DjTony Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Με τη lamhoang οι φωτογραφίες χάνουν αρκετά από τη stock που υποτίθεται είναι η κορυφαία μαζί με xcam;; αποδίδει δηλαδή ότι καλύτερο μπορεί να δώσει η κάμερα μας. Με ενδιαφέρει για αυτό ρωτάω επειδή θέλω και τη μπαταρία της lamhoang απλά να μη χάσω και τη καλή κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Λοιπον, χρονια ειχα να δω τετοια αυτονομια. Μου θυμισε παλιες καλες εποχες του G2 με jelly bean 4.2.2. Ειμαι με lamhoang G3 2.2 με απενεργοποιημενες εφαρμογες απο titanium και disable services. Φωτεινοτητα 50% μη αυτοματη Μονο 2G Οχι συγχρονισμοι WiFi συνεχεια ανοιχτο 15 λεπτα 4G data ! 15 λεπτα GPS 20 λεπτα κλησεις 4 widgets Full browsing Αρκετο tapatalk Αρκετο viral pro Αρκετο Quizdom Με το disable services τι έχεις απενεργοποιήσει? ????? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Με το disable services τι έχεις απενεργοποιήσει? ????? Ρίξε αν θες μια ματιά εδω: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/help/wakelock-count-battery-drain-google-t2882894 Συνήθως η Google ειναι υπεύθυνη για τα wake μας. Αλλά απο κει και πέρα μπορείς να δεις τι αλλο μπορεί να ξυπνάει τη συσκευή σου, και αν δεν το χρειάζεσαι, το ξετσικάρεις! Edited January 27, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Με το disable services τι έχεις απενεργοποιήσει? ????? Ουουουουου...!! Παρα πολλα. Κυριως του Google Play services. Διωξε οτι εχει στο ΠΛΗΡΕΣ ονομα του το fitness ή wearable και απενεργοποιησε οποσδηποτε το com.google.android.gsm.config.ConfigFetchService . Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Tupac δίνεις ένα λινκ για την lamhoang;; επίσης ξέρεις αν χάνει πολύ σε κάμερα σε σχέση με στοκ; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν κατάλαβα καλά το disable service λειτουργεί με το να πατάς πάνω στο Google play service πχ μπαίνεις μέσα και ξετικαρεις ότι θες να απενεργοποιησεις; και γίνεται κόκκινο; από το Google play services πως μπορείς να μας βοηθήσεις τι να βγάλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ουουουουου...!! Παρα πολλα. Κυριως του Google Play services. Διωξε οτι εχει στο ΠΛΗΡΕΣ ονομα του το fitness ή wearable και απενεργοποιησε οποσδηποτε το com.google.android.gsm.config.ConfigFetchService . Ευχαριστώ φίλε..θα το δοκιμάσω.. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Tupac δίνεις ένα λινκ για την lamhoang;; επίσης ξέρεις αν χάνει πολύ σε κάμερα σε σχέση με στοκ; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν κατάλαβα καλά το disable service λειτουργεί με το να πατάς πάνω στο Google play service πχ μπαίνεις μέσα και ξετικαρεις ότι θες να απενεργοποιησεις; και γίνεται κόκκινο; από το Google play services πως μπορείς να μας βοηθήσεις τι να βγάλουμε; http://lgviet.com/forum/threads/tong-hop-tat-ca-ve-lg-g2-new-topic.30323/ Μαλλον χανει καπως σε καμερα γιατι εχει τα binaries του xdabbeb. Για την δευτερη ερωτηση σου εχω απαντησει παραπανω. Επισης καταπληκτικο και γρηγορο κλειδωμα δορυφορων εχει η lamhoang. Αλλα αφηνει λιγοτερη διαθεσιμη RAM. Ειμαστε offtopic. Ας συνεχιστει η κουβεντα στις τροποποιησεις. Edited January 27, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδια έχω gloudy g3 2.2 και dorimanx 9.8 ξέρετε τι settings μπορώ να κάνω για να έχω καλύτερη διάρκεια μπαταρίας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ουουουουου...!! Παρα πολλα. Κυριως του Google Play services. Διωξε οτι εχει στο ΠΛΗΡΕΣ ονομα του το fitness ή wearable και απενεργοποιησε οποσδηποτε το com.google.android.gsm.config.ConfigFetchService . Δεν χάνονται ομως ετσι οι ειδοποιήσεις απο μηνύματα και ολα τα αλλα που εχουν push notif? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δεν χάνονται ομως ετσι οι ειδοποιήσεις απο μηνύματα και ολα τα αλλα που εχουν push notif? Για τα πρωτα δεν εχει σχεση. Για το τελευταιο δεν ξερω αν το χρειαζομαστε για ειδοποιησεις καθως τις εχω απενεργοποιημενες και το μονο πραμα της google που χρησιμοποιω, εκτος του λειτουργικου εννοειται, ειναι το play store. Δοκιμασε να το απενεργοποιησεις και δες. Νομιζω θα εισαι κομπλε. Εμενα ειναι το νουμερο ενα που ξυπναει τη συσκευη και το απενεργοποιω παντα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Και συνεχιζει σταθερα η lamhoang... 1 μερα --------> 8 ωρες SOT : ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5918220) 2 μερες --------> 7,5 ωρες SOT : Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 :dizzy: ότι και να γράψω είναι λίγο...εξαιρετικά νούμερα! :respect: Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 παιδια εχω παρει το γνωστο tempered glass που εχει προταθει εδω απο το e-bay http://www.ebay.com/itm/121297794571?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT εφαρμοσε πολυ καλα στην οθονη και ευκολα :) αλλα μια ερωτηση σε οσους το εχουν σας χαλασε εστω και λιγο την αισθηση της αφης?? γιατι βλεπω πως καμια φορα χρειαζεται 2 φορες να αγγιξω ενα εικονιδιο να ανοιξει και οχι με την πρωτη :(... επισης βλεπω οτι ειναι 0.4mm μηπως φταιει αυτο που ειναι σχετικα παχυ σε σχεση με κατι αλλα που εχω δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 μήπως είσαι στο θέμα της μπαταρίας ; λέω γω ρε παιδί μου τώρα :p Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 μήπως είσαι στο θέμα της μπαταρίας ; λέω γω ρε παιδί μου τώρα :p ναι και εψαχνα που το ποσταρα που το ποσταρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Μετά από περίπου 10 φορτισεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Μετά από περίπου 10 φορτισεις πως βγαζεις αυτα τα screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 πως βγαζεις αυτα τα screenshot? Αν εννοείς πως βγάζεις γενικά screenshot: Πατάς ταυτόχρονα power button και volume down ή κατεβάζεις τη notification bar και μπαίνεις στο Quick memo. Αν εννοείς πως έβγαλε τους χρόνους αυτούς, θα σου απαντήσει ο φιλος minotavros...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Αν εννοείς πως βγάζεις γενικά screenshot: Πατάς ταυτόχρονα power button και volume down ή κατεβάζεις τη notification bar και μπαίνεις στο Quick memo. Αν εννοείς πως έβγαλε τους χρόνους αυτούς, θα σου απαντήσει ο φιλος minotavros...... ναι το πρωτο εννοουσα........ για να ποσταρω και εγω τους δικους μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Αν εννοείς πως βγάζεις γενικά screenshot: Πατάς ταυτόχρονα power button και volume down ή κατεβάζεις τη notification bar και μπαίνεις στο Quick memo. εγώ δεν πατώ κανένα κουμπί μόνο με το quick memo βγάζει screenshot Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) λοιπον παιδια με πρωτη αρχικη φορτιση την τριτη το απογευμα και μεχρι τωρα βγαζω αυτα: οπως βλεπετε καθαρα χρηση τηλεφωνου πιο πολυ και ελαχιστη χρησιμοποιηση δεδομενων.... το κινητο εχει πολυ καλη καταναλωση μπαταριας σε κατασταση αναμονης :) ολα αυτα σε stock .. Edited February 1, 2015 by modechristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 εγώ δεν πατώ κανένα κουμπί μόνο με το quick memo βγάζει screenshot Αν πρόσεξες γραφω για 2 διαφορετικούς τρόπος ;) Ή με κουμπιά ή με Quick memo! Απλά με τα κουμπιά γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Κατά τη διάρκεια της νύχτας σε αναμονή μέχρι το πρωί πόσο ποσοστό σας καταναλώνει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Κατά τη διάρκεια της νύχτας σε αναμονή μέχρι το πρωί πόσο ποσοστό σας καταναλώνει? 1 τοις εκατό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εμένα 4-5% με όλα κλειστά, πολύ δεν είναι? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts