Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ας έχει τύχει να φορτίζει πολύ αργά; Το φορτίζα και με το φορτιστή του Tablet ένα χρόνο τώρα και δεν είχα θέμα. Τώρα τελευταία αργούν πολύ. Ένα το καλώδιο και ήταν φθαρμενο. Άλλαξα και πάλι τα ίδια. Τώρα το έβαλα στο δικό του φορτιστή και ενώ έλεγε μια ώρα για φόρτιση, μετά από 2 ώρες είναι στο 77% και λέει πάλι μια ώρα για φόρτιση.
Φιλικά, Κατερίνα

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Ας έχει τύχει να φορτίζει πολύ αργά; Το φορτίζα και με το φορτιστή του Tablet ένα χρόνο τώρα και δεν είχα θέμα. Τώρα τελευταία αργούν πολύ. Ένα το καλώδιο και ήταν φθαρμενο. Άλλαξα και πάλι τα ίδια. Τώρα το έβαλα στο δικό του φορτιστή και ενώ έλεγε μια ώρα για φόρτιση, μετά από 2 ώρες είναι στο 77% και λέει πάλι μια ώρα για φόρτιση.

Βαλτο στο δικο του φορτιστη με το δικο του καλωδιο.

Αν παλι τα ιδια τοτε μηπως πειραξες κατι στις ρυθμισεις του dori;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαλτο στο δικο του φορτιστη με το δικο του καλωδιο.

Σε μπέρδεψα.... Αυτό έκανα και πάλι τα ίδια....

Δεν έχω dori.... Bruce kernel έχει.

Τώρα βλέπω το προηγουμενο μηνυμα τι βλακειες έγραψα. Τα έχει παίξει το swiftkey

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Σε μπέρδεψα.... Αυτό έκανα και πάλι τα ίδια....

Δεν έχω dori.... Bruce kernel έχει.

Τώρα βλέπω το προηγουμενο μηνυμα τι βλακειες έγραψα. Τα έχει παίξει το swiftkey

Μηπως τοτε καποια εφαρμογη που περασες τελευταια σου δημιουργει το προβλημα;

Αλλιως τα κλαταρε η μπαταρια, αν και μου φαινεται παραξενο ετσι ξαφνικα.

Φανταζομαι εχεις κανει reboot.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως τοτε καποια εφαρμογη που περασες τελευταια σου δημιουργει το προβλημα;

Αλλιως τα κλαταρε η μπαταρια, αν και μου φαινεται παραξενο ετσι ξαφνικα.

Φανταζομαι εχεις κανει reboot.

Ναι reboot έκανα. Τι να πω; μπορώ να βρω original καλώδιο φόρτισης;

Φιλικά, Κατερίνα

Ναι reboot έκανα. Τι να πω; μπορώ να βρω original καλώδιο φόρτισης;

Procordia.

Νομιζω 2€, νομιζω. Αλλα κατι μου λεει και το 5...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Procordia.

Νομιζω 2€, νομιζω. Αλλα κατι μου λεει και το 5...

Οκ ευχαριστώ. Όταν θα το πάω για την κιτρινιλα θα πάρω.

Φιλικά, Κατερίνα

Σε φορτιστή του GPad μου, το καλώδιο σε μία από τις άκρες του (σ'αυτήν που πάει στο tablet) φαινόταν να συνδέεται - αποσυνδέεται. Οπότε το άφηνα πχ μια ώρα, αλλά στην ουσία ήταν στη φόρτιση μισή. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν έχει πρόβλημα; Ή πχ μερικές φορές δεν κάνει καλή επαφή στην άλλη άκρη, σ'αυτήν που μπαίνει στον φορτιστή της μπρίζας...

Επίσης αν είσαι με "περίεργη" ROM (βασικά όχι stock based) μήπως χρειάζεται να φλασάρεις hybrid bootstack? (όπως εγώ στην OrionOS?)

Edited by jaranor

Σε φορτιστή του GPad μου, το καλώδιο σε μία από τις άκρες του (σ'αυτήν που πάει στο tablet) φαινόταν να συνδέεται - αποσυνδέεται. Οπότε το άφηνα πχ μια ώρα, αλλά στην ουσία ήταν στη φόρτιση μισή. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν έχει πρόβλημα; Ή πχ μερικές φορές δεν κάνει καλή επαφή στην άλλη άκρη, σ'αυτήν που μπαίνει στον φορτιστή της μπρίζας...

Επίσης αν είσαι με "περίεργη" ROM (βασικά όχι stock based) μήπως χρειάζεται να φλασάρεις hyrid bootstack? (όπως εγώ στην OrionOS?)

Το τηλέφωνο είναι με Cloudy Kitkat. Όπως το είχα εγώ (φορτιζε κανονικά) έκανα επαναφορά εργοστασιακων και το έδωσα στον άντρα μου. Παίζει να δημιουργεί πρόβλημα εφαρμογή;

Δοκίμασα και με τον ταχυφορτιστη του V10 και από το 50% έλεγε ακόμα 2 ώρες. Κάτι γίνεται αλλά τι;

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere ;

Για να δεις τι τιμές έντασης σου δίνει ο φορτιστής. Όταν την ανοίγεις, χωρίς να έχεις συνδέσει φορτιστή, σ'εμένα δείχνει -30mA (αν σε σένα δείχνει περισσότερη κατανάλωση σημαίνει ότι φταίει εφαρμογή). Σε φόρτιση (επίσημο φορτιστή + καλώδιο ) 1000mA.

Οι τιμές αρχικά παίζουν, θέλουν κάπου 20 δευτερόλεπτα να σταθεροποιηθούν στην εφαρμογή.

Μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere ;

Για να δεις τι τιμές έντασης σου δίνει ο φορτιστής. Όταν την ανοίγεις, χωρίς να έχεις συνδέσει φορτιστή, σ'εμένα δείχνει -30mA (αν σε σένα δείχνει περισσότερη κατανάλωση σημαίνει ότι φταίει εφαρμογή). Σε φόρτιση (επίσημο φορτιστή + καλώδιο ) 1000mA.

Οι τιμές αρχικά παίζουν, θέλουν κάπου 20 δευτερόλεπτα να σταθεροποιηθούν στην εφαρμογή.

Εκτός φόρτισης δείχνει - 30. Σε φόρτιση 1450. Τι γίνεται;

Το ξανατσεκαρα κανένα μισάωρο μετά και δείχνει 310....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Και σε μένα μερικές φορές πάει στο 300 σε φόρτιση. Αν βγάλω τον φορτιστή, υπολογίσει τα -30mA, και μετά τον ξαναβάλω, σταθεροποιείται στα 1000 - 1010 mA

Σε φόρτιση εννοείται περιμένεις πχ 20 με 30 δευτερόλεπτα, ετσι; γιατί στα πρώτα δευτερόλεπτα δείχνει 1650 και σε μένα.... Η εφαρμογή λέει ότι υπάρχουν αυτές οι ανακρίβειες, δεν υπολογίζει καθαρές τιμές, γιατί παίζει ρόλο πχ το GPS, η φωτεινότητα της οθόνης, το τσιπάκι κλπ.

Γενικώς, έτσι όπως το βλέπω εγώ, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με τον φορτιστή σου. Πιο πιθανό θεωρώ τη ROM/ kernel. Αν μπορείς να βρεις κάποιον συμβατο kernel editor (όπως ήταν το synapse για dori ή xceed) θα βόλευε, μήπως είχε ρύθμιση για slow - fast charging. Αλλά θα είχαν αναφέρει κ καποιοι στο xda φαντάζομαι.

Άλλη περίπτωση είναι να μην έχεις το σωστό bootstack, με το οποίο δεν έχω πολυασχοληθεί, ίσως κάποιο παιδί από δω που δοκίμαζε τις τότε cloudy να μας πει ποιος είναι ο σωστός. Αν είναι αυτό το πρόβλημα απλώς το φλασάρεις χωρίς wipe και τέτοια νομίζω, οπότε θα ήταν το πιο βολικό.

Σε ευχαριστώ αλλά αν δεις προηγούμενη απάντηση μου δεν άλλαξα κάτι από όταν το είχα εγώ και φορτίζε κανονικά
Φιλικά, Κατερίνα

Ναι, το θυμήθηκα που το έγραψες, πριν 1 δευτερόλεπτο. χαχ σορρυ. Μήπως τελικά το full wipe δεν το γλυτώνεις; :/ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πάντως...

Αν είναι να χαλάσει η μπαταρία πάντως, σου κάνει νερά του στυλ αδειάζει σχεδόν κανονικά μέχρι το 50% (πιο γρήγορα από όταν ήταν καινούρια βέβαια) και κάτω από 50% αρχίζει και αδειάζει πολύ γρήγορα και κάπου σε ένα ποσοστό πχ 13% σβήνει το κινητό. Αφού δεν σου κάνει τέτοια, δεν νομίζω να φταίει η μπαταρία.

Edited by jaranor

• 1 month later...

Όσοι έχουν κάνει αλλαγή μπαταρίας είχαν παρατηρήσει μεγάλη πτώση κατά τη διάρκεια της νύχτας?

Βλέπω στο δικό μου πτώση μπαταρίας 10% από τις 12:00 έως τις 07:00

No root->No problem

ουαου, too much ειναι και δεν πιστευω οτι φταιει η αλλαγη μπαταριας, για εφαρμογη-"ρουφηχτρα" εψαξες;

ναι, εγω (στο G2 μου που το βραδυ μπαινει σε πτηση), δεν ειχα/εχω θεμα με μπαταρια παντως

Βρεθηκε ο ενοχος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
σιγουρα; μηπως την ειχε ανοικτη αυτα τα 7 λεπτα (για να περασει καμια αποδειξη ισως);;

Οχι. Η εφαρμογη αυτη, στην ξαρτεοα που ειναι, μετραει τις background διεργασιες (cpu wakelocks).

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

ααα, οκ, ευχαριστω

μου βγαλε κι εμενα χθες το runkeeper στα 57 λεπτα, αλλα την ειχα ανοικτη την εφαρμογη και νομιζα οτι ηταν ανοικτο και το ποκι του φιλου,

αλλα μαλλον 57 λεπτα ηταν ο χρονος που ετρεχε στο background, τουλαχιστον ετσι το θεωρουσε η εφαρμογη (σβηστη οθονη)

• 4 weeks later...

• 2 weeks later...