aby Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) εγω τα εκανα ακριβως οπως τα ειπες κ μου το βγαζει.τα τσεκαρα 100 φορες.. Μηπως παιζει ρολο επειδή εγω του ειχα κανει πληρες φορματ ? Οκ αν θες δοκιμασε κατι άλλο. Κατεβασε από εδώ https://www.google.gr/?gws_rd=ssl για το Lenovo thinkpad 8 το Intel Platform Device Driver for Windows 8.1 (32-bit) Version: 603.9600.1948.38507 σβησε το φακελο με τα Script και βαλε μονο το " setup Αρχειο δεσμης ενεργειων " του asus T200 που γραφω παραπανω και κανε τις ιδιες διαδικασιες , απλα θα περαστει ολο το πακετο του Lenovo thinkpad 8 Intel Platform Device Driver , το ειχα κανει στην αρχη και ετσι και επιασε και αυτό. Αν θες δοκιμασε το κι ετσι. EDIT : Εννοείτε πριν θα κατεβασεις τους τελευταίους drivers της intel και θα βαλεις αυτους στο φακελο GFX του Lenovo, επισεις εννοειτε τα αρχεια τα αλλα που εχει μεσα θα τα εχεις διαγραψει Edited August 6, 2014 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μηπως παιζει ρολο επειδή εγω του ειχα κανει πληρες φορματ ? Οκ αν θες δοκιμασε κατι άλλο. Κατεβασε από εδώ https://www.google.gr/?gws_rd=ssl για το Lenovo thinkpad 8 το Intel Platform Device Driver for Windows 8.1 (32-bit) Version: 603.9600.1948.38507 σβησε το φακελο με τα Script και βαλε μονο το " setup Αρχειο δεσμης ενεργειων " του asus T200 που γραφω παραπανω και κανε τις ιδιες διαδικασιες , απλα θα περαστει ολο το πακετο του Lenovo thinkpad 8 Intel Platform Device Driver , το ειχα κανει στην αρχη και ετσι και επιασε και αυτό. Αν θες δοκιμασε το κι ετσι δεν ξερω τι να πω..το αρχειο απο το Lenovo το κατεβασα αλλα ειναι exe δεν κανει unzip. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 δεν ξερω τι να πω..το αρχειο απο το Lenovo το κατεβασα αλλα ειναι exe δεν κανει unzip. βρε setup το κανεις και πριν το ολοκληρωσει εχει εξαγει όλα τα αρχεια στο C: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 το δοκιμαζω τωρα!!για να δουμε!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 το δοκιμαζω τωρα!!για να δουμε!!Απλα θα σε ρωτησει για δευτερο setup, εγκατασταση, εννοείτε το δευτερο ΔΕΝ το κανεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Παλι failure βγαζει,τπτ... edit:λοιπον το λαθος σου ηταν οτι επρεπε να γραψω στο config igdlh86.inf κ οχι igdlh.inf!!το εγκατεστησε μια χαρα τωρα!! :) Edited August 6, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παλι failure βγαζει,τπτ...Τι να πω, εμενα και με τη πρωτη διαδικασια που εγραφα πριν και με τη δευτερη που εγραψα τελευταια εγινε με τη μια εγκατασταση, μηπως επειδή εγω του ειχα κανει full format, ισως αυτό άλλο λογο βαση λογικης δε βρισκω. Εκτος κι αν αλλοι κατασκευαστες εχουν καποια κλειδώματα, αν κι αυτό δεν το νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Τι να πω, εμενα και με τη πρωτη διαδικασια που εγραφα πριν και με τη δευτερη που εγραψα τελευταια εγινε με τη μια εγκατασταση, μηπως επειδή εγω του ειχα κανει full format, ισως αυτό άλλο λογο βαση λογικης δε βρισκω. Εκτος κι αν αλλοι κατασκευαστες εχουν καποια κλειδώματα, αν κι αυτό δεν το νομιζω διαβασες τι εγραψα στο edit? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 διαβασες τι εγραψα στο edit?Α τωρα το διαβασα ! Εγω ειχα σβησει το 86 και στις 2 συμειωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Α τωρα το διαβασα ! τωρα μπηκαν οι καινουριοι.το μονο που δεν θυμαμαι ειναι τι clocks ειχε η gpu οταν ηταν idle.τωρα εχει 400Mhz.εσενα ποσο παει? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 τωρα μπηκαν οι καινουριοι.το μονο που δεν θυμαμαι ειναι τι clocks ειχε η gpu οταν ηταν idle.τωρα εχει 400Mhz.εσενα ποσο παει? Και εγω που το τσεκαρα πριν και μετα 400 βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και εγω που το τσεκαρα πριν και μετα 400 βγαζει σίγουρα?γιατι σα να θυμάμαι πριν πήγαινε 300 κ κάτι αλλα δεν είμαι σίγουρος..το λάθος πάντως εκεινο που σε ειπα ήτανε!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) σίγουρα?γιατι σα να θυμάμαι πριν πήγαινε 300 κ κάτι αλλα δεν είμαι σίγουρος..το λάθος πάντως εκεινο που σε ειπα ήτανε!!Ναι ξεχασα πριν να γραψω ότι εσβησα το 86.. ασυγχώρητος.. ημουν και αυπνος για αυτό.. EDIT : ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Edited August 7, 2014 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ε δεν πειράζει συγχωρεμένος!!!:p πάντως μέχρι στιγμής δεν ειδα καμία διαφορα στην απόδοση κ οι προηγουμενοι drivers ήταν αρκετά παλιοι. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ε δεν πειράζει συγχωρεμένος!!!:p πάντως μέχρι στιγμής δεν ειδα καμία διαφορα στην απόδοση κ οι προηγουμενοι drivers ήταν αρκετά παλιοι. Κι όμως εμενα ειδικα στο metro ui ρολαρει πολύ πιο γρηγορα, η διαφορα είναι εμφανεστατη, αφου μολις ειδα πως ρολαρει λεω δε μπορει να εχει τοση διαφορα, ειλικρινα το χαζευα και δε το πιστευα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κι όμως εμενα ειδικα στο metro ui ρολαρει πολύ πιο γρηγορα, η διαφορα είναι εμφανεστατη, αφου μολις ειδα πως ρολαρει λεω δε μπορει να εχει τοση διαφορα, ειλικρινα το χαζευα και δε το πιστευα Τώρα που το λες για το metro ui σα να ρολαρει λίγο καλύτερα όντως.αλλού είδες διαφορα?σε κανένα game ας πούμε?μηπως πριν έκανε idle 330mhz κ τώρα που κανει 400 γι αυτο έχει λίγο διαφορα??ξερω γω λέω τώρα!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Τώρα που το λες για το metro ui σα να ρολαρει λίγο καλύτερα όντως.αλλού είδες διαφορα?σε κανένα game ας πούμε?μηπως πριν έκανε idle 330mhz κ τώρα που κανει 400 γι αυτο έχει λίγο διαφορα??ξερω γω λέω τώρα!!Game δε παιζω ποτε.. Αλλα η διαφορα είναι εμφανης στο λεω.. κατσε παρατηρησε το καλυτερα, εμενα στο ματι εκανε μπαμ απ τη πρωτη στιγμη, δεν είναι καθολου λιγο όπως το λες, εχει αισθητη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όποτε μόνο στο ρολαριζμα στο metro ui έχει διαφορά? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Όποτε μόνο στο ρολαριζμα στο metro ui έχει διαφορά?Εννοείτε ότι αφου εχει εκει θα εχει και αλλου, ότι χρησιμοποιει τη καρτα γραφικων θα τρεχει τωρα στανταρ πιο γρηγορα. Τα παιχνίδια που σε ενδιαφερουν "Σιγουρα" θα εχουν διαφορα. Αν και εγω δε κανω, κανε ένα benchmark αν θες. Πχ το futuremark 3dmark Edited August 7, 2014 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εννοείτε ότι αφου εχει εκει θα εχει και αλλου, ότι χρησιμοποιει τη καρτα γραφικων θα τρεχει τωρα στανταρ πιο γρηγορα. Τα παιχνίδια που σε ενδιαφερουν "Σιγουρα" θα εχουν διαφορα. Αν και εγω δε κανω, κανε ένα benchmark αν θες. Πχ το futuremark 3dmark Θα το τεσταρω λίγο κ βλέπουμε !!να σαι καλά κ ευχαριστω για την βοήθεια !!:) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παντως η ουσια είναι μια. Ότι η Intel δεν εχει ξεχωριστες εκδοσεις για καρτες γραφικων, και γι αυτό το εψαξα εκτενεστατα γιατι το ψιλιαστηκα. Παράδειγμα εμφανεστατο η εκδοση του Asus Τ200 που η εκδοση γραφικων και όλα τα αρχεια που περιλαμβανει είναι "Ακριβως" η ιδια και στο site της Intel. Εψαξα τα παντα όλα τα αρχεια ένα προς ένα, δεν το λεω ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλή ανακάλυψη πάντως γατί οι παλιοί που ειχα ήταν από τον νοεμβριο του 13..για τα clocks σίγουρος είσαι ότι κ πριν ήταν 400mhz idle? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλή ανακάλυψη πάντως γατί οι παλιοί που ειχα ήταν από τον νοεμβριο του 13..για τα clocks σίγουρος είσαι ότι κ πριν ήταν 400mhz idle?Ναι είμαι σιγουρος. Το καλο είναι τωρα πως μπορούμε να αναβαθμίζουμε χωρις να περιμενουμε τον κάθε κατασκευαστη που σιγουρα δε θα μας τη δωσει ποτε τη τελευταια. Και μη ξεχνας ότι οι drivers της καρτας γραφικων είναι η σημαντικότερη απ ολους τους drivers. Η ψυχη του μηχανηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Έτσι όπως τα λες όντως!!αντε μια χαρά τότε!!παω για ύπνο κ τα ξαναλέμε φιλε μου!!:) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Έτσι όπως τα λες όντως!!αντε μια χαρά τότε!!παω για ύπνο κ τα ξαναλέμε φιλε μου!!:) Ναι με τα πολλα ξημερωσε :lol: ( sorry απ τους mod για το off topic ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts