Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω αυτη σε ασπρη κ τωρα θα παρω κ μαυρη...προστατευει καλα γυρω-γυρω κ δ δινει κ πολυ ογκο στο κινητο...κ ειναι κ οικονομικη!!!
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει δοκιμάσει κανείς θήκη Quick window με cloudy g3; Λειτουργεί σωστα;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Έχει δοκιμάσει κανείς θήκη Quick window με cloudy g3; Λειτουργεί σωστα;

Μια χαρά αν φλασαρης ΑΥΤΟ

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μια χαρά αν φλασαρης ΑΥΤΟ

Αυτο χρειαζεται και για την γνωστη Nillkin θηκη που εχει window, εαν ειμαστε με CloudyG3 ???

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Αυτο χρειαζεται και για την γνωστη Nillkin θηκη που εχει window, εαν ειμαστε με CloudyG3 ???

NAI...!!! τι δεν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω :wacko:

Θήκη Φυσικό 100% Μπαμπού Ξύλο Για LG G2;)

http://s6.postimg.org/8hzerscs1/Picture0001.png

picture host

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προλάβετε (όποιος θέλει) G2 καουτσούκ Πλαστική σκληρή κάλυψη για το LG Optimus G2 D802 απο 7,47 μονο 2,62 για της επόμενες 10 ώρες..!!!

Nillkin Fresh PU Leather Flip Cover Quick Window Case + tempered glass ειναι too much;

Αυτή τη θήκη την έχω πάρει και εγώ. Πολύ καλή, αλλά όταν βάζω άλλον launcher, π.χ. nova, μου κάνει κάτι κολλήματα όταν πάω να ανοίξω τη θήκη. Όσο για tmpered glass nillkin, όντως πολύ καλή. Δεν έχω δοκιμάσει και άλλη για να συγκρίνω, αλλά σε προηγούμενη συσκευή που είχα και είχα βάλει ανάλογη προστασία οθόνης, δεν είχε την αίσθηση σιγουριάς που μου δίνει η nillkin.

Αναρωτιεμαι αν ειναι too much και τα δυο ή μηπως το glass δεν ειναι απαραιτητο με αυτη την θηκη

Host

Αναρωτιεμαι αν ειναι too much και τα δυο ή μηπως το glass δεν ειναι απαραιτητο με αυτη την θηκη

Ναι, δεν το πρόσεξα πριν. Δεν ξέρω εάν την ''φουσκώνει'' κάπως τη συσκευή και οι δύο αυτές προστασίες. Εγώ δεν είχα tempered glass μαζί με flip cover θήκη, αλλά μόνο με cover case. Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο υπερβολικό, μόνο και μόνο εάν μεγαλώνει κάπως το τηλέφωνο.

Το tempered glass είναι το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ ....;)

Ψαχνω για θηκη απο θεσσαλονικη επωνυμη, spigen κλπ. Αν περισσευει κανενος ας μου στειλει πμ
All it takes is a swipe...

παιδια καμια γνωμη για αυτην εδω? ... ( http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=67135 )

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

καλημέρα παιδιά! Καινούργιος κάτοχος λευκού G2, θα ήθελα να ακούσω μερικές προτάσεις για θήκες..Ψάχνω για λέπτη θήκη τύπου barely there της case mate την οποία χρησιμοποιούσα στο παλιό μου galaxy s και απ'ότι βλέπω δεν βγαίνει κάτι αντίστοιχο για το lg απο την εταιρία..απο εσωτερικό, μόνο αυτή βρίσκω που είναι αρκετά λεπτή http://www.skroutz.gr/s/4340124/Puro-Silicon-Case-Transparent-G2.html της Puro, αλλά είναι απο σιλικόνη και δεν μου αρέσει εμφανισιακά έτσι όπως "στρογγυλοποιεί" το κινητό.

Μετά απο aliexpress έκανα παραγγελία σε λευκό αυτή της Nilkin: http://www.aliexpress.com/item/NILLKIN-Super-Frosted-Shield-Case-for-LG-G2-D802-with-screen-protector-and-retailed-package-free/1435677049.html που μου φάνηκε λεπτή και καλαίσθητη

ενώ βρήκα και αυτή: http://www.aliexpress.com/item/Genuine-IMAK-Cowboy-Quicksand-Shell-Ultra-thin-Case-Skin-Back-Cover-Screen-Protector-For-LG-Optimus/1504665290.html

της IMAK τύπου sandstone σε γαλάζιο η οποία φαίνεται αρκετά όμορφη, δεν βρίσκω όμως κάποιο review..

Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο στο στύλ των 2 παραπάνω? Ευχαριστώ!

Θέλω να πάρω θήκη για το μαύρο G2 (που δεν μου έχει έρθει ακόμα) και κλίνω προς την αυθεντική μαύρη QuickWindow που κάνει γύρω στα 30 ευρώ (:O). Ξέρω ότι δεν είναι και η πιο δυνατή θήκη αλλά μου αρέσει εμφανισιακά. Υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο (όμορφο και όχι απαραίτητα δυνατό);
Koucos.

Θέλω να πάρω θήκη για το μαύρο G2 (που δεν μου έχει έρθει ακόμα) και κλίνω προς την αυθεντική μαύρη QuickWindow που κάνει γύρω στα 30 ευρώ (:O). Ξέρω ότι δεν είναι και η πιο δυνατή θήκη αλλά μου αρέσει εμφανισιακά. Υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο (όμορφο και όχι απαραίτητα δυνατό);

Η αυθεντική σε πολλούς έχει γδάρει την οθόνη, ίσως θέλεις να το λάβεις υπόψη σου.

Γεια σας!

Θελω να μου προτεινεται κανενα καλο tempered glass για να παραγγειλω ;)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Γεια σας!

Αν διαβασεις στις προηγουμενες σελιδες εχουν αναφερθει 2-3 καλα απο ebay! Προσωπικα εβαλα μια αγγελια και μου βρηκαν 2 ατομα, σε 2 μερουλες το ειχα, ουτε να περιμενεις ουτε τιποτα και ηταν μια χαρα απο θεμα αφης και καλυπτε ολη την οθονη!

Εγώ πάντως με ένα tempered glass από τα φθηνά που είχε προταθεί παλιότερα αντιμετώπισα πρόβλημα με την αφή και αναγκάστηκα να το αφαιρέσω.

Γεια σας!

Άπλα Τ Ε Λ Ε Ι Ο....!!!

Video..!

Αγορά..! http://www.ebay.com/itm/121297794571?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Ειδα 2 tempered glass που αναφερθηκαν στις τελευταιες σελιδες απο ebay το ενα ομως λεει οτι ειναι 0.4mm και το αλλο 0.3mm. Δεν ειναι καπως χοντρα ? Εγω ειχα διαβασει παλαιοτερα οτι τα καλυτερα ειναι μεχρι 0.25mm γιατι απο εκει και περα παχαινουν αρκετα.

Βρηκα 2 στο ebay. Πολυ καλα μου φαινονται.

Το ενα ειναι αυτο:

http://m.ebay.com/itm/390743999592?nav=SEARCH

Και το αλλο αυτο:

http://m.ebay.com/itm/360897915212?nav=SEARCH

Βεβαια το δευτερο μου γεμιζει περισσοτερο το ματι.

Αλλα κοιταξτε τα λιγο και εσεις και πεστε μου ;)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδια, ενδιαφερομαι για το sony smartband....ζηταει bluetooth ble για να δουλεψει...ξερει κανεις αν το υποστηριζει το g2?
2i6fhs-5.png

Η αυθεντική σε πολλούς έχει γδάρει την οθόνη, ίσως θέλεις να το λάβεις υπόψη σου.

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Δεν βρίσκω όμως κάτι αντίστοιχο (σε design) και πολύ φοβάμαι ότι θα μείνω χωρίς θήκη. Υπάρχει κάτι παρόμοιο χωρίς το παραθυράκι;

Koucos.

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Δεν βρίσκω όμως κάτι αντίστοιχο (σε design) και πολύ φοβάμαι ότι θα μείνω χωρίς θήκη. Υπάρχει κάτι παρόμοιο χωρίς το παραθυράκι;

Στο ebay θα βρεις πολλές παρόμοιες με την αυθεντική, με quick window και πολύ πιο φθηνές.