Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για ζελατίνα προστασίας από φυσικό κατάστημα Αθήνα?

Ειχα πάρει από το Πλάισιο την sentio για το Note που έχω και εμεινα ευχαριστημενος, αλλα για G2 εχει ελειψη. Για την αλλη μαρκα που εχει το Παμπλικ δεν διαβασα καλες αξιολογησεις.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.tech-in.gr/nillkin-sparkle-case-black-lg-d821-g2.html

Την εχει καποιος αυτη να μας πει αν χαραζει οθονη;

Έχω την ίδια αλλά άλλη μάρκα viva window και ποιο φθηνή. Δεν χαράζει την οθόνη μιας που δεν έχει το μεταλλικό πλαίσιο στο παράθυρο...!!!

video

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το ειδα φιλε μου αλλα σε επικοινωνια με την εταιρεια πηρα απαντηση οτι εξαντληθηκε και δεν ξερει ποτε θα ξαναφερει.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Παιδιά για ζελατίνα προστασίας από φυσικό κατάστημα Αθήνα?

Ειχα πάρει από το Πλάισιο την sentio για το Note που έχω και εμεινα ευχαριστημενος, αλλα για G2 εχει ελειψη. Για την αλλη μαρκα που εχει το Παμπλικ δεν διαβασα καλες αξιολογησεις.

Την έχω την ζελατίνα sentio από Πλαισιο Θεσσαλονίκης αλλά δεν ειμαι ικανοποιημένος.. Αφήνει ένα μικρό κενό στην μια πλευρά της οθόνης γύρο στο 1mm περίπου πάνω κάτω. Δεν την καλύπτει όλη την οθόνη εννοώ την καθαρή οθόνη.

Την έχω την ζελατίνα sentio από Πλαισιο Θεσσαλονίκης αλλά δεν ειμαι ικανοποιημένος.. Αφήνει ένα μικρό κενό στην μια πλευρά της οθόνης γύρο στο 1mm περίπου πάνω κάτω. Δεν την καλύπτει όλη την οθόνη εννοώ την καθαρή οθόνη.

σωστός, έχει απόλυτο δίκιο ο συμφορουμφίτης.

Καλησπέρα. Γιατί το g2 δεν διαβάζει στικακια με το usb on the go που να είναι σε μορφή ntfs και διαβάζει μόνο με fat32?? Μορφοποίησα το usb adata που έχω από fat 32 σε ntfs για να φορτώσω ταινίες που είναι μεγάλες σε gb και δεν το βλέπει καθόλου... Υπάρχει λύση ξέρετε η να μην παιδεύομαι να το ξανακάνω fat 32???

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Ερώτηση: Υπάρχουν διαφορές μεταξύ του μοντέλου D801 και D802?? Κυρίως σε θέμα μεγέθους για θήκες βασικά γιατί έτσι που κοιτάω γενικά βλέπω ότι σε μερικά γράφει για το LG G2 D801 σε άλλα για το D802 και σε άλλα τα γράφει και τα δύο..

Καλησπέρα. Γιατί το g2 δεν διαβάζει στικακια με το usb on the go που να είναι σε μορφή ntfs και διαβάζει μόνο με fat32?? Μορφοποίησα το usb adata που έχω από fat 32 σε ntfs για να φορτώσω ταινίες που είναι μεγάλες σε gb και δεν το βλέπει καθόλου... Υπάρχει λύση ξέρετε η να μην παιδεύομαι να το ξανακάνω fat 32???

Μπορείς να δοκιμάσεις και exFAT, ίσως να δουλεύει εξαρχής, αλλά δεν θυμάμαι με βεβαιότητα.

Κατά τα άλλα, υπάρχουν εφαρμογές που το κάνουν, όπως:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter

(θέλει root)

Ερώτηση: Υπάρχουν διαφορές μεταξύ του μοντέλου D801 και D802?? Κυρίως σε θέμα μεγέθους για θήκες βασικά γιατί έτσι που κοιτάω γενικά βλέπω ότι σε μερικά γράφει για το LG G2 D801 σε άλλα για το D802 και σε άλλα τα γράφει και τα δύο..

Θυμάμαι παλιότερα κάποιοι εδώ να λένε ότι διαφέρουν απειροελάχιστα, αρκετά όμως ώστε να μην κάνουν ακριβώς οι θήκες. Αν δε με απατά η μνήμη μου, ένα παιδί που είχε πάρει θήκη για D801 δε μπορούσε να τη βάλει σε D802 γιατί ήταν πολύ σφιχτή.

Μπορείς να δοκιμάσεις και exFAT, ίσως να δουλεύει εξαρχής, αλλά δεν θυμάμαι με βεβαιότητα.

Τελικά φίλε έβαλα στο pc το adata έκανα από εκεί με δεξί κλικ διαμόρφωση και μετατροπή σε exfat μου έσβησε όλα ότι είχε μέσα αλλά τώρα το διαβάζει κανονικά και πέρασα και ταινία hd 10 gb, άψογα!! I Ευχαριστώ

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

καλησπερα παιδια ..

υπαρχει τετοια θηκη για το g2 μας

http://www.amazon.co.uk/Spigen-iPhone-Crystal-CUSHION-SGP10954/dp/B00JH88D1O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410981645&sr=8-1&keywords=iphone+6+case ;;;;

αν προσεξετε , καλυπτει το κατω μερος με προστατευτικο αν θες ... αν δεν θες , το βγαζεις και πχ το φορτιζεις !

υπαρχει κατι παρομοιο και για μας ;

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Το είχα δει εδώ και καιρό αυτό το βίντεο.. Όντως φαίνεται πολύ απλό.. Καμία σχέση με τις απλές ζελατίνες. Απλά η λογική λέει ότι στο tempered glass δεν γίνεται να έχεις φουσκάλες.. Ακόμα κ να σχηματίζονται με ένα πανί μπορείς να τις διώξεις..

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες μου έρχονται σιγά σιγά κάτι θήκες που είχα πάρει μαζικά μόλις πήρα το κινητό.. παραθέτω από το ebay τα προιόντα που μου έχουν έρθει και σας λέω και εντυπώσεις..

SPIGEN Slim Armor Case

http://www.ebay.com/itm/271297777528?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=570199838246&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Την γνωρίζουμε όλοι πάνω κάτω.. Προτίμησα να δώσω λίγα φράγκα παραπάνω και να πάρω την επίσημη και όντως είναι η επίσημη τουλάχιστον από όσα στοιχεία μπορούσα να δω.. Για μένα χωρίς βέβαια να έχω δει όλες τις θήκες είναι από τις πιο προστατευτικές θήκες για το κινητό.. Δίνει όντως όγκο στο κινητό κυρίως και δίνοντας γωνίες γίνεται πιο εύκολο στο κράτημα από το να είναι κουρμπαριστό. Καλή επιλογή μπορώ να πω!!!

0.3mm Ultra thin Translucent Skin Case

http://www.ebay.com/itm/400742216460?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=670287045124&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Αυτήν την πήρα καθαρά επειδή την είδα φθηνή και ήθελα να είχα μια απλή θήκη και φυσικά πολύ λεπτή και πραγματικά είναι όντως πολύ λεπτή!! Σαν να μην έχεις βάλει τίποτα!! Και επειδή στο κάτω μέρος είναι ανοιχτή κουμπώνει πολύ καλά το κινητό μέσα!!! Αρνητικό το ότι εξαιτίας των λιπαρών χεριών κατα κύριο λόγο σαν να γλιστράει λίγο από το χέρι.. Από θέμα προστασίας λίγα πράματα απλά να λες ότι έχεις μια θήκη πάνω..

Luxury Leather PU Flip BOOK Case

http://www.ebay.com/itm/301015702671?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=600167547981&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Πάμε στα κυριλέ πράματα.. Δέρμα δέρμα δεν είναι φυσικά αλλά έχει την αίσθηση του δέρματος! Κουμπώνει πολύ καλά το κινητό μέσα δεν υπάρχει θέμα να βγει και να πέσει από την θήκη. Το καπάκι κλείνει καλά αν και όπως σε όλες τις θήκες τέτοιου τύπου χρειάζεται να πάρει λίγο την φόρμα για να κλείνει ακριβώς και να μην αφήνει ένα πολύ μικρό κενό..

Παίδες θα προσπαθήσω όταν βρω χρόνο να τις βγάλω και φώτος να τις ανεβάσω να τις δείτε..

Περιμένω σύντομα και τις τελευταίες παραγγελίες που είναι

LG G2 New Nillkin Fresh PU Leather Flip Cover Quick Window Case

http://www.ebay.com/itm/131099928614?var=430266034872&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Hybrid Neo Spigen SGP TPU Case for LG G2 D802

http://www.aliexpress.com/snapshot/6238113846.html

για σας παιδια και απο μενα θα αγορασω συντομα το g2 και θελω να εχω ενα Tempered Glass και μια θηκη μολις ερθει το κινητο.Αν και εχω διαβασει ολες τις σελιδες εχω πραγματικα μπερδευτει ,δεν ξερω τι να παρω γιαυτο θα θελα ξανα την βοηθεια σας.Η θηκη θα θελα να ειναι quickwindow οσο για το glass ακουω τι προτεινετε.Εχετε δοκιμασει τοσα οποτε πιστευω οτι θα ειναι ευκολο να με βοηθεισετε

για σας παιδια και απο μενα θα αγορασω συντομα το g2 και θελω να εχω ενα Tempered Glass και μια θηκη μολις ερθει το κινητο.Αν και εχω διαβασει ολες τις σελιδες εχω πραγματικα μπερδευτει ,δεν ξερω τι να παρω γιαυτο θα θελα ξανα την βοηθεια σας.Η θηκη θα θελα να ειναι quickwindow οσο για το glass ακουω τι προτεινετε.Εχετε δοκιμασει τοσα οποτε πιστευω οτι θα ειναι ευκολο να με βοηθεισετε

1) Να προσέξεις το Tempered Glass να μην καλύπτει τους αισθητήρες πάνω ψηλά στο ύψος του ακουστικού.

2) Η θήκη είναι καθαρά θέμα γούστου, και τι θέλεις να καλύπτει, από την συσκευή, και φυσικά το οικονομικό. Να προσέξεις για θήκη Quickwindow να μην έχει μεταλλικό περίβλημα στο παράθυρο (θέμα #1697) <<βλέπε αυθεντική LG>> γιατί χαράζει την οθόνη. Βέβαια με την τοποθέτηση του Tempered Glass της γρατσουνιές τι τρώει αυτό, αλλά όταν συμβεί προφανώς πρέπει να αλλάξεις Tempered Glass...!!!

Εδώ μέσα θα βρεις τα πάντα, και ο κάθε ένας υποστηρίζει (φυσικό το βλέπω) οτι η αγορά που έκανε είναι η καλύτερη;)..!!!!

Edited by mariodj

Καλημέρα. γνωρίζει κάποιος κανένα e shop που να έχει βάση στη Θεσσαλονίκη γιατί θέλω να αγοράσω μερικά screen protectors για 2 κινητά και δεν θέλω να περιμένω 2 μήνες για το ebay Ούτε αξίζει τα μεταφορικά για 3 μεμβράνες

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Μπορείς να δοκιμάσεις το γερμανικό ή το αγγλικό ebay Που κάνουν 2_3 μέρες να σ ερθουνε και πολύ φθηνότερα εννοείται :-)
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Καλημέρα. γνωρίζει κάποιος κανένα e shop που να έχει βάση στη Θεσσαλονίκη γιατί θέλω να αγοράσω μερικά screen protectors για 2 κινητά και δεν θέλω να περιμένω 2 μήνες για το ebay Ούτε αξίζει τα μεταφορικά για 3 μεμβράνες

Υπάρχει και το πλαίσιο που έχει ποικιλία άμα δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις 3 και 4 ευρώ για μια μεμβράνη..

Μέσα σε 6 μέρες την πήρα στα χέρια μου.....!!!! :up::up: LG G2 New Nillkin Fresh PU Leather Flip Cover Quick Window Case

Μέσα σε 6 μέρες την πήρα στα χέρια μου.....!!!! :up::up: LG G2 New Nillkin Fresh PU Leather Flip Cover Quick Window Case

Βιντεο pleaaaaaaaaaaaaaaaase :D :D

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Βιντεο pleaaaaaaaaaaaaaaaase :D :D

Αν χτυπήσεις στο youtube την θήκη....θα δεις πολλά video...!

Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με αυτή τη θήκη η οποία φαινομενικά είναι η αυθεντική. Όμως η μεγάλη διαφορά τιμής (τουλάχιστον στα μάτια μου) δεν δικαιολογείται. Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά ή να κατευθυνθω προς την ήδη δοκιμασμένη λύση της nillkin ; http:// http://m.ebay.com/itm/New-Original-OEM-LG-G2-Premium-Blk-QuickWindow-Convenient-Folio-Case-Flip-Cover-/151211533023

Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με αυτή τη θήκη η οποία φαινομενικά είναι η αυθεντική. Όμως η μεγάλη διαφορά τιμής (τουλάχιστον στα μάτια μου) δεν δικαιολογείται. Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά ή να κατευθυνθω προς την ήδη δοκιμασμένη λύση της nillkin ; http:// http://m.ebay.com/itm/New-Original-OEM-LG-G2-Premium-Blk-QuickWindow-Convenient-Folio-Case-Flip-Cover-/151211533023

Έλα ντε.. Τι παίζει τώρα με αυτήν δεν ξέρω.. Το ότι λέει πάνω ΟΕΜ πάντως δεν είναι καλό γιατί από όσο ξέρω ΟΕΜ είναι άλλη εταιρία που κάνει θήκες.. Μπορεί να είναι πανομοιότυπη με την γνήσια. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν στο στέλνει στο γνήσιο κουτί του το λέει και στην περιγραφή κάτω. Στην στέλνει έτσι σκέτη γιαυτό γράφει ότι είναι και η διαφορά από την γνήσια. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο.. Βέβαια από την άλλη την έχουν πάρει και πολλοί και έχει καλές αξιολογήσεις ο τύπος.

Εγώ πάντως είχα πάρει την NILKIN και την περιμένω από μέρα σε μέρα...

Έλα ντε.. Τι παίζει τώρα με αυτήν δεν ξέρω.. Το ότι λέει πάνω ΟΕΜ πάντως δεν είναι καλό γιατί από όσο ξέρω ΟΕΜ είναι άλλη εταιρία που κάνει θήκες.. Μπορεί να είναι πανομοιότυπη με την γνήσια. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν στο στέλνει στο γνήσιο κουτί του το λέει και στην περιγραφή κάτω. Στην στέλνει έτσι σκέτη γιαυτό γράφει ότι είναι και η διαφορά από την γνήσια. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο.. Βέβαια από την άλλη την έχουν πάρει και πολλοί και έχει καλές αξιολογήσεις ο τύπος.

Εγώ πάντως είχα πάρει την NILKIN και την περιμένω από μέρα σε μέρα...

Πιθανότατα είναι όπως τα λες. ! Ίσως να την παραγγείλω και να σας πω εντυπώσεις!

Υ.Γ. Σε τι χρώμα την πήρες ;

Καλησπερα. Απο μεθαυριο θα ειμαι λογικα κατοχος της συσκευης. Επειδη ειναι παρα πολλες οι σελιδες μπορει καποιος να μου προτεινει 2-3 θηκουλες και κατι για προστασια οθονης αν γινεται κι απο ελληνικο καταστημα γιατι δεν εχω ντραβερια με ebay και amazon! Εχω διαβασει για tempered glass αλλα οσα βρισκω στο skroutz δε λενε συγκεκριμενα για LG G2 οπως αλλα στα προαναφερθεντα site του εξωτερικου. Επισης αν καποιος εχει αγορασει καποιο παραπανω κ το πουλαει ας μου στειλει pm! Ευχαριστω!