vag74 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τα data δεν κλείνουν ποτέ. Είτε έχω wifi είτε όχι. Όπως επίσης και η ρύθμιση gsm/wcdma auto για δίκτυο. LTE προσωπικά το θεωρώ αχρείαστο! Είναι σαν να βάλεις VDSL για να κάνεις "σερφάρισμα". Ανούσιο! Φίλε έχεις άδικο είσαι συνδεμένος στο wifi τα data δεν καταναλώνουν ούτε μπαταρία ούτε δεδομένα τα έχω ξεχάσει πολλες φορές ανοιχτά με 4g που και πάλι διαφωνώ το 4g είναι πολυ πιο γρήγορο και το καταλαβαίνεις ακόμα και σε απλό σερφάρισμα και σίγουρα είναι πιο ενεργοβορο απο το 3g αρα όταν είσαι συνδεμένος σε wifi μην υπολογίζεις τα data;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Φίλε έχεις άδικο είσαι συνδεμένος στο wifi τα data δεν καταναλώνουν ούτε μπαταρία ούτε δεδομένα τα έχω ξεχάσει πολλες φορές ανοιχτά με 4g που και πάλι διαφωνώ το 4g είναι πολυ πιο γρήγορο και το καταλαβαίνεις ακόμα και σε απλό σερφάρισμα και σίγουρα είναι πιο ενεργοβορο απο το 3g αρα όταν είσαι συνδεμένος σε wifi μην υπολογίζεις τα data;) Βγάλε τα data και υπάρχει διαφορά στην μπαταρία. Όπως και αν επιλέξεις μόνο 2g και ας είσαι με wifi!!! Κατανάλωση υπάρχει κανονικά απλά όχι τόση όση όταν είσαι μόνο με τα data χωρίς wifi. Data μπορεί να μην χρησιμοποιούνται όσο έχεις wifi open αλλά το δίκτυο ψάχνει μόνιμα να εναλλαχτεί από 2g <-> 3g <-> 4g ... Όσο για το 4g προφανώς υπάρχει διαφορά. Δεν λέω αυτό. Λέω ότι η σχέση κόστος/απόδοση(κέρδος) δεν αξίζει. Τέλεια κάνεις την δουλειά σου με H+ καλύτερα προφανώς με LTE. Με κόστος ενέργειας πολύ παραπάνω από την μικρή καθυστέρηση να φορτώσει το site. Και σε ένα κινητό είναι σημαντική αυτή η ενέργεια. Άρα αφού η σχέση δεν είναι καλή τότε στην πράξη είναι άχρηστο. Τώρα υποκειμενικά προφανώς για κάποιον μπορεί να αξίζει αλλά αντικειμενικά προς το παρόν αυτή η σχέση έχει αρνητικό πρόσημο. Edited September 11, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Βγάλε τα data και υπάρχει διαφορά στην μπαταρία. Όπως και αν επιλέξεις μόνο 2g και ας είσαι με wifi!!! Κατανάλωση υπάρχει κανονικά απλά όχι τόση όση όταν είσαι μόνο με τα data χωρίς wifi. Data μπορεί να μην χρησιμοποιούνται όσο έχεις wifi open αλλά το δίκτυο ψάχνει μόνιμα να εναλλαχτεί από 2g <-> 3g <-> 4g ... Όσο για το 4g προφανώς υπάρχει διαφορά. Δεν λέω αυτό. Λέω ότι η σχέση κόστος/απόδοση(κέρδος) δεν αξίζει. Τέλεια κάνεις την δουλειά σου με H+ καλύτερα προφανώς με LTE. Με κόστος ενέργειας πολύ παραπάνω από την μικρή καθυστέρηση να φορτώσει το site. Και σε ένα κινητό είναι σημαντική αυτή η ενέργεια. Άρα αφού η σχέση δεν είναι καλή τότε στην πράξη είναι άχρηστο. Τώρα υποκειμενικά προφανώς για κάποιον μπορεί να αξίζει αλλά αντικειμενικά προς το παρόν αυτή η σχέση έχει αρνητικό πρόσημο. Στο ξαναλέω φίλε 100% τσεκαρισμενο εγώ με gsm/wcdma/lte και data κλειστά έχω μεγαλύτερη κατανάλωση οταν είμαι συνδεμένος στο wifi παρά εσύ με gsm/wcdma και data ανοιχτά με σύνδεση wifi.δούλεψε σωστά με xposed το greenify,παγωσε και bloatware με titanium και τότε θα δεις πραγματική διαφορά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παντως ή ο bruce kernel ή η cloudystock κανουν καλυτερη διαχειρηση!! Εβαλα (ξανα) cloudystock εδω και 2-3 εβδομαδες μετα απο ενα "διαλειμα" που εκανα για 1+ μηνα με cloudyG3, η μπαταρια μου τωρα (σε συνδιασμο με τον bruce) ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη!! Η καλυτερη που ειχα με kit kat. Το λεω αυτο γιατι εχω το κινητο 10+ μηνες και δουλεψα πολυ και την jelly bean! Με τη χρηση που κανω παντα...... δηλαδη: Πολυ browsing (στο σπιτι) Καποια λεπτα κλησεων ημερισιως Λιγο χρηση καμερας (λογω παιδιων) Καθολου data Στο σπιτι μονο wifi (στη δουλεια ετσι κι αλλιως δεν εχω χρονο ή λογο να μπω στο internet) Συνχρονισμους οχι παντα ανοιχτους (μονο επιλεκτικά) Περνάω ημερισιως ευκολα τις 6 ωρες οθονη και συχνα και τις 7. Ή το βαζω για φορτιση το βραδυ με οθονη περιπου 4 ωρες και μπαταρια 50%, για να ειναι full την επομενη. Εχω greenify (paid) με xposed και αρκετο παγωμενο bloatware με titanium! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παίδες όσοι έχετε το κινητό καιρό για πείτε μου πως το φορτίζετε?? Εννοώ ότι το αφήνετε να τελειώσει τελείως η μπαταρία για να το βάλετε ή κάνετε το γνωστό κόλπο μέχρι 20% και το βάζετε τότε?? Τι προτείνετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 βλεπω πως προσπαθειτε πολυ για να κρατησει η μπαταρια παραπανω ! δηλαδη με τις προηγουμενες συσκευες σας τι κανατε ; γιατι προγανως θα ειχατε ιδια χρηση ! το φορτιζατε 2 και 3 φορες την μερα ;; χαχαχαχα Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παντως ή ο bruce kernel ή η cloudystock κανουν καλυτερη διαχειρηση!! Εβαλα (ξανα) cloudystock εδω και 2-3 εβδομαδες μετα απο ενα "διαλειμα" που εκανα για 1+ μηνα με cloudyG3, η μπαταρια μου τωρα (σε συνδιασμο με τον bruce) ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη!! Η καλυτερη που ειχα με kit kat. Το λεω αυτο γιατι εχω το κινητο 10+ μηνες και δουλεψα πολυ και την jelly bean! Με τη χρηση που κανω παντα...... δηλαδη: Πολυ browsing (στο σπιτι) Καποια λεπτα κλησεων ημερισιως Λιγο χρηση καμερας (λογω παιδιων) Καθολου data Στο σπιτι μονο wifi (στη δουλεια ετσι κι αλλιως δεν εχω χρονο ή λογο να μπω στο internet) Συνχρονισμους οχι παντα ανοιχτους (μονο επιλεκτικά) Περνάω ημερισιως ευκολα τις 6 ωρες οθονη και συχνα και τις 7. Ή το βαζω για φορτιση το βραδυ με οθονη περιπου 4 ωρες και μπαταρια 50%, για να ειναι full την επομενη. Εχω greenify (paid) με xposed και αρκετο παγωμενο bloatware με titanium! Την cloudy stock δεν την έχω δουλέψει αλλά απο αυτά που διαβάζω στο xda έχει καλή μπαταρία. Ο bruce kernel 0.41 είναι καταπληκτικός και πιστεύω ότι ο συνδυασμός σου είναι πολύ καλός,αλλά έλα που με έχει εντυπωσιάσει το ui του g3 και εφόσον με cloudy g3+bruce βγάζω με άνεση 2 μέρες με πολύ χρήση δεν δοκιμάζω ακόμα τιποτα άλλο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 βλεπω πως προσπαθειτε πολυ για να κρατησει η μπαταρια παραπανω ! δηλαδη με τις προηγουμενες συσκευες σας τι κανατε ; γιατι προγανως θα ειχατε ιδια χρηση ! το φορτιζατε 2 και 3 φορες την μερα ;; χαχαχαχα Εγώ ναι. 2 σίγουρα. Vodafone smart III. Καλή συσκεύη value for money αλλά η μπαταρία ήταν για ταναθεμα. Με το που το έβγαζα από τον φορτιστή και ξεκλείδωνα το κινητό έπεφτε με την μια στο 99%. Χωρίς πολλά πολλά έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 βλεπω πως προσπαθειτε πολυ για να κρατησει η μπαταρια παραπανω ! δηλαδη με τις προηγουμενες συσκευες σας τι κανατε ; γιατι προγανως θα ειχατε ιδια χρηση ! το φορτιζατε 2 και 3 φορες την μερα ;; χαχαχαχα Με το note 3 παρόμοια Μπαταρία. Το s4 δεν το είχα root οπότε δεν έχω ασφαλή άποψη αλλά νομίζω οτι είχε χειρότερη. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 βλεπω πως προσπαθειτε πολυ για να κρατησει η μπαταρια παραπανω ! δηλαδη με τις προηγουμενες συσκευες σας τι κανατε ; γιατι προγανως θα ειχατε ιδια χρηση ! το φορτιζατε 2 και 3 φορες την μερα ;; χαχαχαχα Και 'γω φιλε, με samsung galaxy s2 πριν, τα σαββατοκυριακα που δεν δουλευω το φορτιζα μια το μεσημερι και μια το βραδυ :lol::lol: Τωρα που εχει το galaxy s2 η γυναικα μου βλεπω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την cloudy stock δεν την έχω δουλέψει αλλά απο αυτά που διαβάζω στο xda έχει καλή μπαταρία. Ο bruce kernel 0.41 είναι καταπληκτικός και πιστεύω ότι ο συνδυασμός σου είναι πολύ καλός,αλλά έλα που με έχει εντυπωσιάσει το ui του g3 και εφόσον με cloudy g3+bruce βγάζω με άνεση 2 μέρες με πολύ χρήση δεν δοκιμάζω ακόμα τιποτα άλλο;) Εμενα παντως δεν με ενθουσιασε το flat ui του G3, και αυτος ηταν και ο λογος που ξαναγυρισα σε cloudystock......... δεν ξερω, μου φαινεται πιο οικειο το ui του G2.... γουστα ειναι αυτα:) Ειδικα οταν βλεπω και τοσο καλη μπαταρια, μαλλον θα "αραξω" , και σε συνδιασμο με bruce kernel και nova prime......σφαιρα το κινητο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Και 'γω φιλε, με samsung galaxy s2 πριν, τα σαββατοκυριακα που δεν δουλευω το φορτιζα μια το μεσημερι και μια το βραδυ :lol::lol: Τωρα που εχει το galaxy s2 η γυναικα μου βλεπω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα παντως δεν με ενθουσιασε το flat ui του G3, και αυτος ηταν και ο λογος που ξαναγυρισα σε cloudystock......... δεν ξερω, μου φαινεται πιο οικειο το ui του G2.... γουστα ειναι αυτα:) Ειδικα οταν βλεπω και τοσο καλη μπαταρια, μαλλον θα "αραξω" , και σε συνδιασμο με bruce kernel και nova prime......σφαιρα το κινητο!! Γούστα είναι φίλε μου έχεις δίκιο τουλάχιστον συμφωνούμε στο kernel :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Cloydyg3 me bruce kernel [ATTACH]49838[/ATTACH][ATTACH]49839[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Cloydyg3 me bruce kernel [ATTACH]49838[/ATTACH][ATTACH]49839[/ATTACH] Πω πω το ξετιναξες όλη την ώρα με το τηλ στο χέρι ήσουν:pp πλάκα πλάκα πολύ καλά πάει ο συνδυασμός τι φωτεινότητα είχες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Πω πω το ξετιναξες όλη την ώρα με το τηλ στο χέρι ήσουν:pp πλάκα πλάκα πολύ καλά πάει ο συνδυασμός τι φωτεινότητα είχες:) Στο αυτοματο με 70%.Μια χαρα τα παει ευτυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 1. Ποια εφαρμογή είναι στην Stock Rom ανοίγοντας την άνοιγε η camera εστιάζοντας στο κείμενο κάνει την μετάφραση...??? 2. Αυτή είναι η κανονική Rom για LG G2 και η διαδικασία για επιστροφή σε Stock Rom...? ποιο από τα δυο kdz περνάμε (RA.kdz η RC.kdz)...??? η συσκευή μου είναι Γαλλική..! http://s17.postimg.org/xn5ppb7vz/Picture0002.png pic upload και τη πατάμε Normal Flash η CSE Flash...??? http://s28.postimg.org/fld7dlq9p/Picture0003.png image hosting no registration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 1. Ποια εφαρμογή είναι στην Stock Rom ανοίγοντας την άνοιγε η camera εστιάζοντας στο κείμενο κάνει την μετάφραση...??? 2. Αυτή είναι η κανονική Rom για LG G2 και η διαδικασία για επιστροφή σε Stock Rom...? ποιο από τα δυο kdz περνάμε (RA.kdz η RC.kdz)...??? η συσκευή μου είναι Γαλλική..! http://s17.postimg.org/xn5ppb7vz/Picture0002.png pic upload και τη πατάμε Normal Flash η CSE Flash...??? http://s28.postimg.org/fld7dlq9p/Picture0003.png image hosting no registration Κατέβασες rom. Αυτά είναι της εφαρμογής κάποια συμπιεσμένα αρχεία νομίζω. Δεν έχουν να κάνουν με σένα. Στην εφαρμογή μέσα δεν περιέχεται στοκ ρομ. Είναι πολύ μεγάλη σε μέγεθος. Αλλά τι έγινε? Χθες έβαλες cloudyG3... Δεύτερον η ερώτηση που κάνεις είναι σε λάθος θέμα. Εδώ μιλάμε για μπαταρία! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κατέβασες rom. Αυτά είναι της εφαρμογής κάποια συμπιεσμένα αρχεία νομίζω. Δεν έχουν να κάνουν με σένα. Στην εφαρμογή μέσα δεν περιέχεται στοκ ρομ. Είναι πολύ μεγάλη σε μέγεθος. Αλλά τι έγινε? Χθες έβαλες cloudyG3... Δεύτερον η ερώτηση που κάνεις είναι σε λάθος θέμα. Εδώ μιλάμε για μπαταρία! Αυτά τα αρχεία είναι κενά και τα έχει η εφαρμογή για να σου δείξει ότι μέσα στο φάκελο πρέπει να βάλεις το kdz αρχείο που κατέβασες αλλιώς δεν θα το βρίσκει η εφαρμογη. Συγνώμη για το offtopic:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ειμαι καινουριος κατοχος της συσκευης!! εχω ενα θεματακι και ελπιζω να με βηθησετε!! μωλις φορτιστηκε πληρης η συσκευη και στις λεπτομερειεσ μπαταριας για την οθονη μου την βγαζει 59% χωρις να τρεχω ακριβως τιποτα και με φωτεινοτητα μωλις στο 40%!! θα χαρω να με βοηθησετε και γενικα να μου πειτε τι χρειαζετε ακριβως να εχω ωστε να μην ξεφευγει!!! στις προηγουμενες φορτισεις δεν ξεπερνουσε το 35-40 %!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ειμαι καινουριος κατοχος της συσκευης!! εχω ενα θεματακι και ελπιζω να με βηθησετε!! μωλις φορτιστηκε πληρης η συσκευη και στις λεπτομερειεσ μπαταριας για την οθονη μου την βγαζει 59% χωρις να τρεχω ακριβως τιποτα και με φωτεινοτητα μωλις στο 40%!! θα χαρω να με βοηθησετε και γενικα να μου πειτε τι χρειαζετε ακριβως να εχω ωστε να μην ξεφευγει!!! στις προηγουμενες φορτισεις δεν ξεπερνουσε το 35-40 %!! Το ποσοστό αναφέρεται όχι ακριβώς στην χρήση αλλά τι κατανάλωσε την μπαταρία σου. Δηλαδή αν από το 100% μπαταρία πάς στο 99% μπαταρία. Και λέει ότι οθόνη 59% εννοεί ότι για αυτό την πτώση 1% είναι υπεύθυνη κατά 59% η οθόνη του κινητού. Προφανώς λοιπόν αν έβγαλες το κινητό από την πρίζα και απλά άφησες 1-2 λεπτά την οθόνη ανοιχτή και κοίταξες στην μπαταρία τα στατιστικά αναμενόμενο είναι να σου βγάλει 59% χρήση οθόνης για αυτά τα 1-2 πρώτα λεπτά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το ποσοστό αναφέρεται όχι ακριβώς στην χρήση αλλά τι κατανάλωσε την μπαταρία σου. Δηλαδή αν από το 100% μπαταρία πάς στο 99% μπαταρία. Και λέει ότι οθόνη 59% εννοεί ότι για αυτό την πτώση 1% είναι υπεύθυνη κατά 59% η οθόνη του κινητού. Προφανώς λοιπόν αν έβγαλες το κινητό από την πρίζα και απλά άφησες 1-2 λεπτά την οθόνη ανοιχτή και κοίταξες στην μπαταρία τα στατιστικά αναμενόμενο είναι να σου βγάλει 59% χρήση οθόνης για αυτά τα 1-2 πρώτα λεπτά. πρεπει να εχεις δικιο φιλε μου γτ σημερα εχει επανελθει στα φυσιολογικα οπως ειταν δηλ εκει στο 30 %!! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Παντως ή ο bruce kernel ή η cloudystock κανουν καλυτερη διαχειρηση!! Εβαλα (ξανα) cloudystock εδω και 2-3 εβδομαδες μετα απο ενα "διαλειμα" που εκανα για 1+ μηνα με cloudyG3, η μπαταρια μου τωρα (σε συνδιασμο με τον bruce) ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη!! Η καλυτερη που ειχα με kit kat. Το λεω αυτο γιατι εχω το κινητο 10+ μηνες και δουλεψα πολυ και την jelly bean! Με τη χρηση που κανω παντα...... δηλαδη: Πολυ browsing (στο σπιτι) Καποια λεπτα κλησεων ημερισιως Λιγο χρηση καμερας (λογω παιδιων) Καθολου data Στο σπιτι μονο wifi (στη δουλεια ετσι κι αλλιως δεν εχω χρονο ή λογο να μπω στο internet) Συνχρονισμους οχι παντα ανοιχτους (μονο επιλεκτικά) Περνάω ημερισιως ευκολα τις 6 ωρες οθονη και συχνα και τις 7. Ή το βαζω για φορτιση το βραδυ με οθονη περιπου 4 ωρες και μπαταρια 50%, για να ειναι full την επομενη. Εχω greenify (paid) με xposed και αρκετο παγωμενο bloatware με titanium! Ωραιος! Επειδη ειμαι κι εγω παλιος θελω να σε ρωτησω αν η τωρινη αυτονομια που περιγραφεις θα την ελεγες καλυτερη απο αυτην της stock jellybean (με την οποια ειχα 6,5 με 7 ωρες οθονη). Επισης σε ποια εκδοση CloudyStock αναφερεσαι; Εγω με την 1.2 και stock kernel και με ιδια χρηση με εσενα βγαζω 5 με 5,5 ωρες οθονη (μας εριξε η kitkat). Σε ρωταω γιατι ψηνομαι να δοκιμασω τον bruce. Ευχαριστω. Edited September 24, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ωραιος! Επειδη ειμαι κι εγω παλιος θελω να σε ρωτησω αν η τωρινη αυτονομια που περιγραφεις θα την ελεγες καλυτερη απο αυτην της stock jellybean (με την οποια ειχα 6,5 με 7 ωρες οθονη). Επισης σε ποια εκδοση CloudyStock αναφερεσαι; Εγω με την 1.2 και stock kernel και με ιδια χρηση με εσενα βγαζω 5 ωρες οθονη (μας εριξε η kitkat). Σε ρωταω γιατι ψηνομαι να δοκιμασω τον bruce. Ευχαριστω. Λογικά αναφέρεται στην cloudy stock 2.5 την τελευταία έκδοση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ωραιος! Επειδη ειμαι κι εγω παλιος θελω να σε ρωτησω αν η τωρινη αυτονομια που περιγραφεις θα την ελεγες καλυτερη απο αυτην της stock jellybean (με την οποια ειχα 6,5 με 7 ωρες οθονη). Επισης σε ποια εκδοση CloudyStock αναφερεσαι; Εγω με την 1.2 και stock kernel και με ιδια χρηση με εσενα βγαζω 5 με 5,5 ωρες οθονη (μας εριξε η kitkat). Σε ρωταω γιατι ψηνομαι να δοκιμασω τον bruce. Ευχαριστω. CloudyStock_2.5 & Kernel-bruce2728-D802-v0.41 εξαιρετικός συνδυασμός για την μπαταρία..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ωραιος! Επειδη ειμαι κι εγω παλιος θελω να σε ρωτησω αν η τωρινη αυτονομια που περιγραφεις θα την ελεγες καλυτερη απο αυτην της stock jellybean (με την οποια ειχα 6,5 με 7 ωρες οθονη). Επισης σε ποια εκδοση CloudyStock αναφερεσαι; Εγω με την 1.2 και stock kernel και με ιδια χρηση με εσενα βγαζω 5 με 5,5 ωρες οθονη (μας εριξε η kitkat). Σε ρωταω γιατι ψηνομαι να δοκιμασω τον bruce. Ευχαριστω. Φιλε μου, οπως προειπαν και τα παιδια, εχω την cloudystock 2.5 και τον bruce kernel v0.41! Να σου πω την αληθεια......, νομιζω οτι ακομη και ετσι, δεν φτανουμε στα επιπεδα της jelly bean :p Αλλα μπορω να πω οτι πρεπει να ειμαστε πολυ κοντα (δεδομενο και το ενδεχομενο οτι ισως εχει πεσει λιγο και η μπαταρια μετα απο σχεδον 11 μηνες). Και 'γω ειχα ξεκινησει με τις πρωτες τοτε custom kit kat του cloudy και τωρα εφτασα στην 2.5. Δεν εχεις κατι να χασεις να δοκιμασεις τον bruce ;) Αν και θα ημουν της γνωμης (αν εχεις τη διαθεση να ασχοληθεις) να βαλεις την 2.5 με τον bruce kernel. Πολυ καλες ειναι και οι rom's του cloudy που ειναι port απο G3, εγω ειχα δοκιμασει την cloudyG3 1.2 (τωρα εχει βγει και η πολυ καλη cloudyG3 2.0). Αν σου αρεσει βεβαια το ui του LG G3 :) Εμενα πρωσωπικα δεν μου αρεσει, γι' αυτο ξαναγυρισα σε cloudystock. Εξαλλου εχω και nova prime, αρα χανεται και ενα μερος της "ταυτοτητας" της rom!! Η cloudystock 2.5 ερχεται με τον kernel του cloudy (1.5), το δοκιμασα αρχικα ετσι καποιες μερες. Αλλα μετα εβαλα (δοκιμαστικά) τον bruce, ειδα ομως καλυτερη μπαταρια και θερμοκρασιες και τελικα εμεινα μ' αυτον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Φιλε μου, οπως προειπαν και τα παιδια, εχω την cloudystock 2.5 και τον bruce kernel v0.41! Να σου πω την αληθεια......, νομιζω οτι ακομη και ετσι, δεν φτανουμε στα επιπεδα της jelly bean :p Αλλα μπορω να πω οτι πρεπει να ειμαστε πολυ κοντα (δεδομενο και το ενδεχομενο οτι ισως εχει πεσει λιγο και η μπαταρια μετα απο σχεδον 11 μηνες). Και 'γω ειχα ξεκινησει με τις πρωτες τοτε custom kit kat του cloudy και τωρα εφτασα στην 2.5. Δεν εχεις κατι να χασεις να δοκιμασεις τον bruce ;) Αν και θα ημουν της γνωμης (αν εχεις τη διαθεση να ασχοληθεις) να βαλεις την 2.5 με τον bruce kernel. Πολυ καλες ειναι και οι rom's του cloudy που ειναι port απο G3, εγω ειχα δοκιμασει την cloudyG3 1.2 (τωρα εχει βγει και η πολυ καλη cloudyG3 2.0). Αν σου αρεσει βεβαια το ui του LG G3 :) Εμενα πρωσωπικα δεν μου αρεσει, γι' αυτο ξαναγυρισα σε cloudystock. Εξαλλου εχω και nova prime, αρα χανεται και ενα μερος της "ταυτοτητας" της rom!! Η cloudystock 2.5 ερχεται με τον kernel του cloudy (1.5), το δοκιμασα αρχικα ετσι καποιες μερες. Αλλα μετα εβαλα (δοκιμαστικά) τον bruce, ειδα ομως καλυτερη μπαταρια και θερμοκρασιες και τελικα εμεινα μ' αυτον! Σε ευχαριστω για την απαντηση. Γλυκοκοιταω και την CloudyG3 καθως μου αρεσει το UI του G3 αλλα βαριεμαι και δεν εχω χρονο να στησω παλι απο την αρχη το κινητο. Με την CloudyStock 1.2, xposed και G3 theme ειμαι πολυ καλα στημενος. Απλως τωρα σκεφτομαι να βαλω τον bruce kernel. Ειναι ζιπακι και τον περναω κανονικα απο recovery ετσι; Φανταζομαι αρκει μονο wipe cache και dalvik. Edited September 24, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts