην έχεις και άγχος να χαλάσεις μια συσκευή αξίας 250€ ? mp3 waterproof Edited June 17, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Γιατί δεν παίρνεις κατι τέτοιο να μην έχεις και άγχος να χαλάσεις μια συσκευή αξίας 250€ ? mp3 waterproof Χεχ, ανέφερα τη μουσική γιατί ρωτήθηκα για τη μουσική. Ο βασικός λόγος είναι το Video :P Εκτός από αυτό, να μην κάνω ένα skype από το βυθό; :P Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Χεχ, ανέφερα τη μουσική γιατί ρωτήθηκα για τη μουσική. Ο βασικός λόγος είναι το Video :P Εκτός από αυτό, να μην κάνω ένα skype από το βυθό; :P Μάλλον θες το laptop μαζί σου...!!! :lol: η ψαροντουφεκο με κάμερα ;) http://s9.postimg.org/li03fm0gf/2750.jpg free image uploading Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μάλλον θες το laptop μαζί σου...!!! :lol: η ψαροντουφεκο με κάμερα ;) Τελικά πήρα αυτήν εδώ που τολμάει και λέει εως 20 μέτρα και IPX8 Waterproof. Χωρίς AUX Και πήρα και το Premium Tempered Glass Film Screen Protector for LG G2 που πρότεινες σε ένα πρόσφατο post. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Χρήστης κι εγώ LG G2 από χθες και ήρθε η ώρα για θήκες. Έλεγα να πάρω 2 σιλικόνης, 1 αλουμινίου και 1 Armor. Από ότι διάβασα και σε προηγούμενα post η αλουμινίου βγάζει πρόβλημα σε σήμα, οπότε μάλλον τρώει άκυρο... Armor case να προτιμήσω την original της Spilgen; Και μία ακόμα που μου αρέσει πολύ είναι αυτή .Και από που θα μου προτείνατε να τις αγοράσω; E-bay, Amazon κάπου αλλού; Επίσης δεν υπάρχει paypal και πιστωτική, οπότε ή αντικαταβολή, μέσω τραπέζης ή e-banking. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τελικά πήρα αυτήν εδώ που τολμάει και λέει εως 20 μέτρα και IPX8 Waterproof. Χωρίς AUX Και πήρα και το Premium Tempered Glass Film Screen Protector for LG G2 που πρότεινες σε ένα πρόσφατο post. Μιας και είσαι του βάθους.......μήπως αντέξει η θήκη, και δεν αντέξει η συσκευή την πίεση :dash:.....λέω εγώ τώρα, εσύ θα μας πεις βέβαια , που σχολίασε.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Χρήστης κι εγώ LG G2 από χθες και ήρθε η ώρα για θήκες. Έλεγα να πάρω 2 σιλικόνης, 1 αλουμινίου και 1 Armor. Από ότι διάβασα και σε προηγούμενα post η αλουμινίου βγάζει πρόβλημα σε σήμα, οπότε μάλλον τρώει άκυρο... Armor case να προτιμήσω την original της Spilgen; Και μία ακόμα που μου αρέσει πολύ είναι αυτή .Και από που θα μου προτείνατε να τις αγοράσω; E-bay, Amazon κάπου αλλού; Επίσης δεν υπάρχει paypal και πιστωτική, οπότε ή αντικαταβολή, μέσω τραπέζης ή e-banking. Αυτή που έχεις στο link την φοράω αυτή τη στιγμή κ την έχω κ σε άσπρη... Με αυτή την τιμή από ebay παίρνεις 3!δεν προστατεύει κ πολύ όμως να το ξέρεις... Από ομορφιά καλή είναι! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Όταν πηγαίνω για χταπόδια κάθομαι και 1 ώρα στο νερό κ η φάση με τη μουσική στο βυθό με ενθουσιάζει. Anyway, ίσως και να 'χεις δίκιο. Καλύτερα να δώσω κάνα 40ρι να πάρω μια από τις καλές που είδα ότι υπάρχουν. Όταν είσαι μέσα στο νερό έχεις σήμα? Κάπως έτσι είσαι ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Μιας και είσαι του βάθους.......μήπως αντέξει η θήκη, και δεν αντέξει η συσκευή την πίεση :dash:.....λέω εγώ τώρα, εσύ θα μας πεις βέβαια , που σχολίασε.;) Στα 5 μέτρα που συχνάζω νομίζω πως θα αντέξει. Εδώ αντέχω εγώ :P Όταν είσαι μέσα στο νερό έχεις σήμα? Κάπως έτσι είσαι ? :D Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα μου την έλεγε για το σήμα :P Edited June 22, 2015 by Citizen88gr Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Παίδες αυτά εδώ κάνουν για το κινητό μας?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Παίδες αυτά εδώ κάνουν για το κινητό μας?:confused: Λογικά κάνουν αλλά δε τα έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτά! Ας πει οποίος τα χει δοκιμάσει για σιγουριά... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Έχουμε κάποιο δοκιμασμένο στικακι από ebay? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Αυτό δηλαδή που σου πρότεινα στο άλλο νήμα σου φαίνετε ακριβό???:blink: 32GB USB3.0 :shock: Μερικές φορές ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Αυτό δηλαδή που σου πρότεινα στο άλλο νήμα σου φαίνετε ακριβό???:blink: 32GB USB3.0 :shock: Μερικές φορές ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω...:confused: Τα 13 ευρώ (συν τα έξοδα αποστολής) για κάποιον είναι τίποτα και για κάποιον πολλά. Ναι μου φαίνονται πολλά αν μπορώ να βρω με λιγότερα. Έχω ήδη δώσει πολλά χρήματα για το τηλέφωνο. Καλό θα ήταν να μην κρίνεις..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Καλό θα ήταν να μην κρίνεις..... Σε ρώτησα αν σου φαίνετε ακριβό... δεν έκρινα τίποτα Τέλος πάντων συγνώμη που προσπαθώ να βοηθήσω... δεν θα ξαναγίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts