blade_ Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 κανενα ζευγαρι ακουστικα εχετε να προτεινετε? Ακομα και out ear. μολις μου χαλασαν τα αυθεντικα. Καλύπτονται από εγγύηση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλύπτονται από εγγύηση? Για 6 μήνες νομίζω, όπως όλα τα παρελκόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 δεν νομιζω να τα καλυψουν, καπου εχουν κοπει μεσα και η αληθεια ειναι οτι εχει κραμαστει πολλες φορες το κινητο απο αυτα σε πεσιματα Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ;)δεν νομιζω να τα καλυψουν, καπου εχουν κοπει μεσα και η αληθεια ειναι οτι εχει κραμαστει πολλες φορες το κινητο απο αυτα σε πεσιματα Τότε τα έβγαλαν τα λεφτά τους :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ήρθε το tempered glass αλλά σπασμένο. [ATTACH]46603[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 και σε μενα ηρθε και περιμετρικα δεν κολουσε με τιποτα,ειχε ενα mm κενο. Τσιμα τσιμα στην οθονη και ρε παιδια ειναι απαισιο αυτο το πραγμα που κανουν που δεν πιανει ολη την μπροστα πλευρα. Ειχα παρει καποτε αυτο http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G2-D802-Anti-Smash-Explosion-Proof-Flim-/111390212530?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item19ef5fc1b2 και επιανε ολη την οθονη και εκρυβε και το σημα της LG αλλα το touch δεν επιανε και πολυ καλα γιατι δεν το ειχα βαλει ΑΚΡΙΒΩΣ με ακριβεια χιλιοστου στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ξαναγυρίζω σε ζελατίνα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ήρθε το tempered glass αλλά σπασμένο. [ATTACH]46603[/ATTACH] ετσι πως τα πετανε,φαντασου!!μπορεις να επικοινωνησεις παλι με τον πωλητη και να σου στειλει αλλο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ετσι πως τα πετανε,φαντασου!!μπορεις να επικοινωνησεις παλι με τον πωλητη και να σου στειλει αλλο Έχω πάρει 4 tempered glass συνολικά, nillkin για note 3 και note 3 neo, glass m για το g2, ένα για το tab pro 8.4. Kανένα δεν ήρθε σπασμένο. Έστειλα μήνυμα το πρωί στον πωλητή, για να δούμε αν θα απαντήσει ή θα κάνει τον κινέζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ήρθε το tempered glass αλλά σπασμένο. [ATTACH]46603[/ATTACH] Κρίμα ρε φίλε που σου ήρθε σπασμένη εμένα ήταν οκ και δουλεύει πολύ καλά. Εννοείτε ότι θα ζητήσεις από το Κινέζο να σου στείλει άλλη... Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ήρθε το tempered glass αλλά σπασμένο. [ATTACH]46603[/ATTACH] και σε εμενα ηρθε καλα και εχω παραγγειλει και αλλο. για να δουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Βασικά, tempered, μόνο nillkin από τις κινεζικές.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Έχει δοκιμάσει κάποιος ζελατίνα από ελληνικό κατάστημα; πχ Puro που κάνει 13€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Καλησπέρα, Ποιο tempered προτείνετε; Ένα link στο ebay θα ήταν ευπρόσδεκτο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Καλησπέρα, Ποιο tempered προτείνετε; Ένα link στο ebay θα ήταν ευπρόσδεκτο. :) http://www.ebay.com/itm/SNP-Glass-Premium-Tempered-Glass-Mobile-Devices-Screen-Protector-For-LG-G2-/301015449031?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item4615eb3dc7 το καλυτερο που υπαρχει αλλα λιγο ακριβουτσικο...και κοιτα και εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lg+g2+screen+protector&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlg+g2+screen+protector+tempered+glass&_nkw=lg+g2+screen+protector+tempered+glass&_sacat=0 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μάλλον θα προτιμήσω αυτό: http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G2-D802-/400703736079?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item5d4bcdc90f. Τo έχει δοκιμάσει κάποιος; Edited June 29, 2014 by tym Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μάλλον θα προτιμήσω αυτό: http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G2-D802-/400703736079?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item5d4bcdc90f. Τo έχει δοκιμάσει κάποιος; Καλο μαλλον ειναι χωρις να το εχω δοκιμασει αλλα δικια μου γνωμη μιας και το εχω δει στην πραξη εγω δεν θα αγοραζα tempered glass πανω απο 0.25" ... Αυτη που λες ειναι 0.3"... Δεν θα σου ειναι ωραιο στο δαχτυλο εγω θα σου ελεγα να βρεις μια σε 0.15"-0.25" max. :p :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 οκ. Υπάρχει κάποιο link για 0.15 ή κάτι ενδιάμεσο; 0.25 έχω βρει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μάλλον θα προτιμήσω αυτό: http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G2-D802-/400703736079?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item5d4bcdc90f. Τo έχει δοκιμάσει κάποιος; αυτο εχω βαλει....παρα πολυ καλο,φοβερη αποκριση στην οθονη,δεν λερωνει ευκολα,σωστες αποστασεις γιατι η οθονη στις ακρες ειναι γυρισμενη. θα ηθελα βεβαια να ειναι curved edges αλλα δεν ειναι....δεν πειραζει ομως γιατι η τιμη του ειναι φοβερη. παρτο αφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZ83 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πήρα κ εγώ λοιπόν το γνωστό - φτηνό tempered glass http://www.ebay.com/itm/370986145706?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παρήγγειλα 29/5 και μου ήρθε στις 23/6. Σχεδόν μήνας..οκ.. Δεν μου ήρθε σπασμένο όπως του φίλου, αλλά εκτός ότι μου έφυγε λίγο από την αριστερή πλευρά, δεν κόλλησε καλά στα πλάγια !! περίμενα 2-3 μέρες να δω μήπως κολλήσει μόνο του, αλλα τπτ.. Να το πετάξω κ να πάρω άλλο? [ATTACH]46801[/ATTACH] [ATTACH]46802[/ATTACH] [ATTACH]46803[/ATTACH] [ATTACH]46804[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Τα είχα και εγώ αυτά :( Και παρήγγειλα άλλο αλλά με πρόλαβε και άλλαξα τηλέφωνο. Ακόμα να φανεί εδώ και είκοσι μέρες Edited July 1, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πήρα κ εγώ λοιπόν το γνωστό - φτηνό tempered glass http://www.ebay.com/itm/370986145706?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παρήγγειλα 29/5 και μου ήρθε στις 23/6. Σχεδόν μήνας..οκ.. Δεν μου ήρθε σπασμένο όπως του φίλου, αλλά εκτός ότι μου έφυγε λίγο από την αριστερή πλευρά, δεν κόλλησε καλά στα πλάγια !! περίμενα 2-3 μέρες να δω μήπως κολλήσει μόνο του, αλλα τπτ.. Να το πετάξω κ να πάρω άλλο? Και σε εμένα παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην κόλληση περιμετρικά. Εγώ το κράτησα γιατί δεν με ενοχλεί τόσο το αισθητικό κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παιδιά είναι καλό τζαμί γενικότερα. Το είχα δοκιμάσει και άντεξε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εμένα έχει κολλήσει μια χαρά σε όλες τις πλευρές χωρίς κανένα κενό η φούσκα.. Δεν ξέρω γιατί σε άλλους αφήνει.. Είναι καλό τζάμι καλή αγορά!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εμένα έχει κολλήσει μια χαρά σε όλες τις πλευρές χωρίς κανένα κενό η φούσκα.. Δεν ξέρω γιατί σε άλλους αφήνει.. Είναι καλό τζάμι καλή αγορά!!! Και σε ένα φίλο που πήραμε μαζί του έχει κάτσει απίστευτα. Ενώ εμένα είχε αυτό το σημάδι σαν κόλλα από μέσα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts