ddr2 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Με βλεπω να περιμενω το venue 8 pro τελικα.. Ετσι κι αλλοιως αυτό ηθελα εξ αρχης.. Και καλυτερη οθονη και καλυτερη κατασκευη και πανευκολη προσβαση στην αλλαγη μπαταριας όταν χρειαστεί, όλα αυτά προσωπικα για μενα είναι βασικα, μονο που η dell ποτε θα αποφασισει να το φερει είναι το θεμα.. (Από εξωτερικο δεν κανω αγορες) Sorry για το off topic :) Πάρε όποιο θές, μάλλον το dell είναι και καλύτερο να σου πώ την αλήθεια, απλά πάρε την 64gb έκδοση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Πάρε όποιο θές, μάλλον το dell είναι και καλύτερο να σου πώ την αλήθεια, απλά πάρε την 64gb έκδοση. Οποια εκδοση φερουν ελλαδα, γιατι και τις δυο εκδοσεις να φερουν δεν το νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Με βλεπω να περιμενω το venue 8 pro τελικα.. Ετσι κι αλλοιως αυτό ηθελα εξ αρχης.. Και καλυτερη οθονη και καλυτερη κατασκευη και πανευκολη προσβαση στην αλλαγη μπαταριας όταν χρειαστεί, όλα αυτά προσωπικα για μενα είναι βασικα, μονο που η dell ποτε θα αποφασισει να το φερει είναι το θεμα.. (Από εξωτερικο δεν κανω αγορες) Sorry για το off topic :) Σε αλλαγη μπαταρίας ναι ειναι μεγάλο συν το dell αλλα πλήρως αναξιόπιστη ειναι με τις κυκλοφορίες ακομα και για το 11αρι σαν εταιρία και ειδικα η Dell Hellas. Εγω παλι εχω αποφασίσει για το ThinkPad 8 εως τελη του μηνός που θα κυκλοφορησει(απ έξω βέβαια) Αν δεν είχε ανακοινωθεί πιθανότητα στο Dell θα πήγαινα. Edited February 10, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Οποια εκδοση φερουν ελλαδα, γιατι και τις δυο εκδοσεις να φερουν δεν το νομιζω Στο λέω γιατι τα 32bg είναι κάπως περιοριστικά. Πχ, το dropbox , αν βάλεις την desktop έκδοση, αναγκαστικά ο φάκελός του δεν μπορεί να μπεί στην sd card. Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται... Εντάξει, ήταν η πρώτη μου αγορά ταμπλέτας με win, δεν το μετανιώνω, αλλά την επόμενη φορά θα ξέρω τι ακριβώς να προσέξω. ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Στο λέω γιατι τα 32bg είναι κάπως περιοριστικά. Πχ, το dropbox , αν βάλεις την desktop έκδοση, αναγκαστικά ο φάκελός του δεν μπορεί να μπεί στην sd card. Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται... Εντάξει, ήταν η πρώτη μου αγορά ταμπλέτας με win, δεν το μετανιώνω, αλλά την επόμενη φορά θα ξέρω τι ακριβώς να προσέξω. ;) Ναι αλλα το 64αρι επίσημα δεν το εχει φέρει εδω η Toshiba Γιάννη ακομα και να ήθελες να το παρεις-πιθανός ουτε και η Dell- Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εγω παλι εχω αποφασίσει για το ThinkPad 8 εως τελη του μηνός που θα κυκλοφορησει(απ έξω βέβαια)Καλο το ThinkPad 8 αλλα τσιμπημενη η τιμη του για αυτά που προσφερει, ετσι κι αλλοιως αν το καλοσκεφτείς δεν εχει και τις τρελες διαφορες με τα αλλα 8ιντσα, ασε που ο επεξεργαστης του και η μπαταρια θα ψιλοζοριζονται σε τετοια αναλυση, τα 720 p για 8αρακι μια χαρα είναι προσωπικα για μενα, εδώ notebook 15inch δουλεύουμε σ αυτή την αναλυση και δεν εχουμε προβλημα, το 8αρι θα μας χαλασει..? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο λέω γιατι τα 32bg είναι κάπως περιοριστικά. Πχ, το dropbox , αν βάλεις την desktop έκδοση, αναγκαστικά ο φάκελός του δεν μπορεί να μπεί στην sd card. Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται... Εντάξει, ήταν η πρώτη μου αγορά ταμπλέτας με win, δεν το μετανιώνω, αλλά την επόμενη φορά θα ξέρω τι ακριβώς να προσέξω. ;)Μακαρι να φερει το 64αρι, ξερω πολύ καλα τις διαφορες, αλλα δε νομιζω, μαλλον για 32αρι τη κοβω να φερνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Καλο το ThinkPad 8 αλλα τσιμπημενη η τιμη του για αυτά που προσφερει, ετσι κι αλλοιως αν το καλοσκεφτείς δεν εχει και τις τρελες διαφορες με τα αλλα 8ιντσα, ασε που ο επεξεργαστης του και η μπαταρια θα ψιλοζοριζονται σε τετοια αναλυση, τα 720 p για 8αρακι μια χαρα είναι προσωπικα για μενα, εδώ notebook 15inch δουλεύουμε σ αυτή την αναλυση και δεν εχουμε προβλημα, το 8αρι θα μας χαλασει..? Περισσοτερο υποκειμενικα μου αρέσει,διοτι εχει και το δικό του Smart Cover,ειναι 8.3 ιντσες και οτι entry level μοντέλο ειναι το 64αρι που θελω αυςτηρα,στην ουσια το θελω για αντικαταστάτη του iPad mini που εχω τωρα που 310 ευρω μου στοίχισε το 16αρι ενα χρόνο πριν και με 150 ευρω παραπανω θα κοστίζει το 64αρι ThinkPad που το βρίσκω απολυτα λογική τιμη για αυτα που προσφέρει. Η full HD οθονη και η USB 3 θυρα απλα σαν ενα συν επιπλέον το βλέπω. Edited February 10, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Περισσοτερο υποκειμενικα μου αρέσει,διοτι εχει και το δικό του Smart Cover,ειναι 8.3 ιντσες και οτι entry level μοντέλο ειναι το 64αρι που θελω αυςτηρα,στην ουσια το θελω για αντικαταστάτη του iPad mini που εχω τωρα που 310 ευρω μου στοίχισε το 16αρι ενα χρόνο πριν και με 150 ευρω παραπανω θα κοστίζει το 64αρι ThinkPad που το βρίσκω απολυτα λογική τιμη για αυτα που προσφέρει. Η full HD οθονη και η USB 3 θυρα απλα σαν ενα συν επιπλέον το βλέπω.Τελικα παιδια το πηρα απ το e-shop και ευτυχως είναι απροβληματιστο σε όλα :) Μονο που οποιος το παρει να ξερει κατι. Είναι πολωνικα αυτά που εχει φερει το e-shop, και πρεπει να κατεβασετε τα ελληνικα. Κατά τ αλλα τελειο. Δεν μπορουσα να περιμενω άλλο το venue 8 ποτε επιτελους θα ερθει ελλαδα δεν μπορουσα.. Παντως και το toshiba encore το βρισκο τελειο, μια χαρα είναι, και ειδικα στα 269 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τελικα παιδια το πηρα απ το e-shop και ευτυχως είναι απροβληματιστο σε όλα :) Μονο που οποιος το παρει να ξερει κατι. Είναι πολωνικα αυτά που εχει φερει το e-shop, και πρεπει να κατεβασετε τα ελληνικα. Κατά τ αλλα τελειο. Δεν μπορουσα να περιμενω άλλο το venue 8 ποτε επιτελους θα ερθει ελλαδα δεν μπορουσα.. Παντως και το toshiba encore το βρισκο τελειο, μια χαρα είναι, και ειδικα στα 269 ευρω.. Καλορίζικο το tablet. Στην τιμή του είναι super πρόταση δεν το συζητάμε καν. Αναμένουμε τις δικές σου πρώτες εντυπώσεις και κανα review αφου το δουλέψεις κάποιες ημερες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 καλοριζικο φιλε μου και καλοδουλευτο να ειναι!!!περιμενουμε εντυπωσεις!!οταν το κανεις βαρια χρηση π.χ gaming ζεστενεται καθολου?εχω μεγαλη περιεργια γιατι το dell που εχω παει 60-65 βαθμους στο 10λεπτο. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλορίζικο το tablet. Στην τιμή του είναι super πρόταση δεν το συζητάμε καν. Αναμένουμε τις δικές σου πρώτες εντυπώσεις και κανα review αφου το δουλέψεις κάποιες ημερες.Ευχαριστω :) Εννοείτε θα κανω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλοριζικο φιλε μου και καλοδουλευτο να ειναι!!!περιμενουμε εντυπωσεις!!οταν το κανεις βαρια χρηση π.χ gaming ζεστενεται καθολου?εχω μεγαλη περιεργια γιατι το dell που εχω παει 60-65 βαθμους στο 10λεπτο. Προς το παρον παντως με εγκαταστασεις απεγκαταστασεις δε ζεσταίνεται σχεδόν καθολου μπορω να πω. Το περιμενα σιγουρα πολύ πιο ζεστο, αυτό ισα ισα που καταλαβαίνεις θερμοτητα, μια χαρα είναι σ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ναι με εγκαταστασεις κτλ σιγουρα δεν ζεστενεται ουτε το dell.οταν θα βαλεις το asphalt 8 απο το store πες μου λιγο θερμοκρασιες αμα μπορεις μετα απο 10-15 λεπτα gaming.με το hwmonitor μετραω εγω.επισης αμα μπορεις δες και το battery wear με το ιδιο προγραμμα!!ευχαριστω!:) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ναι με εγκαταστασεις κτλ σιγουρα δεν ζεστενεται ουτε το dell.οταν θα βαλεις το asphalt 8 απο το store πες μου λιγο θερμοκρασιες αμα μπορεις μετα απο 10-15 λεπτα gaming.με το hwmonitor μετραω εγω.επισης αμα μπορεις δες και το battery wear με το ιδιο προγραμμα!!ευχαριστω!:)Αν και δεν παιζω παιχνίδια, καποια στιγμη θα το κατεβασω και θα σου πω :). Προς το παρον ξερει κανεις να μου απαντησει, αυτή η μη πω καμια κουβεντα.. χαζοαυτοματη φωτεινοτητα από που απενεργοποιηται..? Εφαγα το κοσμο να τη βρω να τη σταματήσω αλλα πουθενα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αν και δεν παιζω παιχνίδια, καποια στιγμη θα το κατεβασω και θα σου πω :). Προς το παρον ξερει κανεις να μου απαντησει, αυτή η μη πω καμια κουβεντα.. χαζοαυτοματη φωτεινοτητα από που απενεργοποιηται..? Εφαγα το κοσμο να τη βρω να τη σταματήσω αλλα πουθενα :wacko: Πας PC setting-PC and devices και πας power and sleep και απενεργοποιεις την αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πας PC setting-PC and devices και πας power and sleep και απενεργοποιεις την αυτόματη φωτεινότητα.Παντου κοιταξα μονο εκει δεν περιμενα να είναι. Εψαχνα ξεχωριστη επιλογή, ευχαριστω Alex :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παντου κοιταξα μονο εκει δεν περιμενα να είναι. Εψαχνα ξεχωριστη επιλογή, ευχαριστω Alex :) Ειναι το πρώτο που πρεπει να κάνουμε σε οποιοδηποτε tablet θα έλεγα,ακομα και στο κινητο χειροκίνητα ρυθμίζω τη φωτεινότητα. Αυτα με τα αυτόματα και δεν μου αρέσουν και πολλές φορές δεν δουλεύουν οπως πρεπει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Για καποιους που ρωτησαν, οχι δεν ζεσταινεται το μηχανημα, καμια σχεση με οτι εχουμε συνηθισει γενικως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Για καποιους που ρωτησαν, οχι δεν ζεσταινεται το μηχανημα, καμια σχεση με οτι εχουμε συνηθισει γενικως.Παντως κι εγω αυτό βλεπω χωρις βεβαια να εχω παιξει κανενα παιχνιδι, είναι κρυο μηχανημα, καμια σχεση μ αυτό που περιμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σε κανονική χρήση ούτε το dell ζεστενεται αλλα στο gaming ζεστενεται κάμποσο στην επάνω δεξιά γωνια,οχι μόνο πίσω αλλα και η οθόνη.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Σε κανονική χρήση ούτε το dell ζεστενεται αλλα στο gaming ζεστενεται κάμποσο στην επάνω δεξιά γωνια,οχι μόνο πίσω αλλα και η οθόνη..Παντως με gaming λογικο να ζεστενεται, σε κανονικη χρηση παντως είναι παγωμενο μπορεις να το πεις, ειλικρινα δεν το περιμενα. Εδώ το notebook μου σε κανονικη χρηση με εγκαταστασεις απεγκαταστασεις ζεματάει.. αυτό τιποτα Edited February 11, 2014 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πάντως πολύ θα ήθελα να δω ποσο ανεβάζει σε gaming.οποτε μπορείς πες μας με το asphalt.:) σε κανονική χρήση ποσο είσαι; Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πάντως πολύ θα ήθελα να δω ποσο ανεβάζει σε gaming.οποτε μπορείς πες μας με το asphalt.:) σε κανονική χρήση ποσο είσαι; Εγω που εχω παιξει asphalt, δεν ειδσ να ζεσταίνεται ιδιαιτερα. Γενικα, δεν μπορει καποιος να εχει παραπονο σε αυτόν τον τομεα. Παιζει ρολο και το λιγο αυξημένο παχος πιστευω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 το Dell πάντως φτάνει τους 65 πολύ γρήγορα και κανει throttle μετά..... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εχω μια απορια και οποιος ξερει με σιγουρια αν μπορει ας απαντησει. Αν κατεβασω τα windows τα 32αρια παντα εννοω, και του κανω ολικο φορματ, ολικο όμως γιατι θελω να τα σβυσω όλα και να του κανω καθαρη εγκατασταση χωρις partitions και τα λοιπα και τα λοιπα, να του σβυσω τα παντα, και του βαλω το κλειδι από τα τωρινα τα μαμα ( με το προγραμματακι Speccy το δειχνει το κλειδι ) θα το δεχτει αραγε η είναι μονο μεσω της αρχικης εγκαταστασης της Toshiba ? Οποιος ξερει με σιγουρια ας απαντησει, ετσι θα κερδίθει και φουλ χωρος, και θα του βαλω και τα ελληνικα windows εξ αρχης. Οποιος ξερει θα του ημουν υπόχρεος, ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εχω μια απορια και οποιος ξερει με σιγουρια αν μπορει ας απαντησει. Αν κατεβασω τα windows τα 32αρια παντα εννοω, και του κανω ολικο φορματ, ολικο όμως γιατι θελω να τα σβυσω όλα και να του κανω καθαρη εγκατασταση χωρις partitions και τα λοιπα και τα λοιπα, να του σβυσω τα παντα, και του βαλω το κλειδι από τα τωρινα τα μαμα ( με το προγραμματακι Speccy το δειχνει το κλειδι ) θα το δεχτει αραγε η είναι μονο μεσω της αρχικης εγκαταστασης της Toshiba ? Οποιος ξερει με σιγουρια ας απαντησει, ετσι θα κερδίθει και φουλ χωρος, και θα του βαλω και τα ελληνικα windows εξ αρχης. Οποιος ξερει θα του ημουν υπόχρεος, ευχαριστω :) Το θεμα ειναι οι drivers πιστευω. θα δουλευουν όλα μετα? καμερες, bt, touch οθονης κλπ... νομιζω δύσκολο να γινεται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts