flandra Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα. Ας έχει τύχει να φορτίζει πολύ αργά; Το φορτίζα και με το φορτιστή του Tablet ένα χρόνο τώρα και δεν είχα θέμα. Τώρα τελευταία αργούν πολύ. Ένα το καλώδιο και ήταν φθαρμενο. Άλλαξα και πάλι τα ίδια. Τώρα το έβαλα στο δικό του φορτιστή και ενώ έλεγε μια ώρα για φόρτιση, μετά από 2 ώρες είναι στο 77% και λέει πάλι μια ώρα για φόρτιση. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Καλησπέρα. Ας έχει τύχει να φορτίζει πολύ αργά; Το φορτίζα και με το φορτιστή του Tablet ένα χρόνο τώρα και δεν είχα θέμα. Τώρα τελευταία αργούν πολύ. Ένα το καλώδιο και ήταν φθαρμενο. Άλλαξα και πάλι τα ίδια. Τώρα το έβαλα στο δικό του φορτιστή και ενώ έλεγε μια ώρα για φόρτιση, μετά από 2 ώρες είναι στο 77% και λέει πάλι μια ώρα για φόρτιση. Βαλτο στο δικο του φορτιστη με το δικο του καλωδιο. Αν παλι τα ιδια τοτε μηπως πειραξες κατι στις ρυθμισεις του dori; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Βαλτο στο δικο του φορτιστη με το δικο του καλωδιο. Σε μπέρδεψα.... Αυτό έκανα και πάλι τα ίδια.... Δεν έχω dori.... Bruce kernel έχει. Τώρα βλέπω το προηγουμενο μηνυμα τι βλακειες έγραψα. Τα έχει παίξει το swiftkey Edited August 4, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Σε μπέρδεψα.... Αυτό έκανα και πάλι τα ίδια.... Δεν έχω dori.... Bruce kernel έχει. Τώρα βλέπω το προηγουμενο μηνυμα τι βλακειες έγραψα. Τα έχει παίξει το swiftkey Μηπως τοτε καποια εφαρμογη που περασες τελευταια σου δημιουργει το προβλημα; Αλλιως τα κλαταρε η μπαταρια, αν και μου φαινεται παραξενο ετσι ξαφνικα. Φανταζομαι εχεις κανει reboot. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μηπως τοτε καποια εφαρμογη που περασες τελευταια σου δημιουργει το προβλημα; Αλλιως τα κλαταρε η μπαταρια, αν και μου φαινεται παραξενο ετσι ξαφνικα. Φανταζομαι εχεις κανει reboot. Ναι reboot έκανα. Τι να πω; μπορώ να βρω original καλώδιο φόρτισης; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ναι reboot έκανα. Τι να πω; μπορώ να βρω original καλώδιο φόρτισης; Procordia. Νομιζω 2€, νομιζω. Αλλα κατι μου λεει και το 5... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Procordia. Νομιζω 2€, νομιζω. Αλλα κατι μου λεει και το 5... Οκ ευχαριστώ. Όταν θα το πάω για την κιτρινιλα θα πάρω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Σε φορτιστή του GPad μου, το καλώδιο σε μία από τις άκρες του (σ'αυτήν που πάει στο tablet) φαινόταν να συνδέεται - αποσυνδέεται. Οπότε το άφηνα πχ μια ώρα, αλλά στην ουσία ήταν στη φόρτιση μισή. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν έχει πρόβλημα; Ή πχ μερικές φορές δεν κάνει καλή επαφή στην άλλη άκρη, σ'αυτήν που μπαίνει στον φορτιστή της μπρίζας... Επίσης αν είσαι με "περίεργη" ROM (βασικά όχι stock based) μήπως χρειάζεται να φλασάρεις hybrid bootstack? (όπως εγώ στην OrionOS?) Edited August 5, 2016 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Σε φορτιστή του GPad μου, το καλώδιο σε μία από τις άκρες του (σ'αυτήν που πάει στο tablet) φαινόταν να συνδέεται - αποσυνδέεται. Οπότε το άφηνα πχ μια ώρα, αλλά στην ουσία ήταν στη φόρτιση μισή. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν έχει πρόβλημα; Ή πχ μερικές φορές δεν κάνει καλή επαφή στην άλλη άκρη, σ'αυτήν που μπαίνει στον φορτιστή της μπρίζας... Επίσης αν είσαι με "περίεργη" ROM (βασικά όχι stock based) μήπως χρειάζεται να φλασάρεις hyrid bootstack? (όπως εγώ στην OrionOS?) Το τηλέφωνο είναι με Cloudy Kitkat. Όπως το είχα εγώ (φορτιζε κανονικά) έκανα επαναφορά εργοστασιακων και το έδωσα στον άντρα μου. Παίζει να δημιουργεί πρόβλημα εφαρμογή; Δοκίμασα και με τον ταχυφορτιστη του V10 και από το 50% έλεγε ακόμα 2 ώρες. Κάτι γίνεται αλλά τι; Edited August 4, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere ; Για να δεις τι τιμές έντασης σου δίνει ο φορτιστής. Όταν την ανοίγεις, χωρίς να έχεις συνδέσει φορτιστή, σ'εμένα δείχνει -30mA (αν σε σένα δείχνει περισσότερη κατανάλωση σημαίνει ότι φταίει εφαρμογή). Σε φόρτιση (επίσημο φορτιστή + καλώδιο ) 1000mA. Οι τιμές αρχικά παίζουν, θέλουν κάπου 20 δευτερόλεπτα να σταθεροποιηθούν στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere ; Για να δεις τι τιμές έντασης σου δίνει ο φορτιστής. Όταν την ανοίγεις, χωρίς να έχεις συνδέσει φορτιστή, σ'εμένα δείχνει -30mA (αν σε σένα δείχνει περισσότερη κατανάλωση σημαίνει ότι φταίει εφαρμογή). Σε φόρτιση (επίσημο φορτιστή + καλώδιο ) 1000mA. Οι τιμές αρχικά παίζουν, θέλουν κάπου 20 δευτερόλεπτα να σταθεροποιηθούν στην εφαρμογή. Εκτός φόρτισης δείχνει - 30. Σε φόρτιση 1450. Τι γίνεται; Το ξανατσεκαρα κανένα μισάωρο μετά και δείχνει 310.... Edited August 5, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Και σε μένα μερικές φορές πάει στο 300 σε φόρτιση. Αν βγάλω τον φορτιστή, υπολογίσει τα -30mA, και μετά τον ξαναβάλω, σταθεροποιείται στα 1000 - 1010 mA Σε φόρτιση εννοείται περιμένεις πχ 20 με 30 δευτερόλεπτα, ετσι; γιατί στα πρώτα δευτερόλεπτα δείχνει 1650 και σε μένα.... Η εφαρμογή λέει ότι υπάρχουν αυτές οι ανακρίβειες, δεν υπολογίζει καθαρές τιμές, γιατί παίζει ρόλο πχ το GPS, η φωτεινότητα της οθόνης, το τσιπάκι κλπ. Γενικώς, έτσι όπως το βλέπω εγώ, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με τον φορτιστή σου. Πιο πιθανό θεωρώ τη ROM/ kernel. Αν μπορείς να βρεις κάποιον συμβατο kernel editor (όπως ήταν το synapse για dori ή xceed) θα βόλευε, μήπως είχε ρύθμιση για slow - fast charging. Αλλά θα είχαν αναφέρει κ καποιοι στο xda φαντάζομαι. Άλλη περίπτωση είναι να μην έχεις το σωστό bootstack, με το οποίο δεν έχω πολυασχοληθεί, ίσως κάποιο παιδί από δω που δοκίμαζε τις τότε cloudy να μας πει ποιος είναι ο σωστός. Αν είναι αυτό το πρόβλημα απλώς το φλασάρεις χωρίς wipe και τέτοια νομίζω, οπότε θα ήταν το πιο βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Σε ευχαριστώ αλλά αν δεις προηγούμενη απάντηση μου δεν άλλαξα κάτι από όταν το είχα εγώ και φορτίζε κανονικά Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Ναι, το θυμήθηκα που το έγραψες, πριν 1 δευτερόλεπτο. χαχ σορρυ. Μήπως τελικά το full wipe δεν το γλυτώνεις; :/ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πάντως... Αν είναι να χαλάσει η μπαταρία πάντως, σου κάνει νερά του στυλ αδειάζει σχεδόν κανονικά μέχρι το 50% (πιο γρήγορα από όταν ήταν καινούρια βέβαια) και κάτω από 50% αρχίζει και αδειάζει πολύ γρήγορα και κάπου σε ένα ποσοστό πχ 13% σβήνει το κινητό. Αφού δεν σου κάνει τέτοια, δεν νομίζω να φταίει η μπαταρία. Edited August 5, 2016 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Όσοι έχουν κάνει αλλαγή μπαταρίας είχαν παρατηρήσει μεγάλη πτώση κατά τη διάρκεια της νύχτας? Βλέπω στο δικό μου πτώση μπαταρίας 10% από τις 12:00 έως τις 07:00 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 ουαου, too much ειναι και δεν πιστευω οτι φταιει η αλλαγη μπαταριας, για εφαρμογη-"ρουφηχτρα" εψαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Έχει κανείς άλλος το pockee? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 ναι, εγω (στο G2 μου που το βραδυ μπαινει σε πτηση), δεν ειχα/εχω θεμα με μπαταρια παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 http://i.imgur.com/G9f7qhp.jpg Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Βρεθηκε ο ενοχος Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 σιγουρα; μηπως την ειχε ανοικτη αυτα τα 7 λεπτα (για να περασει καμια αποδειξη ισως);; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) σιγουρα; μηπως την ειχε ανοικτη αυτα τα 7 λεπτα (για να περασει καμια αποδειξη ισως);; Οχι. Η εφαρμογη αυτη, στην ξαρτεοα που ειναι, μετραει τις background διεργασιες (cpu wakelocks). Edited October 3, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 ααα, οκ, ευχαριστω μου βγαλε κι εμενα χθες το runkeeper στα 57 λεπτα, αλλα την ειχα ανοικτη την εφαρμογη και νομιζα οτι ηταν ανοικτο και το ποκι του φιλου, αλλα μαλλον 57 λεπτα ηταν ο χρονος που ετρεχε στο background, τουλαχιστον ετσι το θεωρουσε η εφαρμογη (σβηστη οθονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterone Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Replacement-Battery-For-LG-Optimus-G2-D802-BL-T7-BLT7-3000mAh/32320554071.html?spm=2114.01010208.3.38.bcTnlp&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_1&btsid=824f57e7-cc72-4e88-a9b3-cb80a21274b0 Παιδια θελω να αλλαξω μπαταρια στο g2 μου ξερει κανεις αν αυτη που βρηκα ειναι οντως η γνησια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Πρόγραμμα για να δούμε πόσες φορτίσεις κτλ υπάρχει;; Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts