dimsavv Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εμένα 4-5% με όλα κλειστά, πολύ δεν είναι? Πολύ είναι,βάλε wakelock detector να δεις τι σου κάνει κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Αυτό δε θέλει root? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Αυτό δε θέλει root? Θέλει root ναι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Αν πρόσεξες γραφω για 2 διαφορετικούς τρόπος ;) Ή με κουμπιά ή με Quick memo! Απλά με τα κουμπιά γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά! Καλά ότι να ναι διαβάζω. Λοιπόν εγώ το βράδυ το γυρνάω σε λειτουργία πτήσης μιας και δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι, κλείνω όλες τις εφαρμογές από τη διαχείριση και δεν κατεβαίνει ούτε 1% η μπαταρία. αν έχω ανοιχτό το γουιφί και έρθει καμιά ειδοποίηση κατεβαίνει 1-2% καλά δεν είναι; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Θα το γυρίσω σε λειτουργία πτήσης το βράδυ να δω πως θα πάει. Μπορεί το 4% να το τρώει ψάχνοντας σήμα. Δεν έχει φουλ σήμα εκεί που το αφήνω Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Παιδια εμένα πέφτει κάπου 5-6 %. Τι λέτε να φταίει και πέφτει τόσο πολύ?Τις κλείνω όλες τις εφαρμογές βάζω το greenify και το έχω και σε λειτουργία πτήσης. Ο αδερφός μου που έχει το g2 δεν του πέφτει τόσο και δεν χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα .Α και αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Παιδια εμένα πέφτει κάπου 5-6 %. Τι λέτε να φταίει και πέφτει τόσο πολύ?Τις κλείνω όλες τις εφαρμογές βάζω το greenify και το έχω και σε λειτουργία πτήσης. Ο αδερφός μου που έχει το g2 δεν του πέφτει τόσο και δεν χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα .Α και αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Αν δεν αφήνεις ανοιχτό WiFi με συγχρονισμους ή gps κτλ., είναι πολύ το 5-6% Αν εισαι root βαλε το wakelock detector να δεις τι σου ξυπνάει τη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 παιδια παλια μου ετρογε την μπαταρια η οθονη ενω τωρα το λειτουργικό συστημα τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Φιλε μου κλειστο ειναι το wifi. Θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doradan Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Geia sas paidia... Kat'arxin den eimai tech guru opote please apantiste mou oso pio apla ginete... :p Exo parei to G2 profanos, kai to exo ligotero apo enan mina... Exo katevasei ta apolitos aparaitita apo efarmoges (Facebook, Messenger, Viber, Skype kai tin efarmogi tou What's Up) alla par'ol'afta mou ekane to eksis tsalimaki: Kapoia stigmi kata tin diarkeia tis nixtas, ekleise apo mpataria kai to proi otan to eida to evala na fortisei kai efiga apo to spiti (gia 4-5 ores peripou). Otan girisa, oxi mono den eixe fortisei alla den anavei oute to prasino lampaki kai genika den emfanizei kanena simadi zois.........:confused: Dokimasa diafores mprizes kai fortistes kai pali tipota!! Akoma kai factory reset prospathisa na kano alla fantazomai logo tou oti ekleise apo mpataria kai dedomenou oti den exei fortisei den tha mporei na kanei oso kai an to palevo... Prin loipon paro tous dromous na do ti tha kano, mipos mporei kapoios na me voithisei?!?! PLEEEEEEASE!?!?!?!?! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Geia sas paidia... Kat'arxin den eimai tech guru opote please apantiste mou oso pio apla ginete... :p Exo parei to G2 profanos, kai to exo ligotero apo enan mina... Exo katevasei ta apolitos aparaitita apo efarmoges (Facebook, Messenger, Viber, Skype kai tin efarmogi tou What's Up) alla par'ol'afta mou ekane to eksis tsalimaki: Kapoia stigmi kata tin diarkeia tis nixtas, ekleise apo mpataria kai to proi otan to eida to evala na fortisei kai efiga apo to spiti (gia 4-5 ores peripou). Otan girisa, oxi mono den eixe fortisei alla den anavei oute to prasino lampaki kai genika den emfanizei kanena simadi zois.........:confused: Dokimasa diafores mprizes kai fortistes kai pali tipota!! Akoma kai factory reset prospathisa na kano alla fantazomai logo tou oti ekleise apo mpataria kai dedomenou oti den exei fortisei den tha mporei na kanei oso kai an to palevo... Prin loipon paro tous dromous na do ti tha kano, mipos mporei kapoios na me voithisei?!?! PLEEEEEEASE!?!?!?!?! :p Αφού έχεις δοκιμάσει διάφορους φορτιστές και δεν είδες φως (φαντάζομαι είναι καθαρή η υποδοχή από κατω) τότε μάλλον είναι πρόβλημα hardware. Ή μπαταρία ή κατι άλλο! Αν έχεις εγγύηση επικοινώνησε με την procordia http://www.procordia.gr/ Και φιλικά....... τα greeklish έχουν απαγορευτεί απ' το forum! Να το έχεις στο νου σου πριν σε "μαλωσει" κάποιος mod ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doradan Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Αφού έχεις δοκιμάσει διάφορους φορτιστές και δεν είδες φως (φαντάζομαι είναι καθαρή η υποδοχή από κατω) τότε μάλλον είναι πρόβλημα hardware. Ή μπαταρία ή κατι άλλο! Αν έχεις εγγύηση επικοινώνησε με την procordia http://www.procordia.gr/ Και φιλικά....... τα greeklish έχουν απαγορευτεί απ' το forum! Να το έχεις στο νου σου πριν σε "μαλωσει" κάποιος mod ;) Σ'ευχαριστω πολυ! Απλα ειμαι απο Καναδα σο η ορθογραφια μου ειναι χαλια και απλα ηθελα να με παρετε στα σοβαρα! :P Και παλι σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλημερα..πηρα το συγκεκριμενο κινητο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποσες ωρες πρεπει να το αφησω να φορτισει ωστε να μην εχω θεμα με την μπαταρια μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημέρα! εγώ το αφήνω 2,5 - 3 ώρες περίπου και δεν έχω θέμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλημερα..πηρα το συγκεκριμενο κινητο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποσες ωρες πρεπει να το αφησω να φορτισει ωστε να μην εχω θεμα με την μπαταρια μετα? Όπως και να κάνεις μια από τα ίδια, δεν αλλάζει κάτι, απλά φρόντιζε να μη το αφήνεις κάτω από 15-10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Όπως και τα υπόλοιπα, μέχρι 100 τοις εκατό, το αφήνεις και κάνα μισάωρο ακόμη και είσαι κομπλέ. Λογικά δύο ώρες αρκούν για να φορτίσει πλήρως, παίζει φυσικά ρόλο το ποσοστό της μπαταρίας που θα ξεκινήσει η φόρτιση Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Όπως και να κάνεις μια από τα ίδια, δεν αλλάζει κάτι, απλά φρόντιζε να μη το αφήνεις κάτω από 15-10% απο τα 84% μου ξεκινησε. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως και τα υπόλοιπα, μέχρι 100 τοις εκατό, το αφήνεις και κάνα μισάωρο ακόμη και είσαι κομπλέ. Λογικά δύο ώρες αρκούν για να φορτίσει πλήρως, παίζει φυσικά ρόλο το ποσοστό της μπαταρίας που θα ξεκινήσει η φόρτιση απο τα 84% μου ξεκινησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Τι σου ξεκίνησε; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 απο τα 84% μου ξεκινησε. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο τα 84% μου ξεκινησε. Αν μολις το πηρες και δεν το εχεις φορτισει ποτε τοτε αστο να ξεφορτισει πληρως μεχρι να σου κλισει τελειως και βαλτο στη φορτιση για 2,5 ωρες. Τελος. Μετα να φροντιζεις να μην πεφτει η μπαταρια κατω απο το 10% και οταν σου δειχνει 100% να το βγαζεις απο την φορτιση. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Όπως και τα υπόλοιπα, μέχρι 100 τοις εκατό, το αφήνεις και κάνα μισάωρο ακόμη και είσαι κομπλέ. Λογικά δύο ώρες αρκούν για να φορτίσει πλήρως, παίζει φυσικά ρόλο το ποσοστό της μπαταρίας που θα ξεκινήσει η φόρτιση ρε παιδια εντελως φιλικα γιατι καποιος να το αφησει κανα μισαωρο μετα το 100% αφου υποτιθεται οτι ο φορτιστης σταματαει την παροχη μολις φτασει στο 100% :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ρε παιδια εντελως φιλικα γιατι καποιος να το αφησει κανα μισαωρο μετα το 100% αφου υποτιθεται οτι ο φορτιστης σταματαει την παροχη μολις φτασει στο 100% :) Στο G2 όταν δείξει 100%, στην πραγματικότητα συνεχίζει να τραβάει ρεύμα για κάνα τέταρτο με εικοσάλεπτο κι αυτό αποδεικνύεται αφενός από τη διάρκεια που κάνει να πέσει από το 100 στο 99% κατά την αποφόρτιση κι αφετέρου από τη θερμοκρασία του φορτιστή. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ποιο θεωρεις 100% να αναψει το λαμπακι πρασινο; Γιατι αν εχεις ενα power bank ή κανενα καλωδιο με led που δειχνει αν περναει ρευμα θα δεις και μονος σου οτι ενω εχει αναψει πρασινο led το κινητο συνεχιζει να τραβαει ρευμα για αρκετη ωρα μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Λοιπόν έκανα το πείραμα σήμερα για να δω αν θέλει 3 ώρες. 2μισή το έβαλα να φορτίσει (15%) στις 4 έδειχνε 100%. άρα θέλει χοντρικά 2 ώρες να φορτίσει πλήρως. Βέβαια εγώ το φορτίζω κλειστό μάλλον παίζει ρόλο κι αυτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ποιο θεωρεις 100% να αναψει το λαμπακι πρασινο; Γιατι αν εχεις ενα power bank ή κανενα καλωδιο με led που δειχνει αν περναει ρευμα θα δεις και μονος σου οτι ενω εχει αναψει πρασινο led το κινητο συνεχιζει να τραβαει ρευμα για αρκετη ωρα μετα. αυτη ειναι ιδιομορφια του g2? γιατι απ οσο ξερω σε αλλα κινητα δεν συμβαινει αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 αυτη ειναι ιδιομορφια του g2? γιατι απ οσο ξερω σε αλλα κινητα δεν συμβαινει αυτο! Είναι αναλόγως το καλιμπράρισμα που έχει κάνει ο κατασκευαστής. Στο Galaxy Tab pro που έχω είναι πιο γραμμική η φόρτιση/αποφόρτιση. Αντιθέτως στο Xperia M της κοπέλας μου κάνει πάλι αυτό το σκαλοπάτι (εκεί αργεί κάνα μισάωρο να πάει από το 99 στο 100, βέβαια με 850άρη φορτιστή). Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts