Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για θηκες με πορτακι ποιες προτεινετε;

Θελω να παρω μια πορτακι και μια σιλικονη σε περιπτωση που βαρεθω/την βρω δυσχρηστη την πρωτη.

Ακριβώς αυτό που θα ρωτούσα και εγώ! Ενδιαφέρουσα μου φάνηκε η Nillkin αλλά περιμένω τους ειδήμονες να πουν.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβώς αυτό που θα ρωτούσα και εγώ! Ενδιαφέρουσα μου φάνηκε η Nillkin αλλά περιμένω τους ειδήμονες να πουν.

Και εγώ ρώτησα πιο πάνω.......

Φιλικά, Κατερίνα

Και εγώ ρώτησα πιο πάνω.......

Οπότε, μαζευτήκαμε πολλοί :-)

Παρακαλώ τους φίλους για τη βοήθειά τους.

Η Νιλκιν μου φαινεται πολυ παχια και αχαρη.

Εχω μια μαυρη και επειδη εχω αλλαξει συσκευη οποιο παιδι τη θελει και μενει κοντα μου ας μου στειλει ΠΜ.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδιά ψάχνω θήκη και ακουστικά που να μπορώ να τα παίρνω σε μικρές καταδύσεις, μέχρι 5-6 μέτρα βάθος.

Έχω βρει διάφορα αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλόν και οικονομικόν; :O

Unrooted :mad:

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμων απλά την έχω και έχω γράψει ξανά ότι είναι για ελαφριές καταστάσεις. Μου έπεσε κάτω το τηλέφωνο από μικρό ευτυχώς ύψος και και ξεκουμπώσε από την θήκη και το μάζεψα από κάτω. Ευτυχώς χωρίς γρατζουνιά....

Δεν είναι κακία για προστασία σε τσαντάκια με άλλα πράγματα μέσα η ότι σχέση έχει για προστασία της οθόνης από γρατζουνιες αλλά μέχρι εκεί

Practice what you preach

Παιδιά ψάχνω θήκη και ακουστικά που να μπορώ να τα παίρνω σε μικρές καταδύσεις, μέχρι 5-6 μέτρα βάθος.

Έχω βρει διάφορα αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλόν και οικονομικόν; :O

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=311280807347&alt=web

Εγώ έχω αυτή την θηκη.

Νερό δεν περνάει. (Στις δικές μου τουλάχιστον δοκιμές)

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=311280807347&alt=web

Εγώ έχω αυτή την θηκη.

Νερό δεν περνάει. (Στις δικές μου τουλάχιστον δοκιμές)

Χμ, αυτή όμως δεν έχει υποδοχή για AUX που χρειάζομαι εγώ. Ψάχνω κάτι σαν αυτό Απλά το συγκεκριμένο δεν έρχεται Ελλάδα.

Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας προτείνει.

Χμ, αυτή όμως δεν έχει υποδοχή για AUX που χρειάζομαι εγώ. Ψάχνω κάτι σαν αυτό Απλά το συγκεκριμένο δεν έρχεται Ελλάδα.

Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας προτείνει.

Πραγματικά ποιο ειναι το νόημα οχι μονο να κανεις το κινητο σου ετσι για να ειναι "αδιάβροχο"...και πες πως το κάνεις...με τα ακουστικα τι φαση? θα ακους μουσική οταν κολυμπάς? Παντως εγω πιστευω πως απο τι στιγμη που αυτες οι θηκες δεν εχουν καποια εγγυηση οτι κανουν το κινητο αδιαβροχο δεν ειναι να τις εμπιστευεσαι...Αντε το πολυ να το εχεις στη παραλια για την αμμο και για τυχον λιγα νερα...

Πραγματικά ποιο ειναι το νόημα οχι μονο να κανεις το κινητο σου ετσι για να ειναι "αδιάβροχο"...και πες πως το κάνεις...με τα ακουστικα τι φαση? θα ακους μουσική οταν κολυμπάς? Παντως εγω πιστευω πως απο τι στιγμη που αυτες οι θηκες δεν εχουν καποια εγγυηση οτι κανουν το κινητο αδιαβροχο δεν ειναι να τις εμπιστευεσαι...Αντε το πολυ να το εχεις στη παραλια για την αμμο και για τυχον λιγα νερα...

Όταν πηγαίνω για χταπόδια κάθομαι και 1 ώρα στο νερό κ η φάση με τη μουσική στο βυθό με ενθουσιάζει. Anyway, ίσως και να 'χεις δίκιο. Καλύτερα να δώσω κάνα 40ρι να πάρω μια από τις καλές που είδα ότι υπάρχουν.

Όταν πηγαίνω για χταπόδια κάθομαι και 1 ώρα στο νερό κ η φάση με τη μουσική στο βυθό με ενθουσιάζει. Anyway, ίσως και να 'χεις δίκιο. Καλύτερα να δώσω κάνα 40ρι να πάρω μια από τις καλές που είδα ότι υπάρχουν.

Γιατί δεν παίρνεις κατι τέτοιο να μην έχεις και άγχος να χαλάσεις μια συσκευή αξίας 250€ ?

mp3 waterproof

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Γιατί δεν παίρνεις κατι τέτοιο να μην έχεις και άγχος να χαλάσεις μια συσκευή αξίας 250€ ?

mp3 waterproof

Χεχ, ανέφερα τη μουσική γιατί ρωτήθηκα για τη μουσική. Ο βασικός λόγος είναι το Video :P Εκτός από αυτό, να μην κάνω ένα skype από το βυθό; :P

Χεχ, ανέφερα τη μουσική γιατί ρωτήθηκα για τη μουσική. Ο βασικός λόγος είναι το Video :P Εκτός από αυτό, να μην κάνω ένα skype από το βυθό; :P

Μάλλον θες το laptop μαζί σου...!!! :lol: η ψαροντουφεκο με κάμερα ;)

http://s9.postimg.org/li03fm0gf/2750.jpg

free image uploading

Μάλλον θες το laptop μαζί σου...!!! :lol: η ψαροντουφεκο με κάμερα ;)

Τελικά πήρα αυτήν εδώ που τολμάει και λέει εως 20 μέτρα και IPX8 Waterproof. Χωρίς AUX

Και πήρα και το Premium Tempered Glass Film Screen Protector for LG G2 που πρότεινες σε ένα πρόσφατο post.

Χρήστης κι εγώ LG G2 από χθες και ήρθε η ώρα για θήκες. Έλεγα να πάρω 2 σιλικόνης, 1 αλουμινίου και 1 Armor. Από ότι διάβασα και σε προηγούμενα post η αλουμινίου βγάζει πρόβλημα σε σήμα, οπότε μάλλον τρώει άκυρο... Armor case να προτιμήσω την original της Spilgen; Και μία ακόμα που μου αρέσει πολύ είναι αυτή .Και από που θα μου προτείνατε να τις αγοράσω; E-bay, Amazon κάπου αλλού; Επίσης δεν υπάρχει paypal και πιστωτική, οπότε ή αντικαταβολή, μέσω τραπέζης ή e-banking.
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Τελικά πήρα αυτήν εδώ που τολμάει και λέει εως 20 μέτρα και IPX8 Waterproof. Χωρίς AUX

Και πήρα και το Premium Tempered Glass Film Screen Protector for LG G2 που πρότεινες σε ένα πρόσφατο post.

Μιας και είσαι του βάθους.......μήπως αντέξει η θήκη, και δεν αντέξει η συσκευή την πίεση :dash:.....λέω εγώ τώρα, εσύ θα μας πεις βέβαια , που σχολίασε.;)

Χρήστης κι εγώ LG G2 από χθες και ήρθε η ώρα για θήκες. Έλεγα να πάρω 2 σιλικόνης, 1 αλουμινίου και 1 Armor. Από ότι διάβασα και σε προηγούμενα post η αλουμινίου βγάζει πρόβλημα σε σήμα, οπότε μάλλον τρώει άκυρο... Armor case να προτιμήσω την original της Spilgen; Και μία ακόμα που μου αρέσει πολύ είναι αυτή .Και από που θα μου προτείνατε να τις αγοράσω; E-bay, Amazon κάπου αλλού; Επίσης δεν υπάρχει paypal και πιστωτική, οπότε ή αντικαταβολή, μέσω τραπέζης ή e-banking.

Αυτή που έχεις στο link την φοράω αυτή τη στιγμή κ την έχω κ σε άσπρη... Με αυτή την τιμή από ebay παίρνεις 3!δεν προστατεύει κ πολύ όμως να το ξέρεις... Από ομορφιά καλή είναι!

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Όταν είσαι μέσα στο νερό έχεις σήμα? Κάπως έτσι είσαι ? :D

Μιας και είσαι του βάθους.......μήπως αντέξει η θήκη, και δεν αντέξει η συσκευή την πίεση :dash:.....λέω εγώ τώρα, εσύ θα μας πεις βέβαια , που σχολίασε.;)

Στα 5 μέτρα που συχνάζω νομίζω πως θα αντέξει. Εδώ αντέχω εγώ :P

Όταν είσαι μέσα στο νερό έχεις σήμα? Κάπως έτσι είσαι ? :D

Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα μου την έλεγε για το σήμα :P

Edited by Citizen88gr

Παίδες αυτά εδώ κάνουν για το κινητό μας?:confused:

Λογικά κάνουν αλλά δε τα έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτά! Ας πει οποίος τα χει δοκιμάσει για σιγουριά...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Αυτό δηλαδή που σου πρότεινα στο άλλο νήμα σου φαίνετε ακριβό???:blink:

32GB USB3.0 :shock:

Μερικές φορές ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω...:confused:

Αυτό δηλαδή που σου πρότεινα στο άλλο νήμα σου φαίνετε ακριβό???:blink:

32GB USB3.0 :shock:

Μερικές φορές ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω...:confused:

Τα 13 ευρώ (συν τα έξοδα αποστολής) για κάποιον είναι τίποτα και για κάποιον πολλά. Ναι μου φαίνονται πολλά αν μπορώ να βρω με λιγότερα. Έχω ήδη δώσει πολλά χρήματα για το τηλέφωνο.

Καλό θα ήταν να μην κρίνεις.....

Φιλικά, Κατερίνα

Καλό θα ήταν να μην κρίνεις.....

Σε ρώτησα αν σου φαίνετε ακριβό... δεν έκρινα τίποτα

Τέλος πάντων συγνώμη που προσπαθώ να βοηθήσω... δεν θα ξαναγίνει...