paulos18 Δημοσιεύτηκε December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2013 Είμαι νέος εδώ και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο forum για να ποστάρω την ερώτησή μου, ενημερώστε με αν είμαι σε λάθος forum! ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει κανένα ξενοδοχείο, μοτέλ κ.τ.λ ημιδιαμονής στην Θεσσαλονίκη στο οποίο μπορώ να πάω με την κοπέλα μου, για λίγες ώρες, να κάνω την δουλεία μου (σεξουαλικού περιεχομένου) :O:O και μετά να φύγουμε, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω τιμή κανονικού δωματίου 25+ ευρώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 που βρηκες με 25??? μεταφορικο μεσο εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Είμαι νέος εδώ και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο forum για να ποστάρω την ερώτησή μου, ενημερώστε με αν είμαι σε λάθος forum! ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει κανένα ξενοδοχείο, μοτέλ κ.τ.λ ημιδιαμονής στην Θεσσαλονίκη στο οποίο μπορώ να πάω με την κοπέλα μου, για λίγες ώρες, να κάνω την δουλεία μου (σεξουαλικού περιεχομένου) :O:O και μετά να φύγουμε, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω τιμή κανονικού δωματίου 25+ ευρώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:):) Δεν νομίζω.. edit:Δες εδώ προσφορές Edited December 4, 2013 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Είμαι νέος εδώ και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο forum για να ποστάρω την ερώτησή μου, ενημερώστε με αν είμαι σε λάθος forum! ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει κανένα ξενοδοχείο, μοτέλ κ.τ.λ ημιδιαμονής στην Θεσσαλονίκη στο οποίο μπορώ να πάω με την κοπέλα μου, για λίγες ώρες, να κάνω την δουλεία μου (σεξουαλικού περιεχομένου) :O:O και μετά να φύγουμε, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω τιμή κανονικού δωματίου 25+ ευρώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:):) με 24 ευρω:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Γύρω στα 25-30 ευρώ πάντως βρίσκεις και καννονική διανυκτέρευση και κάνεις και μεγαλύτερη απόσβεση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 δεν εχεις και αγχος να τελειωσεις πριν την ωρα σου :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πού έχει δίκλινα με κανονική διανυκτέρευση με 25 ευρώ μόνο στην Θεσσαλονίκη ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πού έχει δίκλινα με κανονική διανυκτέρευση με 25 ευρώ μόνο στην Θεσσαλονίκη ρε παιδιά; κοιτα αν θες να πας μόνο για εναν ύπνο σε καθαρο δωματιο με ενα 30αρι βρισκεις πολλά. εγώ ως φαντάρος είχα μείνει στο atlantis στην εγνατια και από 34-35 που το είχε δεν θυμάμαι,μου το άφησε και στα 30. ήταν μεν μικρό το δωμάτιο,αλλά ήταν καθαρο,στην πένα,καινουρια όλα,θέρμανση-τηλεοραση-ντουλαπες-πετσέτες κομπλέ. για να πάω με την κοπελιά μια χαρά ήταν,τι άλλο να ζητουσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Αν η δουλεια σου διαρκεσει γυρω στα 15 λεπτα πηγαινετε σε καποιο παρκο/αλσος βραδυ. :p Στο ξενοδοχειο αν το καλοσκεφτεις μπορεις να πας απο τις 12 το μεσιμερι και να φυγετε στις 10-11 το βραδυ. Θα σας φανει σαν διακοπουλες!! Θα κανετε δουλειες.. μαζεμενες.. δεν ειναι και ασχημα. :love: Τωρα αν σκεφτεσαι αν θα δωσεις 20 ή 25 ή 30, μαλλον θα πρεπει να σκεφτεις και ποσα μπαλονακια θα παρεις..:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 κοιτα αν θες να πας μόνο για εναν ύπνο σε καθαρο δωματιο με ενα 30αρι βρισκεις πολλά. εγώ ως φαντάρος είχα μείνει στο atlantis στην εγνατια και από 34-35 που το είχε δεν θυμάμαι,μου το άφησε και στα 30. ήταν μεν μικρό το δωμάτιο,αλλά ήταν καθαρο,στην πένα,καινουρια όλα,θέρμανση-τηλεοραση-ντουλαπες-πετσέτες κομπλέ. για να πάω με την κοπελιά μια χαρά ήταν,τι άλλο να ζητουσα? Γενικά στην περιοχή αυτή που βρίσκεται το atlantis, το Καστορά που ανέφερα πιο πάνω (στάσεις ΟΑΣΘ "Κολόμβου" και "Αντιγονιδών") υπάρχουν αρκετά φθηνά ξενοδοχεία π.χ. Europa, Ilios, Alexandria, Ilisia, κ.α. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 δωσε ενα 30αρι φιλε και πηγαινε στο plaza στα λαδαδικα..ειναι σουπερ και καθαροτατο. αν μπορεις να κανεις μια μικρη υπερβαση στο χρηματικο, προτιμησε το ανδρομεδα που εχει και θεματικα δωματια (στρωμα νερου και διαφορα εφετζιλικια) θα το ευχαριστηθεις κι εσυ και η κοπελια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πέρα από το οικονομικό κοίτα και λιγο την καθαριότητα. Είχα μείνει σε ένα οταν ήμουν φαντάρος στη Θεσσαλονίκη...να μη σου πω τι είχαν οι κουβέρτες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts