mogolos Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εγω τελικά το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αφού έκανα μπακ απ και η μπαταρία μου φαίνεται καλύτερη και απο πριν.Τινα πω περίεργα πράγματα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemix Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μετά απο καθαρισμό των σκουπιδιών και 3-4 επανεκκινήσεις, δούλεψε. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλησπέρα, ενημερώθηκε και το δικό μου g7102 σε 4.4.2.... Μετά την αναβάθμιση, πέρα της μπαταρίας που εξαντλείτε πολύ γρήγορα (με νορμάλ χρήση) και της καθυστέρησης που παρατηρώ στην ενημέρωση των mailboxes, σε εισερχόμενη & εξερχόμενη κλήση δεν ακούω ούτε με ακούνε... Συμβαίνει και σε άλλους; (διάβασα ότι η samsung ετοιμάζει το 4.4.4 ως αναβάθμιση για τα bugs της 4.4.2) Μου το έκανε κι εμένα αυτό, αμέσως μετά την αναβάθμιση. Ωστόσο δεν χρειάστηκε να καθαρίσω κάτι, αφού μετά από ένα απλό restart λειτούργησε κανονικά. Ο σκοπός δεν είναι να πάρουμε το 4.4.4 αλλά το ρημάδι το 5. Καταραμένη Samsung (τους κράζω προκαταβολικά, ό,τι και να κάνουν τελικά. Και μόνο ότι άργησαν τόσο πολύ να φέρουν την 4.4.2 είναι αρκετό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα αναβάθμιση και είναι ακόμα με την 4.3 γιατί άραγε? έχω το απλό με μια σιμ και αγορασμένο από ελλαδα... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα αναβάθμιση και είναι ακόμα με την 4.3 γιατί άραγε? έχω το απλό με μια σιμ και αγορασμένο από ελλαδα... Δεν εισαι ο μονος,και σε μενα το ιδιο συμβαινει. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ercu92 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σε μονοκαρτο τελικα ηρθε το ΚΙΤΚΑΤ Samsung G7105 Galaxy Grand 2 για το συγκεκριμενο και ενα τευτεο LOLLIPOP θα ερθει ?? Παράθεση Nokai 5110-Nokia 3310-Nokia 3410-Sony ericsson t68i-Sony ericsson t610-LG K920-Nokia 6230i- Nokia 6220c-Nokia 610-SoNY Xperia P-Sony Xperia Z1 Honami-Iphone 5s- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momtsias Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε μονοκαρτο τελικα ηρθε το ΚΙΤΚΑΤ Samsung G7105 Galaxy Grand 2 για το συγκεκριμενο και ενα τευτεο LOLLIPOP θα ερθει ?? Σε εμένα πάντως που έχω το ίδιο τπτ ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
americ Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Γεια χαρά.. Στην παρέα μια ερώτηση θέλω να κάνω, που μπορώ να αγοράσω το g7102 από Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Τι λέτε αξίζει σε αυτή την τιμή? Να το πάρω? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/Android/Samsung-Galaxy-Grand-2-White-SM-G7105ZWAEUR.htm Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyVan Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Καλη χρονια σε ολους. Κατοχος του G7102 και εκανα αναβαθμιση σε 4.4.2. Μηπως παρατηρησε καποιος αλλαγη στα εικονιδια (μπαταρια , wifi, ωρα κλπ) και συγκεκριμενα στο χρωμα τους ? Σε μενα πλεον ειναι ολα ασπρομαυρα . Μολις διαβασα οτι το αλλαξαν. white status bar icons πως μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο γνωριζει κανεις? Edited January 5, 2015 by BillyVan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 ενδιαφερομαι για το κινητο και το μονο που με φοβιζει ειναι ο επεξεργαστης 1200...παει πολυ αργα;; αν ειχε καλυτερο επεξεργαστη,το επαιρνα με κλειστα ματια... ενα review ρε guys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amart Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ενδιαφερομαι για το κινητο και το μονο που με φοβιζει ειναι ο επεξεργαστης 1200...παει πολυ αργα;; αν ειχε καλυτερο επεξεργαστη,το επαιρνα με κλειστα ματια... ενα review ρε guys το τηλέφωνο είναι πολύ καλό και δυνατό, εξαρτάται βέβαια τι θέλεις να κάνεις με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ειμαι αναμεσα σε αυτο, το htc desire 816 και το huawei p7 ποιο προτεινεις;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzone Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Έπειτα από μεγάλη αναμονή είναι διαθέσιμη η επίσημη έκδοση Kit Kat για το Grand 2 LTE (G7105) για Ελλάδα. Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει είτε από το Kies είτε ΟΤΑ. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.sammobile.com/firmwares/download/41599/G7105XXUBNL1_G7105EURBNL1_EUR.zip/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesvos1 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Πριν λίγο έκανα την αναβάθμιση, το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι κατά την αλλαγή της γραμμής ( της κάρτας sim COSMOTE 2 in 1 ), υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση, από την στιγμή που θα δοθεί η εντολή αλλαγής της γραμμής μέχρι να έρθει η επιβεβαίωση ότι η αλλαγή έγινε. Επίσης όταν ξαναδώσουμε εντολή επιστροφής στην πρώτη γραμμή, η εφαρμογή παρουσιάζει και πάλι καθυστέρηση. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι η εντολή δόθηκε στις 23.56 και η επιβεβαίωση ήρθε στις 00.10. Με το προηγούμενο λειτουργικό ο χρόνος που μεσολαβούσε απο την εντολή μέχρι την επιβεβαίωση ήταν περίπου 30 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Το μονόκαρτο έχω και εγώ και πήρα την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ. Θα τσεκαρω τη λειτουργια της μπαταρίας και θα επανελθω τις επόμενες ημερες. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzone Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Πριν λίγο έκανα την αναβάθμιση, το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι κατά την αλλαγή της γραμμής ( της κάρτας sim COSMOTE 2 in 1 ), υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση, από την στιγμή που θα δοθεί η εντολή αλλαγής της γραμμής μέχρι να έρθει η επιβεβαίωση ότι η αλλαγή έγινε. Επίσης όταν ξαναδώσουμε εντολή επιστροφής στην πρώτη γραμμή, η εφαρμογή παρουσιάζει και πάλι καθυστέρηση. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι η εντολή δόθηκε στις 23.56 και η επιβεβαίωση ήρθε στις 00.10. Με το προηγούμενο λειτουργικό ο χρόνος που μεσολαβούσε απο την εντολή μέχρι την επιβεβαίωση ήταν περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι το δίκαρτο Grand 2 (G7102) το οποίο έχει διαφορετική firmware για το Kit Kat και είναι πολύ καιρό διαθέσιμη. Για το μονόκαρτο (G7105) μόλις ενημερώθηκε στις 16/1/15 με κωδικό χώρας την Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archman Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Εμενα γιατι δεν αναβαθμιστηκε ακομα; :( Εχω το μονοκαρτο G7105XXUANG3 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzone Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Το G7105XXUANG3 έχει κωδικό χώρας τη Γαλλία και δεν διατίθεται ακόμα η 4.4.2 Μπορείς όμως να κάνεις την αναβάθμιση χειροκίνητα σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνει το sammobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesvos1 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλησπέρα σε όλους Το τηλ είναι το μονόκαρτο (G7105) και το πρόβλημα είναι στην αλλαγή της γραμμής στην εφαρμογή της sim της COSMOTE 2 in 1. H sim αυτή υποστηρίζει 2 νούμερα τα οποία έχεις δυνατότητα να τα εναλλάσσεις μέσω μίας εφαρμογής της ίδιας της sim. Εκεί παρατήρησα την καθυστέρηση των 15 λεπτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archman Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μαλιστα. Ευχαριστω! Μαλλον Θα περιμενω λιγο ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni7kos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εμένα την αναβάθμιση την έκανε μονο του το κινητο απλα συνδεώντας το wi-fi..ειναι λογικο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archman Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εμένα την αναβάθμιση την έκανε μονο του το κινητο απλα συνδεώντας το wi-fi..ειναι λογικο αυτο? λογικοτατο. Κι εμενα τωρα μολις την ξεκινησε μεσω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzone Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εμένα την αναβάθμιση την έκανε μονο του το κινητο απλα συνδεώντας το wi-fi..ειναι λογικο αυτο? Η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα εφόσον είναι ενεργοποιήμενη η επιλογή για αυτόματη ενημέρωση του συστήματος. Αν είναι απενεργοποιημένη τότε ο χρήστης μπορεί να επιλέξει χειροκίνητα την αναβάθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έπειτα από 2 εβδομάδες χρήσης της πρόσφατης αναβάθμισης σε KΚ 4.4.2, το G7105 παραμένει απολύτως ομαλό και η μπαταρία δεν παρουσιάζει αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με το JB 4.3. Στο περιβάλλον χρήσης δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά πέρα από το λευκό χρώμα στη μπάρα ειδοποιήσεων, την επιλογή της κάμερας στην οθόνη κλειδώματος εφόσον δεν χρειάζεται κωδικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδια καλησπερα . Μολις το πηρα απο skroutz.τιμη 200 ευρω.πιστευω οτι το τηλεφωνο αξιζει τα λεφτα του .δειχνει πολυ καλο και αξιοπιστο και μπορεις να κανεις τα παντα αξιοπρεπεστατα.πειτε και εσεις καμια γνωμη ως ποιο εμπειροι χρηστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts