Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ' οτι εχει υποθει σε γενικες γραμμες, η πρωτη φορτιση δεν χρειαζεται να ειναι "πολυωρη"!!

Το ιδιο περιπου ισχυει και για τις επομενες.

Το αφηνεις να φορτισει λιγο παραπανω οταν φτασει στο 100% (περιπου κανα 20λεπτο), ετσι "παιρνει" ακομη λιγο η μπαταρια και αργει περισσοτερο να πεσει απ' το 100%!

Επισης καλα ειναι να μην "στραγγιζεις" τη μπαταρια!

Ειναι καλυτερα να το βαζεις για φορτιση περιπου στο 15 με 20%

Καθε φορα λιγο παραπανω απο το 100% δηλαδη! ΟΚ, να σαι καλα, σ' ευχαριστω πολυ. Οταν το πρωτοανοιξω να το αφησω να κλεισει απο μπαταρια η να μην πεσει κατω απο 15% και τοτε;

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καθε φορα λιγο παραπανω απο το 100% δηλαδη! ΟΚ, να σαι καλα, σ' ευχαριστω πολυ. Οταν το πρωτοανοιξω να το αφησω να κλεισει απο μπαταρια η να μην πεσει κατω απο 15% και τοτε;

Η καλυτερη καλυτερη καλυτερη κινηση που μπορεις να κανεις ειναι οταν το κινητο σου πει να το φορτισεις να το φορτισεις και οταν σου πει τελειωσε η φορτιση να το βγαλεις απο τον φορτιστη. Τιποτα αλλο.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδια επειδη διαβασα 126 :blink: ολοκληρες σελιδες για τα αξεσουαρ του LG G2 κ δεν αντεχω να διαβασω κι αλλες 74 για την μπαταρια, καποιος που με λυπαται ας μου πει τι να κανω στην πρωτη φορτιση κ στις επομενες. Ευχαριστω πολυ! Να στε καλα, ευχαριστω!

Εγώ έχω διαβάσει σε διάφορες πηγές, xda, forums κλπ και τα κοινά που βρήκα περισσότερες φορές είναι:

1)Αρχική φόρτιση 100% + 2-3 ώρες ακόμα ώστε να μείνει λίγη ώρα στο 100% και να γεμίσει full σίγουρα γιατί πιθανόν λάθος στατιστικά να κάνουν θεματάκι. Πλήρης αποφόρτιση, να σβήσει δηλαδή και πλήρης φόρτιση μετά και τέλος.

2) Για την μεγαλύτερη ζωή της μπαταρίας καλό είναι να αποφεύγονται οι πλήρεις κύκλοι ζωής. Είτε αυτοί είναι πλήρη φόρτιση, είτε πλήρη εκφόρτιση. Ιδανικά δηλαδή πρέπει να παίζεις συνεχώς στα 40-80%.

Όλα αυτά όμως χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση σχετικά με την λειτουργία της μπαταρίας μέσα από τα υλικά κατασκευής της!

Η καλυτερη καλυτερη καλυτερη κινηση που μπορεις να κανεις ειναι οταν το κινητο σου πει να το φορτισεις να το φορτισεις και οταν σου πει τελειωσε η φορτιση να το βγαλεις απο τον φορτιστη. Τιποτα αλλο.

Δεν χρειάζεται αυτό που λες... Η φόρτιση ελέγχεται από το λογισμικό και αυτό σημαίνει ότι όταν δει ότι είναι full την σταματάει!

Google Pixel 9 Pro XL

Cloudy G3 + Bruce 0.41 τέλος πρώτου κύκλου.

Δεν το λες και άσχημα. [ATTACH]50311[/ATTACH][ATTACH]50312[/ATTACH][ATTACH]50313[/ATTACH][ATTACH]50314[/ATTACH]

Εμενα βρε παιδια γιατι εχει τοσο χαλια νουμερα ??? Η αληθεια ειναι οτι απο οταν εβαλα την Cloudy G3 2.0 + Bruce 0.41 μεχρι να το στησω σωστα με ροοτ εφαρμογες, greenify , freeze καποια apps εφαγα 3-4 μερες και εχτες το βραδυ στης 21:20 το εβγαλα απο την πριζα κανονικα ....

Τι να κανω να περιμενω 2-3 πληρεις κυκλους η οχι ??

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

δεν ειναι και χαλια αλλα μετα απο 3 κυκλους πιστευω θα περνας τις 6 ωρες.

Φιλε βαγγελη αυτο που μου την δινει ειναι οτι με βγαζει με το ζορι ενα 24 ωρο.... γενικης χρησης.. Αυτο με της 6 ωρες που το βλεπουμε πως το μετραμε γιατι μπερδευτικα που το γραφει .....??? :confused:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Φιλε βαγγελη αυτο που μου την δινει ειναι οτι με βγαζει με το ζορι ενα 24 ωρο.... γενικης χρησης.. Αυτο με της 6 ωρες που το βλεπουμε πως το μετραμε γιατι μπερδευτικα που το γραφει .....??? :confused:

Στο 4ο screenshot σου.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με αυτη τη χρήση που κάνεις μονο μπαταρία αυτοκινήτου θα σε πάει 2 μέρες:D

Εγώ έχω διαβάσει σε διάφορες πηγές, xda, forums κλπ και τα κοινά που βρήκα περισσότερες φορές είναι:

1)Αρχική φόρτιση 100% + 2-3 ώρες ακόμα ώστε να μείνει λίγη ώρα στο 100% και να γεμίσει full σίγουρα γιατί πιθανόν λάθος στατιστικά να κάνουν θεματάκι. Πλήρης αποφόρτιση, να σβήσει δηλαδή και πλήρης φόρτιση μετά και τέλος.

2) Για την μεγαλύτερη ζωή της μπαταρίας καλό είναι να αποφεύγονται οι πλήρεις κύκλοι ζωής. Είτε αυτοί είναι πλήρη φόρτιση, είτε πλήρη εκφόρτιση. Ιδανικά δηλαδή πρέπει να παίζεις συνεχώς στα 40-80%.

Ευχραιστώ φίλε, ήσουν κατατοπιστικότατος.

Τελικα παιδια μαλλον ηθελε λιγο χρονο οπως μου λεγατε. Τωρα μου εκανε πολυ καλους χρονους σε σχεση με πριν λιγες μερες και ελπιζω οσο παει να δω και καλυτερους ... !!! Μπραβο στο g2 δεν το περιμενα !!! ;) ;) ;) Edited by zerv_5800

Που πάμε βρε παιδιά.........έχει να κάνει sex το τηλ. με το φορτιστή :lol: μια μέρα και βάλε.....!!!!;) Συμπέρασμα.......1 μέρα καλής χρίσεις 1 1/2 κανονικής θα έλεγα, και 2 μέρες σαν και μένα,συνετα ...!!! Άρα.... κάθε βράδυ sex με τον φορτιστή...!!!

http://s6.postimg.org/pxef24ss1/Screenshot_2014_10_05_12_09_12.png

screenshot tool

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεύτερη φόρτιση cloudy g3 2.0+dorimanx 8.0.1 εντυπωσιασμένος,φωτεινότητα 60% auto.

[ATTACH]50732[/ATTACH][ATTACH]50733[/ATTACH][ATTACH]50734[/ATTACH][ATTACH]50735[/ATTACH]

καλησπερα παιδια,,εχει εδω και 2 μερες που στα στατιστικα καταναλωσης πρωτο ειναι το λειτουργικο συστημα android με 40-50%!! δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη,,,το εχω κανει 3 επανακενισεις αλλα εκει αυτο!!καποια λυση?

Και η μπαταρία στο δικό μου stock G2 με 20f λογισμικό..

Είναι με ανάλυση 50% συνέχεια.. Από 100% στο 5% όπου γίνεται και αυτόματο κλείσιμο των λειτουργιών. Πως σας φαίνεται?? Μέσα βέβαια είναι και ένα παιχνίδι που παίζω που απαιτεί ιντερνετ οπότε ρούφηξε και αυτό την μπαταρία του.. :rolleyes:

Λίγο η οθόνη το 39% με χάλασε να σας πω.. Αλλά πάλι έβγαλε 2 μέρες άνετα..

μηπως ξερει καποιος αν καλυπτει η εγγυηση τη μπαταρια οταν πεφτει πιο γρηγορα? πως γινεται ο ελεγχος για να διαπιστωσουν οτι εχει προβλημα?? ρωταω γιατι τους πρωτους 6-7 μηνες επιανα και 8-9 ωρες sot (με kit kat) με την ιδια φωτεινοτητα και την ιδια χρηση και εδω και 2 μηνες παω 5 ,αντε 5,5 και σπανια 6 ωρες και ολα αυτα με wifi και φωτεινοτητα στο 35%...τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι πεφτει πιο γρηγορα απο το 100 στο 90 δηλαδη ενα 10% μπορει να φυγει με χρηση 40 λεπτων και λιγοτερο ισως.να πω οτι εχω επαναφερει το τηλεφωνο το εχω δουλεψει με ελαχιστες εφαρμογες απο play store και χωρις να επαναφερω τιποτα απο titanium ,το εχω δουλεψει επισης χωρις να κανω ρουτ και να περασω custom recevery και συνεχιζε να εχει battery drain Edited by stan1

μηπως ξερει καποιος αν καλυπτει η εγγυηση τη μπαταρια οταν πεφτει πιο γρηγορα? πως γινεται ο ελεγχος για να διαπιστωσουν οτι εχει προβλημα?? ρωταω γιατι τους πρωτους 6-7 μηνες επιανα και 8-9 ωρες sot με την ιδια φωτεινοτητα και την ιδια χρηση και εδω και 2 μηνες παω 5 ,αντε 5,5 και σπανια 6 ωρες και ολα αυτα με wifi και φωτεινοτητα στο 35%...τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι πεφτει πιο γρηγορα απο το 100 στο 90 δηλαδη ενα 10% μπορει να φυγει με χρηση 40 λεπτων και λιγοτερο ισως.να πω οτι εχω επαναφερει το τηλεφωνο το εχω δουλεψει με ελαχιστες εφαρμογες απο play store και χωρις να επαναφερω τιποτα απο titanium ,το εχω δουλεψει επισης χωρις να κανω ρουτ και να περασω custom recevery και συνεχιζε να εχει battery drain

Η 4.2.2 ειχε καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο οτι η 4.4.2.

Επισης μας εχει πεθανει τις μπαταριες η google με τις υπηρεσιες της.Υπολογισε και εφαρμογες που ενημερωθηκαν κι εγιναν βαρυτερες και περισσοτερο ενεργοβορες.

Αν βαλεις και τους 6-7 μηνες χρησης της μπαταριας σου θα καταλαβεις γιατι επεσε η αποδοση.

Η 4.2.2 ειχε καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο οτι η 4.4.2.

Επισης μας εχει πεθανει τις μπαταριες η google με τις υπηρεσιες της.Υπολογισε και εφαρμογες που ενημερωθηκαν κι εγιναν βαρυτερες και περισσοτερο ενεργοβορες.

Αν βαλεις και τους 6-7 μηνες χρησης της μπαταριας σου θα καταλαβεις γιατι επεσε η αποδοση.

το συμπληρωσα αφοτου το ειχες δει οτι εχω πιασει 9 ωρες τον μαιο που περασε με κιτ κατ (cloudyflex) και απο τον ιουλιο αρχισαν τα προβληματα...ειναι αισθητη η διαφορα και δεν ειναι οτι μου φενεται και εχω δοκιμασει τα παντα με επαναφορα και το δουλεψα απειραχτο γι αυτο ρωταω αξιζει να απευθηνθω στη procordia μεσω εγγυησης η να πληρωσω αντικατασταση μπαταριας,ξερει καποιος πως γινεται ο ελεγχος στις μπαταριες? γιατι αν παω εγω και τους πω οτι εχει πεσει τουλαχιστον ενα 30% γιατι να με πιστεψουν

Στις αφαιρούμενες μπαταρίες η εγγύηση είναι συνήθως στους 6 μήνες και όχι στα 2 χρόνια που είναι το υπόλοιπο κινητό. Δεν ξέρω τι ισχύει για το δικό μας που δεν είναι user removable αλλά απαιτεί να ανοιχτεί το κινητό και να βγούν κάποια πράγματα για να αφαιρεθεί. Αλλά θεωρώ ότι ίσως ισχύει το ίδιο.

Google Pixel 9 Pro XL

μηπως ξερει καποιος αν καλυπτει η εγγυηση τη μπαταρια οταν πεφτει πιο γρηγορα? πως γινεται ο ελεγχος για να διαπιστωσουν οτι εχει προβλημα?? ρωταω γιατι τους πρωτους 6-7 μηνες επιανα και 8-9 ωρες sot (με kit kat) με την ιδια φωτεινοτητα και την ιδια χρηση και εδω και 2 μηνες παω 5 ,αντε 5,5 και σπανια 6 ωρες και ολα αυτα με wifi και φωτεινοτητα στο 35%...τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι πεφτει πιο γρηγορα απο το 100 στο 90 δηλαδη ενα 10% μπορει να φυγει με χρηση 40 λεπτων και λιγοτερο ισως.να πω οτι εχω επαναφερει το τηλεφωνο το εχω δουλεψει με ελαχιστες εφαρμογες απο play store και χωρις να επαναφερω τιποτα απο titanium ,το εχω δουλεψει επισης χωρις να κανω ρουτ και να περασω custom recevery και συνεχιζε να εχει battery drain

Για την εγγυηση δεν ξερω να σου πω την αληθεια, γιατι ευτυχως δεν χρειαστηκα, καθοτι η συσκευη μου ειναι 32αρα με "ανατολικη" καταγωγη (Χονγκ Κονγκ).

Παντως νομιζω οτι και 'γω πρεπει να εχω μια πτωση στη μπαταρια μου, η συσκευη μου κλεινει χρονο σε καμμια 20αρια μερες!

Αρχικα "εριξα" την ευθυνη στις rom's, λιγο η kit kat, λιγο οι G3 rom's (τωρα εχω cloudyG3 2.0).

Αλλα νομιζω οτι τελικα μια πτωση στη μπαταρια μου πρεπει να υπαρχει, οχι τοσο εντονη οσο η δικη σου, αλλα δεν ειναι πλεον η μπαταρια οσο "βραχος" ητανε!

Τελευταια εχει αναφερθει και ενα θεμα με το Play store servises, οτι δηλαδη η τελευταια εκδοση (6.0) τρωει αρκετη μπαταρια, στο xda γραφουν κατι "πατεντες" (αρα γενικο φαινομενο) που ισχυριζονται οτι βελτιωνουν την κατασταση!

Edited by Titarasaudi

Για την εγγυηση δεν ξερω να σου πω την αληθεια, γιατι ευτυχως δεν χρειαστηκα, καθοτι η συσκευη μου ειναι 32αρα με "ανατολικη" καταγωγη (Χονγκ Κονγκ).

Παντως νομιζω οτι και 'γω πρεπει να εχω μια πτωση στη μπαταρια μου, η συσκευη μου κλεινει χρονο σε καμμια 20αρια μερες!

Αρχικα "εριξα" την ευθυνη στις rom's, λιγο η kit kat, λιγο οι G3 rom's (τωρα εχω cloudyG3 2.0).

Αλλα νομιζω οτι τελικα μια πτωση στη μπαταρια μου πρεπει να υπαρχει, οχι τοσο εντονη οσο η δικη σου, αλλα δεν ειναι πλεον η μπαταρια οσο "βραχος" ητανε!

Τελευταια εχει αναφερθει και ενα θεμα με το Play store servises, οτι δηλαδη η τελευταια εκδοση (6.0) τρωει αρκετη μπαταρια, στο xda γραφουν κατι "πατεντες" (αρα γενικο φαινομενο) που ισχυριζονται οτι βελτιωνουν την κατασταση!

και εγω στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε η cloudyG3 επειδη το πρωτο διαστημα που βγηκε και την εβαλα αρχισε η πτωση με τη μπαταρια αλλα τελικα δεν ηταν αυτο και βλεπω αλλους με cloudyg3 να εχουν 7-8 ωρες χρηση!! οποτε θα την αφησω καποιο διαστημα και μετα θα παω να την αλλαξω αλλοστε 27 ευρω μου ειπαν και μιας και μου αλλαξαν οθονη πριν λιγες μερες,ειχα κιτρινη γραμμη,ε μην εχω και απαιτησεις για μπαταρια :)

και εγω στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε η cloudyG3 επειδη το πρωτο διαστημα που βγηκε και την εβαλα αρχισε η πτωση με τη μπαταρια αλλα τελικα δεν ηταν αυτο και βλεπω αλλους με cloudyg3 να εχουν 7-8 ωρες χρηση!! οποτε θα την αφησω καποιο διαστημα και μετα θα παω να την αλλαξω αλλοστε 27 ευρω μου ειπαν και μιας και μου αλλαξαν οθονη πριν λιγες μερες,ειχα κιτρινη γραμμη,ε μην εχω και απαιτησεις για μπαταρια :)

Σε περιπτωση που θελησω να την αλλαξω και 'γω λες να μου κανουν "μανουρες" επειδη εχω 32αρι εκτος ευρωπαικης ενωσης;

Δε μιλαω βεβαια για εγγυηση, εννοειται να πληρωσω τα 27 ευρω!

Που θα πας το δικο σου; Οταν εχεις εξελιξεις, ποσταρε να ξερω τι θα κανω και 'γω ;)

Φιλε μου εισαι ο ανθρωπος μου. Ψαχνω αυτες τις μερες καποιον που ειχε προβλημα με κιτρινιλα αλλα δεν μου απαντησε κανενας.

Ολα καλα με την procordia; Σε ρωτησανε τιποτα; Πληρωσες;

Ελπιζω να δεχτουν και το δικο μου το ευρωπαϊκο 32αρι.

Σ'ευχαριστω.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε περιπτωση που θελησω να την αλλαξω και 'γω λες να μου κανουν "μανουρες" επειδη εχω 32αρι εκτος ευρωπαικης ενωσης;

Δε μιλαω βεβαια για εγγυηση, εννοειται να πληρωσω τα 27 ευρω!

Που θα πας το δικο σου; Οταν εχεις εξελιξεις, ποσταρε να ξερω τι θα κανω και 'γω ;)

στην procordia ειναι στους αμπελλοκυπους,δες http://www.procordia.gr γι αυτο που με ρωτας δεν ξερω αλλα το βλεπω παραλογο αφου θα πληρωσεις

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε μου εισαι ο ανθρωπος μου. Ψαχνω αυτες τις μερες καποιον που ειχε προβλημα με κιτρινιλα αλλα δεν μου απαντησε κανενας.

Ολα καλα με την procordia; Σε ρωτησανε τιποτα; Πληρωσες;

Ελπιζω να δεχτουν και το δικο μου το ευρωπαϊκο 32αρι.

Σ'ευχαριστω.

δεν μου ειπαν τιποτα αλλα τους ειχα παρει τηλεφωνο μεχρι που να παραλαβουν οθονες και το πηγα και μεσα σε 40 λεπτα μου την αλλαξανε...οποτε αν το πας φροντισε να παρεις τηλεφωνο γιατι αν δεν εχουν ανταλακτικο στο κρατανε μερικες μερες...τωρα για ευρωπαικο 32αρι δεν ξερει τι παιζει με την εγγυηση παλια λεγανε μονο τα 16αρια δεχονται τωρα δεν ξερω σιγουρα να σου πω.μπορεις να παρεις στην procordia να μαθεις τηλεφωνικα.για την γραμμη δεν μπορουσε να πει κατι ουτε αποδειξη δεν ηθελε να δει :)

ελπιζω να σε καλυπτει η εγγυηση γιατι απ οτι εψαξα λιγο στο ιντερνετ κοστιζει γυρω στα 140

Edited by stan1

στην procordia ειναι στους αμπελλοκυπους,δες http://www.procordia.gr γι αυτο που με ρωτας δεν ξερω αλλα το βλεπω παραλογο αφου θα πληρωσεις

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν μου ειπαν τιποτα αλλα τους ειχα παρει τηλεφωνο μεχρι που να παραλαβουν οθονες και το πηγα και μεσα σε 40 λεπτα μου την αλλαξανε...οποτε αν το πας φροντισε να παρεις τηλεφωνο γιατι αν δεν εχουν ανταλακτικο στο κρατανε μερικες μερες...τωρα για ευρωπαικο 32αρι δεν ξερει τι παιζει με την εγγυηση παλια λεγανε μονο τα 16αρια δεχονται τωρα δεν ξερω σιγουρα να σου πω.μπορεις να παρεις στην procordia να μαθεις τηλεφωνικα.για την γραμμη δεν μπορουσε να πει κατι ουτε αποδειξη δεν ηθελε να δει :)

ελπιζω να σε καλυπτει η εγγυηση γιατι απ οτι εψαξα λιγο στο ιντερνετ κοστιζει γυρω στα 140

Σ' ευχαριστω.

Μια τελευταια ερωτηση.

Καταλαβες διαφορα απο την προηγουμενη οθονη ή την αποκριση;

Την κολλησανε τελεια ή καταλαβες διαφορα στο νεο δεσιμο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ' ευχαριστω.

Μια τελευταια ερωτηση.

Καταλαβες διαφορα απο την προηγουμενη οθονη ή την αποκριση;

Την κολλησανε τελεια ή καταλαβες διαφορα στο νεο δεσιμο;

δεν ειδα διαφορα,μια χαρα μπηκε πηγα και εβαλα και ενα προστατευτικο γιατι πριν δεν ειχα αφου ειχα τη θηκη της lg αλλα εγινε μες το καλοκαιρι ενα σημαδακι που δεν το εβλεπες αν δεν το προσεχες καλα οποτε λεω τωρα που εχω καινουρια ας βαλω προστατευτικο...απλα σου λενε και καλα οτι θα το ελενξουν αν το επαθε απο χτυπημα,τη κιτρινιλα,και ειχα ενα αγχος μη δουν το σημαδακι ασχετα που ηταν σε αλλο σημειο