Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως ρε παιδιά μου παίρνει maximum 30 λεπτά να ξαναστησω το κινητό μαζί με το φλασαρισμα της ρομ.

Και μιλάω για στήσιμο με 80+ εφαρμογές κατέβασμα αυτόματο από το play, σεταρισμα 3 mail accounts, fb, viber, insta, vine, twitter, restore data για κάποια παιχνίδια και για shazam, soundhound καθώς και επαναφορά call log και sms...

Οπότε το να φλασαρω νέα ρομ το θεωρώ πραγματικά πολύ εύκολο

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως ρε παιδιά μου παίρνει maximum 30 λεπτά να ξαναστησω το κινητό μαζί με το φλασαρισμα της ρομ.

Και μιλάω για στήσιμο με 80+ εφαρμογές κατέβασμα αυτόματο από το play, σεταρισμα 3 mail accounts, fb, viber, insta, vine, twitter, restore data για κάποια παιχνίδια και για shazam, soundhound καθώς και επαναφορά call log και sms...

Οπότε το να φλασαρω νέα ρομ το θεωρώ πραγματικά πολύ εύκολο

Ναι φιλε μου, ευκολο ειναι. Εχω κανει κι εχω κανει αλλαγες και ξενυχτια με δυο ROM την ημερα με στησιμο.

Η βλακεια ομως τωρα ειναι οτι εχω εξεταστικη και θα χασω χρονο σκαλιζοντας την καινουρια ROM. Ειναι σα ναρκωτικο. Αν δε τη μαθω απ'εξω, καθε λειτουργια, καθε μενου, καθε υπομενου δεν ησυχαζω. Μη μιλησω για τα modules του xposed που γινεται ο χαμος. Πιο πολυ χρονο το xposed μου παιρνει να στησω γιατι εχω συνδιασμους απο modules και πολλες ρυθμισεις.

Αυτη ομως ειναι η γλυκα του φλασαρισματος αλλα αρκει να εχεις χρονο....

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτος κύκλος cloudyG3 2.0 + Bruce kernel

Όλα δείχνουν από την αρχή τέλεια!

[ATTACH]50254[/ATTACH][ATTACH]50255[/ATTACH][ATTACH]50256[/ATTACH]

Google Pixel 9 Pro XL

Κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα αλλά τώρα είμαι εδώ. Δε λέω να ξεκολλήσω απ'το 5ωρο με καμία G3 rom. Cloudy kernel + ART.

[ATTACH]50271[/ATTACH]

Κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα αλλά τώρα είμαι εδώ. Δε λέω να ξεκολλήσω απ'το 5ωρο με καμία G3 rom. Cloudy kernel + ART.

[ATTACH]50271[/ATTACH]

Με cloudy kernel και εγώ δεν ξεπερνούσα ότι και να έκανα τις 5 ώρες. Με bruce όμως αυτό άλλαξε αμέσως!!!

Google Pixel 9 Pro XL

Άλλο είναι το Κερνελ και άλλο το bruce? Είμαι άσχετος με αυτά αλλά θέλω να τα μάθω.. Καταρχάς ρε παίδες τι ακριβώς είναι αυτά τα 2? Τι δουλειά κάνουν???

Άλλο είναι το Κερνελ και άλλο το bruce? Είμαι άσχετος με αυτά αλλά θέλω να τα μάθω.. Καταρχάς ρε παίδες τι ακριβώς είναι αυτά τα 2? Τι δουλειά κάνουν???

Ο kernel ειναι ο πυρινας ολων των λειτουργικων. Ειναι η γεφυρα που συνδεει το software με το hardware, ολα περνανε απο αυτον.

Καθε συσκευη εχει τον δικο της "μαμα" kernel. Απο κει και περα καποιοι developers δημιουργουν τους δικους τους "πειραγμενους" kernel με εξτρα στοιχεια και λειτουργιες. Ο bruce και o dorimax που ακους ειναι τετοιοι.

Για παραπανω πληροφοριες κανε μια αναζητηση στον ιστο.

Δες αυτο το βιντεακι που εξηγει τα βασικα και τι μπορεις να κανεις με εναν πειραγμενo (custom) kernel.

http://www.xda-developers.com/android/android-basics-101-understanding-kernels-xda-developer-tv/

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά το αδίκησα, έφτασε κοντά τις 6 sot 1η φόρτιση. Πιστεύω με bruce ή dori και στη 2η 3η φόρτιση το βλέπεις το 6.30ωρο. [ATTACH]50276[/ATTACH]

Τελικά το αδίκησα, έφτασε κοντά τις 6 sot 1η φόρτιση. Πιστεύω με bruce ή dori και στη 2η 3η φόρτιση το βλέπεις το 6.30ωρο. [ATTACH]50276[/ATTACH]

Για τι συνολικό χρόνο μιλάμε? Γιατί παίζει κ αυτό το ρόλο του... Τώρα είμαι στις 2ω 45λ 59% 28ω από φόρτιση.

Google Pixel 9 Pro XL

Για τι συνολικό χρόνο μιλάμε? Γιατί παίζει κ αυτό το ρόλο του... Τώρα είμαι στις 2ω 45λ 59% 28ω από φόρτιση.

Κώστα με bruce μην βάλεις dori δες αυτη την εφαρμογή εκπληκτικό deep sleep;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaverpro

[ATTACH]50279[/ATTACH][ATTACH]50280[/ATTACH][ATTACH]50281[/ATTACH][ATTACH]50282[/ATTACH][ATTACH]50283[/ATTACH]

Κώστα με bruce μην βάλεις dori δες αυτη την εφαρμογή εκπληκτικό deep sleep;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaverpro

[ATTACH]50279[/ATTACH][ATTACH]50280[/ATTACH][ATTACH]50281[/ATTACH][ATTACH]50282[/ATTACH][ATTACH]50283[/ATTACH]

Γιατί να μην δοκιμάσω dori? Γύρισες σε bruce και εσύ? Δεν σε ικανοποίησε? Καλή δείχνει η εφαρμογή αν και χάνω λίγο στο τι ακριβώς θα με βοηθούσε. Δεν θέλω να σταματάω το συγχρονισμό ή να τον κάνω ανά κάποιες ώρες. Θέλω push καθαρό

Google Pixel 9 Pro XL

Γιατί να μην δοκιμάσω dori? Γύρισες σε bruce και εσύ? Δεν σε ικανοποίησε? Καλή δείχνει η εφαρμογή αν και χάνω λίγο στο τι ακριβώς θα με βοηθούσε. Δεν θέλω να σταματάω το συγχρονισμό ή να τον κάνω ανά κάποιες ώρες. Θέλω push καθαρό

Έγραψα ότι με dori είχα 2-3 freeze γι'αυτό γύρισα σε bruce;)δεν χάνεις κανένα συγχρονισμό το έχω δοκιμάσει με το που έρχεται mail,viper,facebook που δουλεύω εγώ στο δευτερόλεπτο ξυπνάει όταν είναι κλειστή η οθόνη κλείνει τα πάντα wifi,data με το που την ανοίγεις η δέχεσαι ειδοποίηση ξυπνάει κατευθείαν εκπληκτική εφαρμογή;)

Έγραψα ότι με dori είχα 2-3 freeze γι'αυτό γύρισα σε bruce;)δεν χάνεις κανένα συγχρονισμό το έχω δοκιμάσει με το που έρχεται mail,viper,facebook που δουλεύω εγώ στο δευτερόλεπτο ξυπνάει όταν είναι κλειστή η οθόνη κλείνει τα πάντα wifi,data με το που την ανοίγεις η δέχεσαι ειδοποίηση ξυπνάει κατευθείαν εκπληκτική εφαρμογή;)

Άμα κλείνει data,wifi πως δέχεσαι mails,viber,fb κλπ???

Google Pixel 9 Pro XL

Άμα κλείνει data,wifi πως δέχεσαι mails,viber,fb κλπ???

Δεν ξέρω πως το κάνει τη κώδικα έχει αλλά οταν κλείνω την οθόνη κλείνει το wifi οταν την ανοίγω σε 2 δευτερόλεπτα το πολύ ξανανοιγει δοκίμασε να μου πεις τη γνώμη σου.Επίσης τα mail έρχονται κανονικά,viper και facebook το ίδιο δουλεύουν υποδειγματικά:)

Δεν ξέρω πως το κάνει τη κώδικα έχει αλλά οταν κλείνω την οθόνη κλείνει το wifi οταν την ανοίγω σε 2 δευτερόλεπτα το πολύ ξανανοιγει δοκίμασε να μου πεις τη γνώμη σου.Επίσης τα mail έρχονται κανονικά,viper και facebook το ίδιο δουλεύουν υποδειγματικά:)

Άμα κλείνεις την οθόνη, άμα θες κλείνει και το wifi εδώ και χρόνια στο andoid χωρίς εφαρμογή! Θα δοκιμάσω αν έχει free έκδοση γιατί 2,5€ για να μην μου δίνει αυτό που θέλω δεν αξίζει.

Αλλά μου κάνει εντύπωση πως ξέρει ότι έχεις ειδοποίηση με σβηστή την οθόνη όταν έχει κλειστά data αλλά και wifi!!! Πολύ περίεργο!

Google Pixel 9 Pro XL

Άμα κλείνεις την οθόνη, άμα θες κλείνει και το wifi εδώ και χρόνια στο andoid χωρίς εφαρμογή! Θα δοκιμάσω αν έχει free έκδοση γιατί 2,5€ για να μην μου δίνει αυτό που θέλω δεν αξίζει.

Αλλά μου κάνει εντύπωση πως ξέρει ότι έχεις ειδοποίηση με σβηστή την οθόνη όταν έχει κλειστά data αλλά και wifi!!! Πολύ περίεργο!

Τα data δεν τα κλείνει:mad:έχεις πμ

Μια χαρά τα κλείνει.

Έλα ρε Μενιο δηλαδή κλείνεις την οθόνη και κλείνουν data και 4g και οταν την ανοίγεις. Ξανανοιγουν

Έλα ρε Μενιο δηλαδή κλείνεις την οθόνη και κλείνουν data και 4g και οταν την ανοίγεις. Ξανανοιγουν
Ναι. Κλείσε τα wifi όπως είναι στην φωτογραφία και άσε μόνο τα data.

Ναι. Κλείσε τα wifi όπως είναι στην φωτογραφία και άσε μόνο τα data.

Δεν κλείνει με την καμια:mad:

Δεν κλείνει με την καμια:mad:
βάλτο στο προφίλ που έχω και θα κλείσει.

Μην την ανοίγεις αμέσως την οθόνη άστην κάνα λεπτό και θα παίξει.

Βρε παλικάρια...έχετε τρέξει κανείς σας το iGO σε CloudyStock_2.5 & Kernel-bruce2728-D802-v0.41 ??? όλο το απόγευμα παιδεύομαι και τρώω όλο μαυρη οθόνη οταν πάω τρέξω το iGO.....:wacko: Σε stock μια χαρά το έτρεχα...!!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Cloudy G3 + Bruce 0.41 τέλος πρώτου κύκλου.

Δεν το λες και άσχημα. [ATTACH]50311[/ATTACH][ATTACH]50312[/ATTACH][ATTACH]50313[/ATTACH][ATTACH]50314[/ATTACH]

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδια επειδη διαβασα 126 :blink: ολοκληρες σελιδες για τα αξεσουαρ του LG G2 κ δεν αντεχω να διαβασω κι αλλες 74 για την μπαταρια, καποιος που με λυπαται ας μου πει τι να κανω στην πρωτη φορτιση κ στις επομενες. Ευχαριστω πολυ! Να στε καλα, ευχαριστω!

Παιδια επειδη διαβασα 126 :blink: ολοκληρες σελιδες για τα αξεσουαρ του LG G2 κ δεν αντεχω να διαβασω κι αλλες 74 για την μπαταρια, καποιος που με λυπαται ας μου πει τι να κανω στην πρωτη φορτιση κ στις επομενες. Ευχαριστω πολυ! Να στε καλα, ευχαριστω!

Απ' οτι εχει υποθει σε γενικες γραμμες, η πρωτη φορτιση δεν χρειαζεται να ειναι "πολυωρη"!!

Το ιδιο περιπου ισχυει και για τις επομενες.

Το αφηνεις να φορτισει λιγο παραπανω οταν φτασει στο 100% (περιπου κανα 20λεπτο), ετσι "παιρνει" ακομη λιγο η μπαταρια και αργει περισσοτερο να πεσει απ' το 100%!

Επισης καλα ειναι να μην "στραγγιζεις" τη μπαταρια!

Ειναι καλυτερα να το βαζεις για φορτιση περιπου στο 15 με 20%