Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Kingston (έχω το 32άρι) κουμπώνει άνετα πάνω από την θήκη της Puro που είναι η μόνη που έχω στην κατοχή μου και γενικά λειτουργεί εξαιρετικά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να δοκιμάσω και με άλλες θήκες όταν έρθουν στην κατοχή μου (έχω παραγγείλει 4-5 :p). Συγκεκριμένα περιμένω μια "μούφα" slim armour (αν με βολέψει, αλλά δεν είναι αρκετά ποιοτική θα προχωρήσω στην αγορά της γνήσιας), μια "δείγμα" των 0,3mm που δεν προσφέρει ιδιαίτερη προστασία αλλά ας υπάρχει, μια "Nekeda" που μου άρεσε αρκετά όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και δύο πιο απλές σιλικόνης.

Από προστασία οθόνης, για την ώρα φοράω μία Sentio του πλαισίου, η οποία έκατσε στο κινητό εξαιρετικά, αφήνοντας τα κλασικά γύρω γύρω περιθώρια για την θήκη. Δυστυχώς όμως η ποιότητά της μου φαίνεται αρκετά κακή, αφού είναι ότι πιο επιρρεπές σε δαχτυλιές και θάμπωμα έχω δοκιμάσει τα τελευταία 6 χρόνια που χρησιμοποιώ tοuch συσκευή. Έχω παραγγείλει και περιμένω το GLASS-M Premium Tempered Glass Screen Protector των 0,33mm, για το οποίο έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές στο xda. Συγκεκριμένα, σε μια σε βάθος ανάλυση κάποιου προβλήματος που σπάνια παρουσιάζει το digitizer του τηλεφώνου μας με τη χρήση temped glass screen protections, είναι αυτό ουδέποτε παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα σε κανέναν. Το κόστος επίσης δε μου φαίνεται παράλογο στα 17,99$ και με δωρεάν μεταφορικά. Θα ακολουθήσει κρητική και επ' αυτού μόλις φτάσει και τοποθετηθεί στη συσκευή.

Αλήθεια, για τις ματ ζελατίνες προστασίας της οθόνης, τι γνώμη έχετε; Έχω δει στο κινητού ενός φίλου και με διχάζει... Δεν είναι ότι πιο όμορφο, αλλά εξουδετερώνει τις αντανακλάσεις, συν ότι δεν κρατάει καθόλου δαχτυλιές. Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο (δοκιμασμένο και καλό) σε ματ;

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ματ...μακρια!!!

Σου θαμπωνει την ωραια οθονη που εχουμε. Κριμα μεγαλο.

Πιστευω οτι δε θα αντεξεις ουτε μια μερα.

Απορρω παρα πολυ με αυτους που τα επιλεγουνε.

Εκτος κι αν τα 6 κινητα με ματ screen protector που ειδα ηταν οτι χειροτερο σε ποιητητα που κυκλοφορει στον κοσμο και ετυχε να βρεθουν μπροστα μου.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://warp.gr/nillkin-sparkle-s-view-case-black-for-lg-d821-g2.html

Εχει παρει κανεις αυτην την θηκη;Ειναι καλη;Καποια αλλη προταση απο ελλαδα μονο;Σε τετοιο στυλ

Ξερει κανεις αν δουλευει η quick Window με cloudy g3 rom?

Ακυρο το βρηκα.

Φίλε έχω την cloudy G3 στο g2 μου και φοράω την original quickwindow της lg.

Η λειτουργία λειτουργεί κανονικά αλλα έχει τα εικονίδια στρογγυλά πλέον και όχι ορθογώνια όπως στο g2. Πρακτικά μπορείς να απαντήσεις κανονικότατα στα τηλέφωνα σου δίχως κανένα πρόβλημα. Το ρολογακι φαίνεται κανονικά αλλα το κόβει λίγο στην άκρη. Το ίδιο ισχύει και για το κυκλικό μενού για τις επιλογές που σου δείχνει. Τίς κόβει λίγο αλλα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και να τις δεις κανονικότατα.

Τέλος , μπορείς πλέον να τραβάς και φωτογραφιες έχοντας κλειστή την θήκη, κατευθείαν από την quickwindow.

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Εχει παρει κανεις αυτην την θηκη;Ειναι καλη;Καποια αλλη προταση απο ελλαδα μονο;Σε τετοιο στυλ

Μου ηρθε χθες και ειναι παρα πολυ καλη θηκη. Νομιζω οτι καλυτερο σε flip window θηκη για το G2.

Εγω την πηρα απο ebay ομως, στα €4,85 : http://www.ebay.com/itm/360828916235

Αν δε σε πειραζει να περιμενεις κανα μηνα βεβαια...

Και με την CloudyG3 δουλευει μια χαρα και μπορεις να βαλεις και ενα fix για να τα δειχνει σε τετραγωνο σχημα κι οχι κυκλικο.

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Το μαγνητΑκι που συγκρατεί το front cover ειναι αρκετ δυνατό?

Και μια ερώτηση ακόμα θελω να σου κάνω φίλε μου για της συγκεκριμένη θήκη καθώς με ενδιαφέρει και εμένα αρκετά, το μέρος όπου εχει το μαγνητάκι προσθέτει ογκο στην συσκευή ? και γενικά η θήκη ποσό όγκο προσθέτει σε σχέση με την αυθεντική της εταιρίας?

IPad Air 2 gold 64gb

Μου ηρθε χθες και ειναι παρα πολυ καλη θηκη. Νομιζω οτι καλυτερο σε flip window θηκη για το G2.

Εγω την πηρα απο ebay ομως, στα €4,85 : http://www.ebay.com/itm/360828916235

Αν δε σε πειραζει να περιμενεις κανα μηνα βεβαια...

Και με την CloudyG3 δουλευει μια χαρα και μπορεις να βαλεις και ενα fix για να τα δειχνει σε τετραγωνο σχημα κι οχι κυκλικο.

να ρωτησω κατι φιλε, για να μπει αυτη η θηκη πρεπει να βγει το πισω καπακι του κινητου? τι ισχυει? πως καταλαβαινει το κινητο οτι εχει θηκη? σε αλλη μαρκα ινητου ειχα δει οτι εβγαινε το πισω καπακι κου κουμπωνε αυτο της θηκης που ειχε κατι επαφες (σαν της καρτας sim) και γινονταν η ενεργοποιηση

Edited by dimtz

να ρωτησω κατι φιλε, για να μπει αυτη η θηκη πρεπει να βγει το πισω καπακι του κινητου? τι ισχυει? πως καταλαβαινει το κινητο οτι εχει θηκη? σε αλλη μαρκα ινητου ειχα δει οτι εβγαινε το πισω καπακι κου κουμπωνε αυτο της θηκης που ειχε κατι επαφες (σαν της καρτας sim) και γινονταν η ενεργοποιηση

Δε χρειαζεται να βγει το πισω καπακι καλε.

Το κινητο καταλαβαινει τη θηκη γιατι καπου στη θηκη εχει ενα μικρο μαγνητη.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε χρειαζεται να βγει το πισω καπακι καλε.

Το κινητο καταλαβαινει τη θηκη γιατι στο πλαισιο του παραθυρου εχει ενα μεταλλικο υλικο.

μαλιστα, ειναι το μεταλλο το οποιο κανει ζημια στην οθονη? να μη παρω καλυτερα ,ευχαριστω :)

μαλιστα, ειναι το μεταλλο το οποιο κανει ζημια στην οθονη? να μη παρω καλυτερα ,ευχαριστω :)

Δεν ειναι στο μεταλικο πλαισιο του παραθυρου που ειπα πριν. Εκανα λαθος και το διωρθωσα. Υπαρχει ενα μικρο μαγνητακι καπου μεσα στο σωμα της θηκης που το αντιλαμβανεται το κινητο.

Οσο για τις γρατζουνιες ευθυνεται το μεταλικο πλαισιο της original lg quick window case. Υπαρχουν αλλες quick window θηκες που δεν γρατζουνανε την οθονη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ειναι στο μεταλικο πλαισιο του παραθυρου που ειπα πριν. Εκανα λαθος και το διωρθωσα. Υπαρχει ενα μικρο μαγνητακι καπου μεσα στο σωμα της θηκης που το αντιλαμβανεται το κινητο.

Οσο για τις γρατζουνιες ευθυνεται το μεταλικο πλαισιο της original lg quick window case. Υπαρχουν αλλες quick window θηκες που δεν γρατζουνανε την οθονη.

ok φιλε μου, μπορεις να μου δωσεις αν σου ειναι ευκολο ενα link απο ebay με θηκη σαν της γνησιας που να μη μου δημιουργησει προβλημα ? ευχαριστω.

ok φιλε μου, μπορεις να μου δωσεις αν σου ειναι ευκολο ενα link απο ebay με θηκη σαν της γνησιας που να μη μου δημιουργησει προβλημα ? ευχαριστω.

Λιγα μονο ποστς πιο πανω θα βρεις link για τετοια θηκη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λιγα μονο ποστς πιο πανω θα βρεις link για τετοια θηκη.

δηλαδη οτι παρω απο ebay δεν δημιουργει θεμα? αυτην πιο πανω δε μ αρεσει, ηθελα μια σαν την γνησια

δηλαδη οτι παρω απο ebay δεν δημιουργει θεμα? αυτην πιο πανω δε μ αρεσει, ηθελα μια σαν την γνησια

Οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουν την Nillkin που ειναι αντιγραφη της αυθεντικης αλλα ειναι πολυ ποιοτικη οπως λενε και δεν γρατζουναει την οθονη. Θα δεις πολλα links για αγορα. Κανε ενα search.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την έχω εγώ σε άσπρη.....πολύ καλή, κουμπώνει και το μαγνητακι, και το κυριότερο, δεν έχει μεταλλικό περίβλημα στο παράθυρο, οπότε δεν χαράζει την οθόνη, όπως έχει αναφερθεί εδώ μέσα, οτι γρατζουνούσε την οθόνη...!;)

http://s17.postimg.org/oqz91kj0v/20141115_021007.jpg

screen shot on windows

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Την έχω εγώ σε άσπρη.....πολύ καλή, κουμπώνει και το μαγνητακι, και το κυριότερο, δεν έχει μεταλλικό περίβλημα στο παράθυρο, οπότε δεν χαράζει την οθόνη, όπως έχει αναφερθεί εδώ μέσα, οτι γρατζουνούσε την οθόνη...!;)

http://s17.postimg.org/oqz91kj0v/20141115_021007.jpg

screen shot on windows

Ωραιος για αλλη μια φορα ο φιλος σημερα παω να την κτυπησω;)

την συγκεκριμένη την έχω κ εγώ σε μαύρη, αλλά της έκανα μια μικρή τρύπα στο σημειο που είναι το led για τις ειδοποιήσεις αφού το κρύβει.

Κάποιος ειπε ότι μπορούμε να τραβήξουμε φωτό με κλειστή την θήκη, πως? Με τα πίσω κουμπιά δεν κάνει τίποτα, αν και έχω ενεργοποιήσει με πάτημα του volume να ανοίγει η κάμερα με κλειστη οθόνη

την συγκεκριμένη την έχω κ εγώ σε μαύρη, αλλά της έκανα μια μικρή τρύπα στο σημειο που είναι το led για τις ειδοποιήσεις αφού το κρύβει.

Κάποιος ειπε ότι μπορούμε να τραβήξουμε φωτό με κλειστή την θήκη, πως? Με τα πίσω κουμπιά δεν κάνει τίποτα, αν και έχω ενεργοποιήσει με πάτημα του volume να ανοίγει η κάμερα με κλειστη οθόνη

Γίνετε φίλε μου...!!!

http://s29.postimg.org/6g7died7b/HPIM4787.jpg

print screen windows

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Άμα βάλεις την cloudy g3 δεινει κανονικά την δυνατότητα να βγάζεις φωτογραφία με κλειστό το καπάκι απλά κάνοντας κλικ πάνω στο εικονίδιο ..

IPad Air 2 gold 64gb

Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία από το πίσω μέρος του χειριστηρίου των ακουστικών (quadbeat 2) ; Είναι βίδα αυτό από πίσω ή το μικρόφωνο; Δε βρίσκω τέτοια φώτο πουθενά στο internet.

παιδια με ολες αυτες τις θηκες quick window κλπ το κινητο χωραει κανονικα στην τσεπη?

η εχετε θεμα? :P

Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία από το πίσω μέρος του χειριστηρίου των ακουστικών (quadbeat 2) ; Είναι βίδα αυτό από πίσω ή το μικρόφωνο; Δε βρίσκω τέτοια φώτο πουθενά στο internet.

Κανείς δε μπορεί να ανεβάσει μια φώτο ;